Dragi drugari :******* poljubac svima
Imate posla sa hipohondrom najgore vrste!! Jako se plasim za svoje zdravlje i to je tako poslednjih par godina. Nekada nisam bila ovakva. . .ali desile su se neke stvari sa mojim zdravljem i postala sam preosetljiva i uplasena. Ne mogu kada mi nesto fali da pomislim na neku obicnu bolest, nego sve nesto najgore, smrtonosno .. . .
Danas nisam imala T. . ali sinoc jesam 37 i osecala nekako kao da mi je grlo oteceno iznutra. Ne boli me, ali kao da je malo oteceno. Jutros se probudim i malo me je grebalo. Pre podne na faksu mi je bilo malo hladno, i ja odmah pomislim - temperatura! Ali popodne i uvece nista. Moguce da nisam prezdravila kako treba i da mi se ona prehlada navraca.
Danas sam uzela u apoteci Propolis (jaci od 25%), Oligovit i Vit C da pokusam da malo poradim na mom imunitetu.
Medjutim, stalno imam neke misli . .. Eto danas npr. posle popodnevne dremke su me uzasno boleli kukovi, kicma, svi zglobici . ..sto se meni desava cesto, nije nista neobicno. . potvrdjen degenerativni reumatizam u 23-oj

. . ali ja sam pocela da napipavam limfne zlezde na preponi . .) . imala sam par puta upalu tih zlezdi i prilicno u osetljive) i da razmisljam da mene zapravo godinama od njih bole noge. . .da mozda imam neki limfom ili ko znam sta i da je otislo na noge. . .itd itd Boze me sacuvaj moje glave

A rezonanca je pre 4 godine potvrdila sve degenerativne promene na lumbalnoj kicmi i emng je potvrdila isto. Meni se zapravo cini da ne nekada bole prepone .. ali to izgleda nisu zlezde nego od kuka mi ide bol napred. . Jutros su me rastrurali kukovi i kicma kada sam se probudila. Krenula sam u cetvrtak ponovo na pilates posle 2 meseca. . sutra opet idem. Ne vredi, moram nesto da preduzmem!
jasensky, nisam se naravno nikada bokcala, tetovirala isl. .primala sam plazmu kao beba. . ali pretpostavljam da bih za ovih 28 god znala da je tu bilo necega .. .
Pocela sam da sumnjam na jednog mog bivseg jer se on tetovirao . .Mi nikada nismo imali nezasticene odnose, ali mozda je poljupcem mogao da mi nesto prenese .. .Skoro sam ga videla i ucinio mi se nekako premrsav i jako propao pa sam pomislila da se verovatno drogira ili da je ne daj Boze bolestan . .. .

Mozda samo fantaziram i nista od ovoga nije tacno . .. ali meni mozak radi kao nenormalan, potpuno suludo . ..Oprostite mi drugari!
Majo, ne znam da li si u pravu .. ali ja osecam nekakav strah od pomisli na nas zajednicki izvot, posle toliko vremena! Nije da se ne radujem, jako sam srecna. .ali i jako uplasena!
BOJIM se da ce T potrajati sve do svadbe, da cu se brinuti jer necu znati od cega je i da ce svaki cas meriti . ..
BOJIM se da cu opet morati kod lekara na ispitivanja, da cu opet morati da cekam strasne rezultate . .
BOJIM se da necu moci da zatrudnim jer nesto nece biti u redu sa mojim reproduktivnim organima (a ne idem kod ginekologa jer se bojim, ceka me papa jos od jesenas.) ..
BOJIM se da cu ostati trudna i da ce mi onda nekom rutinskom analizom krvi otkriti neku strasnu bolest.. . i da ce reci da moram da abortiram, i da moram da operacju/lecenje/hemoterapiju/. . . i da cu morati da izgubim moju bebicu! TOGA SE NAJVISE BOJIM!!
BOJIM se kako bi svi reagovali na moju bolest, kako bi se moj muz nosio sa tim, kako bi to njegovi roditelji prihvatili .. . .
BOJIM se da se moje zdravlje sa kicmom, srcem, bubrezima i ostalim. . ne pogorsava sa godinama i da budem sve losije. . .
BOJIM se porodjaja i svih komplikacija koje se mogu desiti. . bojim se da mi moji srcani problemi tada ne dodju glave, ..
BOJIM se da nadju da sa detetom nesto nije u redu i da cu ja morati da donosim strasnu odluku . ..
Eto drugari, svega toga se plasim! A jedino sto bih zelela je da budem ziva i zdrava. .da moji mama i tata jos dugo pozive u zdravlju, da docekaju da im se cerka jedinica uda i bude srecna, da dobiju unuce koje toliko zele, da im bar malo radosti pruzim u starosti
Bojim se i ne zelim da dozivim dan kada se umreti moji rodtelji

Zelim da ja umrem pre njih, ne mogu da to podnesem .. .
Oprostite na ovako predugom postu. . znam da sam nikakav prijatelj jer samo o sebi pricam cele veceri.
Majo, mogu trnci da budu od nervoze a mogu i od problema sa kicmom (kao u mom slucaju). Mislim da Persen smes slobodno da uzimas , on je na biljnoj bazi, ne bi trebalo nista da skodi. Ali, napravi cajnu mesavinu koju ja pravim i pijem ponekad uvece, odlicno opusti. U veliku teglu pomesas: 50 gr nane, 50 gr hmelja, 50 gr bosiljka, 50 gr valerijane i 50 gr maticnjaka. Skuvas jaci caj (npr supena kasika na solju) i popijes uvece i videces .. bice ti super!

To je jednom nasem drugu tata pravio (koji se inace bavi proizvodima od meda i biljnim preparatima) kada je lezeo na psihijatriji, on je pio po flasu toga dnevno!
Ontario, obavezno da ides na tu kliniku i da sva upustva koja ti daju slusas! Shvati ovo kao veliku sansu u svom zivotu da se stvari najzad promene i tako se i vladaj. Daj sve od sebe!
Ljubi vas sve vasa hipohondricna drugarica