Slutila ili ne?Maliskice moja neeemaaaaa nishta od toga!Necu vishe ni da joj vichem,samo dete smaram!Kad bude bice ?Shta da se radi ?Danas bash kazem joj ima li shta novo?Ja onako mislim bzvz ?A ona odma A shta ce biti?U jbt reko,pitam onako !Kaze aaa majkic ja mislim ti pitash kad cu se udati i roditi ?Reko pa shta i da sam to upitala?Kaze e taman sam ja tebe htela upitati shto ti nisi rodila meni bracu i sestre !Bila si bash poshkrta !Reko sad cu ja ako necesh ti !Kaze SUUUPERRRRRR RODI jbg nije to kao pre da bi je bilo sramota ?SAD JE TO MODA IN
Jok ja Bogumi ja sam
A shto mi se ovako spava celo popodne ?Legnem ,ne mogu zaspati.Idem obic kukuruz ,kako chisti organizam to je chudo jedno
Videh da si otvorila ovu temu !A posto si ti maliska jedno ne iskvareno mlado stvorenje zelim da ti ovde ostavim jedan veliki kiiiiiz !I da ti kazem da ces ti uspeti u svemu, jer si ti jedno predivno stvorenje ,mlado sa muzem i vec dvoje decice i znas sta hoces !Samo nastavi tako i za tebe nema problema !Pozdrav za temu !Super je .Ja sam tu ima nekoliko dana, ali jurcam zavrsavam neke obaveze i dizemo sidro !Ja sam SUUUUPER !Sem sto sam sa kilazom u manjku ,potrudit cemo se i zato
Pozdrav za sve!!!!!!!!!
Chek trazim pasosh ,traze mi ovde na granici ulazim u Francusku !Pozdrav za francuskinje i njihovu dijetu !Ljubatz VEIKI !Idem da prikoljem tunjevinu jednu i proju bajatu od juche(nema veze manje cu pozderati ) I jedan paradajzic CMOKAJA
___________Pishemo se popodne !Na pola sam vezbi mrzi me kad prekinem,samo umorila sam se bila i morala sam
O dobro dosle u Francusku, ako nista drugo ime dijete lepo zvuci! A ova francuskinja sto se zove Maliska danas pojela samo 3 poena < a ostatak ce veceras kad mi muzic doje! esto i ne mogu vise da jedem! POcnem da brojim koliko sta ima poena pa me mrzi!Al nije tecnost i jutros sam se merila i bogami stvarno nigde onih pola kilograma koja sam izgubila neki dan
A sve jedes, ustvari ja nekako sve jedem, a nesto nista ne jedem, ne znam kao to, ali tako
POZZZ za moju Miku, [po obicaju ima lep rucak, ali ja pijem kaficu i nesto nisam bas za jelo!
Savage_Rose napisao:Videh da si otvorila ovu temu !A posto si ti maliska jedno ne iskvareno mlado stvorenje zelim da ti ovde ostavim jedan veliki kiiiiiz !I da ti kazem da ces ti uspeti u svemu, jer si ti jedno predivno stvorenje ,mlado sa muzem i vec dvoje decice i znas sta hoces !Samo nastavi tako i za tebe nema problema !Pozdrav za temu !Super je .Ja sam tu ima nekoliko dana, ali jurcam zavrsavam neke obaveze i dizemo sidro !Ja sam SUUUUPER !Sem sto sam sa kilazom u manjku ,potrudit cemo se i zato
Pozdrav za sve!!!!!!!!!
Sta znaci da si sa kilazom u manjku, ako je to sto ja mislim da znaci onda je to suuuppppeerrr vest! I kako si to potigla?! Hocemo sve detalje! Mada znam da ako si stigla sa puta nemas bas mnogo vremena za caskanje sa nama !
aLI PUNO TE VOLIMO I NEDOSTALA SI NAM! Svezina divlje ruze! Neukrotivost i samostalnost!
I vec dosla i vec ides A kuda opet POZZZ
maliska napisao:O dobro dosle u Francusku, ako nista drugo ime dijete lepo zvuci! A ova francuskinja sto se zove Maliska danas pojela samo 3 poena < a ostatak ce veceras kad mi muzic doje! esto i ne mogu vise da jedem! POcnem da brojim koliko sta ima poena pa me mrzi!Al nije tecnost i jutros sam se merila i bogami stvarno nigde onih pola kilograma koja sam izgubila neki dan
A sve jedes, ustvari ja nekako sve jedem, a nesto nista ne jedem, ne znam kao to, ali tako
POZZZ za moju Miku, [po obicaju ima lep rucak, ali ja pijem kaficu i nesto nisam bas za jelo!
Hahahha maliskitze luditze !Jesu li ukusni ti poeni kad ih ruchkash !Kazesh danas sam pojela tri poena !Lepo zvuchi francuska dijeta !A tek pitate neko shta si danas pravila za ruchak ?Ti kazesh poene u boji i bezbojne !Super stvar !Za muza 5 poena bezbijnii,za tebe 3 a dechitzi ,sinchicu 3 i cerkici 3 u boji sajeni poeni !A Ivka ili ti Savage_Rose napisala sam tamo na pirinchu ti !Bila je sinoc kod mene kuku al je mrshava !Nesme da mi kaze ali ono ako ima sad vishe od 40 kg uhm A visoka zasu!Nije htela da smrsha jbm joj
A za proju sam pisala na temi proja !Ali ajde de,ne volim ja bash bajatu proju ali manje je pozderem i brze se zasitim I kontam da je zdravije !Chisti organizam kao shmirgl papir Pozic
EHHHH, Miko moja, tebe zainteresovali ovi moji poencic, e pa tri poena su ti ovako, musli i jogurt za dorucak, pa lubenica, pa lubenica i lubbenica i lubenica( jer moja draga gospodja lubenica nema poena hahahahahah) Uh al sam se sad rastuzila jer moja mMika ne sme lubenicu!!
maliska napisao:EHHHH, Miko moja, tebe zainteresovali ovi moji poencic, e pa tri poena su ti ovako, musli i jogurt za dorucak, pa lubenica, pa lubenica i lubbenica i lubenica( jer moja draga gospodja lubenica nema poena hahahahahah) Uh al sam se sad rastuzila jer moja mMika ne sme lubenicu!!
To je jedino VOCe koje sam ne volela,nego OBOZAVALA !Sad se secam samo,uveche kazu ne valja jesti lubenitzu ustaje se u wc i td !A JA celu lubenicu isechem i ochistim od koshpi i na kockice isechem i stavim u chinije i u frizider !Moje srece uveche kad gledam TV ja se setim uzmem chiniju jednu i za nekoli minuta pogledam ni jedne chinijitze PO CELU LUBENICU JA SAM ZNALA SMAZATI !Odesh par puta u vc i nishta!A sad kakvi i nesmem pomisliti !Kao ono smesh malo?Pitam se shta ce mi i to malo? Samo asocijacije i zelje u organizmu probudim,tako da je i ne pipam!Zato makitze samo ti ruchkaj dok je dao Bog da smesh i mozesh ?
Bubic
E zao mi je Miko moja zbog tebe Ali moja ljubav prema lubenici je ogromna i neobuzdana, mogu danima samo to jesti i na drugu hranu i ne pomisliti! To mi je voce, a ustvari je povrce, i tecnost i hrana i slatkis i poslastica!
Leti nas obicno pitaju komsije jeli imamo goste gad vide muza koliko kora baca u konejner! A to ustvari ja sve sama pojedem, jer suprug i nije neki ljubuimac lubenice, ali zato ja!!1
Zato mi ova dijeta i odgovara jer se lubenica ne boduje, pa je mogu jesti samo tri puta dnevno!!
juce recimo sam samo pojela musli i jogurt ujutro i nista sem jedne cele lubenice i kafe toga dana nisam unela u svoj organizam! Im bas mi tako prija, tasko me osvezava po ovim vrucinama
Samo ti ruchkaj milo moje i nikog ne zali!jer od toga nema koristi ni jedna strana ! I da ti kazem da sam dobila grdnje po nosu zbog koih sam se mogu ti reci zacrvenjela !Savage_Rose me tako izgrdila kao malo dete !Kaze da se razocharala u mene ,nije se nadala i kaze ne poznaje me onakvu !Kaze sela i prochitala postove sve !I kad je videla da sam se pridruzila psovanju i svashta neshto onoj jadnoj Zeljani !Kaze pa zar nisi shvatila da je bolesna i na kraju krajeva TO MI NE LICHI NA TEBE (tj mene) Jer ona zna da ja bash ne diram slabije !Kaze zashto MALISKA NIJE KRENULA u napad !Trebala si samo sesti i zamisliti se kako je tebi bilo ?Kad su se sruchile na tebe i zar ne shvatash poentu?Jedino jesy i maliska i ja smo morale reagovati da bi te ostavile na miru?I SAD TI???Kao ne mogu da verujem da (ne mogu da pishem tu shta mi je sve rekla) Kaze zaklinjala sam se u tebe ,IPAK JE TO FORUM za one osobe koji traze kakvu takvu pomoc ,zdravstvene prirode!Kaze mi SRAMOTA!jbt bash me neshto bio blam !I jesam ko kobila bash !Mogla sam se distancirati !E da kaze,sedi jedno veche i molim te prochitaj vase postove za tebe kad je bio rat a nikog nisi dirala?
Ali jedina MALISKA I SAD JE OSTALA DOSTOJNA SEBE!
I sad odem tamo vidim opet nastavile!JBT zar toliko god zaprdila i opet da shvatiti trebam neke stvari dok mi neko moj jako drag pljune u lice ISTINU!istinu nishta ona meni nije rekla shto nije istina!
Idem ljubim te militze moja PAMETNA!
Pozdrav u Francuskoj i jutros!Lepo jutro u Parizu Makice cokim te i nadam se da si mi doblo? Jelo guzajica papala projitze i jogitze bubni mi dechitzu I tebe cokim !Pishemo se danas!Nadam se da si mi dobro?
Ma ja standardno nesto slabo jedem na francuski nacin! bas nista ne mogu da jedem sem lusence A i vrucina je velika! A muz mi kaze da mi je guzaa kao sakica zamisli sta on meni kaze, kaze mi jos moras vise da jedes umreces od gladi! a ja ne znam nikog da je umro od gladi, a da je imao sta da jede!
Sta te to SAVAGE nasa kritikuje, sta si Miko to uradila, sta sam se ja distancirala nisam sigurna da sam te shvatila Mozda nisam pratila sve teme, ili sve postove, sta sam ropustila