Drustvo moje pozdrav svima!
Doktore pa vi ste bolji od svih psihijatara i psihoterapista koje znam i koje nisam nikada upoznala.Odgovarate tacno na pitanja i ne zaobilazite sve sto vas pitam.Tako divno mi sve objasnite da mi jednostavno ulivate nadu i zelju da istrajem u ovoj borbi i bez-izlaznom lavirintu.Da bojim se za decu jer znam da ih niko nikada ne moze zastititi bolje nego ja i pruziti svu sigurnost na svetu.Mnoge smo noci proveli u bolnici i mnoge stresove doziveli,od astme,preloma vilice,udarca autom itd.Vidim da je moj strah ogroman i da ja to ne mogu kontrolisati.Ne znam kako zaustaviti i kako trezveno razmisljati i vi ste mi objasnili na primerima.Jos uvek ne znam kako se ljudi mogu kontrolisati,a ja nemam kontrole kada su deca u pitanju.
Primer:Danas sam morala ici raditi i mali je isao kod specijaliste za nogu jer ima problema sa kolenom vec nekih 3-4 godine.Ja nisam mogla ici sa njim...isao je sam.....i kada sam ga nazvala sa posla rekao mi je moram na operaciju 16-og jer moraju otkloniti deo kosti koja pravi problem.Ja sam ostala skamenjena,tuzna i pitala sam se zato nisam isla sa njim.Ne znam nista o tome,ne znam koliko ce sve trajati,,moze li izbeci operaciju niti ikakve detalje o tome.Citavu vece sam tuzna,boli me srce jer ce proci kroz bolove a kada boli njega boli i mene.
Veliko hvala na odgovorima!
Iva draga vidi kod mene,sada se sekiram za malog,pa sto nije meni nego njemu......
Eto vec razmisljam da otkazem za sutra jer cu njemu biti potrebna posle operacije pa sto da tracim dragoceno vreme na "gluposti"---terapije!
Vidi kako ja razmisljam veceras,a juce sam drugu pricu pricala.
Majka mi nije dobro zvala sam i kaze da ce morati kod doktora.....
Zvacu je ponovo kada se probudim,jako sam umorna,....
Andelija draga muz mi ima opasnu apneu i idemo po aparat 8-og...
mozda bi trebala da ides na testiranje ako ima kod nas......
Hvala ti na podrsci,eto ja sve vec menjam kako mi mali rece za operaciju jer bih rade provela vreme pored njega nego isla na terapije.....
Neshar,dobro dosao vidis nisi sam
Utesi se malo citaj moje postove od pocetka--prije dve godine sto sam pisala pa ces videti kroz sta sam prolazila i koliko su mi saveti drugih sa foruma ulivali nadu i zelju da se borim i koliko su se ljudi trudili da me "probude"iz sna i jos uvek to rade......Nemoj misliti puno o tome jer ces zagaziti duboko kao ja......i onda je tesko "isplivati"......
Sve vas grli i pozdravlja Ontario