aritmija

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Hvala Vam svima na podrsci i razumevanju!
Dragi moji prijatelji,
Problem je jer znaju da ih trebam i da mogu sada da me ucenjuju,a posebno kada znaju da zivim u Kanadi.Svi misle ovde si i beres dolare sa grane,a volela bih da su ovde sami samo mesec dana pa bi videli kroz sta mi prolazimo.Niko ko nije ovde(cast izuzecima)ne moze da razume kako je,posto ovde isto radis za racune i hranu kao kod nas.Ovde se isto navlaci kraj sa krajem,jedino sto ima posla i sto si obezbeden sto se tice da neces ostati na ulici.Imas izbor ili raditi ili biti na socijalnoj pomoci,a sto se tice starih ljudi svi ih postuju i daju im svu odgovarajucu negu.Od bivse snaje majka koja je umrla prije 2 nedelje je pala prije 7 godina,polomila kuk i bila u bolnici 3 ipo meseca,imala je svu negu i svih 7 godina sestru koju je DRZAVA PLACALA pa je bila sa njom 8 sati dnevno.Dobijala je BESPLATNO od bolnickog kreveta,hodalice,invalidskih kolica,lekova,krema,pelena i doktor joj je dolazio u kucu.Nista nije smelo da joj fali.
Snaja nije morala da radi,imala je pomoc i novce od drzave pa je tako vodila brigu o svojoj majci sve do prije dve nedelje kada je preminula.
Sa ovom zenom sam se lepo bila dogovorila posto je muz na bolovanju da cu je placati 200$ ZAGARANTOVANO za pocetak,a naravno bas sam joj planirala poslati u ponedeljak jos 100,samo zato jer je sa mamom i rekla sam joj DA JOJ NECU OSTATI DUZNA.To bi naravno bilo ovaj mesec 300 dolara,da bih joj vec sledece pare poslala 4 marta(ponovo 200).
Cekam da se muz vrati na posao svaki dan jer je dobio odobrenje od lekara i onda se ne sekiram jer on ima dobru platu,da ni ja ne moram da radim.
Rekla mi je ne sekiraj se za pare,ja bi to i bez novaca ali znas kakva je situacija.Zahvaljivala sam joj se svaki dan,jela je kod mame,spavala,kupala se kupovala hranu od mamine penzije i nije morala niti dinara da potrosi za svoje troskove.Mama ima grijanje u stanu tako da nije morala da lozi vatru.Rekla mi je da ona ide obicno na more preko leta gde zaradi 700 EURA MESECNO :o malo sam bila skepticna u vezi toga.Posto nisam tamo skoro 11 godina,pomislila sam mozda su se stvari promenile i pomislila u jednom momentu,pa ako se ja vratim mogla bih zaraditi te pare i ziveti u svojoj zemlju i za samo par meseci rada imala dovoljno preko zime.
Bila je uvek ljuta na telefon kada zovem i ljutito naredivala mami i kritikovala je.Zasto ustajes,gde ces,sta sada radis,zasto itd.
Znala sam da se nesto desava ali mama nije bila sama pa mi nije mogla reci nego je jadnica bila sretna sto nije sama i hvalila tu istu vesticu govoreci:ona je meni desna ruka!
Znala sam da je to samo mama htela da me ne sekira ali sam potajno bila sretna pa se neko brine o njoj.
Sada prica o mami po mome gradu kako je bezobrazna,kako je ne slusa,kako nece da jede i pije nista,kako ustaje po sto puta itd.
Ostajala sam zaprepastena jer mi se stalno zalila na telefon da majka ustaje i na to sam joj odgovarala:HVALA DRAGOM BOGU I TREBA DA ODA STO VISE.
Nisam razumela jer sam bila naivna,da je ona zbog para to radila i govorila,a ne zato jer joj smeta.Zivi 200 metara od mamine zgrade.
Pocela je prije par dana da je ostavlja samu i to nisam znala tako da je mama sama spavala nocu.Odala mi se na telefon ta zena prije 3 dana.
Jako je tesko da ce se sada neko prihvatiti da mi obilazi mamu,ostala mi je jos nada u jednu dragu prijateljicu za koju pokusavam saznati jer ne znam ima li telefon.Imam jos samo jednu nadu doktore!
Sve su mi druge otisle ali se uzdam u Dragoga Boga da ce pronaci resenje i izbaviti nas iz ovih problema.
Oprostite sto pisem dugo pismo,malo mi je lakse kada kazem.
Narod je postao proklet,zao,bezosecajan i svi misle da ce vecno biti mladi.Niko ne zna sta ga ceka u zivotu.Niko nikom ne priskace u pomoc,dobar si dok dajes,ugoscavas i dok si na nogama,a jednom kada padnes u krevet svi okrenu leda.Nikome tada nisi potreban :cry: :cry:
Meni se cini da svi ti ljudi zive bolje od nas jer nece da cuvaju i skuvaju nikome za 200$dolara(i vise)mesecno,jedino sto znaju da kukaju kako je u mom mestu zivot tezak i skupoca velika.
Pozdravljam vas sve skupa puno dragi moji prijatelji!

Majo,drago mi je pa je sve proslo uredu nemoj da se sada sekiras.
Ona je sigurna sam pozitivna osoba sto ce joj pomoci u oporavku i nasi doktori su odlicni.Imaj poverenja u njih!
Budi sutra nasmijana kada je vidis :wink:
Javi se obavezno da cujemo kako je majka.
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Hvala Vam svima na podrsci i razumevanju!
Dragi moji prijatelji,
Problem je jer znaju da ih trebam i da mogu sada da me ucenjuju,a posebno kada znaju da zivim u Kanadi.Svi misle ovde si i beres dolare sa grane,a volela bih da su ovde sami samo mesec dana pa bi videli kroz sta mi prolazimo.Niko ko nije ovde(cast izuzecima)ne moze da razume kako je,posto ovde isto radis za racune i hranu kao kod nas.Ovde se isto navlaci kraj sa krajem,jedino sto ima posla i sto si obezbeden sto se tice da neces ostati na ulici.Imas izbor ili raditi ili biti na socijalnoj pomoci,a sto se tice starih ljudi svi ih postuju i daju im svu odgovarajucu negu.Od bivse snaje majka koja je umrla prije 2 nedelje je pala prije 7 godina,polomila kuk i bila u bolnici 3 ipo meseca,imala je svu negu i svih 7 godina sestru koju je DRZAVA PLACALA pa je bila sa njom 8 sati dnevno.Dobijala je BESPLATNO od bolnickog kreveta,hodalice,invalidskih kolica,lekova,krema,pelena i doktor joj je dolazio u kucu.Nista nije smelo da joj fali.
Snaja nije morala da radi,imala je pomoc i novce od drzave pa je tako vodila brigu o svojoj majci sve do prije dve nedelje kada je preminula.
Sa ovom zenom sam se lepo bila dogovorila posto je muz na bolovanju da cu je placati 200$ ZAGARANTOVANO za pocetak,a naravno bas sam joj planirala poslati u ponedeljak jos 100,samo zato jer je sa mamom i rekla sam joj DA JOJ NECU OSTATI DUZNA.To bi naravno bilo ovaj mesec 300 dolara,da bih joj vec sledece pare poslala 4 marta(ponovo 200).
Cekam da se muz vrati na posao svaki dan jer je dobio odobrenje od lekara i onda se ne sekiram jer on ima dobru platu,da ni ja ne moram da radim.
Rekla mi je ne sekiraj se za pare,ja bi to i bez novaca ali znas kakva je situacija.Zahvaljivala sam joj se svaki dan,jela je kod mame,spavala,kupala se kupovala hranu od mamine penzije i nije morala niti dinara da potrosi za svoje troskove.Mama ima grijanje u stanu tako da nije morala da lozi vatru.Rekla mi je da ona ide obicno na more preko leta gde zaradi 700 EURA MESECNO :o malo sam bila skepticna u vezi toga.Posto nisam tamo skoro 11 godina,pomislila sam mozda su se stvari promenile i pomislila u jednom momentu,pa ako se ja vratim mogla bih zaraditi te pare i ziveti u svojoj zemlju i za samo par meseci rada imala dovoljno preko zime.
Bila je uvek ljuta na telefon kada zovem i ljutito naredivala mami i kritikovala je.Zasto ustajes,gde ces,sta sada radis,zasto itd.
Znala sam da se nesto desava ali mama nije bila sama pa mi nije mogla reci nego je jadnica bila sretna sto nije sama i hvalila tu istu vesticu govoreci:ona je meni desna ruka!
Znala sam da je to samo mama htela da me ne sekira ali sam potajno bila sretna pa se neko brine o njoj.
Sada prica o mami po mome gradu kako je bezobrazna,kako je ne slusa,kako nece da jede i pije nista,kako ustaje po sto puta itd.
Ostajala sam zaprepastena jer mi se stalno zalila na telefon da majka ustaje i na to sam joj odgovarala:HVALA DRAGOM BOGU I TREBA DA ODA STO VISE.
Nisam razumela jer sam bila naivna,da je ona zbog para to radila i govorila,a ne zato jer joj smeta.Zivi 200 metara od mamine zgrade.
Pocela je prije par dana da je ostavlja samu i to nisam znala tako da je mama sama spavala nocu.Odala mi se na telefon ta zena prije 3 dana.
Jako je tesko da ce se sada neko prihvatiti da mi obilazi mamu,ostala mi je jos nada u jednu dragu prijateljicu za koju pokusavam saznati jer ne znam ima li telefon.Imam jos samo jednu nadu doktore!
Sve su mi druge otisle ali se uzdam u Dragoga Boga da ce pronaci resenje i izbaviti nas iz ovih problema.
Oprostite sto pisem dugo pismo,malo mi je lakse kada kazem.
Narod je postao proklet,zao,bezosecajan i svi misle da ce vecno biti mladi.Niko ne zna sta ga ceka u zivotu.Niko nikom ne priskace u pomoc,dobar si dok dajes,ugoscavas i dok si na nogama,a jednom kada padnes u krevet svi okrenu leda.Nikome tada nisi potreban :cry: :cry:
Meni se cini da svi ti ljudi zive bolje od nas jer nece da cuvaju i skuvaju nikome za 200$dolara(i vise)mesecno,jedino sto znaju da kukaju kako je u mom mestu zivot tezak i skupoca velika.
Pozdravljam vas sve skupa puno dragi moji prijatelji!

Majo,drago mi je pa je sve proslo uredu nemoj da se sada sekiras.
Ona je sigurna sam pozitivna osoba sto ce joj pomoci u oporavku i nasi doktori su odlicni.Imaj poverenja u njih!
Budi sutra nasmijana kada je vidis :wink:
Javi se obavezno da cujemo kako je majka.
majabgd
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 07, 2008 12:47 am

Post od majabgd »

Joj,Ontario.nasmejana sam ja ali samo ja znam koliko nisam ok i kako sam uplasena,ali valjda ce i to proci.....Jako mi je zao zbog tvoje mame,stvarno su ljudi cudni.Jel` postoji neka mogucnost da nateras sebe kada muz pocne da ti radi da odes malo kod nje,to bi ti bilo najpametnije da uradis,ma koliko ti bilo tesko.lakse ces nekog licno naci nego odatle.Znas kakvi su ljudi,ozbiljnije ce te shvatiti ako se pojavis!Drzi se!Pozdravljam vas sve!Idem sad da vidim mamu!
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm

Post od andjelija81 »

Draga Majo, pozdavi mamu puno i od svojih virtuelnih drugara! Drago mi je da je operacije prosla dobro . . Tacno znam kako se osecas, znam da si uplasena . . ali nemoj nikada da dozvolis da ona to oseti. Pred njom samo osmeh i sve pozitivno!! Bice dobro mama, cim ima tako dobru cerku da brine o njoj. :*

Ontario draga . . shvatam da si bas u nezavidnoj poziciji. :( Rekla sam ti cim sam cula da je mama slomila kuk da ce situacija biti teska. Prosli smo kroz sve to! Ja znam sta znaci brinuti o nepokretnom bolesniku i sta to sve podrazumeva . .i zato mi je jasno zasto ljudi to ne zele da rade, da nema tih para. . . Tesko ljudi pristaju da gledaju i najrodjenije kad dodju u tu situaciju, a kamoli tudje ljude.
Ono sto ja mislim je da njoj treba medicinska nega, a ne bilo kakva! Ta zena nije osposobljena da brine o njoj. Treba da nadjes neku medicinsku sestru koja bi pristala da dolazi na par sat dnevno kod mame (npr 2x dnevno, ujutru i uvece).
Takodje, neophodno je da nadjes fizioterapeuta koji bi dolazio kuci i svakodnevno radio vezbe sa njom. Ona ne sme tek tako da ustaje sama iz kreveta!!! Nemoj da se radujes sto ustaje, jer nije trenutno sposobna za to, i ne daj Boze moze da se jos gore povredi. Ona sad treba polako prvo da sedi u krevetu, pa da spusta noge pored kreveta, pa da pomalo stoji pored kreveta ako moze. ..ne da pokusava da hoda! Nemoj da ocekujes cudo, premalo je vremena proslo. .. Da mi babi nismo doveli privatnog fizioterapeuta, ne bi ona nikada sama ni ustala iz kreveta.
Sledece, ako je doktor dozvolio da muz pocne da radi, to su super vesti!! To znaci da je najzad bolje! Treba da si srecna, jedna briga manje. . .
A ti se bori sa samom sobom i trudi se da pobedis sebe!!! Poslusaj doktora! Popij sedativ i sedi u taj avion, po cenu da umres! Neces umreti, veruj mi . .. . :wink:
A kada budes u Srbiji, organizovacemo jedan skup gde cemo se skupiti svi! Do tada vas sve ljubi vasa Andjelija .. . :****
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

Dodala bih jos, za Ontario, da je drbgd odredio od prilike cenu za koju bi to neko radio a to je oko 250 eura, ne dolara nego eura. Kurs dolara mnogo nizi od eura tako da bi 250 eura bilo trenutno oko 315 US dolara. To je cena ispod koje bi neko za takav posao tesko pristao da radi. Bilo bi dobro i da shvatis da to neko radi za pare a ne iz milosrdja i da se u tome profesionalno i postavis. Da li neko pri tome se greje ili trosi vodu, to je nebitno. Osim toga, ti znas kakva je nasa sredina. Zasto bi se neko brinuo za tvoju majku kada "ona ima cerku u belom svetu koja ne moze ni da dodje". Tako da ne ocekuj saosecanje. Najbolje da vidis preko neta ili da se raspitas da li postoje profesinonalne sluzbe za to koje rade za novac. Tada bi cena bila manja ali bi i vreme provedeno pored tvoje majke bilo krace. Medjutim, kada nadjes ko bi to radio, lako za neki kes u ruke mozes platiti i duzu pomoc.
Kada suprug pocne raditi, nadji pomoc za svoju decu i idi kod majke kako znas i umes. Verujem da ti je tesko al bice jos gore ako se nesto iskomplikuje a ti nisi tamo. Tako bi do septembra trebalo da se sve resi, pa se taman vratis na pocetak skolske godine i povedes mamu sa sobom. :D
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Parker odgovor za tebe:
i povedes mamu sa sobom.
To ne moze tako kako ti mislis.Koja ce drzava nju da primi kada je bolesna?
Koja ce drzava da placa zdrastveno za nju?
Ljudi godinama pokusavaju dovesti ZDRAVE RODITELJE,pa nista od toga.
Ta zena ima primanja 200$....ne eura!
Ako je njoj malo 200-300 dolara za pocetak to je njen fucking problem.
Da nema i te kako bi to radila jer je njen posao da skuva i da opere.Moja majka moze sve ostalo sama.Medicinska sestra joj dolazi i kupa je ostalo moja mama radi.Oblaci se,jede,ide u wc itd.
Zalosno je ali plemenitosti nema vise,narod je postao zao i POKVAREN.
Dusevno dobrih ljudi jako malo ima!
Slusaj ona nema pojma koliku platu moj muz ce imati kada pocne raditi,ona nije svesna toga.Sama je kriva!
Ja ne moram uopste da radim ni dana kada on pocne i ja sam joj REKLA da joj necu ostati duzna.Cak mi je rekla ma ja bih to bez novaca ali ZNAS KAKVA JE SITUACIJA.
Ona je pristala na cenu,a ne ja.
Ja sam u belom svetu tacno ali zbog koga?
Zasto sam dosla ovde?
Lako je tebi pricati iz nase zemlje ti koja nisi osetila rat u Hrvatskoj koji je bio 91 godine,ti koja si u svojoj kuci,pored svoje familije.
Ti kao i milioni drugih NIKADA NECETE SAZNATI KAKO JE NAMA OVDE!
NIKADA NECETE SHVATITI I APSURDNO JE SA TAKVIMA I PRICATI.
JA nisam trazila tvoje savete,ja imam svoje prijatelje ovde.
Ja ne trebam podbadanje sa strane,nadi nekoga dugoga.
Ja nisam glupa osoba koja ne zna da bi ja najbolja podrska bila majci.Ja imam samo majku i nikoga vise u nasoj zemlji.
Ti ostavi moje rane namiru i hvali Dragom Bogu pa NISI OVDE morala doci!
Necu vise kometrarisati na tvoja pisma!

Draga Andelija,mama ce imati fizioterapeuta od 2 Marta tako su rekli.
Dolazice kuci i navodno posle 3 meseca ici ce u banju 3 nedelje.
Sutra ujutro ide na kontrolu kod hirurga pa jedva cekam da cujem sve.
Imam jos jednu nadu jer mi je draga prijateljica medicinska sestra koja nigde ne radi pa pokusavam saznati njen telefon.
Potpuno sam zaboravila na nju!
Ona ce sigurna sam pristati samo ako je uredu sa zdravljem.
Mama samo treba nekoga ko ce je obilaziti 2 puta dnevno,skuvati i ves oprati,otici do trgovine itd.
Ja se nadam da cu sve resiti uskoro.
O odlsasku kod nas videcu zbog mog stanja(znas i sama).Let je 8 sati preko okeana i ne bi me sedativi toliko drzali.
Onda iz Nemacke jos 2 ipo sata.
Videcu sta cu........
Majo draga super je pa si mi nasmijana,tako i treba.Kako je mama,da li si je videla?
Pisi nam da znamo!
Tanja draga gde si mi ti?I miss you!
Pisi kada mozes
:wink: Neshar druze jesi li pobego odavde(salim se),kao si?
Jesensy nas zaboravio :cry: Doktore nemojte pobeci sada kada vas trebam :lol: :lol: :lol:
Sve vas grli Ontario
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Post od tanja68 »

Uh Ontario stvarno ne znam sta da ti kazem, sto bi rekli ljudi, nisam pametna. Ti najbolje znas sta sada mozes a sta ne da uradis i kolike su sanse da bilo sta trenutno preduzmes a ocigledno je da nesto moras. Mislim da Mrs Parker nije imala lose namere kada ti je sve ono napisala i da si ti sasvim razumljivo u ovoj situaciji malo i preosetljiva. Sto se tice tvog dolaska ovde bilo bi dobro kada bi mogla da dodjes ali ti kazes da ne mozes. Ti ipak najbolje znas koliko hrabrosti mozes da skupis za let avionom. Sto se tice toga koliko ko hoce da radi i za koje pare mislim da je izlisno pricati jer ovde su definitivno vrednosti poremecene. Vrlo je tesko ljudima koji su u slicnoj situaciji kao ti da nadju nekoga cak i ako su ovde a kamoli ti odatle. Na humanost i ljudskost retko ko moze da racuna mada ja i danas verujem da ima dobrih i postenih ljudi. Jednostavno ne zelim da verujem u drugacije jer sam ipak nailazila na dobre ljude. Neke najvece usluge u zivotu su mi cinili totalni stranci bez ikakvih naknada i protiv usluga. Nemoj da gubis nadu i veru u ljude.Da i da ne zaboravim gledajuci moje roditelje koji su tu negde godina tvoje mame oni ni najzdraviji da su ne bi otisli ni u drugi gras a kamoli preko okeana. Mislim da na tu varijantu i kada bi mogla tvoja mama nikada ne bi pristala. Ja je ipak razumem jer ni ja sada sa mojih 40 to ne bih mogla. Mozda sam glupa ali ne bih i svaka cast svakome ko skupi snage i ode. Sigurno ti nista pametno nisam rekla jer resenje moras da nadjes ti sama ali ipak sam htela da znas da ako nista onda bar ovako nisi sama. Pozdrav tebi a i svima ostalima koje nisam u ovom postu pomenula.
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

Let je 8 sati preko okeana i ne bi me sedativi toliko drzali.
za sve ostalo mogu da uvazim sta ste rekli, ali OVO nikako!
STA ce se dogoditi u avionu??? pojescete nekoliko sendvica i cokoladica, gledacete film. citacete casopise, ako vam je hladno pokricete se cebetom, ako vam se ide u wc, imate wc!
CEGA se zapravo plasite??? da li ste sigurni da se plasite zaista aviona (kojim ste uzgred budi receno i doputovali, i to istim tim prekookeanskim letom) ILI se plasite susreta sa majkom (za koju mozda mislite da je u gorem stanju ali to kriju od vas, ili tako nesto)? ili se plasite ponovnog dolaska u grad u kome ste odrasli ali vas je rat oterao, pa se mesaju idilicne slike detinjstva sa slikama rata...?
da biste se "obezbedili" mogu da vam preporucim austrian airlines kao kompaniju koja nikada nije imala kiks ni srednje kategorije, a pogotovo poginule u avionu, a i bec vam je blizi zagrebu.
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

ontario napisao:Ako je njoj malo 200-300 dolara za pocetak to je njen fucking problem.

Lako je tebi pricati iz nase zemlje ti koja nisi osetila rat u Hrvatskoj koji je bio 91 godine,ti koja si u svojoj kuci,pored svoje familije.

Ti ostavi moje rane namiru i hvali Dragom Bogu pa NISI OVDE morala doci!
Necu vise kometrarisati na tvoja pisma!
Draga Ontario, ovim si me zaduzila jos jedno javljanje. I to je sve. Znas... ja sam ta, iz moje zemlje koja svaki dan cita tvoje postove i saoseca s tobom. Pokusala sam pomoci. Sve ono sto sam napisala je bilo ono kako stvari jesu i kako ce drugi gledati na to. Nisam pisala sta ja misli i kako sa tobom saosecam jer ne vidim da ti time mogu pomoci. Mislim da je konkretan predlog bolji od tetosenja.
Medjutim sada si me jako povredila. Odakle ti znas kako je meni, da li zivim sa mojim roditeljima, kako smo osetili rat???
Odakle tebi pravo da mene prosudjujes i da meni sudis???
Sta ti uopste znas o meni???
I krajnje vreme je da shvatis da je tvoja majka i njena bolest tvoj fucking problem i da nemas nista od toga sto se nama svaki dan pravdas.
I zabole me kako je tebi tamo. Sto si isla ako nije dobro? Sta mislis da je nama ovde lepo?
Tebi niko ne moze pomoci, niti ti pomoc trazis. Ti samo trazis da ti kazemo, ok draga pa ne mozes ti to. E nije tacno! Mozes i moras ali neces. A kada to sebi priznas onda prihvati i to da OSTAVLJENA majka ide u dom i tacka. Prihvati i plati cenu. Nemoj od nas da trazis da to prihvatimo. Em ne mozes da placas em ne mozes da dodjes. Pa hoces li mi da napravimo dobrovoljni fond za tvoju majku???
Stamota.
Vise se necu javljati ni citati tvoje zalopojke, jel svaku dobru nameru koja ti ne odgovara ti protumacis lose. Verovatno bi bila sjajna da sam rekla "ma ne budi luda, 50 dolara je maksimum koji trebas da platis". Nema para kojim mozes skinuti svoju odgovornost. Ne dao Bog da mene moje dete ostavi kao ti svoju majku. Ma sama bi se obesila da ti ne pravim probleme i da na mene ne trosis impulse iz preskupe Kanade.
Vozdra!
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Pozdrva doktore,drugari Tanja,
onoga sto se ja plasim je zatvorenog prostora!
To je ustvari moj problem.Ne mogu i dalje u lift,a proslo je jako puno vremena(godinu dana od kako sam se zaglavila).
Znam da sam se kao mala zaglavila u liftu i da sam jako plakala mada sam bila sam komsijama.Otac koji me gledao ispred lifta me je pokusavao umiriti ali nije uspeo.
Ja doktore imam klaustofobiju i verujte mi da bih sve na svetu dala da sam sa mojom mamom.I kada se financijska strana resi ne znam kako cu sa tim.Ne mogu voziti daleko auto od bolnice jer je stalno prisutan osecaj prestacu disati i niko mi nece pomoci.Se se to dogodilo prije 2 godine,prije nikada nisam imala tih problema.
Cekam poziv iz one klinike,mozda cu ih ja probati nazvati jer je proslo par meseci i jos me ne zovu.Duga je to lista cekanja :wink: :wink: :wink:
Draga Tanja,uvek nades pravu rec u pravo vreme.Danas sam malo bolja jer sam pricala sa majkom i rekao je doktor da je sve uredu i da je dobro sto oda.Nije je posao na snimanje jer kaze da njeno hodalje pokazuje napredak.Cim pocnu fizioterapije bice lakse i jos 3 meseca banja.Ona je jako uporna sreca tako da ce sve biti uredu do leta nadam se.
Drugari moji Majo,Andelija,Neshar,Jesensky,Tanja,Doktore sve vas puno voli i pozdravlja Ontario preko okeana
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

I krajnje vreme je da shvatis da je tvoja majka i njena bolest tvoj fucking problem i da nemas nista od toga sto se nama svaki dan pravdas.
I zabole me kako je tebi tamo.

Nema para kojim mozes skinuti svoju odgovornost. Ne dao Bog da mene moje dete ostavi kao ti svoju majku.

Pa hoces li mi da napravimo dobrovoljni fond za tvoju majku???
Stamota.

Moli se Bogu da ti oprosti jer ne zna sta govoris!
Moli se Bogu da ocisti zlo iz tvog srca!
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

ontario napisao:Lako je tebi pricati iz nase zemlje ti koja nisi osetila rat u Hrvatskoj koji je bio 91 godine,ti koja si u svojoj kuci,pored svoje familije.
Ti kao i milioni drugih NIKADA NECETE SAZNATI KAKO JE NAMA OVDE!
NIKADA NECETE SHVATITI I APSURDNO JE SA TAKVIMA I PRICATI.
Moli se Bogu da ti oprosti jer ne zna sta govoris!
Moli se Bogu da ocisti zlo iz tvog srca!
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Pozdrav drugari,evo da se vama javim....
Doktore dobila sam pismo iz one klinike i idem 25 Marta,eto bas na moj rodendan.
Tanja gde si?Majo,Andelija......Neshar tebe nema uopste.
Poljubac od Ontaria za staro drustvo
Neshar
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 27, 2008 3:38 pm

Post od Neshar »

cao svima ljudi...

malo me nije bilo, radim po ceo dan, pa kuci kad stignem samo bih da spavam... nisam nizasta....

u principu sto se mene tice, zadnjih par dana sam malo nikakav al dobro... proci ce... tegobe vise nisu toliko jake, povremeno mi skoci pritisak, malo se uzentam al opet kazem sebi, procei ce.. popijem secer i vodu i tako guram.. jes da sam psihicki nikakav, ne radi mi se , samo bih bio u krevetu, ne vidja mi se sa ljudima... al j*** ga... i opet proci ce...

ontario.. citam sta ti se sve desava...... stvarno katastrofa... mislim, u principu ljudi su takvi postali, zli, pakosni, zlobni, samo da te zajebu...

ako se secas, kad si unajmila tu zenu, pisao sam ti samo da je ok osoba.... poznati su mi takvi likovi,... to su isti oni lesinari sto su pocetkom 90 ih sklapali ugovore sa samim starcima da ih izdrzavaju za stanove, pa su ih onda ubijali brze svojom "brigom", nego da su sami ostajali... sve su to ista bagra..... nazalost, takvi smo ovde postali, cast izuzecima, ali tako je... pokazuje to i dogadjaj od juce kad je neki decko hteo da se ubije u Beogradu..... a komentari ljudi su bili.. daj mi da ga ubijemo da nam ne blokira saobracaj, zurim u soping, nek se kreten baci.... moram u spa na tretman, njega treba zatvoriti i tako dalje.. tako da te nista ne cudi....

nazalost, jedino resenje, posto ovde kazes da nemas nikog ko me bi mogla majku da poveris na staranje je da dodjes... znam da imas toliko problema sa dolaskom...... ali nazalost...... ili da organizujes da ona dodje kod tebe da zivi.... mada to vec zna dosta biti problem kada u disharmonicnoj bracnoj zajednici pridodas i roditelja..... ovako cete se i ti i ona jesti i nervirati a tebi ce skakati secer.... to je neminovno... nazalost....

vidi, razmisli, presaberi... znas ono... pro and cons list i vidi.... ali pre svega, cuvaj se i pazi tu decu.....
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Dragi moj prijatelju,
znas da si me rasplakao sa tvojim pismom,toliko mi znace tvoje reci da ti ne mogu objasniti u par recenica.Drago mi je pa me razumes,nista drugo ni ne trazim samo "rame za plakanje".
Dobru dusu kao ti i dragi prijatelji sa foruma nemaju puno ljudi na svetu.
Narod je postao zao i bezosecajan(cast vama izuzecima).
Postali su izopaceni,bezdusni,pakosni radujuci se tudim mukama.
Zelim vam svima svu srecu ovoga sveta,neka vas Bog dragi cuva ma gde bili.
Sve vas grli i pozdravlja Ontario
Odgovori