E dragi moje eve i mene sto kazu moji u Srbiji,konacno da se sastanemo.Evo rekose veceras da je kod na su Ontario zabelezen veci stepen radioaktivnosti,ne znaju da li je u zraku,vodi hrani ma koji je to idiotluk,zao mi zbog moje dvoje dece tako da sam panicila kada sam cula na vestima,mogla bigh da urlicem na sav glas,jebem im mater idiotsku zasto bar ne kazu istinu
Da znam gde mogu kupiti aparat dala bih pare samo da vidim svojim ocima.Evo to su bile vesti u 6 posle podne,a u 11 navece vec su promenili pricu i izjavili samo jednu recenicu,nismo u opasnosti.Jebem mater onome koji je ikada izmislio nuklearku.....uh sekiram se za decu.Kada je bilo u Cernobilu 1986 godine nisu hteli da kazu nikome kada je 1 Maja pala radioaktivna kisa,nego tek dan posle,pa se pitamo odakle toliki rakovi kod nas u nasoj zemlji,jos bombardovanje,e pa otice i oni u p.m nece se niko spasiti.Sada je level 7 u Japanu,isto kao sto je bilo u Cernobilu,pa kud sada mali je trebao ici videti baku u Maju,sta sada da joj kazem,jebem ti ovu sudbinu i zivot,pa slomicu joj srce,poludecu nacisto ne znam sta da radim.Ide ovaj svet kraju meni se cini.......uh sto se brinem za moju decu...
Dakone druze moj stari,znas kako sam se resila,pijem jake antidepresante za zivce i vise nemam aritmije.
Ujutro pijem Wellbutrin 300 mg-----ne znam kako se zove kod nas
Clonazepam 0,5mg
Navece Cipralex 40mg
Clonazepam 0,5mg
E sada vidi,Clonazepam me drzi 24 sata to je samo da sam opustena,i od toga mi se u pocetku spavalo sada vise ne....
Wellbutrin je za tesku depresiju
Cipralex isto ali i za panicne napade,ankcioznost......znaci drogirana sam lekovima ali normalno funkcionisem izuzev kada navece popijem 40mg Cipralexa+ 0,5mg Clonazepama spavam kao top ne secam se momenta kada zaspem.
Znaci smirena sam preko dana,be zobzira kavih problema imam sve je u granici normale,a ne kao prije tresem se,placem,zima mi,ljuta sam......nista od toga i NEMA NAPADA.....krenu kada se uzrujam ali stanu jer ih prekinem,idem iz te prostorije hitno u drugu,radim nesto,prosetam po stanu,operem sude koje je vec cisto,ma bilo sta samo da me prekine.
Tako da druze ovi lekovi me spasise ma koliko ih mrzela i mog psihijatra pomazu mi da zivim i disem.
Toliko sam imala sekiracije prosle nedelje i jos uvek e da ih nisam imala ne bi ginula psihijatrija veruj mi......pisacu o tome drugi puta evo samo sto ne padnem sa stolice koliko mi se spava od lekova......ponoc je uveliko prosla......
Kakve pijes lekove,pricaj mi,jesli li jos na Zoloftu,sta si probao imam neke informacije za tebe posle......
Zole drago mi je da si dobro i da nemas tih problema,lepo je cuti da je neko ozdravio od ovih glupih psihickih problema.....
Ljubim te Dakone odavde do bivse Juge,a tebe Zole 45-60km......daleko