Ljudi moji, mrtva sam bolesna.. . ..
Dolazim od ginekologa gde sam zbog Esherichie i Candide dobila najpre 5 inekcija Gentamicina, pa 2 kutije Palitrexa, plus 2 kutije Polyginaxa i 1 kutiju Lactovaga.

Pored toga, izasao mi je vec drugi herpes za nedelju dana sto znaci da mi imunitet katastrofa, glava me rastura, grlo mi je oteceno. . .

A sutra treba jos i da dobijem.

Bas je jadno osecam. . . .
Naoruzala sma se cajem protiv bakterija Josif Pancic, uvinim cajem, susenom brusnicom, propolisom sa ehinaceom, B vitaminom, kupicu i irigator i sada cu da pobedim tu bestiju Eserihiju!!
ZA promenu , osecala sam se ovih dana sasvim dobro psihicki. Da kucnem u drvo! kuc, kuc. . .
Danas sam u ambulanti primila tu prvu inekciju Gentmicina i uhvatila me je frka da nisam slucajno alergicna! Sedela sma 10-ak minuta ispred ambulante pokusavajuci da pozovem mamu da je pitam da li sam nekada vec primala te inekcije. Naravno, baterija me je izdala kada mi je najvise trebala!

Polako sam krenula ka gradu do apoteke, ali mi nije bilo bas prijatno. Plasila sam se da mi ne pozli na ulici i da ne stignu da mi pomognu. Cak mi je i srce bas jako kuckalo! Da li zato sto sam se uplasila ili zato sto sam slabo jela a primila sam inekciju, nemam pojma. Uglavnom kako sam stigla kuci, najela se i ispricala mami sta je bilo (naravno, ona me uvek grdi zbog toga sto stalno nesto strepim i izmisljam), i sad mi je mnogo bolje.
Ovih dana treba da odem i kod moje dr.opste prakse, da izvadim krv, pa onda kod interniste. Ala me poteralo .. .. .
ontario, nemoj biti tuzna! Ja redovno spavam po 5 sati jer ne mogu vise, pa nekako preguram dan. Kazem sebi izguraj sad, odmaraces kasnije. Nemoj biti ljuta na muza i nemoj da places bez potrebe. Ne verujem da bi ti to namerno uradio samo da te nervira. Ne znam kakav ti je ritam i koliko radis ali pokusaj da nadjes malo vremena za sebe i da se odmoris, npr. lezi ranije, citaj nesto, prosetaj, rastereti se malo. . .
Pozdrav za sve !