Ej .. i tebe ću pozvati na žurku kada diplomiram

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
Draga,ja uvek koristim Imlekov Balans jogurt.Taj ukus mi nekako najvise prija.Ja sam sva u znaku Balansa hahamaliska napisao:Martat, e blago tebi za muza!!!!! Ja od muza nikakve vajde, osim sto mi je.....decicu![]()
![]()
A sa mojim nacinom i ovim poencicima, za 15 dana sam izgubila 1kg. Jos niako da se snabdem ''zdravim namirnicama'' i onda jedem sta stignem!
![]()
![]()
ali nije to jedini problem! Zadnju sedmicu niako da nađem neki lep jogurt, skoro sve sam probala i cim u njega stavim bio balans on bude prekiseo!
![]()
Jeli se tebi to desavalo?
Vidim te mijo vidimmaliska napisao:Martat, e blago tebi za muza!!!!! Ja od muza nikakve vajde, osim sto mi je.....decicu![]()
![]()
A sa mojim nacinom i ovim poencicima, za 15 dana sam izgubila 1kg. Jos niako da se snabdem ''zdravim namirnicama'' i onda jedem sta stignem!
![]()
![]()
ali nije to jedini problem! Zadnju sedmicu niako da nađem neki lep jogurt, skoro sve sam probala i cim u njega stavim bio balans on bude prekiseo!
![]()
Jeli se tebi to desavalo?
mikalja napisao:Vidim te mijo vidimmaliska napisao:Martat, e blago tebi za muza!!!!! Ja od muza nikakve vajde, osim sto mi je.....decicu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jeli se tebi to desavalo?!Kazesh nishta vishe nemash od muza sem hm khm!A ko ti donosi lubenitze?Ko snabdeva kako kazesh i sama da pre posla dok ti pajkish on ode donese sve,povrce ,voce hlab zdravu hranu ?Snabde se svim i svachim !Nemoj tako ,on ako ne voli takvu ishranu i nece da trchi ili shta nemoj da zaboravljash 1000 pozitivnih osobina
!Bravo za taj 1 kg i bubim te puuuno puno punooooo!
Evo martat ostavljam Vam ovo pile pa ga balansirajte![]()
![]()
!Ljubim te i samo napred !
Pozdrav za sve VAs![]()
![]()
![]()
Nemam pojmaDj.Olivera napisao:mikalja napisao:[ To pile mi je bizuterija ,nosim ga oko vrata![]()
![]()
![]()
![]()
Koliko kg. je težak taj tvoj privezak oko vrata?![]()
![]()