Zole bas mi je drago pa si se javila,nadam se da ce te sada popustiti aritmije od hladnog vremena.Malo ko se i moze osecati ok kada su prevelike vrucine.
Maggi kako si?Da li ti je prosla temperatura,sta je u pitanju?Jesi li isao lekaru,to je jako visoka temperatura?
Kakvo je vreme na Kopaoniku?Drago mi je pa nas nisi zaboravio.
Snezo,Sara,Majo,Dakone gde ste drustvo?Uzivate li u lepom vremenu?Kod nas je ovde prava jesen,kise,oblacno,hladno.....a ja kada je oblacno odma budem neka depresivna.
Drage meni je psihijatar prepisao jos jedne antidepresante koje pijem samo ujutro,a moje navece.Zovu se Wellbutrin 150mg i kaze on da cu se puno bolje osecati i imati vise energije,gubiti kile

Ajde bas da vidimo i to

Kaze da ih pijem obavezno ujutro,jer od njih se ne moze spavati

Drusvo moje ovo zaista nije normalno,ja po citav dan spavam,budna sma samo dok kuvam,spremam,perem i ponovo Jovo nanovo,vodoravno.....a kile se samo lepe

Sva sam se zaokruzila.jos malo pa cu imati trecu sisu

Pukose mi juce umjetni zubi gore....zar mislite da nisam mogla jesti bez niti jednog zuba.....?
Taman posla,muljala sam kao mesalice.......vala isto sam prase

Zezam se nisam ja kriva nego moj Cipralex sto pijem,on te jako tera da jedes svi su mi to rekli u apoteci i svi se zale na njega.Jedno leci a drugo napravi problem.Idem sutra vaditi krv mora da je katastrofa holesterol......
Cmok od Ontaria.......