Iva gde si ti?
Doktore da li se na rengenu barijumom moze videti cir?
Cula sam da im izmakne jer zeludac ide u slovo S i ne moze se dobro videti.(mislim ovde gde zivim).
Pozdrav i lepo spavajte

A jel se nesto posebno desilo danas ili naprimer juce,sto je predhodilo ovome,sto je isto tako bilo frustrirajuce za tebe.jesensky napisao:hvala ontario,te su mi kapsule i propisane da ih pijem 2 mjeseca.
inace danas nisam nesto u elementu,stalno osjecam zategnutost u dijafragmi i kucanje srca,frustrirajuce.
nije mi se desilo nista frustrirajuce,ni jucer niti prethodnih dana,mozda sam bio malo iscrpljen zbog tog sa starim,ali do sada je i to sa njim proslo uglavnom dobro,zapravo to kad sam bio stalno po bolnici sa starim nisam osjecao nikakve probleme,a ne znam to za odgodjeno dejstvo stresa,,,sve je moguce.ivamatic napisao:A jel se nesto posebno desilo danas ili naprimer juce,sto je predhodilo ovome,sto je isto tako bilo frustrirajuce za tebe.jesensky napisao:hvala ontario,te su mi kapsule i propisane da ih pijem 2 mjeseca.
inace danas nisam nesto u elementu,stalno osjecam zategnutost u dijafragmi i kucanje srca,frustrirajuce.
Ponnekad nas stres "stigne" dosta kasnije.To je ono sto sam govorila da nijedna bolest ne dolazi u jednoj sekundi,ipak tu prodje neko vreme i svaka bolest ima neki predznak,neko ga prepozna,ali uvek to malo traje.
Mozda si iscrpljen od svega sto ti se desavalo sa ocem?![]()
Pozdrav Jesensky