drago mi je pa ste svi na okupu,vidim i doktor nam se javio......pozdrav,gde ste vi nama?Sta kazete na situaciju sa mojim malim?
Inace mene je juce citav dan gusili i danas ali manje.Juce sam se jako uplasila jer nisam mogla naci izlaz iz jedne zgrade posto je ofis u podrumu,a muz je bio izasao van

od juce me to sve drzi.....
Mali je na antibioticima i pije svakih 6 sati po 300mg......rana se smirila sto se tice krvarenja,ali on hoda i oslanja se na tu nogu,a doktor je rekao neka uzima stake bar 2-3 dana da sve zaraste.U sredu ide na kontrolu.
Ne znam jesam li vam napisala da sam sama otisla u tu mentalnu organizaciju koja se bavi sa ankcioznim napadima i obecase mi da ce me zvati.Zvali su me i idem na razgovor u utorak i sto me jako radije NE OGRANICENO PUTA MOGU ICI

Kada sam prvi puta videla tog coveka i kada mi je rekao;moras se pomiriti da proslost ne mozes promeniti i ne osvrci se na proslost,suze su mi udarila na oci jer sam videla da me razume i da sam odlican potez za sebe napravila.Rekao mi je sto nisam znala da u mom gradu u bolnici imaju 12 Congitive Behavioral Terapija samo da moja doktorica mora njima poslati papir sa mojim podacima i da se dugo ne ceka.
Eto ja sam vise saznala od njega nego od mog psihoterapeuta.Jedva cekam da idem i da pricam sa njim.........javicu vam........
Drugari moji dragi,puno vas SVE grlim iz daljine