aritmija

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm

Post od andjelija81 »

Dragi drugari :******* poljubac svima

Imate posla sa hipohondrom najgore vrste!! Jako se plasim za svoje zdravlje i to je tako poslednjih par godina. Nekada nisam bila ovakva. . .ali desile su se neke stvari sa mojim zdravljem i postala sam preosetljiva i uplasena. Ne mogu kada mi nesto fali da pomislim na neku obicnu bolest, nego sve nesto najgore, smrtonosno .. . . :-?
Danas nisam imala T. . ali sinoc jesam 37 i osecala nekako kao da mi je grlo oteceno iznutra. Ne boli me, ali kao da je malo oteceno. Jutros se probudim i malo me je grebalo. Pre podne na faksu mi je bilo malo hladno, i ja odmah pomislim - temperatura! Ali popodne i uvece nista. Moguce da nisam prezdravila kako treba i da mi se ona prehlada navraca.
Danas sam uzela u apoteci Propolis (jaci od 25%), Oligovit i Vit C da pokusam da malo poradim na mom imunitetu. :(

Medjutim, stalno imam neke misli . .. Eto danas npr. posle popodnevne dremke su me uzasno boleli kukovi, kicma, svi zglobici . ..sto se meni desava cesto, nije nista neobicno. . potvrdjen degenerativni reumatizam u 23-oj :( . . ali ja sam pocela da napipavam limfne zlezde na preponi . .) . imala sam par puta upalu tih zlezdi i prilicno u osetljive) i da razmisljam da mene zapravo godinama od njih bole noge. . .da mozda imam neki limfom ili ko znam sta i da je otislo na noge. . .itd itd Boze me sacuvaj moje glave :roll: A rezonanca je pre 4 godine potvrdila sve degenerativne promene na lumbalnoj kicmi i emng je potvrdila isto. Meni se zapravo cini da ne nekada bole prepone .. ali to izgleda nisu zlezde nego od kuka mi ide bol napred. . Jutros su me rastrurali kukovi i kicma kada sam se probudila. Krenula sam u cetvrtak ponovo na pilates posle 2 meseca. . sutra opet idem. Ne vredi, moram nesto da preduzmem!

jasensky, nisam se naravno nikada bokcala, tetovirala isl. .primala sam plazmu kao beba. . ali pretpostavljam da bih za ovih 28 god znala da je tu bilo necega .. . :o
Pocela sam da sumnjam na jednog mog bivseg jer se on tetovirao . .Mi nikada nismo imali nezasticene odnose, ali mozda je poljupcem mogao da mi nesto prenese .. .Skoro sam ga videla i ucinio mi se nekako premrsav i jako propao pa sam pomislila da se verovatno drogira ili da je ne daj Boze bolestan . .. . :o :roll: :( Mozda samo fantaziram i nista od ovoga nije tacno . .. ali meni mozak radi kao nenormalan, potpuno suludo . ..Oprostite mi drugari!

Majo, ne znam da li si u pravu .. ali ja osecam nekakav strah od pomisli na nas zajednicki izvot, posle toliko vremena! Nije da se ne radujem, jako sam srecna. .ali i jako uplasena!
BOJIM se da ce T potrajati sve do svadbe, da cu se brinuti jer necu znati od cega je i da ce svaki cas meriti . ..
BOJIM se da cu opet morati kod lekara na ispitivanja, da cu opet morati da cekam strasne rezultate . .
BOJIM se da necu moci da zatrudnim jer nesto nece biti u redu sa mojim reproduktivnim organima (a ne idem kod ginekologa jer se bojim, ceka me papa jos od jesenas.) ..
BOJIM se da cu ostati trudna i da ce mi onda nekom rutinskom analizom krvi otkriti neku strasnu bolest.. . i da ce reci da moram da abortiram, i da moram da operacju/lecenje/hemoterapiju/. . . i da cu morati da izgubim moju bebicu! TOGA SE NAJVISE BOJIM!!
BOJIM se kako bi svi reagovali na moju bolest, kako bi se moj muz nosio sa tim, kako bi to njegovi roditelji prihvatili .. . .
BOJIM se da se moje zdravlje sa kicmom, srcem, bubrezima i ostalim. . ne pogorsava sa godinama i da budem sve losije. . .
BOJIM se porodjaja i svih komplikacija koje se mogu desiti. . bojim se da mi moji srcani problemi tada ne dodju glave, ..
BOJIM se da nadju da sa detetom nesto nije u redu i da cu ja morati da donosim strasnu odluku . ..

Eto drugari, svega toga se plasim! A jedino sto bih zelela je da budem ziva i zdrava. .da moji mama i tata jos dugo pozive u zdravlju, da docekaju da im se cerka jedinica uda i bude srecna, da dobiju unuce koje toliko zele, da im bar malo radosti pruzim u starosti :cry: :cry: :cry:
Bojim se i ne zelim da dozivim dan kada se umreti moji rodtelji :cry: :cry: :cry: Zelim da ja umrem pre njih, ne mogu da to podnesem .. .

Oprostite na ovako predugom postu. . znam da sam nikakav prijatelj jer samo o sebi pricam cele veceri. :oops:

Majo, mogu trnci da budu od nervoze a mogu i od problema sa kicmom (kao u mom slucaju). Mislim da Persen smes slobodno da uzimas , on je na biljnoj bazi, ne bi trebalo nista da skodi. Ali, napravi cajnu mesavinu koju ja pravim i pijem ponekad uvece, odlicno opusti. U veliku teglu pomesas: 50 gr nane, 50 gr hmelja, 50 gr bosiljka, 50 gr valerijane i 50 gr maticnjaka. Skuvas jaci caj (npr supena kasika na solju) i popijes uvece i videces .. bice ti super! :lol: To je jednom nasem drugu tata pravio (koji se inace bavi proizvodima od meda i biljnim preparatima) kada je lezeo na psihijatriji, on je pio po flasu toga dnevno!

Ontario, obavezno da ides na tu kliniku i da sva upustva koja ti daju slusas! Shvati ovo kao veliku sansu u svom zivotu da se stvari najzad promene i tako se i vladaj. Daj sve od sebe! :wink:

Ljubi vas sve vasa hipohondricna drugarica
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm

Post od andjelija81 »

Sta se desava sa ovim forumom? :o Svaki moj post se duplira!
Molila bih admine da ovo brisu jer sam zauzela 2 cele strane !! :o
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Drugari moji sve vas pozdravljam puno,puno :P :P :P
Andelija draga verujem ti da se bojis i to jos vise pogorsava tvoje stanje.Nemoj tako,malo se "ohladi"jer niko mi ne znamo sta nas ceka.
Znas li onu nasu staru poslovicu/izreku:
"kada bi covek znao gde ce pasti ne bi tuda isao".
Sve je to u tvojim mislima koji su nerealni isto kao kod mene i jako ih je tesko kontrolisati---nemoguce jer ne mozemo bez icije pomoci reci STOP!
Volela bih kada bi mi rekla sa kim se druzis,da li te pesimisticki ljudi okruzuju ili ne?Obicno kada si u drustvu pozitivnih ljudi sa puno pozitivnog duha verujem da se osecas puno bolje.Sve su to zivci upitanju kod nas,svi mi na ovom forumu imamo nekoh problema i jako je dobro kada nekome kazemo.Osecamo se puno 'laksi"zar ne?
Jako si mlada i zivot je pred tobom,ja ti mogu od srca savetovati da cuvas svoje zivce za posle jer zivot je pun uspona i padova,puno je problema i moras biti jaka.Videces kada se udas da ce sce biti drugacije,posebno kada dode dete jer onda neces imati vremena razmisljati o sebi nego ce ti misli biti potpuno okupirane drugim stvarima.Sve cem moci i moras jer godine prolaze!Budi jaka!Nemoj da se plasis,znam da je lako reci ali nista niti ja niti ti ne mozemo promeniti.Bice kako MORA BITI,samo o zapamti.Probaj da se smijes,pa makar i na silu.Ja sam sinoc otisla i citala viceve,morala sam da se nasmijem ma koliko imala problema.Moji su problemi stvarni,nisu samo moja masta.Muz je ostao iznenada bez primanja,ukinuse mu bolovanje,a dozvolu nije jos dobio.Posao mu ovisi o dozvoli,a kada i da li ce je dobiti to je pitanje.Od njegovog posla ovisi hocu li zavrsiti na ulici.Nemam da platim stan,ako ga platim od moje plate necu imati dolara za hranu,a kamoli za racune.Imam dvoje dece,sta ce jesi?Nemam baste,nemam kredit kartica,nemam prijatelja,nemam rodbine......vidis kakvi su moj problemi.Sve je to iznenada,veliki stres.....i nema izlaza jer je posao jako,jako tesko naci i gde god ga uspeo sada naci mora da radi mesec dana do prve plate.Mami/toj zeni moram posati novce jer je jos uvek kod mame.Ja sam zigleda dobila secer,juce mi je bilo 10,3.......danas na uranak 6,1........3 sata posle dva tostera 6,8.......vidi draga muz nije dobrog zdravlja,ja nisam,problemi na sve strane.....to je stvarnost,a ne moja masta.
Kako ostati psihicki jak,odakle mi snage ne znam ja samo znam da mi se jako vrti u glavi citav dan,jako sam malaksala ne znam da li je to od velike anemije,secera ili stresa.Ovo mi je gore nego rat sto je bio,veruj mi na reci.Proci ce molim se Bogu,sve ce to proci ima Boga!
Imaj veru draga,ne kloni duhom.Imas svoju porodicu pored sebe,majku,oca/predpostavljam imas oslonac.Ja sam ovde oslonac svojoj deci,ja sam stub porodice jer je i muz psihicki bolestan,a kaliko cu stajati jaka i hocu li uspeti to je jos pitanje.Znam da ako ja "padnem"nema kko drugi da bude snaga i podrska deci.
To me tera u zivotu koji mi nije ni malo lak!
Majo draga moras poceti malo misliti o sebi i svom zdravlju,uzmi neke vitamine bar da pijes.Nije na odmet da proveris krv nikako,mama ti je dobro i nemoj da se sekiras.Sve je proslo i sada malo poradi na sebi.
Svu si energiju usmerila majci,njoj je sada bolje moras povratiti snagu.Moras! Nema cekanja!Duze spavaj nocu,citaj viceve,gledaj komedije!Pomaze mozda ne za dugo ali bolje i tako.
Jesensky drago mi je pa si se javio.Te su aritmije toliko dosadne i ponekad me uplase,znam kako se osecas.Jesi li vadio krv?Meni holesterol ode na 7,pocela sam sa "dijetom"nema vise slatkog,gaziranog,puno leba,svinjetine itd.Vreme je da nesto preduzmem.
Neshar druze moj,bitno je da radis i imas neke obaveze jer bilo bi tesko da si zatvoren u kucu stalno.Valjad ce nam druze biti bolje jednog dana.
Mama je onako,kaze boli je i ne moze da stane na tu nogu,ne boli je kuk boli je u predelu kolena.Trebao je dans da joj dode fizioterapeut ne znam zvacu ujutro.Ta zena je jos uvek kod nje,ne znam da li se predomislila ili ne ali posto nije otisla moram joj opet posati novce ove nedelje.Ona ce ici na more da radi pa mi mama kaze da ce ostati do tada.Kaze da joj skuva i opere i da ne spava tamo.Ali sretna sam pa joj bar to uradi veruj mi,bar je obide.Dosao mi je brat od pokojne tetke iz Beograda da je vidi i kaze mi da ce ostati sa njom par dana.Jako sam sretna zbog toga,one je jedna velika dobrica.On je jadan skoro poginuo prije 3 godine kada ge je viljskar udario,ne znam ni je koliko je imao do sada operacija,kuk,noga sve mi je bilo smrskano.Tek je sama bacio stake i opet je otisao videti moju majku takav bolestan.Svaka mu cast!
Imam ih puno u Beogradu ali niko nikada sem njega nije obisao moju mamu.
Ja sam danas rekla muzu ako se nista ne promeni do dvetog meseca sve prodajem i vracamo se nazad,Popicu ako treba punu saku lekova da izdrzim do tako ali bar cemo imati krov nad glavom,a ne kao ovde sto mozemo sada zavrsiti na ulici.Moja odluka je donesena!To je definitivno ako se ovaj stres i financijska strana ne promene mi idemo odavde,dosta je bilo skoro 11 godina.Ne mogu vise!
Doktore pozdrav!Javite mi se da cujem od vas u vezi moga secera!
Puno vas pozdravlja Ontario lepi moji Balkanci!
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Drugari moji sve vas pozdravljam puno,puno :P :P :P
Andelija draga verujem ti da se bojis i to jos vise pogorsava tvoje stanje.Nemoj tako,malo se "ohladi"jer niko mi ne znamo sta nas ceka.
Znas li onu nasu staru poslovicu/izreku:
"kada bi covek znao gde ce pasti ne bi tuda isao".
Sve je to u tvojim mislima koji su nerealni isto kao kod mene i jako ih je tesko kontrolisati---nemoguce jer ne mozemo bez icije pomoci reci STOP!
Volela bih kada bi mi rekla sa kim se druzis,da li te pesimisticki ljudi okruzuju ili ne?Obicno kada si u drustvu pozitivnih ljudi sa puno pozitivnog duha verujem da se osecas puno bolje.Sve su to zivci upitanju kod nas,svi mi na ovom forumu imamo nekih problema i jako je dobro kada nekome kazemo.Osecamo se puno 'laksi"zar ne?
Jako si mlada i zivot je pred tobom,ja ti mogu od srca savetovati da cuvas svoje zivce za posle jer zivot je pun uspona i padova,puno je problema i moras biti jaka.Videces kada se udas da ce sve biti drugacije,posebno kada dode dete jer onda neces imati vremena razmisljati o sebi nego ce ti misli biti potpuno okupirane drugim stvarima.Sve ces moci i moras jer godine prolaze!Budi jaka!Nemoj da se plasis,znam da je lako reci ali nista niti ja niti ti ne mozemo promeniti.Bice kako MORA BITI,samo to zapamti.Probaj da se smijes,pa makar i na silu.Ja sam sinoc otisla i citala viceve,morala sam da se nasmijem ma koliko imala problema.Moji su problemi stvarni,nisu samo moja masta.Muz je ostao iznenada bez primanja,ukinuse mu bolovanje,a dozvolu nije jos dobio.Posao mu ovisi o dozvoli,a kada i da li ce je dobiti to je pitanje.Od njegovog posla ovisi hocu li zavrsiti na ulici.Nemam da platim stan,ako ga platim od moje plate necu imati dolara za hranu,a kamoli za racune.Imam dvoje dece,sta ce jesi?Nemam baste,nemam kredit kartica,nemam prijatelja,nemam rodbine......vidis kakvi su moj problemi.Sve je to iznenada,veliki stres.....i nema izlaza jer je posao jako,jako tesko naci i gde god ga uspeo sada naci mora da radi mesec dana do prve plate.Mami/toj zeni moram posati novce jer je jos uvek kod mame.Ja sam izgleda dobila secer,juce mi je bilo 10,3.......danas na uranak 6,1........3 sata posle dva tostera 6,8.......vidi draga muz nije dobrog zdravlja,ja nisam,problemi na sve strane.....to je stvarnost,a ne moja masta.
Kako ostati psihicki jak,odakle mi snage ne znam ja samo znam da mi se jako vrti u glavi citav dan,jako sam malaksala ne znam da li je to od velike anemije,secera ili stresa.Ovo mi je gore nego rat sto je bio,veruj mi na reci.Proci ce molim se Bogu,sve ce to proci ima Boga!
Imaj veru draga,ne kloni duhom.Imas svoju porodicu pored sebe,majku,oca/predpostavljam imas oslonac.Ja sam ovde oslonac svojoj deci,ja sam stub porodice jer je i muz psihicki bolestan,a koliko cu stajati jaka i hocu li uspeti to je jos pitanje.Znam da ako ja "padnem"nema ko drugi da bude snaga i podrska deci.
To me tera u zivotu koji mi nije ni malo lak!
Majo draga moras poceti malo misliti o sebi i svom zdravlju,uzmi neke vitamine bar da pijes.Nije na odmet da proveris krv nikako,mama ti je dobro i nemoj da se sekiras.Sve je proslo i sada malo poradi na sebi.
Svu si energiju usmerila majci,njoj je sada bolje moras povratiti snagu.Moras! Nema cekanja!Duze spavaj nocu,citaj viceve,gledaj komedije!Pomaze mozda ne za dugo ali bolje i tako.
Jesensky drago mi je pa si se javio.Te su aritmije toliko dosadne i ponekad me uplase,znam kako se osecas.Jesi li vadio krv?Meni holesterol ode na 7,pocela sam sa "dijetom"nema vise slatkog,gaziranog,puno leba,svinjetine itd.Vreme je da nesto preduzmem.
Neshar druze moj,bitno je da radis i imas neke obaveze jer bilo bi tesko da si zatvoren u kucu stalno.Valjad ce nam druze biti bolje jednog dana.
Mama je onako,kaze boli je i ne moze da stane na tu nogu,ne boli je kuk boli je u predelu kolena.Trebao je dans da joj dode fizioterapeut ne znam zvacu ujutro.Ta zena je jos uvek kod nje,ne znam da li se predomislila ili ne ali posto nije otisla moram joj opet posati novce ove nedelje.Ona ce ici na more da radi pa mi mama kaze da ce ostati do tada.Kaze da joj skuva i opere i da ne spava tamo.Ali sretna sam pa joj bar to uradi veruj mi,bar je obide.Dosao mi je brat od pokojne tetke iz Beograda da je vidi i kaze mi da ce ostati sa njom par dana.Jako sam sretna zbog toga,on je jedna velika dobrica.On je jadan skoro poginuo prije 3 godine kada ge je viljskar udario,ne znam ni je koliko je imao do sada operacija,kuk,noga sve mi je bilo smrskano.Tek je sada bacio stake i opet je otisao videti moju majku takav bolestan.Svaka mu cast!
Imam ih puno u Beogradu ali niko nikada sem njega nije obisao moju mamu.
Ja sam danas rekla muzu ako se nista ne promeni do dvetog meseca sve prodajem i vracamo se nazad,Popicu ako treba punu saku lekova da izdrzim do tako ali bar cemo imati krov nad glavom,a ne kao ovde sto mozemo sada zavrsiti na ulici.Moja odluka je donesena!To je definitivno ako se ovaj stres i financijska strana ne promene mi idemo odavde,dosta je bilo skoro 11 godina.Ne mogu vise!
Doktore pozdrav!Javite mi se da cujem od vas u vezi moga secera!
Puno vas pozdravlja Ontario lepi moji Balkanci!
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

i moj se duplirao.........ne znam zasto :o
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Tanja draga gde si nam ti danas?Kako si?Pisi nam jer ti uvek imas prave reci u pravim trenutku.Mi smo svi drugi malo poklekli..........
Cekamo te :wink: :wink: :wink:
Poljubac
Neshar
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 27, 2008 3:38 pm

Post od Neshar »

jesensky....

aritmije, da ih tako nazovem, imam povremeno, ali to su manji preskoci,... cesce me pogadja neko ubrzano lupanje srca, povremeno mi pritisak malo skoci... osetim kao neku lelujavost onu moju staru, mada ne toliko kao ranije..... treba uskoro za nedelju dana da idem na kontrolu...

neko kaze da to moze da bude i od lekova, koristim i dalje Propranolol i PTU pa sad da nije neka reakcija na Propranolol... planiram da odem i kod kardiologa da vidim da li imam neku hipertenziju, mozda da uradim i UZ i test opterecenja,.... ma sve kad vec odem....

nego poceo sam da obracam paznju da cesto nocu kad legnem, u krevet cujem pistanje u usima i kao neki zubor... sad posto radim na poslu gde je puno buke, plasim se da nisam nekako ostetio sluh pa da li i to moze biti uzrok toj nekoj lelujavosti i nestabilnosti koju osecam...a bio sam super dok nisam bio kod zubara pre dve nedelje, tad sam vadio zub, sa anestezijom pa da i to nije uticalo... eto, taj rovac koji kopa po mozgicu pa nam daje razna scenarija...

sto rece, ostaje nam samo da se drzimo...

andjelija... ako tako nastavis, psihicki ode ti gde ne treba... ne mozes tako da zivis.... svi se borimo sa time ocigledno ali kod tebe je bas naglaseno i strah je polako poceo da ti uzima primat u zivotu.... dosta toga... izbaci to iz glave sta ce biti ako.... onda slobodno mozes da legnes u krevet i cekas neizbezno..... a to neces...

ontario.. hrabra odluka to sa povratkom u slucaju da ne bude bolje... ako, samo tako i nastavi i treba da donosis hrabre odluke i da se ne bojis nicega... izgleda i da sa onakvim gadovima treba ostro... cim je videla da moze da joj presusi i to malo, odma je ostala... sad samo se drzi toga da joj ne dajes vecu kintu i zapreti da ima gomila koja bi radila taj posao bolje od nje i da vidis kako ce da bude mirna... (da, obavezno kazi da imas nekog ko motri na nju kako radi i kako sve znas.... strah je cudo :) )

puno vas pozdravljam i nadam se da cemo svi uskoro biti mnogo bolje.....
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

da nije neka reakcija na Propranolol
naravno da nije! lek koji usporava srcani rad ne moze izazvati lupanje srca. to znate i sami, ali vam vise odgovara da stvar pripisete hipertirozi, nego neurozi!
planirajte da odete kod psihijatra, sto pre! koliko se secam, vi idete kod psihologa..? u svakom slucaju, kod koga kod da idete, rezultati nisu zadovoljavajuci - potrazite pomoc psihijatra kognitivno - bihejvioralne orijentacije i ako je potreno uzimajte lekove koji ce biti propisani. interniste, neurologe, privatne laboratorije mozete obilaziti mesecima, tamo necete naci resenje svog problema koje je zapravo u vama!
Neshar
Aktivan član
Aktivan član

Post od Neshar »

znam za lupanje srca ali vise sam mislio na taj osecaj nestabilnosti, kao lelujavosti u glavi... nesto slicno vrtoglavici.... na to sam mislio da nije reakcija na Propranolol... uopste, sav sam da kazem usporen...

shvatam ja da imam neki problem, ali ne znam kako bih to ni psihijatru mogao da objasnim...te moje osecaje koji su stvarno odvratni i strahove da nije neka ozbiljnija bolest..

sa svim doktorima kod kojih sam bio i pricao kad sam ih pitao za psihijatra, rekli su da ne misle da je to potrebno.... kod psihologa vise ne idem, jednostavno nisam video resenje u tome da pravilno disem i da izbacim negativne misli.. to i sam sebi govorim, ali nikako ne uspevam kad mi dodje neki osecaj.... misli same krenu i ja to ne mogu da zaustavim....

uglavnom, hvala na vasim savetima, puno znace...
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član

Post od drbgd »

vama je pre svega potreban odlazak kod KB psihoterapeuta!!! a nisu vam potrebni odlasci kod internista, neurologa, itd!!!
pa kod kog lekara se, po vama, ide za problem koji ste definisali - odvratni osecaji i strahovi - kod kardiologa? ili mozda neurologa??
osecaji su vam odvratni, kako kazete, zato sto su iracionalni.
ne znam sta bih jos rekao osim da 1* mucite sebe neodlazenjem kod psihijatra, a 2* moguce je da postoji neka renta u odnosu na ukucane, zbog koje vam odgovara ovakav polozaj...
Neshar
Aktivan član
Aktivan član

Post od Neshar »

pa zato i pitam jer ti strahovi i odvratni osecaji su verovatno simptomi necega..... zato i zelim da vidim da li je mozda bas srce ili glava, sto mi je najveci strah da nije nesto od toga...

za psiholoski problem, ako je vec i takav u pitanju, ce se naci vremena, ne moze to da ubije.... za razliku od srca i glave...

uglavnom hvala na savetima.. jel znate mozda nekog dobrog KB psihoterapeuta...
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član

Post od drbgd »

mozak proizvodi osecaje koji lice kao da zaista postoji problem na organima.
sa druge strane, da zaista postoji neurolosko oboljenje - vi biste do sada vec 1000x pali a ne biste imali osecaj da cete pasti!

ne znam pojedinacno ni jednog terapeuta, neko iz palmoticeve ko se bavi psihoterapijom neuroza.
Neshar
Aktivan član
Aktivan član

Post od Neshar »

da hvala... sto je najbolje, ovim istim rezonom i guram iz dana u dan... da mi je nesto, verovatno bih se srusio.. odveli bi me u bolnicu i nasli sta mi je ako mi je... tako da mi verovatno nije nista...

moracu da vas poslusam.... hvala....
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član

Post od drbgd »

mucite sebe! samopomoc citanjem nekih bestselera nije moguca!
kada krenu razgovori sa psihoterapeutom, i mozda vam uvede neki lek, a mozda i ne (ako predlozi ne treba da odbijete) bice vam zao svakog dana koji ste izgubili!
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Samo da se vratino u realnost doktore sve ce ostalo biti lakse!
KAKVA JE TO MISTERIJA KOJA JE TAKO TESKO RESIVA?
Nikako da pogodimo u "zivac"i skinemo tu brigu sa sebe.
Ja sam upravo saznala da je 25 samo sastanak za nas sve i informacije o nekim terapijama DOK CEKAMO na poziv iz klinike.
Znaci to nije pocetak lecenja nego neka lazna nada.Nisam zainteresirana ni da idem na taj sastanak jer o knjigama,terapijama sve znam meni treba
praksa,a ne njihova teorija.Bas sam bila sretna i vidite sada ovo.
Kazu ljudi ko ceka taj doceka,ne znam da li da verujem u to?????
Neshar druze bice bolje jednog dana......
Puno vas SVEEEEEEEEE pozdravlja Ontario.........
Doktore,Neshar,Majo,Andelija,Tanja,Jesensky.......sorry ako sam koga zaboravila......
Odgovori