Pozdrav drugari,danas je 3 godine od kada je moj otac umro i jako sam tuzna.Posto na sahranu nisam mogla ici citavo to vreme razmisljam i imam osecaj da sam mogla otici i da sam ga poljubila on bi se ustao.On bi se probudio,tesko mi je sanjala sam ga nocas i drago mi je zbog toga.Ni na grob mu ne mogu otici,eto to je sudbina
Majku sam zvala malo-prije i zvuci kao da je pila neke tablete za spavanje ali kaze nije nista izuzev svojih tableta za pritisak.
Doktore,avion leti preko okeana i let traje 8 sati od Toronta do Franfurta.Cak nam pokazuju u avionu gde se nalazimo na ekranu tako da sam videla prije 2 godine kada sam bila gde se ja ustvari nalazim u po noci.Veoma divan prizor
Ja ne znam na koji nacin da okrenem mozak?KAKO?
Zasto se plasim biti bespomocna,zatvorena,ostavljena,zakljucana?
Cekam iz te klinike,ma nista jos sve mi to ide na zivce,ne mogu vise ovako

jer ovo nije zivot
Pavlov,Andelija radila sam mamografiju i cekam nalaze,zadnji puta sam radila prosle godine u decembru,nisam ni znala jer je izgledalo kao jice.
Znam zenu koja je bila na mamografiji u 6 mesecu i bilo je sve uredu,da bi je zahtevala ponovo u 10 mesecu gde je pokazalo kancer koji je krenuo i na drugu dojku.Lelari promasili,pa da sve me strah da nisu videli prvi puta
Druga je umrla za nepunih par meseci i upoznala sam je licno,nasa je i imala je 43 godine.Ostade joj dvoje dece.....
Ako ja nesto primetim ja imam pravo da zahtevam mamografiju i nije uredu da ne odobre vise od jedanput godisnje.U pravu si ultrazvuk ali je problem u tome sto se na njemu moze samo razaznati da li je "cista"tvrda ili mekana i eventualna velicina,zato je mamograf napravljen da utvrdi kancer.Posle mamografije prosle godine mene su odna poslali na ultrazvuk jer im je bila sumljiva desna dojka.Nalaz je stigao da je sve uredu.Inace ja cu nagodinu 40 godina.
Neshar druze ni meni nije jasno puno toga.Ja sam odustala od svih pokusaja i experimenata i uvukla sam se kao kornjaca u oklop pa sam uredu za sada sto se tice napada.Znaci ne radim stvari koje ce mi prouzrokovati napad.Ne vozm auto na autoputu,ne idem daleko od kuce,ne idem liftom....i za sada se osecam sigurnom.Kada idem na posao,voda,mobitel pored mene....
Ne mogu otici kod jedne zene koju znam a zivi u istom gradu gde i ja,veruj mi

samo zato jer je udaljena oko 20 minuta voznje,a nema BOLNICE U BLIZINI NJE,pa sta ako prestanem disati KO CE MI POMOCI.
Eto doktore,vidite moj problem
Gilbert,jesi li ti izlecen pomocu lekova?
Koliko si ih dugo pio?
Da li si isao na neke terapije?
Slusaj,sve se slazem ali JEDNO da ti kazem,NE MOZE to proci samo od sebe,jer sam znala biti ljuta na sve ovo,znala sam imati revolt u sebi i nista mi nije pomoglo da se vratim na normalu.
Ja u lift ne bi vise usla da sam na 30 spratu.....imam klaustofobiju i onaj koji ima zna kako se oseca.Ne mogu ti to reci i opisati jer je to jace od mene.To je protiv moje volje

i to ne mogu kontorlisati,jedino je sto mogu IZBEGAVATI situacije koje ce me dovesti do tog stanja.
Nesto mi se desilo u glavi,verovatno od pregomilanog stresa......
Kada bi ti nabrajala primere zauzela bih sve ove stranice.Juce je bila tolika magla da sam jedva dovezla auto kuci jer sam imala osecaj da me ta magla gusi i ne da da idem.Imala sam osecaj da sam zarobljena.
Pozdrav svima......preko okeana
Hvala na svim savetima i na svoj dobroti
Iva gde si?
Jesensky,da li si dobro?Sto se ne javljas boli li te?