ontario, skoro da si me rasplakala. ..

Osecam da ti je bas tesko i da si i jako osetljivoj fazi i iskreno mi je zao sto si tamo, bez mame, bez prijatelja. . . I u problemima. Ali kao sto rece Iva, sve ce proci i to veruj - najbolje moguce! Nemoj odmah negativno! Veruj da ce operacija uspeti i da mali nece vise imati bolove.

Javljaj se, mi smo tu da slusamo.
Ja se nisam javljala, nikako da stignem ovih dana, uhvatile se mama i ja u posao oko zimnice.
Jako mi je bilo lose pposlednja dva dana (subota i nedelja), tacno od kada se vreme promenilo. Ali bas, bas lose. .. Najpre sam lose spavala, nedovoljno, budila sam se rano uznemirena, gusilo me ujutru, nisam mogla da se nadisem vazduha ( jos uvek sumnjam na apneju

), onda jak zamor, malaksalost, pritisak 90/50, nepravilan rad i uzlupanost. . . .Ma ne znam da li je moguce da imam ovako velike smetnje (i pored leka) zbog vremena, ili je nesto drugo u pitanju?
Iskreno, cini mi se da mi je stari lek Propranolol bio bolji od ovog Concora i to cu reci doktorki kada budem isla na kontrolu krajem novembra, ako bude htela da vrati stari.
Ja se ponekad bas izdeprimiram, uglavnom kada razmisljam o buducnosti. Pitam se zbog cega se ovako osecam? Ne bih rekla da sam pod nekim stresom, da li je ovo sa srcem stvarno organskog porekla ili nije, zasto sada kada konacno sve u mom zivotu dolazi na svoje ( na faksu je super, ucenje, drustvo, sve super, pre 2 meseca smo se dragi i ja verili, planiramo svadbu, pravimo planove za putovanje. . .. ), znaci sve je ok, sem maminog zdravlja, ali se nadamo da ce se i to zavrsiti na najbolji moguci nacin!! Zasto mi se onda ovo desava, nisam ni depresivna, ni nezadovoljna sobom, nista. .samo ponekad uplasena za svoje zdravlje tj. malkice sam hipohondicna.
Pitam se dokle cu da pijem ove lekove za srce, da li cu morati da ih pijem do kraja zivota, kako cu da rodim dete sa ovakvim smetnjama, kako cu da radim i funkcionisem, zasto ne mogu da budem zdrava i da ne pijem ni jedan lek kada je to jedino sto zelim ?? Kada ce najzad sve prestati? Najvise na svetu bih zelela da sam potpuno zdrava !
Sve vas ljubi andjelija !