Snezo moja,Zole,drugari moji svi sa foruma,svaka vam cast pa mozete da me trpite

i sebi idem na zivce cesto,a kako je onda vama
Ja cu poceti od sutra Zole da upisujem u svesku,
obecavam 
ovih dana sam stalno bila kod lekara,jurcala svugde i vec sam premorena.Stalno mi odzvanja u usima sto mi rece onaj doktor o kanceru,jednostavno se bojim da me ne zavuku jer mi krv
nije dobra,od cega?????
Moram uskoro da donesem jako vaznu odluku jer pain clinic/doktor za bolove/specijalista hoce da mi daje 30 nedelja inekcije direktno u kicmu i u desnu lopatice ali rizik je veliki

moram potpisati papir da ako mi se ista desi niko od njih ne odgovara,znam da je tako za sve ali kada sam primala kortikosteroide nisam morala,ali ovi je anestezija koja "paralise"zivac u prisljenu i sa time "ubija"bolove.
Moze doci do smrti lagano posebno kome je mali pritisak,meni je bio 104/56 i zaboravila sam mu reci.
Meni pritisak varira,ne znam sta cu odluciti,moj doktor kaze da pocnem primati,drugi kazu ni slucajno,ja se bojim-a u drugu ruku,ne znam dokle vise da se ovoliko mucim sa bolovima.Doktor nece raditi uz pomoc ultrazvuka,davace napamet/naravno da je obucen i da bi trebao znati ali posle pisma koje sam dobila da potpisem u slucaju da mi se nesto desi i posle razgovora sa par osoba ne osecam se sigurna i slobodna kao za kortikosteroide.
Koju odluku doneti?
Sta ako dode to cardiac arrest,prestanka u radu srca?
Ne vidim kod njega nikakave aparate u ofisu u slucaju da dode do toga,idem ga videti u utorak,pa cu mu sve to reci.On ocekuje odgovor od mene u utorak
Bila sam kod mog lekara i
NECE NIKAKVE PRETRAGE DA RADI jer kaze,ma nisi ti izgubila kile i nemas kancer,nemas nocno znojenje,temperaturu.Ja mu kazem:ma imam doktore temperaturu nepoznatog uzroka i nocno znojenje posebno oko vrata,krv mi isto nije dobra,nalazi su uzasni.Mozes li me posati kod specijaliste:kaze mi
ne,dok nemas simptoma,jednostavno me ne cuje sta mu govorim

ices kaze kod reumatologa.
Gledajte sada sto laze
Pitam ja njega imate li u Kanadi nekoga sto radi pretrage krvi i to mu je zanimanje,specijalisticke pretrage:
kaze NE
Kazem ja njemu pa kako ne kada imate HEMATOLOGA........a on ti meni na to kaze,pa ti ne gubis kilograme,ako budes imala neke nove simptome dodi kod mene pa cemo videti,ja opet njemu pa imam lepo vam kazem simptome gripe a nemam gripu.....on ponovi dodi ako budes imala neke simptome sledeci put.....i ode iz ofisa....
Eto pogledajte kako me tretira,e pa necu da mu kazem da drugog lekara koji me posao kod interniste dok god ne saznam dijagnozu,e onda cu otici sasuti mu sve u facu i zavrsili smo za sva vremena.....
Kakav bezobrazluk,jako sam ljuta!
Drage moje bas mi je drago pa ste mi bar vas dve dobro,ne znam kako nam je Andelija,Maja,Sara...
Draga Snezo moja,da li si nosila holter?Da li i kada ides kod kardiologa?
Da li imas aritmije svaki dan?Da li si probala ne piti kafu?Da li si primetila kada ih najvise imas,kada legnes,kada radis,kada dremas--ne bi bilo lose da si upisujes u kalendar svaki dan i u koliko sati ti se jave,sta radis u to vreme itd.
To ce pomoci i tebi i doktoru/kardiologu,vodi dnevnik.Ja ih imam,ne sada cesto jako retko i sada kada sam imala holter nisam imala niti jedanput preskakanje srca

eto vidi sada to...
Snezo divno je pa ti je cerka toliko privrzena,jako je lepo za cuti.Mene bolelo ne bolelo deca ne obracaju paznju puno na to,posle udesa sto sam imala mislis li da sam imala za nesto pomoc,ne uvek sam ih morala moljakati i to radim i sada.Niko se nece sam setiti nesto da mi uradi,pomogne,usisa,baci smece,sude opere.....ma nema sanse samo ako ja to od njih zahtevam.Ja uvek mogu,sve mogu,nista mi nije tesko za njih,nema veze da li me boli,koliko me boli ali oni za sada ne,samo hoce ako ih pitam.Mozda kada budu stariji ali sada ne.....mali jos i hoce ali cerka ne....
Zole bas ti hvala na idejama genijalni ste svaka vam cast!
Blago meni kako imam dobre prijateljice,zlata vredite
Ljubim vas i grlim punooooo!