FRANCUSKA DIJETA

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Odgovori
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

Tu sam i evo već oštrim kandže, za svaki slučaj dok tebi ne porastu :wink: Ti draga moja, izgleda spadaš u one koji kada ih neko udari okrenu drugi obraz?! Grešim li ako kažem da si dobra duša, osetljiva, možda malo neshvaćena, dobronamerna....(?!) Ja sam dugo, dugo bila takva i kada sam konačno "odrasla" eeeee onda sam pustila kandže :wink:
Ej .. i tebe ću pozvati na žurku kada diplomiram :wink:
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

maliska napisao:Martat, e blago tebi za muza!!!!! Ja od muza nikakve vajde, osim sto mi je.....decicu :-? :-? :-? A sa mojim nacinom i ovim poencicima, za 15 dana sam izgubila 1kg. Jos niako da se snabdem ''zdravim namirnicama'' i onda jedem sta stignem! :oops: :oops: :oops: ali nije to jedini problem! Zadnju sedmicu niako da nađem neki lep jogurt, skoro sve sam probala i cim u njega stavim bio balans on bude prekiseo! :x
Jeli se tebi to desavalo?
Draga,ja uvek koristim Imlekov Balans jogurt.Taj ukus mi nekako najvise prija.Ja sam sva u znaku Balansa haha :D Bio Balans je ukus "neutral",mozda ti koristis neki drugi?
I nemoj vise da te cujem da tako kazes za muza :D Kada i on bude nabacio "stomacic",pocece da vodi racuna.Inace moj muz je za ove skoro 2 nedelje skinuo 2,5 kg ali ja mislim da je to samo tecnost.Pravo gubljenje kg tek treba da pocne.U stvari,nadam se :D. Ja nisam skinula ni gram :D ali ja nista bitno nisam ni promenila u ishrani osim sto ne jedem slatkise.Spasce valjda :D

p.s.picemo zajedno kaficu i ne brini za kandze,ako ti zatrebaju pozajmicu ti moje :D
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Martat ja sam skinula 8oogr.( za utehu) a postim nedelju dana. :o
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Martat kaže:Ja sam sva u znaku Balansa haha :D

Dj.Olivera malo filozofira:

Da li je i zbog čega balans (sredisnji put) bitan?

-Da ne bi doslo do rebalansa

Koji je odnos između balansa i njegove suprotnosti

-Krak odnosa omjera

i šta je to suprotnost balansa?

-Rebalans

Da li balans može da bude ekstreman

-Može. „Status quo”

ili sam pojam balansa ukida ekstremnost?

Balans bez extrema ne postoji. Extremi su uvjek prisutni, jer da nije tako ne bi ni postojao „balans”

P.S. Samo mi se jogurt u ovo ne uklapa!? :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

maliska napisao:Martat, e blago tebi za muza!!!!! Ja od muza nikakve vajde, osim sto mi je.....decicu :-? :-? :-? A sa mojim nacinom i ovim poencicima, za 15 dana sam izgubila 1kg. Jos niako da se snabdem ''zdravim namirnicama'' i onda jedem sta stignem! :oops: :oops: :oops: ali nije to jedini problem! Zadnju sedmicu niako da nađem neki lep jogurt, skoro sve sam probala i cim u njega stavim bio balans on bude prekiseo! :x
Vidim te mijo vidim :D !Kazesh nishta vishe nemash od muza sem hm khm!A ko ti donosi lubenitze?Ko snabdeva kako kazesh i sama da pre posla dok ti pajkish on ode donese sve,povrce ,voce hlab zdravu hranu ?Snabde se svim i svachim !Nemoj tako ,on ako ne voli takvu ishranu i nece da trchi ili shta nemoj da zaboravljash 1000 pozitivnih osobina :oops: !Bravo za taj 1 kg i bubim te puuuno puno punooooo!
Evo martat ostavljam Vam ovo pile pa ga balansirajte :D :D :D !Ljubim te i samo napred !
Pozdrav za sve VAs :wink: :D :D :D
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

[quote="Dj.Olivera"]Tu sam i evo već oštrim kandže, za svaki slučaj dok tebi ne porastu :wink: Ti draga moja, izgleda spadaš u one koji kada ih neko udari okrenu drugi obraz?! Grešim li ako kažem da si dobra duša, osetljiva, možda malo neshvaćena, dobronamerna....(?!) Ja sam dugo, dugo bila takva i kada sam konačno "odrasla" eeeee onda sam pustila kandže :wink:

Drago mi je ako sam okarakterisana kao dobra dusa, veci kompliment nisam mogla da dobijem!!! :lol: To da nikom ne zelim zlo, smatram svojom njvecom vrlinom! :oops: Reagujem nekad vrlo burno, ali nemam zlobe i srdzbe(sad prevaziilazim granice skomnosti, sramota me zbog toga :oops: :oops: :oops: ) Jesam osetljiva, preosetljiva i to mi je najveca mana! RODJENA DA BUDEM ZRTVA!!!!!, Valjda cu da odrastem 8)
A na zurku dolazim obavezno!!!!!! DRzimo ti fige za diplomski!!! :lol: POZZ
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dj.Olivera napisao:Martat ja sam skinula 8oogr.( za utehu) a postim nedelju dana. :o
Bravo Olivera i ja postim :P To pile mi je bizuterija ,nosim ga oko vrata :lol: :lol: :lol: :lol:
MALISKA ne vidim te na pirinchu ? :roll: :roll: :roll: :P :D :D :D
CMOKkkkkk
maliska
Aktivan član
Aktivan član

Post od maliska »

mikalja napisao:
Vidim te mijo vidim :D !Kazesh nishta vishe nemash od muza sem hm khm!A ko ti donosi lubenitze?Ko snabdeva kako kazesh i sama da pre posla dok ti pajkish on ode donese sve,povrce ,voce hlab zdravu hranu ?Snabde se svim i svachim !Nemoj tako ,on ako ne voli takvu ishranu i nece da trchi ili shta nemoj da zaboravljash 1000 pozitivnih osobina :oops: !Bravo za taj 1 kg i bubim te puuuno puno punooooo!
Evo martat ostavljam Vam ovo pile pa ga balansirajte :D :D :D !Ljubim te i samo napred !
Pozdrav za sve VAs :wink: :D :D :D

A dosla si mila moja, ja sad idem da nam stavim kafu, posto si nam dosla u goste, mrsavice jedna!!! Nisi mogla bez nas, znala sam da Mika ne moze bez nas :P A mog muzica sto se tice, znas ti dobro na sta sam ja mislila! :oops: :roll: :roll: 7god braka nije mala stvar!!! Al on toliko radi, da se ne vidjmo, a neke fizicke aktivniosti, znas vec kako tu stoje stvarei sa njim!! :-? A jos je i mene ulenjio!
da MI(ko kupuje lubenicu svakoga dana po jednu i to sa 0 poena!
maliska
Aktivan član
Aktivan član

Post od maliska »

Miko sad sam ukljucila komp i nisam stigla jos na sve da odgovorim, A ako si tamo na pirincu stavila kaficu, ja evo dolazim i tamo!!!! 8)
maliska
Aktivan član
Aktivan član

Post od maliska »

MArtat, moram probati i tj balans, mada u meni najblizoj prodavnici nabavljaju samo taj balans jogurt sa zitaricama!! Taj je vrlo ukusan, i zgleda mi i kaloricniji od obicnog!
Sto se tice kilaze, moras da budes strpljiva, ja obicno u pocetku teze gubim sto moram priznati to me demoralise :oops: :cry: :cry: , ali kasnije, se vide rezultati! Ja sam sa poencicima izgubila svega kilogram, ali i to je nesto, bolje kg dole nego gore! A sa druge strane ono sto se tesko izgubi, tesko se i vrati!
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Uh....
Prelazim na Fit jogurt!!!!Haha proglasice me za promoterku Imlekovih jogurta.
Andjolina cura fina!Nemoj bre toliko da ucis,odmori malo.Postaje konfuzno :D

Maliska,a ja bas taj balans sa zitaricama ne volim :D Ukusi su razliciti pa o njima ne treba ni raspravljati.Salim se,naravno :D I ne verujem da si se ulenjila,citam ja da ti vozis bajs i rolere,pa malo li je?A moj muz da je bio pazljiviji sa hranom i aktivniji sigurno sada ne bi morao da se odrice omiljenih mu slatkisa.Mislim,lepo je hvaliti svoje najblize ali je nekada bolje iskritikovati ih za njihovo dobro.I nikada mi nije bilo jasno zasto zene vise vode racuna o fizickom izgledu od muskaraca.Bar kada su u pitanju ljudi koje ja poznajem.
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

[quote="mikalja"][ To pile mi je bizuterija ,nosim ga oko vrata :lol: :lol: :lol: :lol:
Koliko kg. je težak taj tvoj privezak oko vrata? :lol: :lol: :lol:
maliska
Aktivan član
Aktivan član

Post od maliska »

E FIT mi je najkiseliji!!! Izgleda da sto imaju manje masnoce kiseliji su!!! Ja bar imam takav utisakk!! :o :o :o
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dj.Olivera napisao:
mikalja napisao:[ To pile mi je bizuterija ,nosim ga oko vrata :lol: :lol: :lol: :lol:
Koliko kg. je težak taj tvoj privezak oko vrata? :lol: :lol: :lol:
Nemam pojma :D :D :D !Jer uz put grickam pomalo :lol: Sad mu otkinem,krilce,sad guzu,sad batachic :P Sad je ocherupano kao ona "prijina riba" iz Zikine Dinastije :wink: !Joj pakla danas :-? A celu noc nisam pavkala :cry: Pozdrav za SVE Vas! :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Des te Francuskinje? :wink: Maliskice,ljubim te i nadam se da si dobro?I da si sa muzicem ishla negde juche?E JESY SE JAVILA :D :D :D Eno ima i na proji i na pirinchu a i imam pp od nje!Ne moze dugo da sedi ali je sad dobro fala Bogu!Izvadili su joj 20 kamenchica velichine zrna bibera i josh onog sitnileza(mulja) Javila se na kratko ,mora da lezi ne moze da sedi dugo!VAZNO JE DA JE ONA TO PROGURALA !Nadam se da ste mi dobro sve?Ljub Vas !Kishitza :wink: :lol: :lol: :lol:
Odgovori