FRANCUSKA DIJETA

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Dizite se rachunajte poene Francuskinje moje :wink: Ljub Vas idemo danas malo u lutanje ajmo !Bubic!! :wink:
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

mikalja napisao:
maliska napisao:Slicnaje situacija i kod mene! Ma malo je reci slicna, nego ista! Obicno nas nedeljom(ako ne radi vodi na rucak) i to na ribu sa zara, a on jede picu :evil: Ali sam se vec navikla! Za ruca je dans TO i8 TO a ko hoce nesto drugo neka ide neka kupi!
Pile moje! Shta mislish kad si ti navikla kako sam tek ja i navikla i oguglala :D Mada ponekad pusto zensko :D procantram ,ali bude uvek isti odgovor!Jedi ti to ,ja cu jesti shta se meni jede :lol: :lol: !Pa nek jede ,ali meni bude zao ,reko ipak ukusnije je zdravije je ali neka jede shta hoce!Dete sam uspela nauchiti i sad ponekad zovne i upita me kako se sprema ovo ili ono,zaboravila a jede joj se mamina kuhinja :( !Kaze nema majko tog hotela i restorana koji ima miris tvoje kuhinje ,dete nauchilo jbg!Pa nek je i 100x gore njoj je sladje moje !E jedino one skoljke slabo spremam i rakove :x E to ona voli a ja odma ljak povracam kad vidim!Jedino one kamenice kuvala sam joj ali ona ih otvarala :x Ljak :D :D :D !Ljub Vas :wink:
E moja Miko, tako sam se i ja uzelela mamine kuhinje, i da mi neko skuva! Suze su mi isle dok sam citala ovaj tvoj post, i meni nedostaju moji1 Ja zivim sama, ponekad sama samcata( nikoga svoga nemam ni blizu) to je tako tesko :( :( :(
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

maliska napisao:
mikalja napisao:
maliska napisao:Slicnaje situacija i kod mene! Ma malo je reci slicna, nego ista! Obicno nas nedeljom(ako ne radi vodi na rucak) i to na ribu sa zara, a on jede picu :evil: Ali sam se vec navikla! Za ruca je dans TO i8 TO a ko hoce nesto drugo neka ide neka kupi!
Pile moje! Shta mislish kad si ti navikla kako sam tek ja i navikla i oguglala :D Mada ponekad pusto zensko :D procantram ,ali bude uvek isti odgovor!Jedi ti to ,ja cu jesti shta se meni jede :lol: :lol: !Pa nek jede ,ali meni bude zao ,reko ipak ukusnije je zdravije je ali neka jede shta hoce!Dete sam uspela nauchiti i sad ponekad zovne i upita me kako se sprema ovo ili ono,zaboravila a jede joj se mamina kuhinja :( !Kaze nema majko tog hotela i restorana koji ima miris tvoje kuhinje ,dete nauchilo jbg!Pa nek je i 100x gore njoj je sladje moje !E jedino one skoljke slabo spremam i rakove :x E to ona voli a ja odma ljak povracam kad vidim!Jedino one kamenice kuvala sam joj ali ona ih otvarala :x Ljak :D :D :D !Ljub Vas :wink:
E moja Miko, tako sam se i ja uzelela mamine kuhinje, i da mi neko skuva! Suze su mi isle dok sam citala ovaj tvoj post, i meni nedostaju moji1 Ja zivim sama, ponekad sama samcata( nikoga svoga nemam ni blizu) to je tako tesko :( :( :(
Vrlo dobro mi je poznato to stanje :( !I ja sam tako ceo zivot bila!Ali ONA ?Ona je ipak Neshto shto me naj vishe boli !NJenu nostalgiju osetim na sebi iako ona to pokushava "prikriti "Od mene !Samo zaboravlja jedno !A to je da bol ne moze sakriti od majke ,jer majka to oseti na sebi u sebi!Ali jbg shta je tu je! :cry:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Vani je predivno ,malopre sam se uvukla u kucu i pokajala :wink: Zato idemo popraviti to idemo reprizu :P :D Lepo mi pavkaj :wink: :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Jutros ne svratih ovde ,neshto sam kao baltazar od jutros :oops: MALISKA ljub te i pozdrav za sve Francuskinje :wink:
maliska
Aktivan član
Aktivan član

Post od maliska »

Cao, nije me bilo, ali ne mojom krivicom ili iz nemarnosti, nego VIS MAIOR pokvario mi se comp! sad mi je otisao majstor i evo ga radi, radi!!!!! Tek sad vidim kako male stvari mogu da te ucine srecnim!! :P POZZZZ
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

MALISKA MOJA!ODLAZIM!NADAM SE DA SI PROCHITALA NA TEMI PIRINACH I NA PROJI?Svratit cu ponekad da Vas /te obidjem!!Zelim da uspesh u ovoj dijeti i da mi budesh ZIVA I ZDRAVA JOSH GODINA STO :D :D :D !LJUBIM TE I TEBE I CERU I SINCHEKA I MUZICA TI BUBNI I CHUVAJ MI SE MILO MOJE :D :D :D !CAOS! :) :) :) CMOKKKKKKK
maliska
Aktivan član
Aktivan član

Post od maliska »

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, ne smes da ides :( :( :( :( , molim te,sta cu ja bez tebe ovde! :x :x :x MOlim te ostani da se druzis s nama, i ja sam smrsala, pa nisam otisla! :cry: :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil: :evil:
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

Maliska je u pravu! Treba samo da se preseliš na novu temu tipa "kako ostati vitak, zdrav i veseo...". Dobila si bitku sa kilogramima ali ne i rat!

Pssst, Maaaaliska ako je ovo ne zadrži ne znam šta da radimo?! :wink:
maliska
Aktivan član
Aktivan član

Post od maliska »

:cry: :cry: :cry: NEMA JE! NECE DA SE$ JAVI :cry: :cry: :cry: kaze nece sa debelima vise da se druzi i da slusa nase probleme tipa danas sam pojela ovo, a sutr cu ono! ^ meseci i dosadili smo joj!
A Mio ako se javis nedostajes mi pumo, puno! :(
DaBog da ponovo se ugojila pa se nama vratila evo ovde da brojimo poene ili bilo sta! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Javi se!!! :evil: :evil:
Znam virnuces, neces izdrzati :x :x :x
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Maliska maleno moje!Dobila sam pp(odgovorila sam ti) pa virni !Nemoj onako da budesh :oops: !Ostavila sam i post na Pirinchu pa virni ipak ono ti je bila polazna tachka kao i meni!Pa da sad nebih iovde bleblekala isto prochitaj militze moja :wink: A i pochinje me glava boleti :-? !Dj.Olivera :wink: shashavitze moja :D !Chuvaj mi ovu majenu malisku !Ona jeste pametnitza samo nisu joj josh izrasle kandze za borbu od orlushina kao nama :wink: :D :D :D !Ljubim vas sve vidimo se :) Virnut cu ja ovako -- :wink: --- :wink:
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

mikalja napisao: !Dj.Olivera :wink: shashavitze moja :D !Chuvaj mi ovu majenu malisku !Ona jeste pametnitza samo nisu joj josh izrasle kandze za borbu od orlushina kao nama :wink: :D :D :D !Ljubim vas sve vidimo se :) Virnut cu ja ovako -- :wink: --- :wink:
Mikaljice ne brini za Malisku, trudićemo se da te ne razočaramo. :wink: Dok joj ne izrastu kandžice, mi smo tu :wink:
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Maliska ja se i dalje "biobalansiram" :D samo da znas.Slatkisi NONO!!Vecera NONO!!!I doooooosta fizicke aktivnosti,raznorazne.Uglavnom plivam ili idem u setnje brzim hodom.Ubacila sam i muza u "moj rezim" i na taj nacin nam je oboma mnogo lakse.
Kako si ti?Kako napredujes?
maliska
Aktivan član
Aktivan član

Post od maliska »

Martat, e blago tebi za muza!!!!! Ja od muza nikakve vajde, osim sto mi je.....decicu :-? :-? :-? A sa mojim nacinom i ovim poencicima, za 15 dana sam izgubila 1kg. Jos niako da se snabdem ''zdravim namirnicama'' i onda jedem sta stignem! :oops: :oops: :oops: ali nije to jedini problem! Zadnju sedmicu niako da nađem neki lep jogurt, skoro sve sam probala i cim u njega stavim bio balans on bude prekiseo! :x
Jeli se tebi to desavalo?
maliska
Aktivan član
Aktivan član

Post od maliska »

Dj.Olivera napisao:
mikalja napisao: !Dj.Olivera :wink: shashavitze moja :D !Chuvaj mi ovu majenu malisku !Ona jeste pametnitza samo nisu joj josh izrasle kandze za borbu od orlushina kao nama :wink: :D :D :D !Ljubim vas sve vidimo se :) Virnut cu ja ovako -- :wink: --- :wink:
Mikaljice ne brini za Malisku, trudićemo se da te ne razočaramo. :wink: Dok joj ne izrastu kandžice, mi smo tu :wink:

A moja dobra Mika, kako ona brine a mene! : e moja MIKO, ja kakav sam tip meni nikad nece kandje izrasti! kad mi nisu sve ove godine izrasle, dok sam se sama probijala kroz život neće ni sada! :-?
AL kad me neko DOBRO načepi branim se ja i bez kandži!

DJ: OLIVERA meni je drago sto si tu bar da caskamo i pijemo kiaficu kad mi nema Mike sad si mi ti tu! :wink:
Odgovori