aritmija

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
majabgd
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 07, 2008 12:47 am

Re: aritmija

Post od majabgd »

Joj,drustvo moje,bas bezveze sto ste svi u tako nekom raspolozenju....Nisam ni ja mnogo bolje ali se kao trudim da ne mislim.
Andjelija,pa ne znam sta da ti kazem,treba malo da se osamis i vidis sta ti zelis a ne sta zele drugi i sta ocekuju.Veruj mi da sta god odlucis nece biti pogresno.Bitno je samo da imas puno obaveza jer onda nemas vremena da mislis o brigama toliko i nemas vremena za panicenje nego moras da budes konstruktivna.Sta god bilo mi te podrzavamo! :wink:
ontario,ja sam sigurna da nije nesto toliko strasno,nemoj odmah da sahranjujes ni sebe ni svoju majku!prvo,sta god da je danas se sve leci ili bar usporava i kontrolise,drugo, ti ces se izboriti sa sobom i sesti u avion dok ti je majka ziva!mora da bude tako i drugacije ne vredi ni razmisljati.kriviti okolnosti je bez smisla jer je to zivot,to je prosto tako i gotovo,ti tu nista nisi mogla ali sada mozes i razmisljaj samo o tome sta je to sto mozes da uradis!!!!!!
Veliki pozdrav za ostatak drustva!
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Drage moje mile prijateljice,dodoh od lekara sa suzama u ocima,nista nije reseno,sedimentacija mi je skocila na 49 :cry: :cry: :cry: hs CRP mi je skocio na 22,1 doktor nema pojma sta je,negativna sam na lupus ANA i nece da me testira dalje.Kaze mi cekam da vidis reumatologa u 8 mesecu :cry: :cry: :cry: a sta ce samnom dotle biti ko zna.....
Odem kod drugog u kliniku,on mi ladno kaze ja tebi ne mogu pomoci mora tvoj doktor,pa ja mu kazem covece nece da nista uradi,nije ga briga,pa nikoga od lekara nije briga a meni nije dobro.Kaze mi ma mozda neki virus:ja mu kazem ma kakav virus vec 3 godine,izletim sa suzama u ocima,on je krenuo zamnom,nisam se ni okrenula samo sam naglas ponavljala:ne mozes mi pomoci..... :cry: :cry: :cry: sednem u auto,od besa ne znam da li da vristim,placem,psujem....
Drage,ovo je nocna mora,pitam doktora jutros koji me je poslao da vadim krv ponovo,da li je moguce da imam kancer,on ladno kaze da,tesko je znati sta se desava sa tobom.Ja cu poludeti........
Andelija draga,jupi....... :lol: :lol: :lol: i ja sam za jednu bebicu,bolje sada nego posle :wink: :wink: :wink:
Moja svekrva ima ciste na bubregu i dobro je,nece je operisati samo se posmatra,zato se ne sekiraj draga.Dobro je pa baka ide kod lekara i na pretrage.Nemoj puno da se dvoumis,kada muzic hoce bebu,tvoji roditelji,ti....sta onda cekas draga?
Razmisli,ti to moras osecati i niko vise i ako i kada s ebudes osecala spremna tada se neces dvoumiti :wink:
Zole draga,da ovde smo daleko,meni je tesko jer ne mogu otici videti majku,to me boli jako da ti ne mogu objasniti.Koje ce mene tablete izleciti,ja u to vise ne verujem i to je moj stav za sada,Dugo sam cekala da mi bude bolje i nista,vec prode vise od 3 godine....koliko jos da cekam?
Sta ja mogu da ucinim kada ovi strahovi ne pitaju mene,rade kako hoce???Navladali su me,kako sada da se iscupam?
Ne znam odakle da krenem,kao da sam se "paralisovala".Krivim rat i to je cinjenica i istina jer da ga nije bilo NIKADA ne bih dosla ovde.Da sam imala gde,sigurno bi bilo blizu moje majke i nikada je ne bih ostavila.
Zole puno je bola,puno :cry: :cry: :cry:
Majce draga,vidis kod mene stanje kakvo je,nikako ne osecam da sam bolje od lekova,rekla sam to psihijatru i nista samo mi je rekao i dalje ih pij,kao da nije cuo kako sam.Majce kako je mama?
Pisi nam.......Sara draga dobro je znaci sto si zauzeta jer ces manje imati problema i preturati po glavi sta ti je,super je pa to sama savladavas,tako i treba duso samo napred.
Drage evo nosim holter,vracam ga sutra,malkice me bolelo oko srca pa sam zapisala na papir.Imala sam neki dan aritmiju,e da bar danas zabelezi...
Ljubi vas vas izgubljeni Ontario
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm

Post od andjelija81 »

upravo sam usla u kucu i OCAJNA SAM :cry:
mama mi nista nije dobro, a baka mi je gotova izgleda. . pun joj je stomak neke vode, a ima i promena na jetri i bubrezima, jos ne znaju sta je tacno, ali dobro nije :cry: provela sam celo popodne u ambulanti cekajuci za upute zbog debila i nesposobnjakovica koji tamo rade! :x
pored toga, ja vam uopste nisam dobro! pomisljam na najgore! :cry: mesec dana me dr leci antibioticima i sinoc sam popila poslednji i nista mi nije dobro: boli me vilica, uvo, iza uva, vrat, glava, zlezda ispod jezika mi je natekla .. .sve to samo sa leve strane :cry: zato se i bojim jer je jednostrano :cry: da nije neka tumorcina! za sat vremena idem kod zubara mada ne umem ni da kazem koji me zub boli, ne znam sta da radim .. .
JAKO SAM UPLASENA :cry:
SnezanapP
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jan 18, 2010 4:14 pm

Post od SnezanapP »

Drage moje,sve smo izgleda u minusu,ne znam kojoj pre da kazem rec utehe i ohrabrenja.Mozda ipak za sve nas postoji nesto zajednicko,TU SMO GDE SMO I MORAMO DALJE.Ontario,mislimda je trenutak da se maksimalno posvetis svom zdravlju a da odbacis sve misli o KRIVICI.Upadas u jednu spiralu bolesti i loseg psihickog stanja koje te zajednicki vuku na dno.Mozda je vreme da racionalno razmisljas i das sve od sebe da popravis svoje zdravlje,a to ce ti biti solidna osnova da resis i svoje strahove i na kraju krajeva oslobodis se tereta krivice koju osecas a koja po meni zapravo ne postoji.Moramo se pomiriti sa nekim stvarima u zivotu.Da ja nisam smogla snage da se pomirim sa gubitkom svoga brata koga sam volela vise od zivota bila bih verovatno teski psihijatrijski slucaj pred ocima moje dece.Bio je pakao proci kroz to ali ja sam smogla snage.Moras pronaci snagu u sebi i motiv u svojoj porodici,prevashodno deci.Nemoj da ti se dogodi da se jednom probudis a oni odrasli a ti shvatis da zbog nekih drugih stvari njima nisi pruzila ono sto im kao roditelj dugujes.Izvini ako ovo deluje malo grubo,nije mi namera,kroz slicne sam stvari prolazila i potpuno te razumem ali bih volela da ti dam impuls da pocnes drugacije da razmisljas.Voli te tvoja drugarica S.Ija sam juce nosila holter sada cekam da mi ocitaju,a srce vec danima igra svoj prljavi ples :x
SnezanapP
Stalni član
Stalni  član

Post od SnezanapP »

Andjelija ,nemoj da se plasis,ti stomatoloski problemi znaju bas da naprave haos.Slicno je bilo sa mojom drugaricom kojoj se ispod zuba na vilici napravio zapaljenski proces i secam se da je to mesecima morala da leci,bas je bilo zeznuto,ali izlecivo.Kakav kancer ,dete,ti si sada samo jako osetljiva zbog situacije u porodici pa mislis sve najnegativnije.Bilo sta da ti se dogodi ili beba ili posao to ce biti dobra promena za tebe,zato radi i na jednom i na drugom pa gde ti se sreca osmehne :D
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm

Post od andjelija81 »

snezo, nemas pojma koliko si me utesila :D
sad sam dosla od zubara, zubar mi je super, mlad, stariji od mene samo 5 godina i super smo se ispricali, sve sam mu objasnila. . poznaje i mog supruga, i bas se obradovao kad je cuo za vencanje :lol:
on smatra da moze biti da me od sedmice boli uvo, ali moze biti i da ako sam stvarno imala upalu uva strada i ceo taj nerv u uvu jer on ide od uva prema vilici. . .
kad je otvorio sedmicu rekao je da jeste veliki kvar, ali da nije za vadjenje zivca i stavio mi lek koji cu nositi 20 dana do mesec.
za ono ispod jezika smatra da nema veze sa zubom, opipao mi je celu vilicu i nije me bolelo na dodir, on smatra da su u pitanju desni tj. dzepovi :roll: ali ne mogu da verujem da to moze tako da me boli. :roll:
ostalo je da vidim kako ce mi biti, ako budem dobila bolove da odmah dodjem. . a ako ne, onda se vidimo u sledeci petak kada idem na popravku jos jednog zuba koji nije urgentni.
smatra da sam se mnogo nasekirala i da mi nije nista posebno. . sem tog karijesa i dzepova. .
ja cu bas da vidim kako ce mi biti nocas kada anestezija prodje i oviih dana. .
ufff majko moja, kako sam depresivna i ubedacena :( :( :(
zola29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od zola29 »

E, drage moje, ponekad se toga skupi vise nego sto mozemo i zamisliti. Kao sto sneza rece"tu smo gde smo". Pa mislim da od te tacke treba i krenuti, ma koja ona bila.
ontario, zao mi je sto ti se momentalno skupilo toga dosta , a isto tako ne sumljam ni malo da ces sve to prevazici sa cvrstom zeljom za isto. Ma covek ti je jaci , nego sto ikad moze da zamisli.

Pokusaj koliko god mozes prvo da se smiris ,pa zatim realno pogledaj sta nije uredu sa dr. pomoci i gde sve nisi zadovoljna. Da li si po tvom misljenju , jasno iznela sta ti trebas od doticnog doktora. Mislim ponekad jednostavno nismo kompetabilni sa dr. Niko ne moze da pozna bolje tvoje telo od tebe , a ako zaista nisi zadovoljna sa doticnim dr. ne odustaj dok ne nadjes drugoga i da znas da imas njegovo razumevanje ii strucnu uslugu koja ti je potrebna.

Sto se tice straha , znaj da ne moze biti jaci od tvoje volje i fokusa da ga prodjes, jedino ako mu dozvolis on ce biti u prvom planu, to znam jer sam ga razraaaaadjivala dosta vremena.

Videces ti majku , samo dok se premoris od tog straha i pogledas ga otvorenih ociju.

andjelija , od upale hoce tako da boli i to duze vremena. vazno da te zubar oslobodijo straha koji te snasao. Mene je jednom boleo nerv (zubar mi je rekao da je zub ostetio nerv) dobila najace tablete za bolove i ni malo mi nisu pomogli , sve dok ta nerv nije zarasla , a uzelo je dooosta vremena.

snezo, nadam se da se srculence zamorilo od "plesa" i da te pustilo na miru.
Za drugarstvo i druzenje!!!
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Drage moje,ja sam danas otisla sa nalazima kod lekara koji me salje kod interniste,isplakala sam se proveli smo sat vremena zajedno i sada mi je bolje.Rekao mi je da ce uvek biti za mene tu i da ce uciniti sve da mi pomogne.Rekao mi je da nemam lupus i da cekam dok vidim specijalistu jer ce on vaditi neke druge nalaze krvi a ako budem trebala ici na MRI or Ct on ce to jako brzo zakazati.Rece mi da jos jednom pitam svoga lakara za pomoc i ako nece da nadem drugog.Rekla sam mu da niko nece biti kao on i da ga je Bog poslao na zemlju da leci ljude.Ostao je zacuden dok mu nisam rekla moje simtome duge 3 godine i kako su me samo sutali govoreci to je ankcioznost.On se samo nasmijao i rekao mi:ovaki nalazi ne mogu biti od ANKCIOZNOSTI/ANXIETY......
Kazala sam mu da imam dvoje dece i da se plasim da imam kancer i odma je je pitao za dojke.......salje me na ultrazvuk vrata,stitne zlezde i dojki,a sve ce to biti u utorak......rekao mi je da pokusam da se ne sekiram......
Andelija draga bas nam je naisao neki period,vidi mene draga kakve uzasne nalaze imam,ne sekiraj se krv ti je dobra....znam da si isprepadana,veruj mi i ja sam posebno jer sam procitala da moze biti kancer........uh.....grozno zvuci....
Zao mi je za baku,nadam se da ce se iscupati,kako je majka?Koliko ima godina baka?Verujem da si pod dosta stresa,drzi se samo jer mozes ti,jaka si....sve ce to proci....ne znam kako vise da te utesim jer i ja sam sva izgubljena i uplasena...
Snezo srce moje,kako ti imas prave reci u svakom momentu,pa ti si mi kao psihoterapeut,ma bolja od njih sto puta.
Mila moja da upadam u neki zacarani krug nisam ni svesna toga,nikako da se vec jednom iscupam,da sam bar blize tebe,uvek sam se osecala bolje uz neciji oslonac,kao da sam mala uvek mi je trebala necija ruka da me digne,zagrli,jer bih se tada osecala zasticena i zadovloljna.Ja dajem deci sve sto su meni moji divni roditelji,uvek sam uz njih i uvek cu biti.
Veruj mi za njih zivim i stitim ih pod svojim "krilima",ja sam sigurna da se osecaju pre zasticeni.Osecala sam se i ja tako kada sam bila mala,ali sam trebala sve to i kao velika.Mozda trebam malo popustiti ali ne znam drugacije.Za njih draga uvek imam snage,vremena,nista mi nije tesko i nista me ne boli kada su deca u pitanju.
Draga moja mila Zole,uvek si tu uz nas i hvala ti za to,i ti i Sneza dodete kao nasi psiholozi,carobljaci,psihoterapeutu,doktori!
Uvek imas prave savete,hvala ti sto verujes u mene i onda kada sam izgubljena.Draga Zole,videla sam danas psihoterapeuta,bez veze je,nista mi ne pomaze a obeco je,pita kako sam,navodi me na pricu i to je sve.Pa ja se ispricam sa vama meni to ne treba sada nego mi treba savet sta da radim.Jako je cudna njegova "nauka"...bez veze samo tracim vreme.Imam jos dva puta i onda prekidamo,toliko sam imala free preko posla.Ako su svi taki...e onda mi nije zao sto ne idem i jos moras da im platis od 100-180 dolara na sat.Pocela sam citati onu knjigu sto ima vezbe za KBT pa cu videti kako to ide....ajde Zole da Se jednom vidim.....nismo ja i ti jako daleko :wink:
Majce kako si?Sarice draga kako skola?
Uh......ala se ja napisah uvek imate od mene da citate romane :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja sada idem da spavam a vi mi uzivajte uz jutarnju kafu :lol: :lol: :lol:
CMOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
SnezanapP
Stalni član
Stalni  član

Post od SnezanapP »

Draga Ontario,drago mi je da ti mi,tvoje prijateljice sa foruma mozemo nekako pomoci svojim zapazanjia i savetima.Stvar je da covek sa strane cesto moze bolje da uoci problem nego onaj koji je u njemu.Zbog toga i meni prijaju tvoji saveti kao i svih ostalih.Delom smo ovde da nas drugi saslusaju a delom da mi pomognemo drugima.Eto dobre strane interneta.
Sto se tice dece sasvim sam sigurna da im pruzas najvise sto mozes kao i svi mi koji ih imamo,ali ono sto sam htela reci je da su deca uvek tihi posmatraci a i ucesnici nasih patnji i da ih to mnogo vise pogadja no sto mi mozemo videti.Ja sam sada ocajna sto moja Kaca posmatra ovo moje stanje praceno aritmijama,jer vidim da je preplasena.Veruj mi da me ne ostavlja ni na minut samu kada je tu iako joj ja govorim da mi je dobro i da ovo ne moze biti nista opasno itd.Kada je u skoli vise puta me zove telefonom samo da me pita da li mi je dobro.Mozes misliti koliko je opterecena.Pre neki dan kada mi nije bilo dobro angazovala je njenog decka da bude kod mene da bi ona otisla u skolu jer sam ja bila sama.veruj mi da me to mnogo boli pa se trudim da sakrijem kada mi je lose ali ona kao da ima radar.Nadam se samo da ce se i ovo brzo zavrsiti,i da cemo se svi vratiti u normalu.
SnezanapP
Stalni član
Stalni  član

Post od SnezanapP »

Sto se tice psihoterapeuta ne ocekuj od njega da ti kaze sta da radis,on moze samo da ti pomogne da pronadjes snagu i motive da izadjes iz stanja u kome se nalazis.A to sto samo razgovara sa tobom takodje ima svhu.Time pokusava da te oslobodi napetosti,kao kada skidas poklopac sa lonca a drugo i najvaznije razgovorom on u tebi trazi uzroke tvoga stanja ali i ono u tebi sto moze da te pokrene da ozdravis.Znaci nista nije bez svrhe...Pozdrav,Sneza i da vrlo je vazno da lekaru verujes i saradjujes u naporu da ti pomogne.
zola29
Aktivan član
Aktivan član

Post od zola29 »

ontario, dobro si se isplakala , jer i to je potrebno kad smo prenapeti . Vazno da te je dr. saslusao i dao ti adekvatne odgovore na ono sto te muci. Nikad nije sve crno i belo , uvek je mnogo vise od toga . Ne znam zasto te muci sumnja (bez ikakvog dokaza ) sa tim kancerom. Pokusaj koliko god mozes sebi olaksati , kad god ti dodje ta misao, kazi sebi STOP!!! svaki dan pocni pisati makar deset minuta tvoje negativne misli na levoj strani sveske za rad koju upotrebljavas, a na desnoj strani napisi realniju recenicu . Ja verujem da ces sa tim malim treningom pomoci sebi da gledas stvari realnije i u tvoju korist.

Ne znam na samom pocetku tvoje psihoterapije , da li si objasnila tvom psihoterapeutu sta zelis postici i razraditi i sta ocekujes od terapije, d ali si bila sigurna da on ima dovoljno prakse i iskustva sa onim sto tebe muci?

Ja koliko znam , oni ne daju direktne savete sta da pacijent uradi sa problemom koji ga muci, nego vise da pomognu da razradis problem i da nadjes sam koren istog, a zatim sa tim pronalaskom , dolazis i do resenja sta treba promenuti, prekinuti, dodati ili slicno u licnom zivotu.

Znam da je cena previsoka za 45 - 50 minuta , zato je vazno pronaci strucnjaka koji ima iskustva sa onim sto je problem pojedinca. Verujem da si iskoristila pre nego sto si pocela ici na terapije da popricas sa njim o svemu, jer znam da imas pravo pola sta , negde i sat vremena besplatno pre nego odlucis .

snezo, ja verujem da deca primaju ono sto im ne kazemo nego osecamo i prekrivamo u nama snamerom da ih zastitimo od bilo koje neprijatnosti. mislim da svako dete ima "antenu" koja upravo privlaci nasa unutasnja osecanja , a ne nase reci.
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Snezo moja,Zole,drugari moji svi sa foruma,svaka vam cast pa mozete da me trpite :roll: :roll: :roll: i sebi idem na zivce cesto,a kako je onda vama :oops:
Ja cu poceti od sutra Zole da upisujem u svesku,obecavam :wink: ovih dana sam stalno bila kod lekara,jurcala svugde i vec sam premorena.Stalno mi odzvanja u usima sto mi rece onaj doktor o kanceru,jednostavno se bojim da me ne zavuku jer mi krv nije dobra,od cega????? :o :o :o
Moram uskoro da donesem jako vaznu odluku jer pain clinic/doktor za bolove/specijalista hoce da mi daje 30 nedelja inekcije direktno u kicmu i u desnu lopatice ali rizik je veliki :cry: :cry: :cry: moram potpisati papir da ako mi se ista desi niko od njih ne odgovara,znam da je tako za sve ali kada sam primala kortikosteroide nisam morala,ali ovi je anestezija koja "paralise"zivac u prisljenu i sa time "ubija"bolove.
Moze doci do smrti lagano posebno kome je mali pritisak,meni je bio 104/56 i zaboravila sam mu reci.
Meni pritisak varira,ne znam sta cu odluciti,moj doktor kaze da pocnem primati,drugi kazu ni slucajno,ja se bojim-a u drugu ruku,ne znam dokle vise da se ovoliko mucim sa bolovima.Doktor nece raditi uz pomoc ultrazvuka,davace napamet/naravno da je obucen i da bi trebao znati ali posle pisma koje sam dobila da potpisem u slucaju da mi se nesto desi i posle razgovora sa par osoba ne osecam se sigurna i slobodna kao za kortikosteroide.Koju odluku doneti?
Sta ako dode to cardiac arrest,prestanka u radu srca?
Ne vidim kod njega nikakave aparate u ofisu u slucaju da dode do toga,idem ga videti u utorak,pa cu mu sve to reci.On ocekuje odgovor od mene u utorak :roll: :roll: :roll:
Bila sam kod mog lekara i NECE NIKAKVE PRETRAGE DA RADI jer kaze,ma nisi ti izgubila kile i nemas kancer,nemas nocno znojenje,temperaturu.Ja mu kazem:ma imam doktore temperaturu nepoznatog uzroka i nocno znojenje posebno oko vrata,krv mi isto nije dobra,nalazi su uzasni.Mozes li me posati kod specijaliste:kaze mi ne,dok nemas simptoma,jednostavno me ne cuje sta mu govorim :x :x :x :x :x :x :x :x ices kaze kod reumatologa.
Gledajte sada sto laze :x :x :x
Pitam ja njega imate li u Kanadi nekoga sto radi pretrage krvi i to mu je zanimanje,specijalisticke pretrage:kaze NE
Kazem ja njemu pa kako ne kada imate HEMATOLOGA........a on ti meni na to kaze,pa ti ne gubis kilograme,ako budes imala neke nove simptome dodi kod mene pa cemo videti,ja opet njemu pa imam lepo vam kazem simptome gripe a nemam gripu.....on ponovi dodi ako budes imala neke simptome sledeci put.....i ode iz ofisa....
Eto pogledajte kako me tretira,e pa necu da mu kazem da drugog lekara koji me posao kod interniste dok god ne saznam dijagnozu,e onda cu otici sasuti mu sve u facu i zavrsili smo za sva vremena.....
Kakav bezobrazluk,jako sam ljuta!
Drage moje bas mi je drago pa ste mi bar vas dve dobro,ne znam kako nam je Andelija,Maja,Sara...
Draga Snezo moja,da li si nosila holter?Da li i kada ides kod kardiologa?
Da li imas aritmije svaki dan?Da li si probala ne piti kafu?Da li si primetila kada ih najvise imas,kada legnes,kada radis,kada dremas--ne bi bilo lose da si upisujes u kalendar svaki dan i u koliko sati ti se jave,sta radis u to vreme itd.
To ce pomoci i tebi i doktoru/kardiologu,vodi dnevnik.Ja ih imam,ne sada cesto jako retko i sada kada sam imala holter nisam imala niti jedanput preskakanje srca :roll: :roll: :roll: eto vidi sada to... :roll: :roll: :roll:
Snezo divno je pa ti je cerka toliko privrzena,jako je lepo za cuti.Mene bolelo ne bolelo deca ne obracaju paznju puno na to,posle udesa sto sam imala mislis li da sam imala za nesto pomoc,ne uvek sam ih morala moljakati i to radim i sada.Niko se nece sam setiti nesto da mi uradi,pomogne,usisa,baci smece,sude opere.....ma nema sanse samo ako ja to od njih zahtevam.Ja uvek mogu,sve mogu,nista mi nije tesko za njih,nema veze da li me boli,koliko me boli ali oni za sada ne,samo hoce ako ih pitam.Mozda kada budu stariji ali sada ne.....mali jos i hoce ali cerka ne....
Zole bas ti hvala na idejama genijalni ste svaka vam cast! :lol: :lol: :lol:
Blago meni kako imam dobre prijateljice,zlata vredite :lol: :lol: :lol:
Ljubim vas i grlim punooooo!
zola29
Aktivan član
Aktivan član

Post od zola29 »

ontario, nadam se da ces doneti najbolju odluku da radi za tebe i te bolove sto te muce. Pokusaj sagledati maksimalno sta dobijas od tih inekcija ako ih dobijes i koje su sve nus pojave. Da li postoji jos neki nacin da se oslobodis tih bolova?

Mogu samo da zamislim kako te to boli, nadam se da te sto pre prestane boleti i da ti doktor izadje u susret sa najboljim resenjem.

Svom zenskom svetu, srecan 8-mi mart!
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

O Zole srce si pa si me podsetila na 8 Mart umalo da zaboravim,moram sutra zvati moju majcicu :lol: !
Zole idem da vidim specijalistu opet u Utorak pa cu mu otvoreno reci da se plasim zbog nus pojava,Ako je pravi nece se naljutiti i shvatice me.Dobila sam neke narkotike da pijem sve je to Zole privremeno,ja se bojim tebeta pa jos sebi losije stvaram.Imam fobiju Zole od lekova vec godinama,psihijatrar zna,jedini lek sto mogu popiti je antidepresant Cipralex,Advil za glavu i Eritromicin-antibiotik.Vidi sada:
Pise da sa tim antidepresantima ne bih smela niti ibuprofen/advil niti eritromicin:tako da sam sada u sosu :roll: :roll: :roll: stalno se nadam da se necu razboleti.Alergicna sam na penicilin......Kada me glava uhvati trpim citav dan,do suza me dovodi,uzasno se patim jer ne smem Advil,a tajlenol mi zbog codina ne odgovara.
Idem opet kod neurohirurga,ne znam kada tacno cekam da me zovu.Danas sam bila u opet u Walk in Clinic i videla sam jednog lekara sto ga znam od prije.Molila sam ga da me posalje kod interniste zbog lose krvi,i poslao me :lol: :lol: :lol: kaze jako je dobar on je i internista i reumatolog i ako bude trebalo specijalista ce me poslati kod hematologa.Uh....jedva sam ga namolila :roll: :roll: Sada sam znaci poslana kod 3 internista,pa koji bude prvi zvao ici cu,samo da se moj dobri lekar ne naljuti,jer sam trazila pomoc i na drugom mestu.Dobar je jako,nadam se da ce razumeti moju situaciju i zabrinutost.
E sada ako su me kojem slucaju obadvojica poslala kod istog,e onda moze doci do ljutnje :roll:
Sta je tu je sada,samo da ja vidim jednog od ta 3,sve ce ostalo biti lakse.
Zole nista sem operacije ne pomaze,ali je problem jer je vrat u pitanju pa izbegavaju operaciju jer su posledice velike,moze doci do paralize zbog toga jer je spinal cord jako blizu,ostecenja jednjaka itd.
Kada je vrat upitanju jako,jako,jako retko operisu.....pricala sam sa jednim od najboljih neurohirurga u bolnici gde sam radila i rekao mi je ni slucajno,ja te necu operisati jer necu da ti se nesto desi :cry: eto sta onda da kazem.Kako cu sa ovim bolovima citav zivot pojma nemam :cry:
Gde ste drustvo,Snezo draga kako si mi,Andelija kako mama i baka,budi jaka draga moja,Sara duso kako si mi?
Drage moje sve vas skupa kiss i cekam da se javite :wink:
SnezanapP
Stalni član
Stalni  član

Post od SnezanapP »

Drage moje ,danas vam se necu zaliti,niti pricati o bolesti.Sutra cemo o tome...Danas vam svima cestitam 8.mart,i zelim nam svima da u svemu ovome sto nas muci,pored toga sto smo majke,sestre,kcerke,supruge i dadilje,ne zaboravimo nikada da smo ZENE,i da uvek mrvicu vremena odvojimo za sebe ,stvari koje nas opustaju i raduju.Voli vas sve vasa Sneza
Odgovori