samo da se javim . .
sutra idem kod zubara da vidim sta je sa tim zubom i da li mi je ovo sve od njega, ili uva, ili neka neuralgija. . veceras zavrsavam sa antibiotikom i sacekacu pa cu tek sledece nedelje da odem kod ginekologa za briseve, da sacekam malo da prodje dejstvo antibiotika. . htela bih bebu ali se samo nadovezuje jedno na drugo, nikako da budem zdrava

srce mi ponakad preskace, a nekad uzasno uspori .. puls mi je sad ok dok pijem ovaj lek, ali mi pritisak i dalje svakodnevno skace, nekada ujutru, nekada uvece, nekada kada imam stres, nekad bez ikakvog razloga, ne znam vise ni sama. . postala sma nekako preosetljiva i stalno za svasta brinem, sekiram se, onda pocne panika. ..
danas nisma otisla na praksu da bih otisla sa mamom kod lekara. . bile smo na ultraz vuku bubrega, na kontroli . .na jednom je komlikovana cista koja je kalcifikovana, ali nije kamen tako da se ne moze razbijati, samo operisati ako ne daj Boze do toga dodje. . a na drugom svako prica drugacije, ne znamo jos uvek nista dok sredinom aprila ne uradi mr. treba jos neka 2 snimanja na nuklearnoj, da se vidi f-ja bubrega. . manje ide u wc nego sto je uobicajeno, sto znaci da postoji neka staza, zastoj .. ni baka mi nije dobro, nasli su joj neku vodu u stomaku, pa treba da ide i ona na snimanje.
ja gledam sta cu sa mojim zivotom i nekako ne mogu da odlucim, bas sam na nekoj raskrsnici sada. sta god odlucila, cini mi se pogresno.

da li da trazim posao, ostajem trudna . .? sa jedne strane mislim da bih bila bolje psihicki da radim, budem korisna, a sa druge mi se to cini sada da nekako ne zelim, da bih pre sedela kuci i bila trudna. .. moj suprug me podrzava da trazim posao ako ja tako zelim ali je za to da onda prvo diplomiram jer ce kad se zaposlim sve biti teze da nadjem vremena. .ali ako se on pita zeleo bi bebu.

danas pricam sa mamom i ona mi kaze da i tata jedva ceka i stalno pita hoce li on to doziveti

pa bas se nekako bezveze osecam, od mene sve zavisi, a ja nikako da se odlucim. i zbog kukavicluka i zbog zdravstvenih problema koje imam
ontario, nemoj da budes tako depresivna. nisi ti ni za sta kriva, tako se jednostavno desilo, nemoj da se bezveze ubijas u pojam takvim razmisljanjem. sto se mame tice, tu sve zavisi od tebe

pricale smo o tome, zar ne? meni je stvarno zao da gledam kako je tebi tesko i tvojoj mami je sigurno jos mnogo teze, ali moras jednostalno da preseces i gotovo! javi nam kada budes znala neki od rezultata ..ako je lupus nemoj se sekirati, sa tim se zivi

moja sestra ima 2 autoimune bolesti a ima svega 24 godine i malog sina od godinu dana . .to nije najgore sto nam se moze desiti. a dace Bog da nije nista opasnije od toga, nemoj da razmisljas odmah crno.
snezana, potpuno te razumem kako se osecas. . i mene cesto tako gledaju doktori, kao ti mlada, sta hoces, sta tebi fali?

kao da se samo starci razboljevaju. . uradi sve analize koje smatras da treba, mi ipak najbolje poznajemo svoje telo. ja bih trebalo da uradim brdo toga (po mom misljenju) ali zbog kukavicluka se ne bih usudila.
samo da namignem i ostalima na temi: majo

zola

saro

nadam se da nisam nikoga zaboravila. . .
javite se kad stignete, POZZ