Lepi moji evo i mene konacno,malo sam se ulenjila pa ne idem cesto na kompjuter(vidi mene,na kompjuter

)kao da se penjem na njega
Ja vam kod lekara non stop vec sam magistrirala u medicini,samo jos da dobijem diplomu pa da je okacim na zid,skupa sam majmunovom slikom jer su me napravili do sada lekari upravo to.
Sreca moja pa pijem moje antidepresante inace bih skocila kroz balkon od muke,i to sa petog sprata ali bez padobrana
Idem opet na inekciju u ponedeljak,pa necu moci da vam pisem par dana,sada se pripremam psihicki na bolove i nespavanje koje me ceka.Dosla sam skoro do ivice,malo je trebalo da u ponedeljak dignem ruke od svega,evo crpim zadnju snagu sto imam samo zbog toga jer silno zelim da se vratim na posao.
Zole drago mi je pa ti je dobro,Snezo isto i tebi,drage smejte se svaki dan jer ste zdrave i nemate nekih zdravstvenih problema.Ja imam sada i upalu mehura pa pijem male doze antibiotika 1000mg

a kada to popijem uz moje antidepresante ja kao da lebdim,a ne hodam.Spavam i kuvam rucak kuci.
Krv mi i dalje nije dobra,bas su me danas zvali,cekam jos neke posebne nalaze pa cu vam sve reci.
Dakone,druze udebljali smo se od lekova pitala sam u apoteci,svi antidepresanti izuzev jednog deblaju jako.
Jedini sto ne deblja rekli su mi je Cymbalta,ja ne znam mogu li ga piti.
Da ti vidis moga brata kako izgleda,prosle godine je bio kao bumbar na lekovima,prestao ih je piti i sada je kao maneken.
Moj muz je jos na vise lekova,za Bipolar 5 pije i on se jako udebljo rekao mu je psihijatar sve od lekova.
Nemamo drugog izbora,ja sam omrsavila 5 kila,bila sam na nekoj dijeti pa skoro zavrsi u bolnici.
Ja ne mogu,vise,sada jedem sve samo ne leba.Jedem manje,puno manje ali kile ne ide dole.
Lekovi su krivi zapamti!
Dragi moji,pisite kada stignete,ja ako ne mogu od bolova bar cu citati.
Primite punooooooooo poljubaca i pozdrava