Drugari moji sigurno spavate......evo da se javim
Doktor je rekao za malog da se ne sekiramo,da nastavi piti antibiotike.
Objasni on meni nabrzinu,u zurbi

posle inekcija koje je mali primao da mu razbiju 2 tromba u nozi,krv se skupljala na jednom mestu,obadva trobma su se pretvorila u ugruske i sve je to pocelo da izlazi na ranu(ispod rane).Kaze neka ne staje 2-3 dana na tu nogu da mu zaraste rana i neka dode da me vidi sledece nedelje.Kada sam ja sinoc videla malom nogu,i kada sam videla koliki ugrusci krvi izlaze i kako mali kaze koliko to se oseti-smrdi,ja sam se toliko uplasila da sam se izderala na muza koji me smirivao da ne panici.
Napala sam na maog sinoc da ga odma vozim za bolnicu medutim on je odbijao da ide,kaze videcu specijalistu sutra.Ja sam uzela aparat,slikala mu nogu,uzela bocicu i stavila par ugrusaka.Danas sam tom doktoru pokazala i on je mrtav ladan rekao--nije to nista opasno.Ja samo znam da mu neverujem nista,da li gresim ili ne ne znam ali su mi se smucili i zagorcali mi zivot.Ne znam sta da radim,da li mu je za verovati?
Neshar,druze sve sam to prolazila i prolazim sto i ti,molim te trazi pomoc jer upadaces u jos veci ponor iz koga se jako tesko izvuci.Ne mozes sam,veruj mi znam da je kod nas sve skupo ali se nadam da mozes naci nekog psihijatra koji se ne placa i poslusati njegov savet.Nemoj da cekas druze!!!!Nikako!!!Preduzmi nesto,jer ako neces ti nema ko drugi niti je koga druga briga.Verujem da te sem nas ovde niko ni ne razume,kao da PRICAMO SPANSKI.Meni su i jedini "prijatelji"prestali dolaziti i zvati me od 7 meseca jer sam odbijala da ih odem videti---ne da nisam zelela----nego od mojih strahova.Eto......kao da smo pali sa Marsa."Sit gladnom ne veruje"..........
Andelija draga,ma nece da mi daju da vidim moju doktoricu prije 3 nedelje i oni obicno zovu kada nesto nije uredu,a mene nisu zvali.Ja hocu dalje pretrage svidelo se to njoj ili ne,mrzila me ili ne..........
Napisi mi nesto o tvojoj majci,koliko je da li znaju?Ja sam citala da cak ni mamografija nije pouzdana i kada se nesto nade treba raditi biopsiju ili punktiranje.Tek tada posle analize moze da se utvrdi.Meni nisu napisali ni koliko je,niti sta je ustvari neznaju ni oni

da znas engleski napisala bih ti da procitas.....
Jesensky,nemoj da se sekiras ja vise verujem nasim lekarima nego ovima ovde koji se nazivaju "lekari".....
Taj tvoj osecaj je mozda normalan,da li si pitao lekara koji te operisao,mora li to tako?Ako nisi,ne cekaj pravac kod njega.......
Nemoj da se vise mucis sa pitanjima i sekiras,moras ga pitati

Ja cu isto kao ti terati sada do kraja,jer vidim da ih nije briga,ako odem sa nepunih cetrdest godina,ko ga sisa jedna budala manje na svetu.
Mogu ti reci da sam jako razocarana i sada se bojim i za malu.Kako ce sa njom biti,ne znam sta da radim.
Draga moja Pavlov,ja zasta vise nikada necu biti radoznala sto imam razne fobije i panike,vidim i sama da se to nikome ne desava nego meni i da nikada nisam cula da neko ima problema kao ja.Moj je zivot ......ne znam.........sami stres.....stres.......stres.......zasto se sve desava mojoj deci,zasto kada nikome lose nismo napravili niti ja niti muz.Cije grehe placamo?
Ni jedni mi zdravstveni problemi nisu reseni,zamisli idem tek u Januaru videri gastroenterologa,a krvarim putem stolice

...a zaboravi pa ko sam ja jedna budala manje na planeti.
Draga Majabgd,eto vidis svaka ti cast,uspela si da prebrodis krizu.
Kada si se pocela prihvatati tvoj strah i paniku,kada se nisi suprostavila napadu tada je sve proslo.Zaista si veliki heroj.....samo napred nemoj sada da odustajes,eto pronasla si nacina da se suprostavis uz muziku,ples i rad......sve sto ti odvlaci misli u tom trenutku.
Draga Blue wawes mi smo svi jako osetljivi i predobri u dusi zato nam se to sve desava.Sve primamo srcu u tome je poenta,u odnosu na ljude koji su hladnokrvni prema drugima,sebicni i koji su podmukli.Mi dajemo velikodusno,mada trazimo za uzvrat isto ali (ispravite me ako gresim)mislim da ne dobijamo zauzvrat onoliko koliko smo se nadali.
Mozda je vreme da pocnemo malo ugadati sebi,nije vazno ako su to neke sitne stvari,odlazak kod frizera ili negde.....bitno je da ako ne mislimo dobro sebi,ne mozemo ni drugima(tako se kod nas govorilo).
VEROVANO NAS NIJE TESKO RASPLAKATI,ZAR NE?
Pozdrav MOJI DRAGI PRIJATELJI
Iva nema te,gde si mi ti?Sorry,ako sam nekog zaboravila.......