ontario, i ja sam se u pojedinim periodima zivota tako osecala i meni su stanje pripisivali anemiji, a krvna slika mi nije bila narocoto losa, tek malo ispod granica. Evo i sad je ista, pijem Ferrum sirup, a iskreno ne znam sta ce mi. Cim se pozalis na malaksalost i vrtoglavicu, oni odmah sumnjaju na anemiju. A to naravno ne mora biti slucaj.
I ja se ponekad osecam jako malaksalo i slabo, a kada izvadim krv, vidim da je sve (relativno) ok. Onda zakljucim sama sta mi nedostaje - zivotne snage! Nedostaje mi elana, energije, poleta.. .To je to! I onda vidim da moram sama raditi na tome, nesto menjati . .
Kako ti je sad mama? Jos uvek ne znas koje je tacno dijagnoza u pitanju? Nemoj unapred toliko brinuti, sacekaj da se prvo cujes sa doktorkom, pa ces onda znati pravo stanje stvari.

Javljaj se!
Inace, ja sam vam danas sasvim zadovoljavajuce, ali zato sam juce bila lose.

Ali sam potpuno postala svesna da sama sebi uspem da naskodim. Taman sam se dovela u red, pocela normalnije da zivim, a onda sam poslednjih nedelja opet pocela da lezem kasno, lose spavam, rano se budim, pijem po pola soljice turske kafe (a za mene je cak i tako mala doza uzas! ). . .I naravno dovela opet sebe u stanje rastrojstva i nemira, a i fizicke slabosti. Preksinoc sam zaspala u 3, i uskoro pocela da se budim i trzam, lose spavala i ujutru sam se osecala kao da me je neko prebio.

Osecam definitivno da sama sebi skodim. I osecam da sama sebi mogu i pomoci. Zato moram da stanem odmah dok nisam opet nadrljala kao u junu mesecu.
Kako ste ostali? Pozdravljam vas sve!