Dragi moji prijatelji i stari i novi!
Evo konacno da stignem da se javim jer nisam imala vremena.Danas mi je jedini slobodni dan jer radim od nedelje do subote opet i mogu vam reci da sam jako,jako umorna.Zeljezo sam morala prestati piti jer sam radila neki test za colon cancer i valjda mi je krv jos vise oslabila.Nemam pojma juce sam ih pocela piti opet pa cu videti.Inace muzu opet nije bilo dobro(lece ga vec 7 godina)sa raznim antidepresantima)i ne mogu za sve ove godine potrefiti pravi lek.Ja.....bila sam kod mog psihoterapeuta i kaze da imam veliki anxiety i veliku depresiju sto je i tacno i kaze da cim krenem u tu kliniku bice mi bolje i da oni lece i od fobija posebno imaju nesto novo za lecenje straha od letenja avionom.Kaze dobili su neke aparate....i tako ja jos uvek cekam ali me niko ne zove.Trece jako se sekiram za majku ona je kod nas sama jer joj se zdravstveno stanje pogorsava,pocinje je stalno boleti glava sa veoma niskim tlakom.Odbila je operaciju prije 2 ipo godine kada mi je otac umro ispred njene bolnice iduci joj u posetu(i nikada je nije posetio)jer je pao ispred bolnice.I to me sve jako boli i neki dan (-og)mu je tebao biti 74 rodendan.Jako mi nedostaje.U glavi mi je zbrka i rekla sam mome psihoterapeutu neki dan da trebam njihovu pomoc jer ja vise ovako ne mogu.Zivot mi je.......
Evo jedna dobra vest.....sin mi je dobio posao kao maneken u jednoj velikoj firmi gde posle svakog nastupa postoji mogucnost da ce ga razne firme od televizije,glumaca,novina hteti i da ce mu ponuditi velike pare da radi za njih.On ima skoro 18 godina i lep je na majku
Ljubi ga majka

kada su ga videli prvi puta "zaljubili su se u njega".Evo jutros je otisao prvi puta na promociju(sa muzem)u jedan drugi grad daleko odavde i poneo je muz aparat posto
JA NE MOGU DA IDEM.
Barazeru,slabo se nesto javljas jesi li ti dobro?
Andelija sve ce to proci jednoga dana,nadam se

!
Gala ja idem na tu terapiju i to je TERAPIJA pricom,pricanje svoje proslosti.
Drbgd jako lepo do vas sto ste se ukljucili sa nama u diskusiju jer vidite i sami da nam doktori ne pomazu ili oni pomazu,a mi odmazemo sami sebi.
Problem je jer vidite moj muz prihvata pomoc vec 7 godina i zbog raznih tableta jetra mu je ostecena i dobio je pred dijabetis.Tablete su bile samo anidepresanti i do sada ih je bilo 15-ak vrsta.Sada je trenutno na 3 leka jedan je
Litijum ,a drugi je
Olanzapine,a treci
Clorazepam.Kaze da je juce povraco dok sam ja bila na poslu.
Kazu da mu je krv pokazala neverovatno mali level litijuma u krvi sto navodno svako ima,ali normalan level.Ma nemam pojma.....
Kazete da je sve izlecivo,ja sam veliki skeptik jer mi muza ne mogu izleciti vec godinama.....mozda kod nas ali ovde

volela bih to da vidim.
Draga Iva dobila sam poruku i napisacu ti....
Pavlom drzi se sve ce jednom proci,sta bi sa sestrom?
Ana draga kako si?Ja ne znam zasto smo svi tako osetljivi?Ma samo malo treba pa da pocnem plakati.
Sve vas ljubi Ontario