aritmija

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
zola29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: aritmija

Post od zola29 »

ontario, verujem da si u proslosti dozivela neke neprijatne situacije sa nus pojavama nekog leka , pa su ti i te fobije pocele. Tako isto mozes da ih se i oslobodis , stim sto ces reci uvek doktoru da imas mozda lose iskustvo sa nekim lekovima , a on ce ti dati vise informacije sta mozes da upotrebljavas i na koji nacin. Ne verujem da iko treba danas da trpi velike bolove pored toliko razvijene farmaceutske industrije. Jedino ako ne odgovara neki lek , uvek ima zamena za drugi.

Ja sam imala x puta nus pojave, ali nekako nisam dobila fobiju od toga , nego sam samo svaki put nesto novo naucila , sta mi je bilo i zasto.
Znas i sama da jedna te ista bolest , ne moze da se leci sa istom medicinom, jer svaki organizam je individualan.

Vazno je da ti poznas tvoj organizam maksimalno i da slusas sta ti telo hoce da kaze sa tim bolovima , sigurno uz doktorovu maksimanu paznju u svim dijagnozama.

Snezo, hvala za cestitke , sve su dobro dosle , jer smo kao zene zasluzile sve cestitke koje mozemo dobiti :lol:
Za drugarstvo i druzenje!!!
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Drage moje,evo jos 15-ak minuta pa je sledeci dan,da ne zakasnim da vam cestitam 8 Mart i da vam pozelim sve najbolje od srca i neka puno,puno srecnih dana proslavimo sa nasom porodicom! :lol: :lol: :lol:
Jeste li dobili cvece?
Meni moj nije cestitao,kaze zaboravio :roll: :roll: :roll:
9 Mart je za mene veliki dan,pisacu vam jednom o tome,ja cu drage sutra da slavimmmmmm! :P
Lepo mi spavajte drage moje...cmokkkkkkkk
Korisnikov avatar
sara08
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Dec 05, 2009 12:24 pm

Post od sara08 »

sretan vam 8. mart sa malim zakasnjenjem :)
javljam vam se kratko, bas i nemam vremena u zadnje vrijeme
sutra idem na orl opet i kod neurologa prekosutra jer mi se opet vrti, idem slikati vratnu kraljeznicu, no osjecam i neku toplinu u nogama :o samo me strah da nije multipla, drzite mi fige da prode sve dobro... strah me...
ontario nadam se da ce sve biti u redu i da ce vrat manje boljeti. moju majku isto boli jako danima... lijeva lopatica i sve gore do vrata, a doktor joj samo voltarene prepisuje... valjda ce biti bolje...
saljem vam svima puno pozdrava do slijedeceg javljanja!
idem sada na spavanje, treba se ujutro dici na fakultet :-?
laku noc!
* Sve je moguće ako ne odustaneš od snova već na prvoj prepreci! *
SnezanapP
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jan 18, 2010 4:14 pm

Post od SnezanapP »

Draga,Sara,nemoj se nicega unapred plasiti,dovoljni su nam i strahovi kada nam se stvarno nesto lose dogodi.Ne dozvoli da unapred mislis negativno.Posle moje operacije materice koju vam do sada nisam spominjala,ah sta se sve meni ruzno u zivotu dogadjalo,bilo je potrebno 20 dana da sacekam rezultat i saznam da li je tumor bio dobrocudan ili zlocudan.Veruj mi da sve to vreme ni jednom nisam pomislila na najgore,mislila sam o tom po tom....Nemoj misliti da sam ja sada neki veliki heroj,ali 2 meseca pre toga moja kcerka je imala neku hirursku intervenciju i ja sam tada potrosila svoj strah.Samo sam zahvaljivala Bogu sto je sa njom sve proslo u redu i govorila sebi da u poredjenju sa time nista vise nije znacajno.Hvala Bogu i sa mnom je bilo u redu,ali mogu ti reci da sam se mnogo rasterecenije osecala jer nisam unapred pomisljala na nesto lose.
SnezanapP
Stalni član
Stalni  član

Post od SnezanapP »

Ontario,napisi nam ,molim te to za 9. mart,da cujemo nesto lepo,sta slavis da slavimo i mi sa tobom :D
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Drage moje prijateljice,evo da vam malo kuckam dodoh bas od doktora i hoce da me vidi za mesec dana,on je specijalista za hronicne bolove i imam odluku da donesem da li da dobijam inekcije u vrat i lopaticu ili ne :-?
Hoce da mi da direkno uz sami zivac u vratu,ja se ne osecam sigurna zbog mogucih posledica,ne ljuti se divan je i razume moj strah,ne znam sta cu odluciti.Sada sam kontaktirala mog specijalistu sto operise kicme da ga pitam,pa cekam odgovor od njega.Odluka je velika,jer ako mi se nesto desi niko ne odgovara,a ja imam dvoje dece...
Sara draga razumem tvoj strah,nemoj da mislis na nikakvu multiplu sklerozu,nemas ti to draga :wink:
Vrti ti se mozda od vrata,sretna sam pa ides kod lekara verujem da ce uraditi sve pretrage i da nije nista opasno.Vrtoglavica hoce od anemije,pritiska,vrata.....nemoj duso odma misliti negativno,vidi nasu Snezu,moramo se ugledati na nju :wink:
Obavezno nam javi kako je bilo kod lekara,bices zadovoljna i sretna kada vidis da si se bespotrebno sekirala.Drzim ti fige,mislim na tebe i ljubim te puno.Duso ti si mlada,sve je uredu sa tobom videces!
Draga moja Snezo verovala ili ne jak si karakter i jaka osoba,bila sam i ja takva godinama verovala ili ne.Posle mnogo godina i stresa sto sam prosla u zivotu,verovatno organizam nije vise mogao.Sada se osecam super na ovim tabletama(kucam u drvo)i samo se nadam da ce tako stati.Dosta sam smirena preko dana,nisam nervozna,ne sekiram se,ne placem kao prije,ma druga sam osoba.Samo da se vise otarasim ovih lekara i da vidim zasto mi je krv losa sve ce biti uredu.
Draga Snezo davne 1989 godine na danasnji dan u pola 8 uvece napravila sam glupost i na srecu i Boziju volju prezivela sam.
Bila sam u sok sobi,borili su mi se za zivot,pamtim moga polu brata koji mi je sledeci dan sapnuo na uho:nemoj mi umreti sestro,nedaj se.....
Nisam se bojala,nisam zelela ziveti,uradila sam to svesno....taj dan cu pamtiti vecno,pamticu sve lekare i jednoga koji mi je rakao posle mog oporavka da sam imala srecu posto je devojka umrla prije mene od 19 godina.Ja sam to uradila pred moj 20-i rodendan.Sada sam skoro 41 godinu i kada se okrenem i pogledam svoju proslost,shvatam da treba da slavim Dragog Gospda i Majku Boziju jer su mi spasili zivot,podarili divnu decu i muza,i dali divne roditelje.
Neka se slavi Gospodnje Ime u Veke Vekova!

Amin

Ljubim vas sve!!!!!!!!
zola29
Aktivan član
Aktivan član

Post od zola29 »

ontario, jedino da dobijes maksimalno informacija koliko mozes i da doneses odluku da radi za tebe . Da i treba da slavis taj dan dok si ziva , jer zivot je samo jedan iako nikom u zivotu nije uvek prava linija , puno puta je svih drugih , ali je ipak svaki zivot dragocen i nezamenljiv.

Ja verujem da svi mi imamo dosta toga da pruzimo i da olaksamo najblizim osobama i onih oko nas bar malo nekog tereta , d avidimo neciji osmeh na licu i da znamo da smo i mi doprineli tome , nema vece nagrade od toga.

Snezo velike su to reci "potrosila svoj strah". Ja se trudim maksimalno koliko god mogu da razlikujem racionalni od neracionalnog straha i to mi pomaze da znam gde da upotrebim svoju energiju .

saro koliko god mozes podseti sebe da ne dajes dijagnoze koje su bez podloge 100%, to sigurno mozes da sebe spases od nezasluzenog stresa , samo da se podsetis onoliko puta koliko treba da ti se misao promene u realnost. Znas sigurno da to sto ti se vrti mozes da bude i od umora , mozda dovoljno ne spavas , ucenje i sve to sto nosi studenski zivot. Samo treba da se podsetis na to da menjas misli u realnije kad se tice dijagnoze.

Ja se danas osecam toliko umorno i nezadovoljno sa poslovne strane , a nikako ne mogu pronaci resenje da olaksam sebi osim da ponavljam da je tako kako jeste i cim mi se ukaze prilika da nesto menjam sa te strane da cu to i da uradim.
SnezanapP
Stalni član
Stalni  član

Post od SnezanapP »

Draga,Ontario,evo i ja kucam u drvo,i radujem se da ti taj lek pomaze.Veruj citajuci te predhodnih dana bila sam zapanjena koliko lekova si pila,koliko ne smes da pijes,koliko te doktora nije shvatilo ,da sam u toj neverici pocela da budem besna.Zar kada neko, odnosno lekar, uzme necije zdravlje u ruke nije duzan da trazi dok ne pronadje uzrok necije bolesti.Zasto da ih mi molimo.Da li treba svi da zavrsimo medicinu pa da trzimo sta jos da nam ispitaju.UZAS.Ontario,svi smo uz tebe,podrzavamo te i volimo...

Draga,Zola,kada sam rekla da sam potrosila svoj strah,odnosilo se na to da je strah za zivot moga deteta bio takav da mi posle toga vise nista nije bilo vazno...Kada sam posla na operaciju,pomislila sam Boze,pomogao si mi da moje dete prebrodi onaj uzasan trenutak,sada necu da te molim za mene,neka bude kako bude.Ono sto je za mene bilo najvaznije ON je ucinio,i za to sam mu beskrajno zahvalna.A strahovi naravno u nekoj meri uvek postoje ali ja na zalost imam sa cim da ih poredim i shvatim da su u stvari NISTA.
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Draga moja Zole,pokusaj da nades drugi posao,znam da je tesko i da je problem pronaci ono sto zelis ali daj sve od sebe da to uradis.Puno bolje ces se osecati i kada ti je tesko,neces se osecati umorno.
Ja sam imala srece da radim posao koji obozavam,niti jedan dan se nisam osecala umorno jer su mi sati leteli i psihicki sam bila odlicno.Kada sam ga radila(nadam se posle bolovanja opet)radila sam ga sa svim srcem i uvek sam govorila blago meni,jadni ljudi koji moraju raditi posao koji ne vole jer nemaju drugog izbora,poroducu treba hraniti lebom,deca moraju imati sve.
Mnogi moraju sticajem okolnosti,ja to sve razumem jer i moj muz mora da radi posao koji radi jer takvu platu nece naci nigde,a da se skoluje sada tesko je jer znas i sama da nije lako preziveti od jedne plate.
Ja imam dosta veliku platu,pa svejedno ako on ne radi nebismo mogli preziveti.
Ja sam imala jako puno problema na poslu od strane ljudi,oplakala sam svaki dan i veruj mi da nisam toliko volela svoj posao davno bi ga kvitala i otisla na drugo mesto.
Kada se budem jednom vratila idem u prvu bolnicu gde sam radila i gde sam uzivala u drustvu divnih ljudi i nikada se vise ne bih vratila u ovu staru bolnicu jer su jako bezobrazni.Za mojih skoro godinu dana sto sam na bolovanju samo su me 3 puta zvali telefonom i to osobe koje su jako dobre a ostali ne,poslali su mi jednu razglednicu i to je sve.
Nisam ni ocekivala drugacije jer znam da me mrze i zato nisam niti jednom otisla da ih obidem na posao.Mogu ali necu,jer nemam koga!
U drugoj bolnici manager jedva ceka da im dodem opet,pricam cesto sa njim na telefon i zna i voli me jer sam dobar i vredan radnik,Nisam imala puno sati pa sam se morala prebaciti u drugu bolnicu jer mi je tada muz bio na bolovanju 16 meseci.Nisam imala izbora i to sam napravila sa suzama u ocima.Sada sam odlucila bez obzira na sate,kako god da mi bude vraticu se da radim tamo gde obozavam i gde me postuju i vole,a ne tamo gde me mrze.
Hocu da uzuvam sam divnom ekipom,gde se nista sem smeha ne moze cuti.
Draga moja Snezo,veruj mi da mi je tesko zbog tih lekara,ni ja ne mogu da verujem,Bila sam danas na masazi i zamisli posle par meseci skoro se posvadala samnom jer nedam da mi dira glavu i vratne zile posto sam par puta skoro zvarsila u bolnici od teske glavobolje.Kaze ona meni:pa tebi nece biti bolje jer ti neces da ti radim glavu i vrat,ti moras biti sperma na bolove koji ce se vremenom smanjivati.Moje noci ne prospavane posle njezinih tretmana ona ne zna,mada sam joj sve govorila,pravi se luda.
Kaze mi da ja uvek nju poklapam sa recima i tada sam ostala povredena i zaprepastena. :-? :roll:
Pitam ja nju:
popijes li ti tabletu kada te boli glava?
Kaze ona da!
Ja njoj kazem,e vidis ja je ne smem popiti jer sam na antidepresantima sa kojima se ne dozovljava piti ibuprofen,pa onda trpim citav dan i ponekad noc,ne spavam i placem dok glavobolja ne prode.
Kaze ona meni,pa ti mene uvek poklopis.....
Dosla sam kuci,zamalo zaplakala,nazvala sam svog advokata i otkazala sve buduce masaze sto sam imala zakazano.
Vise me nece videti!
Samo razocaranje,jedno posle drugog,ja vise nemam reci,pa sta je to drage moje sa ljudima?
Da li se blizi kraj sveta zbog ljudske zlobe i prokletstva?
Boze dragi mnogi narod je postao kao Satana,hara ovom zemaljskom kuglom sve vise i vise.
Draga moja Snezo jako,jako sam sretna zbog tebe,radujem se duso moja jer mozes sama da savladas uzasne strahove i da se izboris sama.Toliko mi je milo cuti kada neko moze,ja sam uvek mastala o tome,a sada sam prestala.
Da si tu pored mene uhvatila bi te za ruku da mi das svoje snage u ovim mometima i mom zivotu.
Ti si mi daleko,milo mi je svako tvoje pismo i svaka tvoja rec duboko ostaje u meni.
Voli vas sve vas Ontario :P
zola29
Aktivan član
Aktivan član

Post od zola29 »

Snezo, potpuno te razumem u svemu i cenim tvoj postupak i hrabrost. Deca su prva u svemu. To je i moja parola koja me vodi kroz zivot i daje mi snage i kad mislim da je nemam . Moze da se predam na trenutak, ali brzo stanem cvrsto na svoje noge i produzavam koracati stazom zivota .

ontario, e toliko mi je zao sto si se i rasplakala skoro zbog nesporazuma na masazi. Nije ni vazno koliko te neko razume sve dok ti mozes sebe da razumes , cenis i znas sta ti je potrebno i radi i obrnuto. Sta si samo sebi rekla (pomislila) u tom trenutku kad ti se toliko stescalo? mora da si primila personalno te njene reci (kao da je uvek poklopis) i slicne tome.

Znas i sama da mozes prestati sa 'MASTANJEM " samo na trenutak, mozda da udahnes duboko i ponovo traziti sve sto ti pomaze da izgradis samopouzdanje u sebe i da pronadjes i usvojis nove navike koje ce ti koristiti.
Jedna od tih novih navika neka bude Da TI HOCES , MOZES I DUZNA SI TO SEBI PRVO PA ONIMA KOJE NAJVISE VOLIS!

Sto se tice mojeg nezadovoljstva sa poslovne strane je momentalno sto nam seku sate kako hoce i nista nemoze da se koriguje sa nase strane . Za manje sate trazi se mnogo vise da se uradi nego sto je u nekoj normali.
Ja ne trazim na poslu da me predpostavljeni voli , ali postovanje da u svakom slucaju, sa tim je u redu inace to je moja linija preko koje ne prelazim. Momentalno ne mogu da nadjem drugi posao koji vise obecava jer ova ekonomija kako ide , takva je da je mnogi od nas nisu trazili.

Jedino se ucim strpljenju koliko mogu i znam da posao obavljam zadovoljavajuce , ali zbog situacije kakva je sada ima nas dosta sa strukom i mogu uvek da nadju za manje pare novu zamenu.
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

E Zole srce si kao i uvek! :wink: :P
Nisam sreco plakala jer me uvredila nego od besa jer se balavica pravi da sve zna,a samo je zavrsila za masazu.Bila sam jako,jako ljuta jer na kontu mene odbija pare,masira me 15 minuta,a placeno joj je 45 minuta.Znas sta radi,stavi mi neke tople vrece na leda i ode po kafu ili se dopisuje na kampjuteru/laptopu.Ja ne idem vise ne fizio jer necu,to su mi oni radili.E onda me pita,zasto izbacujes dva jastuka sa stola ispod stomaka sto lezim na njima.Ja joj kazem jer imam problema da se ustanem posle,donji deo kicme me jako boli,a tebe nije bilo prosli puta niti na proslim terapijama da mi pomognes.Videla sam je di pukce od besa.Ona od mene zahteva da pristanem da imam uzasne glavobolje pa da mi moze pomoci...uh......kako sam bila ljuta.Ja necu da idem kod ciropr.jer necu da mi takne vrat,a ona to hoce.Dozvolila sam joj par puta da mi "masira"glavu i vrat....jao Zole pa skoro sam pala pored kreveta posle tretmana,ne samo da mi se vrtilo,nego kada je pocela boleti glava u potiljku pa ja sam jedva dovezla auto.Samo da znas kako je agresivna kada me masira,pa rekla sma joj sto puta,zeno ja sam imala udes,znas li ti ista o tome.....ma ne ona samo pametuje.

Zole genije si:sama cu sebi sugestijom govoriti: :P :P :P
JA MOGU
JA HOCU

Zole teska je situacija ali je iskreno nadam da ce uspeti nesto pronaci. :wink:
Ljubim te puno,isto moju dragu Snezu,moju Andeliju,Maju,Saru :P :P :P
Andelija kako si?Kako majka,kako baka?
Majce kako si,kako je majka,sestra?
Sara duso kako je bilo kod neurologa?
Cmokkkk
SnezanapP
Stalni član
Stalni  član

Post od SnezanapP »

Draga,Ontario,mozda moras da promenis nesto u nacinu komunikacije sa ljudima.Ako dolazis na masazu,znaci da to placas ti ili neko u tvoje ime,ona je radnik koji treba da zaradi svoju platu.Znaci ona je tu zbog tebe a ne ti zbog nje.To svojim stavom moras da joj stavis do znanja.Mogla si joj reci,,Molim, da mi ne masirate vrat i glavu jer trpim jake bolove.,,Ako bi se protivila reci joj ,,Molim danas bez tog dela,a za sledeci put cu se posavetovati sa specijalistom.,,I to je kraj svake price,ne treba da se pretaces sa njom a najmanje da joj dozvolis da bude neljubazna prema tebi.Takav je moj stav u zivotu,uvek sam ljubazna i predusretljiva prema ljudima ali znam da povucem granicu do koje mogu da idu.I to mi nekako uvek pali.Uvek prva imam osmeh za ljude ,ali su uvek svesni na koji nacin mogu razgovarati samnom.

Ako ljudima pokazes da si besna,nesigurna,ranjiva,onda vec postajes zrtva a to nikada nemoj da dozvolis.

Nemoj mnogo razmisljati o tome koliko su ljudi zli vec kako da ih zaobidjes.Evo nas na ovom forumu,sve jedna drugu salusamo podrzimo,ohrabrimo,iako smo sa raznih strana ove planete.Znaci ima dobrih ljudi,na nama je da ih nadjemo i uzivamo u njihovom prijateljstvu,a one lose svojom dobrotom pobedimo.Voli te tvoja prijateljica Snezana,a sve ostale kojima danas nisam stigla da se obratim puno pozdravljam
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm

Post od andjelija81 »

ontario, evo sneza ti je dala izvrstan savet! :wink: bas pametno razmislja, i ja sam uvidela da kada se nerviram samo sebi naskodim, pa se trudim da promenim situaciju u svoju korist, kad god mogu. .
sto se tice bolova, pa mora da postoji neko resenje! medicina je toliko napredovala, i ozbiljnije bolesti su izlecive, mora da ima nekog resenja i za tebe. nemoj unapred da o svemu mislis negativno i da si uvek protiv :wink: posavetuj se sa jos nekim, cuj misljenje ..
da li tvoj doktor zna za tu epizodu iz tvoje mladosti? ako ne zna, moras mu skrenuti paznju. a posto vec veruje su Boga, mislim da bi tako nesto trebalo da ispovedis jer je to strasan greh i da vise nikada u zivotu kakvi god da su problemi u pitanju ne pomislis na tako nesto! nadji nekog duhovnika, mora da ima neki pravoslavan manastir blizu tebe, pa se posavetuj. . ja mislim da tu lezi resenje tvojih problema :wink:

trebalo je da danas i sutra idem kod ginekologa i kod zubara, ali sam sve odlozila jer sam se razbolela, imam temperaturu :(
sa praksom sam zavrsila juce i ova zadnja 2 dana necemo ici. planirala sam da sredjem kucu i cistim zbog mladenaca ali moracu da ostavim za sledecu nedelju. ..
mama mi je bila ponovo na kontroli kod one iste doktrorke, potvrdjeno je da je ipak u pitanju komplikovana cista, a ne kamen. . a sta je na drugom videcemo kad u aprilu uradi mr. ne predlaze se operacija se ma ko bude imala jake bolove sa krvarenjem. baka nije dobro i dalje, treba da prikupimo jos neke nalaze pa da ide kod gastroenterologa. . sekiram se za sve oko mene, ali ni meni nije dobro, pa sam stalno rastrzana. jos uvek nisam resila da li beba ili posao, mislim da ce za sada biti diplomski :lol: da jos malo dam sebi vremena, da odlozim odluku. :wink:

pozdrav sa sve ostale, drago mi je da ima toliko dobrih ljudi :D
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Cmok drage mi jos malo dogurasmo do stotke :lol: :lol: :lol: !
Snezo srce,sve je tacno ali veruj mi rekla sam joj sto puta da mi ne dira glavu i ona se ljuti jer misli da sve zna.
Ovde draga mogu da biram koga hocu,ja nisam primorana da trpim,kud trpim bolove jos i taj bezobrazluk.
Veruj mi za neke sto si bolji sve su bezobrazniji prema tebi.
Kazem ti nije je briga sto me boli glava,opomonjala sam je 100 puta,zvala sam je,govorila joj da imam jake glavobolje ali ne vredi,radi kako hoce....e nece dokle hoce.
Tvroglava sam znam ali takva sam,nedam niko da me zajebava i da se tako ponasa jer bi drugi jedva docekali da im budem pacijent.Sva je puna sebe,ponasa se kao da je magistar i da sve zna,pa ne moze ona znati kolike ja bolove imam.Ja sam sa moje tacke gledista 100%upravu,da ste videli i culi bilo bi vam mnogo jasnije ali ovako tesko je objasniti.
Inace Snezo srce odlicni su ti saveti,samo sto sam ja drugacija,brzo buknem,nemam strpljenja i stalozenosti kao ti.Nepravdu ne podnosim i ne mogu imati jezik za zubima :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:
Draga Andelija,ne mislim o svome grehu iz mladosti,necu na to da se vracam i da se podsecam.Nema niti jednog coveka bez greha,samo je Gospod Dragi bezgresan.Moj lekar to ne zna ali zna moj psihijatar,to nije niti bitno jer to je bilo prije 21 godinu.Ja nisam sa tim zigosana niti mi pise da sam luda.Zasto bi moj lekar morao znati?To je moja licna stvar i to je bilo u nasoj zemlji.To nisam do sada pisala ovde,odgovorila sam jer sam zelela.......
Nisam bila u ludnici samo cu ti to reci nego sam bila 10 dana na psihijatriji kako bi mi regulisali pritisak.
Otpustena sam sa osmehom na licu i BEZ LEKOVA!
Dobila sam dijagnozu DEPRESIJA!
Odgovorila sam Snezi na pitanje i nisam ocekivala kometare da sam ucinila strasni greh.Ja cu tu odluku prepustiti Gospodu,neka bude volja Njegova!
Sve vas ljubim
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Ovo je odgovor koji sam dobila od naseg Duhovnika za moj strasni greh....

Многи људи у младости учине разне глупости. Не каже се узалуд: младост – лудост. Ти и сама видиш како нас Бог чува од нас самих.
Што се тиче опроштаја грехова, лакше је опростити неку лудост детету него старијем човеку. Осим тога, Бог нас воли више него што нас наши родитељи могу волети, и више него што сами себе можемо волети. Јер и та љубав нам је од Бога. Ван Бога нема никакве љубави, него је само мрзовоља и мрак.
Како Господ опрашта грехе? Слично као и родитељи: ако дете искрено зажали и обрати се родитељима, они ће га свакако загрлити и опростити му. А када ми, будући зли и наопаки, можемо да будемо тако добри према својој деци, колико је више добар Бог који нас држи.
Odgovori