Ej .. i tebe ću pozvati na žurku kada diplomiram
FRANCUSKA DIJETA
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- Dj.Olivera
- Stalni član

- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
Tu sam i evo već oštrim kandže, za svaki slučaj dok tebi ne porastu
Ti draga moja, izgleda spadaš u one koji kada ih neko udari okrenu drugi obraz?! Grešim li ako kažem da si dobra duša, osetljiva, možda malo neshvaćena, dobronamerna....(?!) Ja sam dugo, dugo bila takva i kada sam konačno "odrasla" eeeee onda sam pustila kandže
Draga,ja uvek koristim Imlekov Balans jogurt.Taj ukus mi nekako najvise prija.Ja sam sva u znaku Balansa hahamaliska napisao:Martat, e blago tebi za muza!!!!! Ja od muza nikakve vajde, osim sto mi je.....decicu![]()
![]()
A sa mojim nacinom i ovim poencicima, za 15 dana sam izgubila 1kg. Jos niako da se snabdem ''zdravim namirnicama'' i onda jedem sta stignem!
![]()
![]()
ali nije to jedini problem! Zadnju sedmicu niako da nađem neki lep jogurt, skoro sve sam probala i cim u njega stavim bio balans on bude prekiseo!
![]()
Jeli se tebi to desavalo?
I nemoj vise da te cujem da tako kazes za muza
p.s.picemo zajedno kaficu i ne brini za kandze,ako ti zatrebaju pozajmicu ti moje
- Dj.Olivera
- Stalni član

- Dj.Olivera
- Stalni član

Martat kaže:Ja sam sva u znaku Balansa haha
Dj.Olivera malo filozofira:
Da li je i zbog čega balans (sredisnji put) bitan?
-Da ne bi doslo do rebalansa
Koji je odnos između balansa i njegove suprotnosti
-Krak odnosa omjera
i šta je to suprotnost balansa?
-Rebalans
Da li balans može da bude ekstreman
-Može. „Status quo”
ili sam pojam balansa ukida ekstremnost?
Balans bez extrema ne postoji. Extremi su uvjek prisutni, jer da nije tako ne bi ni postojao „balans”
P.S. Samo mi se jogurt u ovo ne uklapa!?

Dj.Olivera malo filozofira:
Da li je i zbog čega balans (sredisnji put) bitan?
-Da ne bi doslo do rebalansa
Koji je odnos između balansa i njegove suprotnosti
-Krak odnosa omjera
i šta je to suprotnost balansa?
-Rebalans
Da li balans može da bude ekstreman
-Može. „Status quo”
ili sam pojam balansa ukida ekstremnost?
Balans bez extrema ne postoji. Extremi su uvjek prisutni, jer da nije tako ne bi ni postojao „balans”
P.S. Samo mi se jogurt u ovo ne uklapa!?
- mikalja
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Vidim te mijo vidimmaliska napisao:Martat, e blago tebi za muza!!!!! Ja od muza nikakve vajde, osim sto mi je.....decicu![]()
![]()
A sa mojim nacinom i ovim poencicima, za 15 dana sam izgubila 1kg. Jos niako da se snabdem ''zdravim namirnicama'' i onda jedem sta stignem!
![]()
![]()
ali nije to jedini problem! Zadnju sedmicu niako da nađem neki lep jogurt, skoro sve sam probala i cim u njega stavim bio balans on bude prekiseo!
![]()
Jeli se tebi to desavalo?
Evo martat ostavljam Vam ovo pile pa ga balansirajte
Pozdrav za sve VAs
[quote="Dj.Olivera"]Tu sam i evo već oštrim kandže, za svaki slučaj dok tebi ne porastu
Ti draga moja, izgleda spadaš u one koji kada ih neko udari okrenu drugi obraz?! Grešim li ako kažem da si dobra duša, osetljiva, možda malo neshvaćena, dobronamerna....(?!) Ja sam dugo, dugo bila takva i kada sam konačno "odrasla" eeeee onda sam pustila kandže 
Drago mi je ako sam okarakterisana kao dobra dusa, veci kompliment nisam mogla da dobijem!!!
To da nikom ne zelim zlo, smatram svojom njvecom vrlinom!
Reagujem nekad vrlo burno, ali nemam zlobe i srdzbe(sad prevaziilazim granice skomnosti, sramota me zbog toga
) Jesam osetljiva, preosetljiva i to mi je najveca mana! RODJENA DA BUDEM ZRTVA!!!!!, Valjda cu da odrastem
A na zurku dolazim obavezno!!!!!! DRzimo ti fige za diplomski!!!
POZZ
Drago mi je ako sam okarakterisana kao dobra dusa, veci kompliment nisam mogla da dobijem!!!
A na zurku dolazim obavezno!!!!!! DRzimo ti fige za diplomski!!!
mikalja napisao:Vidim te mijo vidimmaliska napisao:Martat, e blago tebi za muza!!!!! Ja od muza nikakve vajde, osim sto mi je.....decicu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jeli se tebi to desavalo?!Kazesh nishta vishe nemash od muza sem hm khm!A ko ti donosi lubenitze?Ko snabdeva kako kazesh i sama da pre posla dok ti pajkish on ode donese sve,povrce ,voce hlab zdravu hranu ?Snabde se svim i svachim !Nemoj tako ,on ako ne voli takvu ishranu i nece da trchi ili shta nemoj da zaboravljash 1000 pozitivnih osobina
!Bravo za taj 1 kg i bubim te puuuno puno punooooo!
Evo martat ostavljam Vam ovo pile pa ga balansirajte![]()
![]()
!Ljubim te i samo napred !
Pozdrav za sve VAs![]()
![]()
![]()
A dosla si mila moja, ja sad idem da nam stavim kafu, posto si nam dosla u goste, mrsavice jedna!!! Nisi mogla bez nas, znala sam da Mika ne moze bez nas
da MI(ko kupuje lubenicu svakoga dana po jednu i to sa 0 poena!
MArtat, moram probati i tj balans, mada u meni najblizoj prodavnici nabavljaju samo taj balans jogurt sa zitaricama!! Taj je vrlo ukusan, i zgleda mi i kaloricniji od obicnog!
Sto se tice kilaze, moras da budes strpljiva, ja obicno u pocetku teze gubim sto moram priznati to me demoralise
, ali kasnije, se vide rezultati! Ja sam sa poencicima izgubila svega kilogram, ali i to je nesto, bolje kg dole nego gore! A sa druge strane ono sto se tesko izgubi, tesko se i vrati!
Sto se tice kilaze, moras da budes strpljiva, ja obicno u pocetku teze gubim sto moram priznati to me demoralise
Uh....
Prelazim na Fit jogurt!!!!Haha proglasice me za promoterku Imlekovih jogurta.
Andjolina cura fina!Nemoj bre toliko da ucis,odmori malo.Postaje konfuzno
Maliska,a ja bas taj balans sa zitaricama ne volim
Ukusi su razliciti pa o njima ne treba ni raspravljati.Salim se,naravno
I ne verujem da si se ulenjila,citam ja da ti vozis bajs i rolere,pa malo li je?A moj muz da je bio pazljiviji sa hranom i aktivniji sigurno sada ne bi morao da se odrice omiljenih mu slatkisa.Mislim,lepo je hvaliti svoje najblize ali je nekada bolje iskritikovati ih za njihovo dobro.I nikada mi nije bilo jasno zasto zene vise vode racuna o fizickom izgledu od muskaraca.Bar kada su u pitanju ljudi koje ja poznajem.
Prelazim na Fit jogurt!!!!Haha proglasice me za promoterku Imlekovih jogurta.
Andjolina cura fina!Nemoj bre toliko da ucis,odmori malo.Postaje konfuzno
Maliska,a ja bas taj balans sa zitaricama ne volim
- Dj.Olivera
- Stalni član

- mikalja
- Stalni član

Nemam pojmaDj.Olivera napisao:mikalja napisao:[ To pile mi je bizuterija ,nosim ga oko vrata![]()
![]()
![]()
![]()
Koliko kg. je težak taj tvoj privezak oko vrata?![]()
![]()
- mikalja
- Stalni član

Des te Francuskinje?
Maliskice,ljubim te i nadam se da si dobro?I da si sa muzicem ishla negde juche?E JESY SE JAVILA
Eno ima i na proji i na pirinchu a i imam pp od nje!Ne moze dugo da sedi ali je sad dobro fala Bogu!Izvadili su joj 20 kamenchica velichine zrna bibera i josh onog sitnileza(mulja) Javila se na kratko ,mora da lezi ne moze da sedi dugo!VAZNO JE DA JE ONA TO PROGURALA !Nadam se da ste mi dobro sve?Ljub Vas !Kishitza