FRANCUSKA DIJETA

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Pozdrav za sve Maliskice ima li te lutko moja?Mislim na tebe samo da znash? :D
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 4:17 pm
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

:D :D :D :D :D OOOOOOOOOO vidi ti nasu mikalju :o Samo uzivaj i zasluzila si KUMO nasa :wink: Kako ona sve to nauci sa kompom :D Tu je ljulja,pas,muzikanti igraci :wink: :D :D :D Ma nema da fali :D :D :D
MALIIIIISKA :D :D :D neces biti sama mlada mamica?Ako Bog da za koji mesec imas djugajicu u tom :D :D :D :D! Jako sam srecna,mala je to rec!Predivan osecaj :P Samo nestrpljiva sam kad cu bebicu u krilo uzeti i pojubiti joj jukice i josic maji :lol: :lol: :lol:? Pozdravljamo te mnoogo buduca mamica Iva ili Savage_Rose i buduci tata Ken Figo !Idemo da na svet donesemo nase ZELJENO cedo tamo gde je i zaceto :D :D :D. Grcka Tatina zemlja ,nema veze samo da bude sve u redu?Ljubimo teee :D :D :D
U dobru se ne povisi! U zlu ne ponizi ...

Slika
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 4:17 pm
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

Maliskice moja de si ti?Jesi li mi doblo?Puno te pozdravljamo nas TROJE :D :D :D !!!!!!!!! BYE :D :D :D
U dobru se ne povisi! U zlu ne ponizi ...

Slika
Odgovori