Draga moja Zole,pokusaj da nades drugi posao,znam da je tesko i da je problem pronaci ono sto zelis ali daj sve od sebe da to uradis.Puno bolje ces se osecati i kada ti je tesko,neces se osecati umorno.
Ja sam imala srece da radim posao koji obozavam,niti jedan dan se nisam osecala umorno jer su mi sati leteli i psihicki sam bila odlicno.Kada sam ga radila(nadam se posle bolovanja opet)radila sam ga sa svim srcem i uvek sam govorila blago meni,jadni ljudi koji moraju raditi posao koji ne vole jer nemaju drugog izbora,poroducu treba hraniti lebom,deca moraju imati sve.
Mnogi moraju sticajem okolnosti,ja to sve razumem jer i moj muz mora da radi posao koji radi jer takvu platu nece naci nigde,a da se skoluje sada tesko je jer znas i sama da nije lako preziveti od jedne plate.
Ja imam dosta veliku platu,pa svejedno ako on ne radi nebismo mogli preziveti.
Ja sam imala jako puno problema na poslu od strane ljudi,oplakala sam svaki dan i veruj mi da nisam toliko volela svoj posao davno bi ga kvitala i otisla na drugo mesto.
Kada se budem jednom vratila idem u prvu bolnicu gde sam radila i gde sam uzivala u drustvu divnih ljudi i nikada se vise ne bih vratila u ovu staru bolnicu jer su jako bezobrazni.Za mojih skoro godinu dana sto sam na bolovanju samo su me 3 puta zvali telefonom i to osobe koje su jako dobre a ostali ne,poslali su mi jednu razglednicu i to je sve.
Nisam ni ocekivala drugacije jer znam da me mrze i zato nisam niti jednom otisla da ih obidem na posao.
Mogu ali necu,jer nemam koga!
U drugoj bolnici manager jedva ceka da im dodem opet,pricam cesto sa njim na telefon i zna i voli me jer sam dobar i vredan radnik,Nisam imala puno sati pa sam se morala prebaciti u drugu bolnicu jer mi je tada muz bio na bolovanju 16 meseci.Nisam imala izbora i to sam napravila sa suzama u ocima.Sada sam odlucila bez obzira na sate,kako god da mi bude vraticu se da radim tamo gde obozavam i gde me postuju i vole,a ne tamo gde me mrze.
Hocu da uzuvam sam divnom ekipom,gde se nista sem smeha ne moze cuti.
Draga moja Snezo,veruj mi da mi je tesko zbog tih lekara,ni ja ne mogu da verujem,Bila sam danas na masazi i zamisli posle par meseci skoro se posvadala samnom jer nedam da mi dira glavu i vratne zile posto sam par puta skoro zvarsila u bolnici od teske glavobolje.Kaze ona meni:pa tebi nece biti bolje jer ti neces da ti radim glavu i vrat,ti moras biti sperma na bolove koji ce se vremenom smanjivati.Moje noci ne prospavane posle njezinih tretmana ona ne zna,mada sam joj sve govorila,pravi se luda.
Kaze mi da ja uvek nju poklapam sa recima i tada sam ostala povredena i zaprepastena.
Pitam ja nju:
popijes li ti tabletu kada te boli glava?
Kaze ona da!
Ja njoj kazem,e vidis ja je ne smem popiti jer sam na antidepresantima sa kojima se ne dozovljava piti ibuprofen,pa onda trpim citav dan i ponekad noc,ne spavam i placem dok glavobolja ne prode.
Kaze ona meni,pa ti mene uvek poklopis.....
Dosla sam kuci,zamalo zaplakala,nazvala sam svog advokata i otkazala sve buduce masaze sto sam imala zakazano.
Vise me nece videti!
Samo razocaranje,jedno posle drugog,ja vise nemam reci,pa sta je to drage moje sa ljudima?
Da li se blizi kraj sveta zbog ljudske zlobe i prokletstva?
Boze dragi mnogi narod je postao kao Satana,hara ovom zemaljskom kuglom sve vise i vise.
Draga moja Snezo jako,jako sam sretna zbog tebe,radujem se duso moja jer mozes sama da savladas uzasne strahove i da se izboris sama.Toliko mi je milo cuti kada neko moze,ja sam uvek mastala o tome,a sada sam prestala.
Da si tu pored mene uhvatila bi te za ruku da mi das svoje snage u ovim mometima i mom zivotu.
Ti si mi daleko,milo mi je svako tvoje pismo i svaka tvoja rec duboko ostaje u meni.
Voli vas sve vas Ontario