FRANCUSKA DIJETA

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Ma nisi nishta propustila PAMETNO :wink: Nego pojavila se jedna ludacha (izvela me iz takta jer lupa gluposti bash :oops: tipa ono ?Nema svoju decu i ne zeli da ima decu jer chovek sa koim ona zivi trenutno ne zeli josh da ima decu !Jer Boze moj kaze deca su teret :o !A ona ima vec 38 godina :roll: a on chiko ima svoih troje dece !I voli zene koje nisu debele !E ona je smrsala i sad ne zeli radi qr** da rodi decu sebi!Rodit ce ali kad joj "on kaze" i sad VIDI SE DA ONA nije sva svoja (mislim da je umno poremecena) i sad krenu na nju sa svadjom I KRENULA I JA!I ono bash je bilo svashta ruznog ,rechi ali nisam joj zelela zlo nego da je opasuljimo al jbg sad :( !I onda moja kumica inache Dr. Psihologije Savage_Rose prochitala kad se vratila i videla da SAM I JA PLJUVALA JE!JOJ !BILA JE KOD MENE neku veche !Svratili na kafu i bash me izruzila!A kako ne kontash mako bre?Kao NISAM TREBALA NAPADATI NIKOGA<NIJE SE NADALA OD MENE !Jer je pod utiskom josh kako su mene pljuvali bez razloga i kaze mi !Da sam trebala se setiti kako je meni bilo kad su se sruchile na mene!I za razliku od ove KOJA JE BOLESNA ,VIDI SE TACHNO !Da sam se ja branila i znala se braniti i opet da je morala da ona reaguje jer su pojedine osobe bile presle SVE MERE ( i inache su tu samo radi napadanja osoba,hrane se sa tim,nit traze savete nit lek,samo vrebaju zrtvu za ismejavanje!Lek za njihovu dushu,mada misli da bi one trebale na jedan dobar tretman kod lekara sad da ne kazem kojeg :( )!I KAZE DA TI SAD NISI SE UKLUCHILA U OVU SVADJU ,kaze JEDINA JE ISKRENA OSOBA TU ,pametna i divna OSOBA!Nadam se da cesh skontati lubeniso* moja hehe :wink:
Shakoguzatz moj :D :D :D
Korisnikov avatar
MARS
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Mar 16, 2008 5:19 pm

Post od MARS »

da, da sve je to tacno.
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

JAOJJJ zabole me glava sto od ove klime i od ove zbrke, ko je ko me stta rekiao i zbog cega :( Ne znam za dgrue, al za tebe Mio znam da ti tesko koga mozes da uvredis!I kad nesto kazes ti to uvek cinis sa najboljom namerom! I bar sam ovde na forumu videla imala si razumevanja za razne psihe, i razne izjave! Sta je moralo da se desi da bi ti iskucila!Al Miko niko nije vredan zivaca! I ne nerviraj se!
A moja SAVAGE ROSE pa nije moguce da ona ima tako visoko misljenje o meni, niko mi nije udelio toliko komplimenata o mom psiholoskom profilu ao ona! Stvarno joj puno hvala ao ima tako lepo misljenje o meni i jedan pozz i za tebe i za nju!!!! :P :P :P
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Jeste Bogami moja Maliskica pametnica moja koja nije zlobna !Ne ljutim sa ja na moju savage ,naprotiv znam shta je htela reci!Ali sad sve do vraga bash me preseche JESY NASHA :cry: Kad pogledash nije to strashna operatzija ali :-? Nije ni lak,posebno posleoperativan oporavak!Josh kad uzmemo u obzir da ona ima tri mushkartza na glavi !Vode nema dok noc padne :( Ma jbt zivot i ko je nesrecan on je nesrecan!Jer ona je sad kao SRNA uplashena,jer je ona odrasla bez majke, mama joj je jako mlada preminula :( !I sad to ona konta ko zna shta u svojoj glavi?
Cokim te Mikutze moja :P
Izvini bash sam rasejana ,ne mogu se sastaviti nikako :(
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

Jesy je " Kosovka devojka" izdržaće ona operaciju "ženski" (ovde treba da stoji "muški" ali s obzirom da su muški p...e kada je bolest u pitanju izostavljam ih).
Jesy mislimo na tebe, šaljemo ti mnoooogo pozitivne energije :wink:
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Naravno da ce se Jesy brzo oporaviti,to joj svi zelimo.Isto tako se nadam da ce malo bolje razmisliti o uzimanju zivog pirinca.Ako se secate jednom sam pisala da poznajem osobu koja je imala dosta zdravstvenih problema izazvanih uzimanjem zivog pirinca.Ne tvrdim da je Jesy zbog toga lose,samo napominjem i tu mogucnost.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Jutric Francuskim damitzama!Naravno da ce se oporavati!Kamenje u zuchi mozda se pomerilo od nerviranja oko SLAVE!U ostalom pitat ce sve a i nebitno od chega je SAMO DA JOJ BUDE DOBRO!!Sa njom sam u mislima!Molim se za nju non stop!
_________Pozdrav!!!!!
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Maliskice moja!Da mi nisi vishe mrshala ti si sad super!Pogledaj ovo molim te :(
www.youtube.com/watch?v=lMAbCcM4maQ
cmokic..
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

Sodoma i Gomora! Užas!!!!! Odoh sada da se najedem ljudski...uh...nadam se da na ovom forumu nema anoreksičnih. Pozz!
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Mislis??? :roll:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dobro .Jutro Francuskinje :wink:
maliska
Aktivan član
Aktivan član

Post od maliska »

Zdravo ljudi!!Nisam stigla da se javim skoro dan i :oops: :oops: :oops: po!!!!! U guzvi sam bila strasnoj, osti, gosti gosti!Al sad je ok!
E moja Miko, blago meni ko se brine za mene! :P Al necu ti ja nikada biti anoreksicna, volim ja da njupam! :oops: U svakom slucaju, slike su bvrlo poucne! A imam ja i muzica, moga doktora za moju dusu i telo 8) , pa se brine on da njegova zenica i decica svakoga dana imaju zdrave hrane, on ode ujutro pre possla i dok jos spavam donese voce povrce meso sve sta nam treba!
Sam nije ljubimac zdrave hrane, ali je redovno propagira u kuci!
Mada mi je rekao da sam dosta oslabila! Ali je i vrucina i ne mogu bas da jedem! Ne zbog kilaze nego prosto ne stizem! Kad sam gladna nemam vremena, kad imam vremena pregladnela vec i tako pojedem lubenicu, uvece popijem mleko i to je to ovih dana! A bilo je dana kad sam krsila u hrani samo tako!POZZ
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Moram da brinem malo moje kad te mnogo jojim !Slike su stvarno ochajne ali i pouchne !Samo ti ruchkaj :wink: Svaka chast za muzitja i paznju kojom te zasipa !Zasluzila si ti to!Evo kihnuh ISTINA JE ZIVA :lol: :lol: :lol: I tako mlada,lepa pametna i hranish vetj dva andjela?Neka on opskrbi Vas a on kako hotje?Bolje da i on jede tako zdravu hranu,ali kad nece :roll: Imam to u kuci,znam kako to ide!Evo i vecheras imamo bash lepu klopu!Supica sa meshanim mesom od junetine i kokoshije mesano!Sa dosta zeleni!njemu svu zelen procedila jer on to ne voli!Samo meso,meso i meso Boze moj!Pire k i cuftice junece !Salate dve vrste !On me zove kaze hocu li sa njim na pileca krilca na zaru sa drigarima ce da to vechera u nekom lokalu????A kuci da mu dam krilo odma pita? :o Shta je to ?Krilce da jedem?Pa nisam pas?Jbg ,nek jede shta hoce nije dete ,meni donece ribe (ne sad) nego kazem uopshteno a on jok!Voli prasetinu bez masnoce,jagnjetinu i to samo butice ,piletinu ali batake E, da voli sarmu !I tako ponekad mu priprdne inache retko kuci jede!I tad svrati nam neko i roshtilj mesina i kobaja na 10001 nachin!Totalno nezdravu hranu jede !Bash mi je jako nezgodno,nas dvoje moras jbg skuvati nekad i od zelje a pogotovo ja moram da jedem pomalo i zdravo a on ako voli nek izvoli?Uhm !
Bash se raspisa ko luda ,sad vidim samo o hrani doopetu bem mu :lol:

Ljub Vas sve!
:D
maliska
Aktivan član
Aktivan član

Post od maliska »

Slicnaje situacija i kod mene! Ma malo je reci slicna, nego ista! Obicno nas nedeljom(ako ne radi vodi na rucak) i to na ribu sa zara, a on jede picu :evil: Ali sam se vec navikla! Za ruca je dans TO i8 TO a ko hoce nesto drugo neka ide neka kupi!
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

maliska napisao:Slicnaje situacija i kod mene! Ma malo je reci slicna, nego ista! Obicno nas nedeljom(ako ne radi vodi na rucak) i to na ribu sa zara, a on jede picu :evil: Ali sam se vec navikla! Za ruca je dans TO i8 TO a ko hoce nesto drugo neka ide neka kupi!
Pile moje! Shta mislish kad si ti navikla kako sam tek ja i navikla i oguglala :D Mada ponekad pusto zensko :D procantram ,ali bude uvek isti odgovor!Jedi ti to ,ja cu jesti shta se meni jede :lol: :lol: !Pa nek jede ,ali meni bude zao ,reko ipak ukusnije je zdravije je ali neka jede shta hoce!Dete sam uspela nauchiti i sad ponekad zovne i upita me kako se sprema ovo ili ono,zaboravila a jede joj se mamina kuhinja :( !Kaze nema majko tog hotela i restorana koji ima miris tvoje kuhinje ,dete nauchilo jbg!Pa nek je i 100x gore njoj je sladje moje !E jedino one skoljke slabo spremam i rakove :x E to ona voli a ja odma ljak povracam kad vidim!Jedino one kamenice kuvala sam joj ali ona ih otvarala :x Ljak :D :D :D !Ljub Vas :wink:
Odgovori