aritmija
Re: aritmija
Zola,dolazis li ti u Srbiju ili vec ne znam odakle si,kada si na odmoru?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
scorpion, nov stan , sve te pripreme oko toga , ispiti i sve sto ide sa tim, svaka cast , samo napred mladi covece!!!! a kako i nebi za kratko izgubio dah od svog napora koji si prosao samo sa menjanjem stana. Ja sam samo jednom menjala stan i zato te potpuno razumem, nisam znala mesec dana ni gde mi je najosnovnije sto mi treba od tih kutijetina
A za savet,punooo hvala , neka si ti nama mlad (na mladosti svet ostaje) i sigurno da si naucio toga dosta , a podeliti sa nama ili onom kome treba je najjhumanije sto svako moze da da (ako hoce i zeli).
jedino ne razumem ovo -nagnes se napred i stavis ruke na sto- da li to u stojecem stavu ili sednes?
Ja sam imala prosle nedelje prve aritmije ove godine (od proslog marta) i izazivac je visoka temperatura , sve sto je preko 38C moje telo se buniiii , a trudim se da mu izadjem u susret koliko god mogu. Trajale su mozda neka pola sata i kad sam sela i malo duboko disanje , uspele su da se smire. Na poslu sam bila i bila sam primorana da trazim od menadzera da mi da brek pa ako se smire vracam se , a ako ne pravac doktor (iako to ostavljam za zadnje) .
Snezo, mogu samo da zamislim i takva iskustva imam iz proslosti , gde mi uzme skoro ceo dan da dodjem u neki balanc. Kad sebe analiziram u nazad, odgovor je uvek isti , svesno ili nesvesno guram sebe preko linije i telo viceeee neeee
Da , Snezo , ja sam iz Vojvodine, a prosle godine sam bila 5nedelja , kao pet sekundi proslo. ove godina ako se ukaze prilika tog momenta krecem. Za to sam spremna automatski sve sto zavisi od mene , jedino znas da uvek zavisi od drugih faktora koje nemoz' nikako uklopiti , jer nije u tvojoj moci.
Moje prijateljice se vec zezaju na moj racun , kazu kad one idu kuci , treba im sest meseci da planiraju, spremaju se i pripremaju (svakoj od njih pomognem sta im treba) a ja kad idem , samo nazovem i kazem veceras ili sutra (zavisi od karte ) letim
ni jednoj nije jasno i kazu da ne vide da to tako moze za njih je nemoguce. Meni samo treba da se otvori i najmanja mogucnost i ja je napravim povoljnu
Snezo najlepse zelje za mladog studenta !
Pozz za sve !!!!

A za savet,punooo hvala , neka si ti nama mlad (na mladosti svet ostaje) i sigurno da si naucio toga dosta , a podeliti sa nama ili onom kome treba je najjhumanije sto svako moze da da (ako hoce i zeli).
jedino ne razumem ovo -nagnes se napred i stavis ruke na sto- da li to u stojecem stavu ili sednes?
Ja sam imala prosle nedelje prve aritmije ove godine (od proslog marta) i izazivac je visoka temperatura , sve sto je preko 38C moje telo se buniiii , a trudim se da mu izadjem u susret koliko god mogu. Trajale su mozda neka pola sata i kad sam sela i malo duboko disanje , uspele su da se smire. Na poslu sam bila i bila sam primorana da trazim od menadzera da mi da brek pa ako se smire vracam se , a ako ne pravac doktor (iako to ostavljam za zadnje) .
Snezo, mogu samo da zamislim i takva iskustva imam iz proslosti , gde mi uzme skoro ceo dan da dodjem u neki balanc. Kad sebe analiziram u nazad, odgovor je uvek isti , svesno ili nesvesno guram sebe preko linije i telo viceeee neeee

Da , Snezo , ja sam iz Vojvodine, a prosle godine sam bila 5nedelja , kao pet sekundi proslo. ove godina ako se ukaze prilika tog momenta krecem. Za to sam spremna automatski sve sto zavisi od mene , jedino znas da uvek zavisi od drugih faktora koje nemoz' nikako uklopiti , jer nije u tvojoj moci.
Moje prijateljice se vec zezaju na moj racun , kazu kad one idu kuci , treba im sest meseci da planiraju, spremaju se i pripremaju (svakoj od njih pomognem sta im treba) a ja kad idem , samo nazovem i kazem veceras ili sutra (zavisi od karte ) letim

Snezo najlepse zelje za mladog studenta !
Pozz za sve !!!!
Za drugarstvo i druzenje!!!
Drustvo pozdrav!
Snezo neka je sa srecom cerki,cestitam!
Svaka joj cast,tako i treba samo neka ide dalje u skolu.
Skorpion dobri saveti,nemam pojma kako ovo radi kada se nagne nazad.
Ja sam cula da ako srce pocne ubrzano da lupa da se stave ruke pod ladnu vodu,bas gde su zglobovi saka i to da se okrene prema gore.Navodno da to smiruje pritisak.Meni se uzanso vrti vec dva dana,skoro sam danas pala u kuhinji,inace imam sada mali pritisak,kazu nije do mojih lekova ali ja smatram da jeste.Kada god odem lekaru mali mi je pritisak,posebno ujutro bude 90/60....ja to nisam nikada imala.Moram sto prije kupiti tlakomjer,nemam kod kuce.Evo od prije dva dana pocelo je opet sve da me boli svaki misic,svaka kost,jedva odam,kao kada dobijes gripu a nije.Lepo vise ne znam sta da radim
Tako mi bude par dana pa me popusti,svakih 2-3 meseca.
Javicu se kada mi bude bolje,za sada ljubim vas puno......Zole pa ja i ti smo komsije preko lepog plavog Dunava

Snezo neka je sa srecom cerki,cestitam!

Skorpion dobri saveti,nemam pojma kako ovo radi kada se nagne nazad.
Ja sam cula da ako srce pocne ubrzano da lupa da se stave ruke pod ladnu vodu,bas gde su zglobovi saka i to da se okrene prema gore.Navodno da to smiruje pritisak.Meni se uzanso vrti vec dva dana,skoro sam danas pala u kuhinji,inace imam sada mali pritisak,kazu nije do mojih lekova ali ja smatram da jeste.Kada god odem lekaru mali mi je pritisak,posebno ujutro bude 90/60....ja to nisam nikada imala.Moram sto prije kupiti tlakomjer,nemam kod kuce.Evo od prije dva dana pocelo je opet sve da me boli svaki misic,svaka kost,jedva odam,kao kada dobijes gripu a nije.Lepo vise ne znam sta da radim

Tako mi bude par dana pa me popusti,svakih 2-3 meseca.
Javicu se kada mi bude bolje,za sada ljubim vas puno......Zole pa ja i ti smo komsije preko lepog plavog Dunava

Dragi moji,nema vas sigurno ste zauzeti......ja sam vam dobila opet blokade u ponedeljak i sada u cetvrtak kortikosteroide,ima da budem kao bumbar
nikako da mi kile idu dole....
Ovde je preko 40 C,uazsne su vrucine,ja sam vam stalno unutra pored klime.Pocelo je opet da me zeza ne spavanje,popijem moje lekove i ne mogu da zaspem do jutra.
Snezo,Sara,Majo,Skorpion,ima li vrucina kod nas?Zole kako izdravas ovaj smog i temperaturu?
Dragi moji javite se ponekad i ako je leto
POZZ

Ovde je preko 40 C,uazsne su vrucine,ja sam vam stalno unutra pored klime.Pocelo je opet da me zeza ne spavanje,popijem moje lekove i ne mogu da zaspem do jutra.
Snezo,Sara,Majo,Skorpion,ima li vrucina kod nas?Zole kako izdravas ovaj smog i temperaturu?
Dragi moji javite se ponekad i ako je leto

POZZ
-
- Aktivan član
Ontario, opet te blokade i ova vrucinaaaa, da li ti bar pomazu kad vec toliko trpis bolove? a za kilazu, ma polako nije ona ni dosla preko noci i nadji strpljenja za nju koliko god mozes. Mozda ne mozes da spavas od ovih vrelih noci ili ti misli lutaju , pa organizam reaguje na to?
Mene nigde nema na ovim temperaturama, ovde je vec peti dan toplotni indek od41-43C a verujem da i kod tebe nije nista bolje.
Upotrebljavam sve zive tehnike da bih nekako izasla u pomoc povecanim aritmijama ali bez panike i anksioznosti do sada
Bila sam kod dr. kaze da nema nista za to nego da sam maksimalno unutra. Objasnijo mi da posto mi se telo ne znoji organizam ne moze da se hladi i da mi je zato u disbalancu. E, sad kako i da li moze to da se poboljsa , pitala sam Dr ivicu za savet, pa cu videti da li ima nesto da ja mogu uraditi na osnovu toga.
Svima topao pozdrav!
Mene nigde nema na ovim temperaturama, ovde je vec peti dan toplotni indek od41-43C a verujem da i kod tebe nije nista bolje.
Upotrebljavam sve zive tehnike da bih nekako izasla u pomoc povecanim aritmijama ali bez panike i anksioznosti do sada

Bila sam kod dr. kaze da nema nista za to nego da sam maksimalno unutra. Objasnijo mi da posto mi se telo ne znoji organizam ne moze da se hladi i da mi je zato u disbalancu. E, sad kako i da li moze to da se poboljsa , pitala sam Dr ivicu za savet, pa cu videti da li ima nesto da ja mogu uraditi na osnovu toga.
Svima topao pozdrav!
Zole ove blokade sto sam dobila u ponedeljak mi pomazu(da kucam u drvo)a kortikosteroide sam odgodila za 19-i jer smatram da bi bilo previse sve to dobiti u jednoj nedelji.Doktor jer rekao da mogu ali ja sam odlucila malo da sacekam.
Krv mi nije dobra,dobila sam nalaze od reumatologa.....bojim se da nemam limpomu nedaj Boze.Sedimentacija ne pada,CRP takode sada jos i neki ASO titre je veliki.Ona kaze to nije u njenoj struci neka idem kod ENT specijaliste....ovo je grozno......
Kaze mi imas ili upalu grla ili sinusa,ja joj kazem nisam bolesna,nekada me bole sinusi ali nemam temperaturu.Ona kaze ta je to kao strep throat--pitacu ja doktora Ivicu isto.Zole mozda su nam aritmije zbog vremena jer i mene muci.
Ja u zadnji 3 dana imam jako preskakanje srca,mogu vam reci da me dobro zna stresti.Mozda cu uraditi EKG srca u ponedeljak.
Sve vas pozdravlja Ontario
Krv mi nije dobra,dobila sam nalaze od reumatologa.....bojim se da nemam limpomu nedaj Boze.Sedimentacija ne pada,CRP takode sada jos i neki ASO titre je veliki.Ona kaze to nije u njenoj struci neka idem kod ENT specijaliste....ovo je grozno......
Kaze mi imas ili upalu grla ili sinusa,ja joj kazem nisam bolesna,nekada me bole sinusi ali nemam temperaturu.Ona kaze ta je to kao strep throat--pitacu ja doktora Ivicu isto.Zole mozda su nam aritmije zbog vremena jer i mene muci.
Ja u zadnji 3 dana imam jako preskakanje srca,mogu vam reci da me dobro zna stresti.Mozda cu uraditi EKG srca u ponedeljak.
Sve vas pozdravlja Ontario
Cao drugari,evo i mene malo...Posle one epizode sa jakom tahikardijom,sve se polako vratilo na svoje,samo je u meni ostao oprez.da se ne zamaram previse.Ipak ne odustajem od vezbanja na trenazeru ali nekim laganim tempom osluskujuci svoje telo.Ovde je vreme jako promenljivo,cas sunce cas kisa,a i teperature su ceto niske za ovaj period godine,ni na vidiku pravog leta.Ali kao i vama i meni vise prijaju nesto nize temperature,jer me velika vrucina ubija...Za razliku od tebe Zola ja se tada znojim i bas mrzim kada osetim kap koja se kotrlja niz moje telo,ali vidis izgleda da je to dobro
.Ontario,volela bih da mogu da ti ulijem malo vise optimizma,ali sasvim te razumem,ponekada se covek jednostavno UMORI od svega sto mu se dogadja.Mislim da su i takve faze normalne,malo se duris na sebe i ceo svet ali onda kreces dalje
.Ipak iz sopstvene koze ne mozemo.Ovih dana sam se dopisivala sa Dok.Ivicom i ponovo citajuci moje rezultate procitala na holteru da sam za 24 casa imala 103 epizode tahikardije,pa ne sekirajte se drage moje,taj rekord ne verujem da cete srusiti,ako zadrhturi ponekad nista strasno
.Ljubi vas vasa drugarica i sapatnica Sneza

Drage moje prijateljice.i mene drma aritmija svaki dan mozda i na ovo vreme.Snezo draga moja,pa ti zaista imas velike,da li pijes kakve lekove?Svaka ti cast pa treniras,evo ja sam stavila moj bicikli pored kreveta u dnevnoj sobi kako bi ga gledala,mesto da ga vozim
a kile se samo lepe.Idem sada opet vaditi krv pa kada stigne nalaz holesterola,nemam sta da se binim ako mi se prepisu lekovi.
Mama mi isto ima mali pritisak,kaze doktor to je od uzasnih vrucina.Cujem da ce biti preko 40 ove nedelje kod nas.Ovde u Kanadi gde sam jako je vruce,ja ne podnosim pa sam stalno unutra.
Jako mi je milo pa nam se vratio nas dragi doktor Ivica,svaka cast i ostalima ali on je ne zamenjiv.Da sam bar blize kod njega ne bih se patila sa zdravljem ovolike godine.Nema ga na citavom svetu!!!!!!
Snezo sreco dobro si rekla:idemo dalje!!!!!
Svaki dan mesato sve vise i vise da napredujem,ja idem unazad.....uh.....opet me uzasno boli,samo nedelju dana su mi pomoglle inekcije i evo opet,pa kako onda da budem optimisticna.....
Drage bilo mi je 7--oga tacno 12 godina u Kanadu......tako je brzo proslo
Zole nikako da popuste kod nas vrucine......
Javi se kada mozes,nema nam ni Sare,Maje,Skorpijona i drugog kolege zaboravih ime,sto je na Kopaoniku....
Cmok za sve drage moje i dragi moji

Mama mi isto ima mali pritisak,kaze doktor to je od uzasnih vrucina.Cujem da ce biti preko 40 ove nedelje kod nas.Ovde u Kanadi gde sam jako je vruce,ja ne podnosim pa sam stalno unutra.
Jako mi je milo pa nam se vratio nas dragi doktor Ivica,svaka cast i ostalima ali on je ne zamenjiv.Da sam bar blize kod njega ne bih se patila sa zdravljem ovolike godine.Nema ga na citavom svetu!!!!!!
Snezo sreco dobro si rekla:idemo dalje!!!!!
Svaki dan mesato sve vise i vise da napredujem,ja idem unazad.....uh.....opet me uzasno boli,samo nedelju dana su mi pomoglle inekcije i evo opet,pa kako onda da budem optimisticna.....
Drage bilo mi je 7--oga tacno 12 godina u Kanadu......tako je brzo proslo
Zole nikako da popuste kod nas vrucine......
Javi se kada mozes,nema nam ni Sare,Maje,Skorpijona i drugog kolege zaboravih ime,sto je na Kopaoniku....
Cmok za sve drage moje i dragi moji
-
- Aktivan član
Snezo , i ti ne podnosis ovu toplotu , ontario isto i ja takodje
e vala me umori posteno. Kako smirivas tvoje aritmije kad se tako povecaju? da li imas neku posebnu metodu?
Sigurno da je zdravo da se telo znoji na visokim temperaturama , automatski dobijas balanc u temperaturi tela , a ja se zagrejem i tad aritmije se nadovezu da mi i one otezavaju ove produzene pretople dane za mene .
Kad je toplotni indeks 40 , 42C , ja ne idem na posao , jer nemam kondiciju da odradim radno vreme . Idem dole na bazen, malo plivam, malo se druzim, i tako u krug. Pre nisam mogla da idem u bazen zbog alergije , a sad kako uzimam areas , ne smeta mi .
Ontario , kako si ti da li ti je malo bolje sa tvojim bolovima i raspolozenjem uopste? Kako sneza kaze , verovatno je tako, da ponekad dodje da se durimo na sve oko nas pa kad se zamorimo oko toga , hajd" dalje
najvaznije je da znamo na koji nacin nam odgovara individualno da se "ispraznimo" a nikog oko sebe ne povredimo namerno. Pa upraznjeno mesto napunimo sa pozitivnom energijom koja radi najbolje za nas.
Ja ne znam da se durim dugo, vecinom ako imam sta da kazem , gledam da to odma kazem bez osudjivanja , nego kako deluje na mene doticna situacija , ako ima razumevanja napravimo kompromis i neki podnosljiv arazman, ili u suprotnom znam da se ogradim i to dam osobi doznanja sta je u pitanju. Nekako tako najbolje funkcionisem u najboljem mogucem saznanuju svoje licnosti.
verovatno se sve drustvo sa ovog naseg foruma hladi na najbolji moguci nacin i zabavlja u ovim toplim letnjim danima.
Pozzz svima !

Sigurno da je zdravo da se telo znoji na visokim temperaturama , automatski dobijas balanc u temperaturi tela , a ja se zagrejem i tad aritmije se nadovezu da mi i one otezavaju ove produzene pretople dane za mene .
Kad je toplotni indeks 40 , 42C , ja ne idem na posao , jer nemam kondiciju da odradim radno vreme . Idem dole na bazen, malo plivam, malo se druzim, i tako u krug. Pre nisam mogla da idem u bazen zbog alergije , a sad kako uzimam areas , ne smeta mi .
Ontario , kako si ti da li ti je malo bolje sa tvojim bolovima i raspolozenjem uopste? Kako sneza kaze , verovatno je tako, da ponekad dodje da se durimo na sve oko nas pa kad se zamorimo oko toga , hajd" dalje

najvaznije je da znamo na koji nacin nam odgovara individualno da se "ispraznimo" a nikog oko sebe ne povredimo namerno. Pa upraznjeno mesto napunimo sa pozitivnom energijom koja radi najbolje za nas.
Ja ne znam da se durim dugo, vecinom ako imam sta da kazem , gledam da to odma kazem bez osudjivanja , nego kako deluje na mene doticna situacija , ako ima razumevanja napravimo kompromis i neki podnosljiv arazman, ili u suprotnom znam da se ogradim i to dam osobi doznanja sta je u pitanju. Nekako tako najbolje funkcionisem u najboljem mogucem saznanuju svoje licnosti.
verovatno se sve drustvo sa ovog naseg foruma hladi na najbolji moguci nacin i zabavlja u ovim toplim letnjim danima.
Pozzz svima !
pozdrav svima 
evo ja opet u zurbi pa sam vam se dosla nabrzinu javiti.
sada nestignem citati prijasnje postove, no iskreno se nadam da ste svi dobro
evo moja prva godina fakulteta se blizi kraju, ostao mi je samo jedan ispit za jesen i onda krecemo sve iz pocetka na drugoj godini
krenula sam i na praksu, mogu vam reci da je jako zanimljivo 
inace, obavljam jos neke sitne preglede vezane uz moj centar za ravnotezu i za vrtoglavice. radila sam baep i vep (vidne i slusne evocirane mozdane potencijale), a nalaz dobivam za par dana. nadam se da ce biti okej.
ove vrucine nikako ne podnosim. bas mi bude lose. vrtoglavica, lupanje srca, slabost, stalno sam umorna. jucer je padala kisa i bila su 23 stupnja. bas sam nekako zivnula, premda je to samo prolazno naoblacenje...
puno pozdrava, javit cu vam se ovih dana!
:*

evo ja opet u zurbi pa sam vam se dosla nabrzinu javiti.
sada nestignem citati prijasnje postove, no iskreno se nadam da ste svi dobro

evo moja prva godina fakulteta se blizi kraju, ostao mi je samo jedan ispit za jesen i onda krecemo sve iz pocetka na drugoj godini

inace, obavljam jos neke sitne preglede vezane uz moj centar za ravnotezu i za vrtoglavice. radila sam baep i vep (vidne i slusne evocirane mozdane potencijale), a nalaz dobivam za par dana. nadam se da ce biti okej.
ove vrucine nikako ne podnosim. bas mi bude lose. vrtoglavica, lupanje srca, slabost, stalno sam umorna. jucer je padala kisa i bila su 23 stupnja. bas sam nekako zivnula, premda je to samo prolazno naoblacenje...
puno pozdrava, javit cu vam se ovih dana!
:*
* Sve je moguće ako ne odustaneš od snova već na prvoj prepreci! *
Drage moje,dosao mi je muz pa sam se malo ulenjila da idem na kompjuter
Drago mi je pa sve sve ok,ja sam vam sinoc u bolnici dobila inekciju u rame,cortikosteroidi,dao mi je ortoped i lepo me sredio,citavu noc sam preplakala od bolova,ruku uopste ne mogu da maknem,pa mi je sinovu kosulju zakopcavao moj lekar opste prakse,uh.....kako sexi jos da nisam imala bolove.....bas se nagledao balona
Sutra cu mozda videti tog ortopeda pa cu ga pitati sta mi to uradi
pa ovo je grozno.
Kaze moj lekar mozda mi je povredio zivac jer je koristio veliku iglu mesto male
lepo jos ce me napraviti invalidom.
Kako cu nocas spavati nemam pojma,sada sam nasla kako da stavim ruku da vam mogu pisati prstima,a sinoc nisam mogla od bolova niti prici....
Zole super je pa se razladujes,ja imam isto ovde bazen ali sam zadnji puta dobila uzasnu UTI upalu i mokrila krv pa nema sanse da ponovim istu gresku.Ovakva temperatura od 23 meni odgovara
samo da ostane tako....
Idem u petak kod ORL specijaliste,pa cu videti hoce li me seskati
javicu vam,a za operaciju mehura jos cekam
Snezo draga uzivas li u vremenu,polako prolazi leto....
Sara sreco bas sam sretna zbog tebe,sam napred da nam javis lepe vesti.
Ove vrucine su nesnosne,zato ti ni nije dobro,ako mozes ne izlazi napolje dok sunce ne zade.
Meni mama ima mali pritisak,kaze lekar od vremena bas se sekiram
Samo da ona meni bude ziva i zdrava sto godina,lepa moja mamica...
Cmok za sve vas drage i dragi moji....

Drago mi je pa sve sve ok,ja sam vam sinoc u bolnici dobila inekciju u rame,cortikosteroidi,dao mi je ortoped i lepo me sredio,citavu noc sam preplakala od bolova,ruku uopste ne mogu da maknem,pa mi je sinovu kosulju zakopcavao moj lekar opste prakse,uh.....kako sexi jos da nisam imala bolove.....bas se nagledao balona

Sutra cu mozda videti tog ortopeda pa cu ga pitati sta mi to uradi

Kaze moj lekar mozda mi je povredio zivac jer je koristio veliku iglu mesto male

Kako cu nocas spavati nemam pojma,sada sam nasla kako da stavim ruku da vam mogu pisati prstima,a sinoc nisam mogla od bolova niti prici....
Zole super je pa se razladujes,ja imam isto ovde bazen ali sam zadnji puta dobila uzasnu UTI upalu i mokrila krv pa nema sanse da ponovim istu gresku.Ovakva temperatura od 23 meni odgovara

Idem u petak kod ORL specijaliste,pa cu videti hoce li me seskati

Snezo draga uzivas li u vremenu,polako prolazi leto....
Sara sreco bas sam sretna zbog tebe,sam napred da nam javis lepe vesti.
Ove vrucine su nesnosne,zato ti ni nije dobro,ako mozes ne izlazi napolje dok sunce ne zade.
Meni mama ima mali pritisak,kaze lekar od vremena bas se sekiram

Samo da ona meni bude ziva i zdrava sto godina,lepa moja mamica...
Cmok za sve vas drage i dragi moji....
Ontario,dobro da IMAS te balone,
,kod mene bi se nagledao sitnog voca,
.Ja bas i necu stici da uzivam sledecih dana jer pocinjemo sa preuredjivanjem stana za naseg studenta,a kako odavno nije radjeno nista bice tu zaista puno posla...a ovo tesko vreme...ali nije mi zao
.Pozdravljam vas sve,Sneza

Original ja majkemi samo sto sam ostavio pusenje, ali djaba opet nistaontario napisao:Pozdrav
Posle holtera koji sam nosila prvi puta 7 dana,drugi puta 14 dana ustanovljeni su mi /extra otkucaji srca,a s obzirom da mi se preskakanje dogodi kada sam jako opustena to me sve zabrinjava.Posle 3-4 nagla otkucaja srca pulsa skoro da nemam da bi se sve ubrzo posle toga vratilo u normalu.To mi se desava svaki dan i sve cesce i cesce u toku dana.Da napomenem desava mi se dok sedim.Ultrazvuk srca je ok,nalaze cu sada raditi(znam da je holesterol bio veliki) i kardiolog nece da me stavi na beta blokere jer kaze da to nije nista ali kada se to desi da bi najbolje bilo otici u hitnu pa da se na EKG-U sve ocita.
Sta dalje da radim jer sve se to desava u par sekundi tako da do hitne sve bi se smirilo.Imate li savet?
Imam 39 godina i pusac sam,a takode imam jaku kiselinu u zelucu pa pijem svaki dan Losek.
Svako dobro

Zdravo ljudi eto i ja da se upisem

Vidim svi ste dobro to je ok. Stavio sam ovaj citat jer kod mene je potpuno isto samo sto to kod mene traje vec 8g uzasno dugo.
Prvo sam se ubjedjivao sa psihijatrom da mi nije to na psihi i da osjetim preskoke DOKTORE, aq on ce na to, nije to nista, to je samo subjektivni osjecaj.
Kakav subjektivni osjecaj................
I tako 6g kod psihica a meni sve gore. Srecom po nagovoru doktora i to DR Ivice odem i ja da uradim taj holter.
Ispostavilo se da sam taj dan dok sam bio prikacen na njega(usput izgledao sam ko taliban koji se hoce da se digne u vazduh)osjetio jedno pet do sest preskoka.
Ajde mislim samo pet sest ali na nalazu preko 600

Odem do kardiologa uz srcke uredu, ekg uredu on kaze nije nista, nema na egg-u. Jedva mi prepisao AMIDARON i nesto za smirenje.
E sad pitanje za sve koji osjete aritmije(boli me uvo za one koje neosjetim, ali ove me smorise koje osjetim mislim aritmije)jedno dize vrijeme je bilo ok, ajd po jedna dvije na dan nekad ni jedna da se osjeti..........ali prekjuce sam imao takav napad, citav dan sam imao preskoke, polomile su me........
Znali neko da li je to normalno ako moze se nazvati normalno i kako se vi borite sa njima, neki lijek savjet, bilo sta.........dali se moze nesto desiti kad imas ovoliko preskakanja kao ja prije neki dan.
Eto to je moj malo duzi monolog, pozdrav svima i onima koji me znaju i onima koji me neznaju....

Dragi moj Dakone,mi smo u istom sosu
Dobro ti nama dosao stari druze moj!!!
Mene zaj.....holter jer dok sam ga nosila kao za inat nece da preskoci i gotovo,cim sam ga skinula istu vece udara ko ludo......
Koji sam baksuz,ajde nema veze videli su mi par pa kazu manja aritmija.
Ja ti pijem antidepresante i zbog njih ne fermam veruj mi,nekada me malo uplasi ali brzo prode.
Uvek mi se desava kao i prija kada sam opustena,veoma interesantno......
U polu snu,dok sedim itd.
Ja nista ne radim cekam da prode,evo malo da te utesim.
Majka mi ima 78 godina i ona ima jadna aritmije godinama.Nije ju niti jedan lek izlecio od toga,prema tome nece ni mene
To je kod mene genetski!
Imacu citav zivot!
Kazem da te utesim evo kako cu:majka mi je ziva Hvala Gospodu Milome i pored TESKE aritmije,2 sloga i 1 infarkta srca tako da se ne sekiras,zivicemo mi jos godinama
Nema izlecenja aritmijama koliko ja znam po majci,ali ima dugog zivota
Ja pijem kasno uvece moje antidepresante tako da sam citav dan jako,jako opustena i smirena.
Prije nego sto sam bila na njima uzasno sam se osecala kada preskoci a sada samo udahnem duboko i sacekam da prode.
Hvala Bogu Dragom ne traju mi dugo,udarnicki ali kratko!
Vidi sada,pocela sam sa jednom"dijetom",nije prava nego jedem koliko hocu,samo odredenu hranu,pa kada budem skinula kile i holesterol i trigliceride videcu hoce li se ista prica ponavljati!
Lepi moji i dragi moji sve vas puno ljubim!

Dobro ti nama dosao stari druze moj!!!
Mene zaj.....holter jer dok sam ga nosila kao za inat nece da preskoci i gotovo,cim sam ga skinula istu vece udara ko ludo......
Koji sam baksuz,ajde nema veze videli su mi par pa kazu manja aritmija.
Ja ti pijem antidepresante i zbog njih ne fermam veruj mi,nekada me malo uplasi ali brzo prode.
Uvek mi se desava kao i prija kada sam opustena,veoma interesantno......
U polu snu,dok sedim itd.
Ja nista ne radim cekam da prode,evo malo da te utesim.
Majka mi ima 78 godina i ona ima jadna aritmije godinama.Nije ju niti jedan lek izlecio od toga,prema tome nece ni mene

To je kod mene genetski!
Imacu citav zivot!
Kazem da te utesim evo kako cu:majka mi je ziva Hvala Gospodu Milome i pored TESKE aritmije,2 sloga i 1 infarkta srca tako da se ne sekiras,zivicemo mi jos godinama

Nema izlecenja aritmijama koliko ja znam po majci,ali ima dugog zivota

Ja pijem kasno uvece moje antidepresante tako da sam citav dan jako,jako opustena i smirena.
Prije nego sto sam bila na njima uzasno sam se osecala kada preskoci a sada samo udahnem duboko i sacekam da prode.
Hvala Bogu Dragom ne traju mi dugo,udarnicki ali kratko!
Vidi sada,pocela sam sa jednom"dijetom",nije prava nego jedem koliko hocu,samo odredenu hranu,pa kada budem skinula kile i holesterol i trigliceride videcu hoce li se ista prica ponavljati!
Lepi moji i dragi moji sve vas puno ljubim!
-
- Aktivan član
Drugari , evo i mene , ceo dan danas se oporavljam od ovih vrucina
U petak sam se presla jer sam videla da je ujutro bilo ok sa kisom , a kad sam se vracala sa posla ono toplotni indeks 43C, e jeste me sredilo , tako da i juce i dana jedva se nekako povrati u balanc.
Dakone, ja nemam aritmije bez razloga, koliko mogu da analiziram sebe. Uvek se pojacaju , ako sam premorena, sa pojacanim emocijama ili zbog ovih toplotnih udara da ih tako nazovem). Zavisi od razloga koliko se povecavaju, u petak su me totalno izvele iz takta.
Tako da ti nisam od neke vece pomoci , jedino iskreno zelim da im pronadjes uzrok , pa verujem da ces se lakse nositi sa njima , sa medikamentima ili bez njih.
Ja sam isto postavila Snezi pitanje , pa ce verovatno odgovoriti sta njoj najvise pomaze.
Ontario , ti si pronasla da ti ti antidepresivi pomazu i znaci ok si sa time , sto je najvaznije , e sad da li je genetski ili svega po malo , to je vec "siroka voda"za analiziranje, bar ja tako mislim.
kod mene u porodici , kako ja znam , jedino moja sestra ima slicnih problema, (verovatno neka genetika je i tu ) a sad gde joj je koren to neznam .
Jedino sto znam da moramo sve preduzeti sto je u nasoj moci , sa pomoci svih dr, medecinom ili vec sta olaksava, a i ovi forumi hvala Bogu sto postoje pa su svima nama od velike koristi .
Sto je veoma zahvalno , tu nam je i Dr. Ivica, drbgd i nekoliko drugih strucnjaka koji su od velike vrednosti.
Snezo , ti si zauzeta sa studentom , a kad se ukljucis , ako ti nije tesko reci nam sta tebi pomaze?
Saro samo napred sa praksom i drago mi je da ti je interesantna.
Pozzz svima , zajedno smo jaci

Dakone, ja nemam aritmije bez razloga, koliko mogu da analiziram sebe. Uvek se pojacaju , ako sam premorena, sa pojacanim emocijama ili zbog ovih toplotnih udara da ih tako nazovem). Zavisi od razloga koliko se povecavaju, u petak su me totalno izvele iz takta.
Tako da ti nisam od neke vece pomoci , jedino iskreno zelim da im pronadjes uzrok , pa verujem da ces se lakse nositi sa njima , sa medikamentima ili bez njih.
Ja sam isto postavila Snezi pitanje , pa ce verovatno odgovoriti sta njoj najvise pomaze.
Ontario , ti si pronasla da ti ti antidepresivi pomazu i znaci ok si sa time , sto je najvaznije , e sad da li je genetski ili svega po malo , to je vec "siroka voda"za analiziranje, bar ja tako mislim.
kod mene u porodici , kako ja znam , jedino moja sestra ima slicnih problema, (verovatno neka genetika je i tu ) a sad gde joj je koren to neznam .
Jedino sto znam da moramo sve preduzeti sto je u nasoj moci , sa pomoci svih dr, medecinom ili vec sta olaksava, a i ovi forumi hvala Bogu sto postoje pa su svima nama od velike koristi .
Sto je veoma zahvalno , tu nam je i Dr. Ivica, drbgd i nekoliko drugih strucnjaka koji su od velike vrednosti.
Snezo , ti si zauzeta sa studentom , a kad se ukljucis , ako ti nije tesko reci nam sta tebi pomaze?
Saro samo napred sa praksom i drago mi je da ti je interesantna.
Pozzz svima , zajedno smo jaci