blue wawes, hvala ti na ohrabrujucim recima, mnogo mi to znaci. Nadam se da cu i ja tako uspeti da se izborim sa teskocama i rodim decu koju svakim danom sve vise zelim i o kojoj mastam, ali mi san svaki put prekida STRAH sta moze poci po zlu. . .
Kako sam razumela i ti imas prolaps zaliska (duzi zalistak). Sta ti je rekao doktor povodom toga, jel ne uzimas nekakvu terapiju ?
instrumantar, dobrodosao i ti na temu! Procitala sam da si instrumentar kardio sale! WOW! Sada mozemo od nekoga da cujemo informacije iz prve ruke.

ontario draga moja, nemoj se unapred brinuti za malu. Njena operacija nema nikakve veze sa operacijom tvog sina, nemoj odmah da mislis lose.

Jesi li pricala sa doktorima o tome sta se zapravo desilo te noci u sumi kada je sve pocelo? Ne verujem da si imala nervni slom, ali je verovatno bio jak napad u pitanju i ovo su sad posledice. Ali ontario, nema problema koji nije resiv!!! Mislim da je bitno da radis bas ono sto Iva kaze, da se potrudis da ne bezis u takvoj situaciji nego da se suocis. Znam da je tesko, ali veruj da ti se nece nista desiti. Samo ces imati osecaj da drzis stvar pod kontrolom i bice lakse svaki sledeci put.

jasenski, drago mi je da si dobro. Vidis kako si ipak bio hrabar i otisao na operaciju. A i sad trpis bol, jaci si od mene 100x, ja sam uzasno osetljiva na bol. Prava placljivica

Neshar brate, pa mi imamo slicne simptome, te tripove dok spavamo isl .. Meni se nesto slicno desava i svaki put se ljudski isprepadam. Samo je razlika sto sam ja sva usporena, a tebi pritaisak skace. Ali nemoj se brinuti, to je sve od straha i panike. Meni je kod doktorke uvek normalan pritisak, skolski 120/80, zato sto se uznemirim zbog pregleda. Pa kako ja onda njoj da objasnim da mi je kuci pritisak 90/45. . bzvz
majabgd, ja planiram isto kao ti da se bacim na zivot bez lekova! Videcu sad da pitam doktorku da mi ih izbaci zbog tog pada pulsa i pritiska, pa cemo videti kako ce mi biti. Jel ti uspevas da se umiris sa tom valerijanom, jel ne pijes nikakve Bromazepame? Meni je doktorka napisala da ih uzimam po potrebi, ali ja uzimam jako retko, npr pola tablete od 3mg u 10-ak dana. Obicno kada popijem kafu dodjem u stanje da moram popiti Bromazepam, j**** ti kafu!!!

Iva, ne ljutim se ja na tebe sto se smejes, kapiram te. Ali veruj mi da osecaj nije prijatan. Ja pokusavam SAMA da se vratim "u sad i ovde", NIKADA nisam bila u hitnoj zbog takvih tegoba, nadam se i da necu. Svesna sam da sama sebi najbolje pomazem, ali ponekad se bas nerviram. Ova moja doktorka odlaze taj kontolni UZ jos od juna, menja mi lekove .. .osecam se kao da eksperimentise sa mnom. I jako me strah tih bolova kroz srce, ne znam da li mi je to od prehlade, od priraslica ili od zaliska .. . .Bedak!
Izvinjavam se ako sam nekoga zaboravila! Doktore, javite se i vi ponekad.

pozzzzzzzzzz