FRANCUSKA DIJETA
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
E moja Miko, tako sam se i ja uzelela mamine kuhinje, i da mi neko skuva! Suze su mi isle dok sam citala ovaj tvoj post, i meni nedostaju moji1 Ja zivim sama, ponekad sama samcata( nikoga svoga nemam ni blizu) to je tako teskomikalja napisao:Pile moje! Shta mislish kad si ti navikla kako sam tek ja i navikla i oguglalamaliska napisao:Slicnaje situacija i kod mene! Ma malo je reci slicna, nego ista! Obicno nas nedeljom(ako ne radi vodi na rucak) i to na ribu sa zara, a on jede picuAli sam se vec navikla! Za ruca je dans TO i8 TO a ko hoce nesto drugo neka ide neka kupi!
Mada ponekad pusto zensko
procantram ,ali bude uvek isti odgovor!Jedi ti to ,ja cu jesti shta se meni jede
![]()
!Pa nek jede ,ali meni bude zao ,reko ipak ukusnije je zdravije je ali neka jede shta hoce!Dete sam uspela nauchiti i sad ponekad zovne i upita me kako se sprema ovo ili ono,zaboravila a jede joj se mamina kuhinja
!Kaze nema majko tog hotela i restorana koji ima miris tvoje kuhinje ,dete nauchilo jbg!Pa nek je i 100x gore njoj je sladje moje !E jedino one skoljke slabo spremam i rakove
E to ona voli a ja odma ljak povracam kad vidim!Jedino one kamenice kuvala sam joj ali ona ih otvarala
Ljak
![]()
![]()
!Ljub Vas
- mikalja
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Vrlo dobro mi je poznato to stanjemaliska napisao:E moja Miko, tako sam se i ja uzelela mamine kuhinje, i da mi neko skuva! Suze su mi isle dok sam citala ovaj tvoj post, i meni nedostaju moji1 Ja zivim sama, ponekad sama samcata( nikoga svoga nemam ni blizu) to je tako teskomikalja napisao:Pile moje! Shta mislish kad si ti navikla kako sam tek ja i navikla i oguglalamaliska napisao:Slicnaje situacija i kod mene! Ma malo je reci slicna, nego ista! Obicno nas nedeljom(ako ne radi vodi na rucak) i to na ribu sa zara, a on jede picuAli sam se vec navikla! Za ruca je dans TO i8 TO a ko hoce nesto drugo neka ide neka kupi!
Mada ponekad pusto zensko
procantram ,ali bude uvek isti odgovor!Jedi ti to ,ja cu jesti shta se meni jede
![]()
!Pa nek jede ,ali meni bude zao ,reko ipak ukusnije je zdravije je ali neka jede shta hoce!Dete sam uspela nauchiti i sad ponekad zovne i upita me kako se sprema ovo ili ono,zaboravila a jede joj se mamina kuhinja
!Kaze nema majko tog hotela i restorana koji ima miris tvoje kuhinje ,dete nauchilo jbg!Pa nek je i 100x gore njoj je sladje moje !E jedino one skoljke slabo spremam i rakove
E to ona voli a ja odma ljak povracam kad vidim!Jedino one kamenice kuvala sam joj ali ona ih otvarala
Ljak
![]()
![]()
!Ljub Vas
![]()
![]()
- Dj.Olivera
- Stalni član

- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
A Mio ako se javis nedostajes mi pumo, puno!
DaBog da ponovo se ugojila pa se nama vratila evo ovde da brojimo poene ili bilo sta!
Znam virnuces, neces izdrzati
- mikalja
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Maliska maleno moje!Dobila sam pp(odgovorila sam ti) pa virni !Nemoj onako da budesh
!Ostavila sam i post na Pirinchu pa virni ipak ono ti je bila polazna tachka kao i meni!Pa da sad nebih iovde bleblekala isto prochitaj militze moja
A i pochinje me glava boleti
!Dj.Olivera
shashavitze moja
!Chuvaj mi ovu majenu malisku !Ona jeste pametnitza samo nisu joj josh izrasle kandze za borbu od orlushina kao nama
!Ljubim vas sve vidimo se
Virnut cu ja ovako --
--- 
- Dj.Olivera
- Stalni član

- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
Mikaljice ne brini za Malisku, trudićemo se da te ne razočaramo.mikalja napisao: !Dj.Oliverashashavitze moja
!Chuvaj mi ovu majenu malisku !Ona jeste pametnitza samo nisu joj josh izrasle kandze za borbu od orlushina kao nama
![]()
![]()
![]()
Virnut cu ja ovako --
---
Martat, e blago tebi za muza!!!!! Ja od muza nikakve vajde, osim sto mi je.....decicu
A sa mojim nacinom i ovim poencicima, za 15 dana sam izgubila 1kg. Jos niako da se snabdem ''zdravim namirnicama'' i onda jedem sta stignem!
ali nije to jedini problem! Zadnju sedmicu niako da nađem neki lep jogurt, skoro sve sam probala i cim u njega stavim bio balans on bude prekiseo!
Jeli se tebi to desavalo?
Jeli se tebi to desavalo?
Dj.Olivera napisao:Mikaljice ne brini za Malisku, trudićemo se da te ne razočaramo.mikalja napisao: !Dj.Oliverashashavitze moja
![]()
![]()
![]()
Virnut cu ja ovako --
---
Dok joj ne izrastu kandžice, mi smo tu
A moja dobra Mika, kako ona brine a mene! : e moja MIKO, ja kakav sam tip meni nikad nece kandje izrasti! kad mi nisu sve ove godine izrasle, dok sam se sama probijala kroz život neće ni sada!
AL kad me neko DOBRO načepi branim se ja i bez kandži!
DJ: OLIVERA meni je drago sto si tu bar da caskamo i pijemo kiaficu kad mi nema Mike sad si mi ti tu!