DRAGI MOJI SRECNA VAM NOVA 2011 GODINA,NEKA STE MI ZIVI I ZDRAVI STO GODINA!!!!!!!!
Dragi moji prijatelji i stari i novi,mogu vam reci da moze biti od bakterije u stomaku ali i ne mora.
Kod mene je slucaj ovakav:
od kada sam na antidepresantima verovali ili ne jako,jako retko mi se jave aritmije.Ne kopam vise po internetu da trazim dijagnoze,ne citam tude postove jer sto vise sam to radila sve sam veci hipohondar postajala.
Svaki simptom koji je napisan ja "imam"svaku bolest takode i sa tim sam
NESVESNO nabijala nervozu/psihozu,ne spavanja,brigu,aritmije,strah,nezadovoljstvo,osudivanje lekara,mrznju specijalista....kao da sam ne daj Boze sama dozivala neku bolestinu.U glavi mi je bio mess,nered/uzas...nisam to ni primecivala nego drugi.
Od kada sam na 2 antidepresanta i 1 sedativom nemam tih problema (hvala Bogu),a takode ni aritmija niti u polusnu niti u snu.
Shvatila sam da su
MOJE aritmije bile uzrokovane "nevidljivim" nervozom i stalnom razmisljanjem i osluskivanjem tela.
E sada moj je savet ovaj:
POKUSAJTE DA SHVATITE DA SVAKO IMA SVOJ SUDNJI DAN,DA LEKARI NISU LUDI NITI NE OBUCENI,DA KRV POKAZUJE STA SE DESAVA SA SRCEM,DA SE INFARKT SRCA MOZE VIDETI PUTEM KRVI,DA EKG SRCA NIKADA NIJE NORMALAN AKO JEDNOM COVEK DOBIJE INFARKT SRCA JER OSTECENJE SE POKAZUJE SVAKI PUTA KADA SE RADI NOVI EKG,DA SU BOLESNI LJUDI NEDAJ BOZE ODMA PRIMLJENI U BOLNICU/ZADRZANI U BOLNICI,DA TREBATE ZIVETI JER STE ZDRAVI.
Reci cete,e Ontario nije bilo tako prije,tako je i nije dok mi je drBGD govorio svadala sam se jer sam mislila da nije sve u glavi,svadala sam se i sa mnogim drugim lekarima jedino ne sa nasim doktorom Ivicom.
Ruku na srce nisam nekada verovala niti njemu kada je rekao da je to sve nama u psihi i mislima,ne namerno nego zato sto mi mozak nije radio/funkcionisao realno.Stalno je bilo ono:
STA AKO???
Sada verujem u Boga i dajem Njemu moj zivot,neka odredi koliko i kako cu ziveti i verujem da ce me zastititi od svakog zla ovoga sveta i dati mi zdravlje i dug zivot.Verujm u NEGOVU dobrotu u ljubav i neka bude volja njegova kako na zemlji tako i na nebu.
Amin
Zelim vam svima mir i blagostanje,sa verom u Boga!
Ljubi vas Ontario
p.s.
idem na operaciju u utorak i neka bude Bozija volja,ne znam kada cu vam se javiti jer necu moci da pisem