Dragi prijatelji,
evo da vam se konacno javim posle puno obaveza kojih sam imala ove citave nedelje.Majka mi nije dobro i posto je isla sama autobusom juce u bolnicu odbili su da joj daju infuziju.Inace pre neki dan ju je komsinica vodila u bolnicu i primila je 3 boce infuzije ali juce nije imao ko

sta da vam kazem kako mi je
ostala je sama pod stare dane,ja ovde daleko i nikoga,nikoga tamo nemam a njoj je jako lose.Ima krvarenje putem stolice(saznala sam)ne od nje (isto kao za infuziju juce)nego od bivse snaje koja ju je danas zvala.Ona sve krije od mene i danas mi kaze da je dobro,puno bolje

Verovala sam i meni je odma bilo lakse ali to je samo rekla da se ja ne sekiram.Tesko mi je
Prvo doktoru da odgovorim na pitanje:nista nisam probala i nemam vremena za sebe,mali ce na operaciju,majka mi je bolesna a ja sam.......ne znam samo mi treba dobar odmor......umorna sam....fizicki,psihicki sam slomljena.....
Iva mozes da predpostavis kako mi je i znas sta mi sada treba,samo da se ispricam sa vama da mi bude lakse.Treba mi ko ce da me razume,lepa rec,snaga koje vise nema osetim.
Andelija muz je isao u kliniku koja se bavi sa tim,prikopcali su mu elektrode svuda po telu i tamo je prespavao jednu noc.Dok je on spavao oni su monitorovali kako dise,puls sve.....Posle par dana su ga zvali da odma dode jer je u sat vremena prestao disati 68 puta i rekli da hotno treba aparat.Ide po njega u sredu......Jako hrce i ja sam ga gledala kada spava par puta on se umiri i par sekundi mi se pricinjavalo da uopste ne dise ali sam mislila ma dobro to je normalno u toku noci.On je kaze znao skociti u krevetu pokusavajuci udahniti.Pitaj cula sam ima i kod nas,ne znam.
Jesensky sve se skupilo najednom,tesko ti je od sekiracije se tako osecas.Te tolike aritmije sto imas idi opet kod kardiologa,malo je to sve previse jer ti ih imas mnogo vise nego ja u toku jednoga dana.Ja sam primetila slusaj sada,ako ne popijem tabletu za kiselinu ili ako sam je popila i nesto jedem sto mi ne odgovara pa me kiselina muci i ne mogu da podrignem pocne nelagoda u prsima i onda preskakanje srca.Posebno kada me muci kiselina sve dok ne pode na usta.Da bi bio miran idi opet doktoru.Kako ti otac?
Neshar kako je tebi?Ana sta je sa tobom?
Drusto moje malom se blizi operacija,ja sam izgubljena skroz bojim se jako,jako.......
Nagledala sam se svega dok sam radila u operac.salama sve bi bilo mozda lakse da ne znam kako to izgleda.
Javljacu se kada stignem.Glava mi je puna da sam se juce prvi puta u zivotu "izgubila na poslu"nisam znala koliko je sati ni koje je doba dana.Ne znam da li je to samo od umora jer sam citave nedelje u proseku spavala 5 sati ili je to od sekiracije ali osecaj nije ni najmanje ugodan.
Sve vas voli Ontario