P .S
E da ne pozdravi moju malishkitzu na njenoj temi pile moje!Kad marta me ovde prozva ,mogla je i na pirinchu ali izvini maliskice moje
Nadam se da si mi doblo i ti dragi i dechitza?Bibim te
E pa ovako drage moje: sigurno se pitate sto me nije bilo juce, ali moram malko da vam se pohvalim da sam pocela i sa malom fižickom aktivnoscu, jer bez toga nema života, a ne uspesne dijete!
Naime, bila sam juce ceo dan na ADI iynajmila sebi i sincicu bajs, pa 2 sata roler i sve tako do 8 uvece. Tata je sedeo u kaficu sa cerom, jer on od sporta voli samo šah! Ali sam se zato ja provela suuuuppppeeerrrr!!!!!!! I opet idem prekosutra, pa to je prava stvar!! Doduse nisam bas preciyno brojala poene, ali jedan kuvani kukuruy, rumrnko, pa jedno parce proje i tunjevina, pa vi iybrojte, mislim da je malo vise od preporucenog, ali sam se istrosila pa mi je trebalo i malo ydrave energije!!!! Smorih se ljudi! Ma smorih vas ali znate sta meni sport znači posle svh ovih godina pasivnosi(a inače sam sportski tip) i to mi je tako nedostajalao!
martat napisao:Mikalja draga,ti se u mnogo cemu ne slazes samnom.Ne razumem zasto ja ne bih imala pravo na svoje misljenje bas kao i ti.Ti mislis tako,ja ovako i u cemu je problem?
martat!Nisam rekla da nemash pravo na svoje mishljenje!I nevi dim da se ne slazemo ni u chemu ,mozda to tebi tako deluje,jer i ja mislim da imam pravo na moje mishljenje i napomenula sam u postu DA JE TO MOJE LICHNO ISKUSTVO!Mozda je razlog shto shto i ja volim svoje mishljenje izneti a ne samo klimati glavom ono tipa,da,da tako je a misliti drugachije!A ti si verovatno nauchila da ti se povladjuje !A I mlada si ti devojchitza nasha Ja sam matora babetina a danas su babetine prgave !I nisam ni komentarisala tvoj bio balans !Ja josh balansiram i bez njega !Ja neshto ne vidim probleme nigde ,a sad ako ti smatrash problemom ako ja kazem da je teze istopiti deblje salo nego tanje?Shta ja tu mogu ?Samo sam iznela svoje mishljenje martat devojchitze
Miko moja pa ti si potpuno upravu, moram pri8znata! Ja stalno skačem sa dijete na dijetu i nikako da nađem neku u kojoj ću da istajem! Ja u stvari mnogo volim da krsim pravila, pa da posle sebe kažnjavam 5 dana bez hleba ili 13 dana bez sladoleda, ali moram prekrsiti ili ću umreti ao ne prekršim, a posle se kajem i to je ustvari moj problem Ali sta da radim stalnio nađem neki razlog da eskiviram!
Usvari sad imam skoro idealnu liniju(i naravno ni sad nisam zadovoljna), alio mi frka da se ne ugojim! E to to je problem !
I jos nesto ti MIKo nisi babetina nego prava vitka dama A baba ce da postanes teki kad ti cera rodi unuce, tad ces da budes gospođa baba, ne tamo neka babaetina!
maliska napisao:E pa devojke, samo da znate da sam za skoro 7 dana skinula pola kg, nije mala stvar, dijeta itekko deluje, za sve neverne Tome da znaju!
Bravo maliska!!!Sjajna vest!!!
Pogotovu sto imas bas malo viska da skines,extra.Nekako to skidanje kg kod onih koji imaju vise viska u pocetku bar ide brze,zato jos jednom SUUUUPEEER
Ja i dalje veceram Bio Balans i ako nista drugo-osecam se fantasticno
Cao Martat, ti si stigla mila moja!! Jesili videla kako dobar taj frajer od bio balans, ja kad ga konzumiram, osecam se super,ali trba da ga uzimas najmanje 10 dana uvece mesto vecere i garantovano za to vreme gubis 1kg! Probaj da istrajes, ali samo da ne veceras, i nemoj se prežderavati, ali ti nije poterbna neka dijeta!
maliska napisao:I jos nesto ti MIKo nisi babetina nego prava vitka dama A baba ce da postanes teki kad ti cera rodi unuce, tad ces da budes gospođa baba, ne tamo neka babaetina!
Lutko moja jepa ,neka si se ti meni juche lepo provela!Znam da si non stop u pokretu u kuci oko detze,muza radi se ,juri se !Ali milo moje to su ipak prave fizichke aktivnosti i zdravo i korisno po tebe !Biciklo je superishka,svi mishici se pokrecu a tek roleri ima da drzish balans samo tako !Ja sam rolere vozila doskoro i sad me sramota !Jedino kad neko od roditelja me zamoli da mu detetu pokazem ,onda babac ode malo dalje (napravi se senilna i juhuuu ) A muzic od sporta voli shah?Josh ako je mogutje u fotelji da sedi ihaaaa !Ali dobro,Boze moj bar ceruskica se iza njega valjucka !Ne znam militze ja brojati te poene,samo nisi koliko vidim preterala u hrani!Sve je to super i lagano i ja to jedem, pogotovu shto si toliko se vozickala !Ti si te kalorije potroshila !Za dijete srecko ti kazem iskreno !Ti znash koliko te volim?I da ti ne zelim zlo ?Nikom a tebi pogotovo !Pa znam da ti je linija idealna i samo odrzavaj ,nemoj sad da mi odesh u anoreksichne ne daj BOze
Cokim te
Maliska,kupila sam pakovanje od 30 kesica Bio-Balansa i nema odustajanja dok to ne popijem A posto mi prija verovatno cu nastaviti da ga koristim.Za sada je dobar jer ne osecam glad uopste a mogu ti reci da odlicno deluje na probavu samo se mora piti i dosta vode.
Extra je sto vozis bajs i rolere,svaka cast.
Mikalja,ovde je nesporazum u pitanju.Rekla sam da se kod osoba koje imaju veliki visak kilograma,u pocetku lakse gubi na tezini.Nisam mislila da deblji lakse mrsave.Samo u pocetku,za nekoliko dana mogu da izgube par kg i to je tecnost.Shvatas li sada sta sam htela reci?
Kod onih koji imaju bas mali visak,na primer 2 kg kao ja i Maliska,to ide dosta tesko
Odrekla sam se sladoleda,veceru zamenila vlaknima i pojacala fizicku aktivnost-dosta od mene
martat napisao:Mikalja,ovde je nesporazum u pitanju.Rekla sam da se kod osoba koje imaju veliki visak kilograma,u pocetku lakse gubi na tezini.Nisam mislila da deblji lakse mrsave.Samo u pocetku,za nekoliko dana mogu da izgube par kg i to je tecnost.Shvatas li sada sta sam htela reci?
Kod onih koji imaju bas mali visak,na primer 2 kg kao ja i Maliska,to ide dosta tesko
Odrekla sam se sladoleda,veceru zamenila vlaknima i pojacala fizicku aktivnost-dosta od mene
Moje mishljenje je lichno ,da ne bi trebalo od svake teme praviti alapache temu ,nadam se da bi se trebalo sloziti samnom bar u tome?Ima alapacha,pirinach,proja i one jade isto !Mislim da je dosta! nebi trebalo zenitzi i ovu pretvoriti u iste! Ok u pravu si martat idem ,spava mi se zasu
Pa nisam ja napravila od ove teme nesto sto ona nije.Vrati se unazad i iscitaj,Maliska i ja smo pricale o poenima i o BioBalansu.Nismo nista drugo pominjale
martat napisao:Maliska,kupila sam pakovanje od 30 kesica Bio-Balansa i nema odustajanja dok to ne popijem A posto mi prija verovatno cu nastaviti da ga koristim.Za sada je dobar jer ne osecam glad uopste a mogu ti reci da odlicno deluje na probavu samo se mora piti i dosta vode.
Extra je sto vozis bajs i rolere,svaka cast.
BRAVO Martat, vec sam ti rekla da je biobalans odlican! Za pocetak je i vise nego dovoljno da izbacis vecericu i da mestoo toga ruckas biobalanas u dijetaknom jogurtu(sa sto manje masti) I ima da te bodrim i napominjem svake noci da ga popijes umesto cokolade sa ljesnicima i pomfrija ili tome slicno!
Ja ga vrlo cesto koristim! Imam odlican probavni sistem, zato sto inace mnogo jedem svezeg voca i povrca, pijem vodice puno i tako to POZZZZ
martat napisao:Pa nisam ja napravila od ove teme nesto sto ona nije.Vrati se unazad i iscitaj,Maliska i ja smo pricale o poenima i o BioBalansu.Nismo nista drugo pominjale
E kako ti racinas da ti ima obro BIO BALANsa sa jogurtom, naravno sa fit jogurtom?Tacnije koliko poencica?
maliska napisao:I jos nesto ti MIKo nisi babetina nego prava vitka dama A baba ce da postanes teki kad ti cera rodi unuce, tad ces da budes gospođa baba, ne tamo neka babaetina!
Lutko moja jepa ,neka si se ti meni juche lepo provela!Znam da si non stop u pokretu u kuci oko detze,muza radi se ,juri se !Ali milo moje to su ipak prave fizichke aktivnosti i zdravo i korisno po tebe !Biciklo je superishka,svi mishici se pokrecu a tek roleri ima da drzish balans samo tako !Ja sam rolere vozila doskoro i sad me sramota !Jedino kad neko od roditelja me zamoli da mu detetu pokazem ,onda babac ode malo dalje (napravi se senilna i juhuuu ) A muzic od sporta voli shah?Josh ako je mogutje u fotelji da sedi ihaaaa !Ali dobro,Boze moj bar ceruskica se iza njega valjucka !Ne znam militze ja brojati te poene,samo nisi koliko vidim preterala u hrani!Sve je to super i lagano i ja to jedem, pogotovu shto si toliko se vozickala !Ti si te kalorije potroshila !Za dijete srecko ti kazem iskreno !Ti znash koliko te volim?I da ti ne zelim zlo ?Nikom a tebi pogotovo !Pa znam da ti je linija idealna i samo odrzavaj ,nemoj sad da mi odesh u anoreksichne ne daj BOze
Cokim te
Sta si Miko moja zapela baba pa baba, hoces da naslutis da stvarno postanes baba! Ti si sad zena ipo u najboljim god , sve znas sto mi tek treba da ucimo! I vidis kako si ti istrajna u dijetama! Pa da to je prvo nacin da sacuvas tvoje naruseno zdravlje, a bogami i da ti devojke pozavide na kilazi, a plus so stalno mucis tog nordijca, i ja bi takvog nekog pa da ne silazim s njega!
Ja pijem Balans jogurt i samo njega bodujem.Pozvala sam call centar Bio Balans-a i sa njihovim nutricionistom sam porazgovarala i rekla mi je da u tim vlaknima uopste nema kalorija.Zato tu i nema bodova-to ti je racunica po mome Ako gresim,videcu po vagi