Drago moje drustvo, evo i mene da se javim.
Citala sam redovno vase postove, ali nikako da sednem da vam na miru kuckam.
Neshar prijatelju, ti simptomi koje opisujes su mi taaaaako poznati. Tacno znam taj osecaj, koji je jos strasniji jer ga prezivljavas nocu. Ja bih se slozila sa svima koji su ti napisali da za svaki slucaj odes lekaru, da odradis taj eho i sta jos treba, cisto da bi ti bio miran. Ali meni to po simptomima lici da je na nervnoj bazi. Pokusaj da ubacis 2,3 x dnevno B kompleks. Od kada ga ja pijem, mnogo bolje spavam.
Jasensky, kada je tvoja operacija? Javljaj kako se odvijaju stvari.
ontario, mislim na tebe u cetvrtak!

Gledaj da se stisavas i smirujes, potrebna si detetu prisebna! Ti ne smes sada da gubis kontrolu. Sta se desava sa mamom? Jesi li se cula sa doktorkom ? Ti uradi obavezno sve preglede, sve ispitaj, nista nemoj da obustavljas! Kada cujes misljenja lekara videces , pa ces odluciti sta je najbolje za tebe. Mislim da bi trebalo da pristanes da ti urade intervenciju, ako ce ti to resiti problem. Pozdravljam te, drzi se.
Da se zahvalim i nasem dragom doktoru i Ivi sto nas slusaju i trude se oko nas koliko godo mogu da pomognu. Divni ste!
Ja sam vam drustavo moje malo bolje ili nemam vremena da mislim na sebe, pa i ne znam kako sam. Znam samo da ujutru tesko disem , sve na pola, kao da me gusi i tako sve dok ne popijem svoju polovinicu Concora. Onda mi bude malo bolje.
Inace, mami nije dobro ovih dana, imala je jaku vrtoglavicu i nije ustajala, pa sam ja preuzela sve na sebe. Imala je ona i ranije te vrtoglavice, neurolog joj je davala da pije Stugeron forte, pa da u septembru dodje na kontrolu, ali ona naravno nije otisla, a samoinicijativno je prestala da pije lek cim joj je bilo bolje, pa su se vrtoglavice povratile. Sad ga opet pije. Uradila je analize koje su bile neophodne kako priprema za operaciju, pa ce onda to da nosi aneseziologiu i da zakaze operaciju. Jedino sto u urinu ima dosta bakterija pa sad to leci. Internista joj je uradila samo kontrolni ekg pregled i ostavila istu terapiju ( Cortiazem i Erynorm), a nije joj uradila eho . Da li pred operaciju to mora da se uradi, ili ce joj oni to tamo u bolnici uraditi? Iskreno, malo sa plasim te operacije, tj. anestezije

Ona mi je sva nekako nezna, kilava, sve joj fali .. . Samo molim Boga da to bude sve u redu! A ona koliko je blesava samo brine da operacija bude posle slave, da ona to moze da spremi kako treba.
Ja pijem vitamine, pijem Concor, trudim se da normalno spavam koliko-toliko, ali se slabo odmaram, jurim oko mame, kuce, plus pocela predavanja pa sam pola dana na faksu. . .Trudim se da imam sto manje slobodnog vremena i da sto manje mislim na sebe i svoje tahikardije.
Pozdravljam vas sve puuuuno