aritmija

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
ivamatic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 22, 2007 10:41 am

Post od ivamatic »

*Ontario :( ,trudicu se da ti prosto objasnim.Ako vec imas odlive u menstrualnom cikusu,najverovatnije da na taj nacin gubis najvise krvi.Nekada zene moraju da primaju transfuziju u takvim stanjima.Manje je verovatno da si krv gubila putem zeludca,jer tu postoje dva nacina ili povracas krv kada ti pukne cir,ili krv pocnes da gubis putem stolice.Ako u tom smislu nisi primetila nista neobicno,onda najverovatnije da je problem ginekoloske prirode.Ali ti svakako idi kod gastroenterologa cisto da budes sigurna u cemu je zapravo problem.I tek kad sve detalnjo ispitas pocni da reagujes.Ako je operacija jednini lek,ti se operisi i obavezno se za sve konsultuj sa doktorom.

*Jesensky,pitaj endokrinologa kada budes isao,ako ti urade intervenciju da li vise neces imati aritmije ili ce se one javljati povremeno ili istog inteziteta?Vrlo bitno je da znas sta dobijas a sta gubis intervencijom?

Saljem vam veliki pozdrav svima.... :)
"Izbiliza niko nije normalan..E=mc2"
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

ontario,
pa to je onda druga situacija-u prethodnim postovima je bilo reci izlovoano o vrtoglavicama..
koliko imate godina? ko u kanadi radi osnovni ginekoloski pregled? ako niste dosli do spec. ginekologa-idite!
masna jetra je pokazatelj da ishrana mora da se dotera u red (to nema veze sa vrtoglavicama).
na jednu stvar moram da skrenem paznuju! stres APSOLUTNO MOZE dati sve ove simptome koje imate! znaci, 2 stvari su sada vazne-ne smete u glavi predstaviti sebi da ce sve proci odmah ako se uvede terapija anemije, idete na 2 fronta-ispitujete anemiju, ALi i cekate poziv sa klinike za anksioznost. u sredu (pred operaciju) popijte sedativ uvece, kao i na dan operacije.
ne zaboravite da uradite i hormone stitaste zlezde!
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Dragi prijatelji,
Brate zao mi jer moras na operaciju,nisam znala da ima problema sa tim.Napisi mi nesto o tome.Ja imam 3 male ciste na stitnoj 2x3mm i to su mi videli na ultrazvuku prije 2 godine.Krv je uredu sto se tice stitne.Zelim ti svu srecu ovoga sveta ako stignes pisi ako ne kada se vratis.
Andelija mozda je stvarno to razlog mojoj anemiji.Videcu kada ovo prode sa malim da se operisem.
Iva nisam nista primetila u stolici neobicno.Stolica mi je normalna ali kada sam dala na analizu pronadeno je krvarenje.Da cekam datum za gastroenterologa,ne znam kada cu dobiti zakazano.
Doktore,isla sam kod mog ginekologa i radio mi je 2 biopsije gde su nalazi uredu.On mi je i predlozio D&C,kaze da mozda imam fibridnu dobrocudnu cistu koju ce otkloniti prilikom procedure.Kaze da bi me ocistio dok spavam,pod anestezijom i spalio zidove maternice kako bi otklonio sve.Kaze da ce me stomak boleti par dana ali da bih posle toga trebala imati lakse cikluse i da mozda mogu biti uredu 2-3 godine,i ako se posle toga jave opet obilni ciklusi da bi uradio hysterectomy.On mi je odgovorio na pitanje :da li mogu za jedan dan izgubiti toliko krvi da sam anemicna DA.
Ja imam 39 godina.Znam za stes doktore i cekam poziv,cula sam da je klinika odlica i da se ceka i po 3 meseca da se dode na red.Moj mi je psihoterapeut rekao jedno:moci ces opet da ides avionom i vidis majku,jer fobiju od letenja lece uspesno posto su dobili nove aparate.
Doktore da li treba da proverim te ciste na stitnoj?Kako da mi je krv bila dobra i nije pokazala probleme sa stitnom a imam male ciste?
Ja pijem zeljezo tablete "svaki"skoro dan i primam B12 inekcije godinu dana,svake 3 nedelje.Zeljezo mi je bilo 9 zadni puta,a normalno je 40 kaze mi moja doktorica.Vrtoglavice i malaksalost me jako iscrpise............
Puno vas sve pozdravlja Ontario :P :P :P
Neshar
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 27, 2008 3:38 pm

Post od Neshar »

Pozdrav svima....

Moram opet da se malo ubacim i sa mojim problemom, vise ne znam da li je psiholoski, da li j eglava, srce.....

Ajd one moje apade tipa srce brzo kuca, gubim dah i pritisak visok i vise i nemam... ali sad mi je spavanje problem.... zadnje tri noci moram da pijem Tetrazepam ne bi li zaspao, prevrcem se po krevetu do 3 ujutru a ustajem u 6 hocu da odlepim....

Polako ide san na oci i onda odjednom me cimne u grudima, kao neki jaci puls, kao da se organizam bori sa samim sobom... mozak hoce u san al kao da mu srce ne da... polako pocnem da tonem i odma me presece.... ne znam vise da li je to neka anksioznost, strah, da li je nesto neuroloski... skroz me baca u bedak.... :cry:
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Pozdrav drugari,
Neshar ako ti je krvan slika dobro,EKG i ostali nalazi prosetaj do psihoterapista ili psihijatra.Nije sramota ja znam da je kod nas bilo kada spomene se psihijatar;ma on ili ona su ludi sto uopste nije istina.Nazalost ali su primitivci uvek davali komentare zato smo se svi zgrozavali kada se spemene psihijatrijski slucajeve.Ja mislim,samo mislim da je kod tebe upitanju ankcioznost i depresija,jer to sto ne mozes da spavas znak je da puno razmisljas i sekiras se,nesto te muci i neda ti da zaspas.Prosla sam kroz to,provodila sam do jutra na kompjuteru dok nisam shvatila problem je u mojoj glavi.Pocela sma da citam knjige o tome,informisem se preko kompjutera i saznala da sve simptome koji su nabrojani ja imam.Ima mnogo testova na engleskom,ne znam da li znas citati jer putem tih testova mozes lako da doznas svoju dijagnozu i krenes dalje.U svakom slucaju idi kod kardiologa,neka ti da holter,uradi EKG i ultrazvuk srca.Ako je to uredu onda je sa psiholoske strane :wink: :wink: :wink:
Pozdrav drustvu :P :P :P
Neshar
Aktivan član
Aktivan član

Post od Neshar »

Hvala Ontario na savetima...

Radio sam EKG, on je ok, kako mi je rekla internista, holter i ultrazvuk nisam radio...

I ja polako pocinjem da kapiram simptome anksioznosti, istina svakakve misli mi prolaze kroz glavu, strahovi...od bolesti, od smrti... ma katastrofa...

Nisam ja protiv da kazem psihologa, toliko primitivan, razmisljam o tome, ali nije mala stvar otici nekom nepoznatom i izneti mu ceo zivot...

Ono sto znam da potiskujem, sa cime se borim je dovoljno za godine terapije (a i ona bas ne kosta malo), a kamoli da mi neki prosecan terapeut izvuce iz podsvesti sve... e to je vec dovoljno za paniku.... :wink:

Hvala ti sto si odvojila vreme za mene da mi iskuckas, vidim da si ti bas u problemima i zdravstveno i nerviranje...

Sto se tice mame, jasno mi je potpuno kroz sta prolazis, pretpostavljam samo da ti je mnogo teze nego meni jel si ti daleko od nje, a iz postova vidim da si bas vezana...

Ja se tesim time da mora biti bolje... moramo izdrzati....

Pozdrav za sve...
jesensky
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Nov 07, 2006 10:18 pm

Post od jesensky »

ivamatic napisao:*Ontario :( ,trudicu se da ti prosto objasnim.Ako vec imas odlive u menstrualnom cikusu,najverovatnije da na taj nacin gubis najvise krvi.Nekada zene moraju da primaju transfuziju u takvim stanjima.Manje je verovatno da si krv gubila putem zeludca,jer tu postoje dva nacina ili povracas krv kada ti pukne cir,ili krv pocnes da gubis putem stolice.Ako u tom smislu nisi primetila nista neobicno,onda najverovatnije da je problem ginekoloske prirode.Ali ti svakako idi kod gastroenterologa cisto da budes sigurna u cemu je zapravo problem.I tek kad sve detalnjo ispitas pocni da reagujes.Ako je operacija jednini lek,ti se operisi i obavezno se za sve konsultuj sa doktorom.

*Jesensky,pitaj endokrinologa kada budes isao,ako ti urade intervenciju da li vise neces imati aritmije ili ce se one javljati povremeno ili istog inteziteta?Vrlo bitno je da znas sta dobijas a sta gubis intervencijom?

Saljem vam veliki pozdrav svima.... :)

eh iva, to je vec visa matematika,za aritmije mi niko ziv ne moze garantovati jer to nije u izravnoj vezi, sa eventualnom (uspjesnom operacijom) bih se rijesio mehanickog pritiska koji mi stvar cvor na traheju te mi proizvodi neugodne i ponekad bolne senzacije u prsima te pri gutanju i pokretima glave,naravno da ne spominjem da mi je to dodatno poderalo zivce,trece ja tim izraslinama koji su zapravo tumori ne vjerujem jer (mada je mala vjerovatnoca) nikada nisi siguran u sta bi se dalje mogli izroditi,s obzirom da mi vec toliko smeta a nema sanse da sam od sebe nestane-on treba letiti van,jer mi bitno narusava kvalitete zivota,sasvim sam druga osoba postao kako mi se to pojavilo.

dark side of the moon bi mogle biti komplikacije pri opstoj anesteziji,povreda zivca koji regulise rad glasnica te kao posljedica toga trajna promuklost,..izvjesna pojava nakon operacije stanje trajne hipotireoze kao i nezeljeno odstranjenje paratireodnih zlijezda,..znam za za dosta tih mogucih i eventualnih i izvjesnih posljedica,ali sa ovim u grlu stvarno vise ne mogu.
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

Neshar,
trebalo bi da se uradi holter i eho. stvar nije previse hitna da bi se placali privatnici, dovoljno je da sacekate da dodjete na red u nekoj od drzavnih bolnica.
sa druge strane - moguce je da se radi o nekoj od manifestacija anksioznog poremecaja, i sami ste identifikovali da neka vrsta problema postoji! ALI, niste jos spremni da se uhvatite u kostac. dakle: psihoterapeutu necete izneti "sav svoj zivot" nego one segmente koje je potrebno izneti! vec sam ranije govorio na forumu da se kod anksioznosti primenjuje kognitivno-bihejvioralna terapija, metoda koja nije mnogo "dubinska". sa druge strane, ako je za otklanjanje neurotskog poremecaja indikovana analiticka terapija-od nje svakako ne treba bezati! potisnuti sadrzaji moji biti uzrok napadima panike, i oni nece sami od sebe da se povuku-sto se pre javite, brze cete se izboriti sa problemom.

ontario,
posto se priblizava cetvrtak, sada je najvaznije da se skoncentrisemo na tu jednu neizvesnost koja predstoji! samo da vas podsetim da iako operacija nije cesta-lekari su savrseno obuceni da je izvedu do kraja-verujte mi da mi nekada daleko vise znamo o retkim bolestima i procedurama nego o cesim, jer su iz njih cesta trik-pitanja na ispitima! dalje, sin ce nekoliko dana imati bolove, ali to nije nista naspram toga da ce po zavrsetku lecenja bolovi nestati! dan pred i na dan operacije uzmite sedativ. setite se vezbi disanja o kojoj smo pricali. ZNACI, sada se skoncentrisite na cetvrtak! nista od ostalog vas nece ugroziti.
posle cetvrtka prioriteti idu ovako-ginekolog, nemojte odlagati intervenciju, uradite je! bolovi su kao kod menstruacije, u maloj karlici nema previse osetljivih nerava.
nakon toga-stitasta zlezda, ispitivanje hormona i eho pregled.
naravno, rekli smo-cim stigne poziv na kliniku, javite se. o avionu kao avionu nemojte razmisljati, to je deo anksioznog poremcaja, nestace kada bude resena cela dijagnoza (naravno napomenucete da ga imate).
jesensky
Aktivan član
Aktivan član

Post od jesensky »

ontario napisao:Dragi prijatelji,
Brate zao mi jer moras na operaciju,nisam znala da ima problema sa tim.Napisi mi nesto o tome.Ja imam 3 male ciste na stitnoj 2x3mm i to su mi videli na ultrazvuku prije 2 godine.Krv je uredu sto se tice stitne.Zelim ti svu srecu ovoga sveta ako stignes pisi ako ne kada se vratis.
Andelija mozda je stvarno to razlog mojoj anemiji.Videcu kada ovo prode sa malim da se operisem.
Iva nisam nista primetila u stolici neobicno.Stolica mi je normalna ali kada sam dala na analizu pronadeno je krvarenje.Da cekam datum za gastroenterologa,ne znam kada cu dobiti zakazano.
Doktore,isla sam kod mog ginekologa i radio mi je 2 biopsije gde su nalazi uredu.On mi je i predlozio D&C,kaze da mozda imam fibridnu dobrocudnu cistu koju ce otkloniti prilikom procedure.Kaze da bi me ocistio dok spavam,pod anestezijom i spalio zidove maternice kako bi otklonio sve.Kaze da ce me stomak boleti par dana ali da bih posle toga trebala imati lakse cikluse i da mozda mogu biti uredu 2-3 godine,i ako se posle toga jave opet obilni ciklusi da bi uradio hysterectomy.On mi je odgovorio na pitanje :da li mogu za jedan dan izgubiti toliko krvi da sam anemicna DA.
Ja imam 39 godina.Znam za stes doktore i cekam poziv,cula sam da je klinika odlica i da se ceka i po 3 meseca da se dode na red.Moj mi je psihoterapeut rekao jedno:moci ces opet da ides avionom i vidis majku,jer fobiju od letenja lece uspesno posto su dobili nove aparate.
Doktore da li treba da proverim te ciste na stitnoj?Kako da mi je krv bila dobra i nije pokazala probleme sa stitnom a imam male ciste?
Ja pijem zeljezo tablete "svaki"skoro dan i primam B12 inekcije godinu dana,svake 3 nedelje.Zeljezo mi je bilo 9 zadni puta,a normalno je 40 kaze mi moja doktorica.Vrtoglavice i malaksalost me jako iscrpise............
Puno vas sve pozdravlja Ontario :P :P :P

e seka :D , ma ne idem ja jos tako brzo,trebam se sa hirurgom dogovoriti,nalaze vaditi itd.,.ima jos dok de to ne pocne raditi,..sto se tebe tice i tvoje stitne,mislim da je to sasvim bezazleno,jos ako ti ne pricinjava probleme,ne sekiraj se,jednom godisnje da vidis uzv kakvo je stanje i hormonalni status,i ne brigaj.
za na operaciju ne moram u smislu da mi je to doktor izricito rekao,mada je bilo i par koji su mi davno to sugerisali,medjutim ja moram jer me to smeta mehanicki i pozdera mi zivce,jednostavno tako.
puno pozdrava!
ivamatic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 22, 2007 10:41 am

Post od ivamatic »

*Neshar ko ti je rekao da pijes Tetrazepam kada imas nesanicu ili uznemirenost?To je lek koji se prepisuje samo u stanjima gde treba da opusti odredjene grupe misica,a nije to anksiolitik da mozes da ga pijes veoma cesto.Terapija Tetrazepamom je vrlo stroga i ogranicena,koristi se najvise sedam do deset dana.
Veruj mi da je tvoj problem na psihosomatskoj bazi,jer cim su pogledali Ekg doktoru je bilo jasno.Postoje izuzetci kada u detaljinijim pretragama pokaze nesto drugaciji nalaz,ali to sto se vidi na Ekg to ti je. :wink:
Prema tome isto bi bilo dobro da iskljucis sve organske patologije,pa da krenes na psihoterapiju.

*Jesensky bilo bi dobro da operises to,kada ti i realno smeta i tehnicki,jer stitna zlezda je organ bez kojeg se zivi najnormalnije.
Da budem ono kao krajnje neprijatna pa da kazem da i doktori kada pricaju o kanceru,govore kako je uvek lakse dobiti kancer *stitne zlezde,*dojki,*debelog creva ,jer sve su to organi bez kojih moze da se zivi,ako je kancer u pocetnoj fazi odstranjen.
Zato nemoj da brines,uradi kako ti doktor predlozi.

*Ontario..slazem se da pred operaciju sina bi trebalo da popijes lek za smirenje,ali obavezno ga popij i uvece,jer da to bude nekako kontinuirano,jer da si sad na psihoterapiji oni bi ti napravili dinamiku,ali ovo je klasican terapijski proces.Znaci OBAVEZNO popij taj lek uvece pre operacije,pa onda na dan operacije tacnije sat pre operacije,i onda sledece vece,onda tako pokusaj da ga smanjujes kako ti stres bude opadao.Posle ga pij prema ustaljenoj teraiji,
Jos jednom da ti pozelim da ti sve ovo brze prodje....

Srdacan pozdrav svima.... :)
"Izbiliza niko nije normalan..E=mc2"
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Dragi moji drugari,
hvala vam bezbroj puta na svakom savetu,podrsci,razumevanju i svakoj lepoj reci.Zaista sma sretna jer ste tu samnom,malo mi je lekse podnositi sve probleme.Ivadraga jos za sada sam mirna,verujem da tako nece biti u sredu danpred operaciju ali je dobro pa radim taj dan drugu smenu,docu kuci kasno i verovano cu od umora zaspati.Znaci ne verujem da ce mi tu noc trebati tableta.Sama cu biti cekajuci da se operacija zavrsi,vec sada razmisljam sta cu raditi da ne poludim.Popicu tabletu,samo je jedan probem jer posle nje ne mogu voziti auto par sati.
Burzeru ne sekiraj se,jos uvek imas vremena da se predomislis :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: mozda nema potrebe ali ti najbolje znas :wink: :wink: svu srecu ti zelim,javi obavezno sta si odlucio i kada ides......
Joj doktore......pa vi sve mi bolji hiljadu puta nego ovi svi lekari ovde........
Vi me bas razumete,ja ne znam da li ste lekar opste prakse ili ne,psiholog ili psihijatar ali svaka vam cast na svim savetima.Uh.....zaboravi kako se dise,mogu li to promenjivati i kada nemam napada panike?
Hocu doktore zakazacu se za ginekologa i pristati na D&C.....posto ocigledno i vi mislete da je anemija od toga.....
Zatrazicu opet ultrazvuk stitne da vidim rastu li te ciste.Jedva cekam da me zovu iz te klinoke sve cu vam javiti...
Neshar,nemoj se zahvaljivati drago mi je ako mogu da ti pomognem sa savetom iz mog iskustva.Ja sam imala uzasan prvi susret sa psihoterapeutom jer me je grizla savst sto sam mu rekla nesto iz mladosti jer sam smatrala da sam izdala i izneverila moga oca koga sam izgubila.Osecaj je bio uzasan,bila sam ljuta jer me naveo da pricam o mladosti i ja sam kriva jer sam nasela kao budala trebala sam mu reci,nemoj me nista pitati....Eto covek se nekada nauci kada udari glavom u zid.....Zato idi,pricaj sto zelis,a sto ne zelis preskoci temu.Posle ce biti sve uredu.....
Andelija gde si nam ti,Ana ni tebe nema.........
Sve vas pozdravlja Ontario odavde daleko :cry: :cry: :cry:
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Doktore oprostite pa vi ste specijalista :lol: :lol: :lol:
nisam ni citala vas profil,nadam se da se ne ljutite na mene :cry:
Neshar
Aktivan član
Aktivan član

Post od Neshar »

Hvala doktore, da shvatam i ja da moram da uradim jos malo te pretrage, cisto da budem siguran da nema nikakvih problema sto se tice srca...

ivamatic.... internista mi je na pregledu dao terapiju Tetrazepamom, da mi se opuste misici i dao mi je da ih pijem 10 dana .. to je proslo, pa mi je ostalo jedna tabla pa sam samoinicijativno ovih zadnjih 2-3 dana kad nisam mogao da zaspim, uzimao Tetrazepam, nesto kontam da je mozda bolje to nego bensendin, da je slabiji...

Citao sam da nije toliko opasan, ali sada nisam imao iskustva....

Hvala svima... kuckamo se....
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm

Post od andjelija81 »

Drago moje drustvo, evo i mene da se javim. :D
Citala sam redovno vase postove, ali nikako da sednem da vam na miru kuckam.

Neshar prijatelju, ti simptomi koje opisujes su mi taaaaako poznati. Tacno znam taj osecaj, koji je jos strasniji jer ga prezivljavas nocu. Ja bih se slozila sa svima koji su ti napisali da za svaki slucaj odes lekaru, da odradis taj eho i sta jos treba, cisto da bi ti bio miran. Ali meni to po simptomima lici da je na nervnoj bazi. Pokusaj da ubacis 2,3 x dnevno B kompleks. Od kada ga ja pijem, mnogo bolje spavam.

Jasensky, kada je tvoja operacija? Javljaj kako se odvijaju stvari. :wink:

ontario, mislim na tebe u cetvrtak! :wink: Gledaj da se stisavas i smirujes, potrebna si detetu prisebna! Ti ne smes sada da gubis kontrolu. Sta se desava sa mamom? Jesi li se cula sa doktorkom ? Ti uradi obavezno sve preglede, sve ispitaj, nista nemoj da obustavljas! Kada cujes misljenja lekara videces , pa ces odluciti sta je najbolje za tebe. Mislim da bi trebalo da pristanes da ti urade intervenciju, ako ce ti to resiti problem. Pozdravljam te, drzi se. :wink:

Da se zahvalim i nasem dragom doktoru i Ivi sto nas slusaju i trude se oko nas koliko godo mogu da pomognu. Divni ste!

Ja sam vam drustavo moje malo bolje ili nemam vremena da mislim na sebe, pa i ne znam kako sam. Znam samo da ujutru tesko disem , sve na pola, kao da me gusi i tako sve dok ne popijem svoju polovinicu Concora. Onda mi bude malo bolje.
Inace, mami nije dobro ovih dana, imala je jaku vrtoglavicu i nije ustajala, pa sam ja preuzela sve na sebe. Imala je ona i ranije te vrtoglavice, neurolog joj je davala da pije Stugeron forte, pa da u septembru dodje na kontrolu, ali ona naravno nije otisla, a samoinicijativno je prestala da pije lek cim joj je bilo bolje, pa su se vrtoglavice povratile. Sad ga opet pije. Uradila je analize koje su bile neophodne kako priprema za operaciju, pa ce onda to da nosi aneseziologiu i da zakaze operaciju. Jedino sto u urinu ima dosta bakterija pa sad to leci. Internista joj je uradila samo kontrolni ekg pregled i ostavila istu terapiju ( Cortiazem i Erynorm), a nije joj uradila eho . Da li pred operaciju to mora da se uradi, ili ce joj oni to tamo u bolnici uraditi? Iskreno, malo sa plasim te operacije, tj. anestezije :( Ona mi je sva nekako nezna, kilava, sve joj fali .. . Samo molim Boga da to bude sve u redu! A ona koliko je blesava samo brine da operacija bude posle slave, da ona to moze da spremi kako treba. :cry:
Ja pijem vitamine, pijem Concor, trudim se da normalno spavam koliko-toliko, ali se slabo odmaram, jurim oko mame, kuce, plus pocela predavanja pa sam pola dana na faksu. . .Trudim se da imam sto manje slobodnog vremena i da sto manje mislim na sebe i svoje tahikardije.

Pozdravljam vas sve puuuuno :D
jesensky
Aktivan član
Aktivan član

Post od jesensky »

trazim vezu za jednog hirurga da se dogovorim s njim za operaciju,kako su mi rekli da je na nekom putu,valjda sluzbenom?
dobio sam nalaze hormona stitnjace,jel ovaj friske,i oni su normalni sto je dobro,ali i uobicajeno za mene,e sad sto mi ovaj cvor u desnom reznju svojim pritiskom stvara smetnje i osjecam nelagodu u prsima,pogotovo u desnom dijelu,ali i to je vec stara prica,uglavnom imam namjeru da vas ovabjestavam :P
Odgovori