Ontario koje antidepresive koristis, ja sam"tukao" Zoloft jedno pola godine i nisam primjetio znacajnija poboljsanja

Jesam samo jedan mali ali je nestao za par minuta.
 Jesam samo jedan mali ali je nestao za par minuta. 

ja sam ih nosala po tasni 2 meseca i nisam ih pila.Kada sam otisla kod njega rekla sam mu istinu i pitala ga dali ima nesto sto mogu da popijem,a da je jedna tableta.
 ja sam ih nosala po tasni 2 meseca i nisam ih pila.Kada sam otisla kod njega rekla sam mu istinu i pitala ga dali ima nesto sto mogu da popijem,a da je jedna tableta. 

.
 . 

valjda nesme jadan mozda ga zena snima.Ja mu posle objasnjavam to sam ja od srece ne zbog toga jer hocu sex sa tobom
 valjda nesme jadan mozda ga zena snima.Ja mu posle objasnjavam to sam ja od srece ne zbog toga jer hocu sex sa tobom  

stvarno se trudim , sa svim tehnikama sto znam , ali kad toplotni indeks pokaze 40C i vise , vec neznam da razdvojim sta je tu panika ili stvarno organizam se buni jer nemoze da se adaptira na toj temperaturi.
 stvarno se trudim , sa svim tehnikama sto znam , ali kad toplotni indeks pokaze 40C i vise , vec neznam da razdvojim sta je tu panika ili stvarno organizam se buni jer nemoze da se adaptira na toj temperaturi.  
  Jos sam zivio i radio u Podgorici a ona je ljeti uzasna(najtopliji grad u evropi) hodao po 10 km po najvecoj vrucini svaki uBogi dan i nista a sad i meni izaziva tolike senzivacije(valjda sam dobro spelovao) da nije normalno, dovode me do granice panicnog napada, srecom nije preko granice da otkacim ali sta znas nereci nikad
 Jos sam zivio i radio u Podgorici a ona je ljeti uzasna(najtopliji grad u evropi) hodao po 10 km po najvecoj vrucini svaki uBogi dan i nista a sad i meni izaziva tolike senzivacije(valjda sam dobro spelovao) da nije normalno, dovode me do granice panicnog napada, srecom nije preko granice da otkacim ali sta znas nereci nikad  

.Vazna je i fizicka aktivnost ,naravno u granicama mogucnosti i spremnosti tvoga tela.
 .Vazna je i fizicka aktivnost ,naravno u granicama mogucnosti i spremnosti tvoga tela.

)kao da se penjem na njega
 )kao da se penjem na njega  

a kada to popijem uz moje antidepresante ja kao da lebdim,a ne hodam.Spavam i kuvam rucak kuci.
 a kada to popijem uz moje antidepresante ja kao da lebdim,a ne hodam.Spavam i kuvam rucak kuci.

javi se ponekad.
 javi se ponekad. .Tako je kako je,nekad se malo uplasim,malo mi bude neprijato ali nikom ne govorim i trudim se da zivim normalno i nikoga da ne opterecujem.Kad me uhvati primirim se,uzmem malo vode,ako ne prolazi Persen,mada mislim da  mi od toga ni ne prolazi nego da se osecam podsvesno sigurnije kad ga popijem i tako guram.Potpuno vas sve razumem ali mislim da je najvise iz glave,sto vise paznje posvecujemo tome vise cemo osecati.Ja imam zalistak veci pa od nega imam te preskoke svaki dan,nekad manje,nekad vise ali kad se nerviram definitivno vise prema tome drzite se,pozitivno razmislajte,opustite se malo,uzivajte u zivotu i u stvarima koje volite sa ljudima koje volite ,nema druge a mnogo je kvalitetniji zivot tako.
 .Tako je kako je,nekad se malo uplasim,malo mi bude neprijato ali nikom ne govorim i trudim se da zivim normalno i nikoga da ne opterecujem.Kad me uhvati primirim se,uzmem malo vode,ako ne prolazi Persen,mada mislim da  mi od toga ni ne prolazi nego da se osecam podsvesno sigurnije kad ga popijem i tako guram.Potpuno vas sve razumem ali mislim da je najvise iz glave,sto vise paznje posvecujemo tome vise cemo osecati.Ja imam zalistak veci pa od nega imam te preskoke svaki dan,nekad manje,nekad vise ali kad se nerviram definitivno vise prema tome drzite se,pozitivno razmislajte,opustite se malo,uzivajte u zivotu i u stvarima koje volite sa ljudima koje volite ,nema druge a mnogo je kvalitetniji zivot tako. 

mogu vam reci da me pocelo hvatati u autu panika,ali je jako brzo proslo.
 mogu vam reci da me pocelo hvatati u autu panika,ali je jako brzo proslo. 

da vidim moju majcicu!
 da vidim moju majcicu!