aritmija

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Re: aritmija

Post od ontario »

Draga moja Andelija,sada si me bas malo utesila,jer sva sam neka uspanicena,samo nesto tragam na kompjuteru :roll:
Kako to da svekrvi nisu pronasli?
Da li je testirana na autoimune bolesti?
Uh....bas me ovo cekanje izluduje,evo zvala sam kod interniste i jos ne znaju kada ce mi zakazati :-?
Sve ovde nekako ide presporo....nista se ne moze resiti za dan-dva...
Lepo mi spavaj i ne sekiraj se sigurna sam da ti je papa ok :wink: posle toga redovne kontrolice i nema brige :wink:
Drustvo uzivate li u vremenu,cujem od majke da je super,kod nas je jos brrrr.......skoro sam roljnila jutros sami led a ja mislila voda :roll: :roll: :roll:
Cmokkkkkk
majabgd
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 07, 2008 12:47 am

Post od majabgd »

cao drustvo,idem i ja na spavanje,samo da vam se kratko javim.
Andjelija,nemoj sebi stvarati toliku paniku bez potrebe,pa bice ti ok rezultat mada svakako ne bi trrebalo da dozvolis da tako dugo ne ides ali ne brini :wink: .
Ontario,kakvu god dijagnozu da ti uspostave za sve ima nacina da se leci ili uspori.Moja najbolja drugarica ima autoimunu bolest,isto zglobovi,pre par godina je bila mesec dana u bolnici sa jako visokom temp.,nisu mogli da nadju sta je i na kraju Stilova bolest.Veruj mi da sada nema ni jedan jedini simptom a resilaih se homeopatskim lekovima dok su joj steroidi koje su joj u bolnici davali samo smetali.Sta god da ti je vazno je samo da pozitivno mislis.
Zola,ma moji prijatelji su tu,zaista,i trude se samo ne vredi kad ja znam da ne mogu da me razumeju dovoljno,ali sa druge strane,drago mi je da im je stalo.
Veliki pozdrav!
zola29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od zola29 »

Drusto evo i ja da sednem dok mi kafa ne provri, pa vas pozdravljam sve !
Meni ova nedelja nekako teza na poslu i to sve zbog te prehlade ili sta mi je , treba mi malo vise kondicije :lol:

ontario, pa za cega smo i tu , nego da jedno drugo podrzavamo i izmenemo misljenja, jer znas i sama da drugara nikad dosta pa makar bili i virtualni :lol:
A sto se tice Dr. Ivice, verovatno mu je i prepterecenje da pomaze i nama , posle svih obaveza , ali zaista nedostaje , bilo mi je od velike pomoci svaka njegova rec.

Jedino bih te zamolila koliko god mozes da ne pretrazivas na internetu diagnoze koje mislis da su tvoje, jer ces samo dobiti neurozu (koja mislim da ti ne treba) ozbiljno mislim, jer vec ides na ispitivanja i to je najvaznija dijagnoza individualna.

andjelija, tebi zelim da se dobro odmoris i disi duboko kad god ti misli krenu da brines za ono sto nije momentalno u tvojim rukama. Ti si tvoj deo odradila i kako maja kaze da i nesto nije sto posto kako ocekujes , uvek se moze korigovati.

majo, vazno da te drugari podrzavaju , na bilo koji nacin , jer i to je vazno da znas da su tu za tebe. A mozda da kazes nekom od njih ( onako kako ti ocenis da je moguce) tacno sta bih ti dobro doslo , pa nikad neznas da li moze neko i ispuniti. Puno puta se mozes prijatno iznenaditi .

Ja imam jednu drugaricu na poslu , mladja je od mene i uvek sam je smatrala da nema dosta zivotnog iskustva , Pogresila totalno jer je dokazala suprotno kad sam se najmanje nadala.
Za drugarstvo i druzenje!!!
SnezanapP
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jan 18, 2010 4:14 pm

Post od SnezanapP »

Da uzivasmo u par lepih dana,a onda nam ponovo stize kisa...Drage moje kod mene definitivno nije u pitanju stitna zlezda,potvrdio mi je doktor jer je broj antitela zanemarljivo povisen a sve ostalo u redu.Savetovao mi je kontrolu hormona na god dana i nista vise.A sta mene gusi i davi pojma vise nemam.Preostaje mi da uradim jos neko ozbiljnije kardiolosko ispitivanje,i iscackam tog djavolcica koji mi ne da mira.
Sve vas pozdravjam do sledeceg citanja.
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm

Post od andjelija81 »

danas sam isla kod doktorke po rezultat i nije zadovoljna :(
napisala je da mi je papa II grupa, ali da moram da ponovim nalaz .. .
pise da ima izmenjenih celija koje su posledica velike inflamacije, pitala me je da li sad radila skoro briseve . . i jesam jesenas i sve je bilo sterilno, ali sam pre godinu dana imala eserihiju i candidu zajedno .. e to je drage moje ono sto doktori smatraju da se treca grupa sekreta ne leci i da je normalna za seksualno aktivne zene. . a stalno mi je pisala dijagnozu cervicitis chronica. . . htela je danas da mi uzima briseve, ali posto imam menstruaciju, rekla je da dodjem sledece nedelje. . . posle toga moram ponovo da radim papa :(
jos je gore to sto sam pre 2 nedelje pila panklav, pa sad sigurno imam i candidu . ..a nije mi i dalje dobro, pa cu mozda morati jos antibiotika da pijem :( i onda naravno da rezultat nece biti validan, posle toliko antibiotika ce sigurno sve biti lazno sterilno! i dalje me boli uvo pomalo, vilica, vrat .. pisala sam o tome ovde http://www.doktor.rs/forum/stomatologij ... 33481.html ne znam vise sta da mislim .. . mozda bi trebalo sutra da odem ponovo do dr opste prakse, ali ne verujem da cu stici .. .
mama mi nije dobro, bubrezi je bole vec danima i danas je dobila uzasno jake bolove, jaukala je :cry: dala je jutros urin i u redu je, a sutra rano ide na ultra zvuk. ona na oba bubrega ima nesto, na desnom se zna da je vrlo komlikovana i velika cista, a na levom se ne zna sta je, napisali su 'suspektna promena' i zato u aprilu ide na mr .. . jako se brinem za nju i boli me da gledam kako trpi bolove, a da joj ne mogu pomoci .. :cry: plakala sam danas u vise navrata i zbog sebe jer se jako plasim i zbog nje :cry: nekako se osecam nemocno .. . :( ona sutra ide sama na ultra zvuk jer sam ja na praksi, i ne mogu ni ja do svoje dr da odem zbog toga . .
sta je sa ostalima, kako mi se drzite?
ja sam u minus fazi, valjda ce biti bolje za koji dan. . .

Savet za danas

Prihvatite sve svoje čudne senzacije i osećaje koje imate tokom anksioznosti. Nemojte se boriti protiv njih, jer tu bitku nećete dobiti. Prihvatite svoje simptome kao nešto što je prolazno. :wink:
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Andelija draga sve ce bit uredu,to je tebi zbog upale ili infekcije :wink:
Da li si probala da stavis kantarion ulje na tampon i tako svaki dan?
To mi je rekao profesor u Kamenici kada sam bila....
Mama mozda ima kamen u bubregu imala sam i ja to su uzasni,neopisivi bolovi veruj mi :wink: videces da sam upravu....
Super je pa ide na MRI da joj snime bubrege....ti draga budi mirna zbog papa testa znas da nekada lazno pokazu da je pozitivno,ponovo ga pa cas videti.
Majo draga bas ti hvala na informacijama.Uh.....javicu vam nesto mi se oduzio utorak.Ja se samo bojim da nemam nesto ozbiljno :cry: :cry: :cry: ljuta sam jako na mog lekara sto nije hteo nigde da me posalje.
Zola draga vec sam preturila kompjuter,kopa me pa sam morala.Sta vredi Zola draga kada opet nista ne znam dok nalazi ne budu gotovi :roll:oh.....slusala sam knjigu iz biblioteke/audio-zove se "Change your brain,change your life"uh sto je dobra....imam da je slusam 7 sati,sinoc nisam mogla prestati slusati.Zola kako ti je danas?Mora da si pokupila neki virus....
Snezo draga,obave prvo sve pretrage pa ako si ok,idi kod psihologa ili psihijatra samo da cujes njihovo misljenje,veruj mi lakse ce ti biti.Da li si ti citala o ankcioznosti sa kompjutera?Gusi te od toga :wink: tesko je poverovati ali istina je....
Drage mene je danas uhvatio napad na momenat,trajao je 10-ak minuta,malko sam oplakala i proslo je.....dragi mi je depresivan,umoran od ovog posla i kada mi je pricao o tome samo sam najednom osetila gusenje.Brzo sam usla u kuhinju i zaradila se,mada mi nije bilo do nista.Proslo me relativno brzo i nisam uzela nista za smirenje :wink:
Valjda sam ovih dana jako osetljiva od kada sam saznala da mi krv nije dobra.Jos kada me doktor pitao da li je neko imao u porodici kancer stomaka :o :o :o sva sam se uplasila.Imala je moja pokojna baka koja je umrla kada je moj tajo bio 12 godina.Secam se tata mi je pricao......eto kako doktori mogu biti kreteni pa jos vise isprepadaju :x :x :x
I ovako sam hipohondar jos me on to pitao....
Cmok drage,valjda ce nam sutra biti bolje....
SnezanapP
Stalni član
Stalni  član

Post od SnezanapP »

Draga Andjelija,ponekad nam se u zivotu zaista sve oko nas iskomplikuje,da usred toga ostanemo zbunjeni i u neverici da je moguce u jednom trnutku i na jednom mestu toliko losih stvari.To kao da neko iskusava nase snage i mogucnosti da se izborimo.Ali u svemu ovome imamo samo dve mogucnosti ,da se borimo sa verom da cemo pobediti ili da se predamo.Ovo drugo je losa odluka.Covek nije svestan svoje snage dok ne dodje u priliku da je proveri.Zato Andjelija,znaj da je ovo los perod za tebe kroz koji moras proci ali i on ce jedom biti iza tebe.Zavisi samo kakva ces iz svega toga ti izaci.Pamet u glavu i brini onoliko koliko je potrebno da pomognes sebi i svojim najmilijima,ali ostavi sebi vremena i mogucnosti da se regenerises u svakom smislu a ne da se potrosis.Suze nisu uvek odraz slabosti,one nam cesto pomazu da izbacimo nagomilani stresZato nije sramota plakati,nije sramota tugovati ali nikako ne dozvoliti da to bude primarni deo naseg zivota.Zelim tvojoj mami ozdravljenje a tebi snagu da preguras vreme pred sobom.
Draga Ontario imam na umu da se obratim i psihijatru,jer razgovor moze samo da prija i rastereti coveka,ali moram prevashodno da iskljucim neka organska oboljenja,to jest da vidim kakvo mi je stanje sa srcem.Cini mi se da bih se najlakse izborila ako je ovo kod mene samo akumuliran stres.Mislim da tu imam kapaciteta da se izborim,jer zivot me je i do sada lomio i lomio a ja sam iz tih situacija uvek izlazila jaca.
SnezanapP
Stalni član
Stalni  član

Post od SnezanapP »

Ontario nisi mi rekla koje je rase tvoj pas,smem li da mu saljem poljubac? :D
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Draga Snezo sve ces ti to prebroditi sama,vidim da si jaka osoba,super ce ti doci razgovor sa nekim strucnim licem znas i sama nesto prihvatimo nesto odbijemo,naucimo neke stvari i to nam onda kad-tad moze pomoci u zivotu.Divno je pa si odlucila da zatrazis pomoc,sretna sam zbog tebe jer necu da se patis godinama kao ja,ako stanje ne mozemo resiti sami ima ko nam moze pomoci.
Da i ja sam za da iskljucis organske probleme!
Posle ovih pretraga krvi shvatila sam da nikada ne treba verovati lekaru 100%,treba slusati svoje telo i traziti deset lekara koji ce saslusati i odluciti da ti pomogne.Ja sam trenutno iz ovog moga trenutnog stanja izvukla veliku pouku,veruj mi kada se sve zavrsi,a nadam se da hoce uskoro i kada dobijem svoju dijagnozu napisacu clanak koji ce biti objavljen u novinama i gledacu dali mogu da dam izvastaj za televiziju da bih upozorila ostale ljude o slucaju u kome se ja nalazim verovatno godinama.Jako sam razocarana jer mi NIKO nije verovao kako se osecam,svi su govorili da mi je to u glavi i pored mojih stalnih nesvestica,malaksalosti,umoru....zasto jer ih nije briga!!!!!!!!

Svaka cast izuzecima i ovim lekarima sto sam ih pronasla,dva divna coveka na zemlji kojih je Bog poslao da lece ljude.

Slusaj svoje telo i slusaj,ne dozvoli nikome da ti kaze,ma ti si zdrava,znaj da niko ne moze znati bolje nego ti....ako moras promeni 10 lekara,saslusaj misljenje drugih i NIKADA nemoj verovati da oni sve znaju jer prave katastrofalne greske.

Javicu vam sta ce samom biti,ja se ne bojim nego sam sretna da se ova agonija vec jednom zavrsi,posle duge 3 godine.

Sinoc sam se jako tresla od zime,satima,nisam imala temperaturi,mojim ukucanima je bilo vruce,znala sam da je moja bolest(ne znam jos koja uputanju).Nije stres,nije ankcioznost,nije moja glava..... :x :x :x

Zao mi je sto ce hiljade ljudi mozda proci kao ja,a ja im ne mogu pomoci jer ih ne znam.

Zao mi je jer neko place kao ja od bolova,za neke bolesti "nepoznate"lekarima i za njihovo ne znanje i ne humanost.

Niko nije zasluzio takvu ne ljudskost!

Voli vas sve skupa Ontario
p.s.
Snezo draga,
Ker mi se zove Max i on je mesavina bisona,pekinezera,maltiza...evo ljubnicu ga za tebe :wink:
zola29
Aktivan član
Aktivan član

Post od zola29 »

Tacno tako snezo, ponekad se puno toga iskomplikuje i neznamo kako da prodjemo kroz sve sto treba proci. Jedino je vazno neodustajati , malo zastati ako treba i kad treba , ali opet nastaviti do najboljeg moguceg resenja.
Ja sam isto imala problema sa disanjem, receno mi je da je od ankzosnosti, da bi kasnije ustanovila da je isto tako i od zeludca. Tako da znam kako je to neprijatno i strah se automatski povecava .

andjelija , veruejm da ce se sve resiti najbolje kako je moguce , jer ti si mlada i vodis maksimalno racuna o tvom zdravlju. Za tvoju mamu sve najbolje sto moze biti .

ontario, hvala na pitanju, danas mi je dobro , mislim da je neki virus u pitanju jer nisam imala temperaturu, samo iznemoglost i sve me bolelo da sam jedva radila , uzimala sam nekoliko dana oragino oil i nisam isla ni kod doktora.
Samo da ti vec dobijes sve te nalaze , pa da znas sa cim treba da se izboris. Dobro znam koliko je to ovde sve komplikovano i sporo ide .
Super si odreagovala kad si osetila paniku da si izasla u kuhinju i zaradila se, sa tim si presekla misli, pa si i samu paniku skratila. tvoj muzic mora da ti se pozali kako on dozivljava taj posao.Verovatno da je nezadovoljan dosta sa istim pa se zato i oseca depresivan.
Kako sam ja razumela , kad mislimo o proslosti sta nam se desilo ili ne , tada se osecamo depresivni, ako idemo sa mislima u buducnost , sta ce biti? tada smo ankziosni, ako misli lete u proslost i buducnost tada se pomesa ankziosnost i depresija. Sad do nas je verovatno kojom brzinom mozemo uhvatiti nase misli i vracati ih u sadasnje vreme.

Pozdrav za sve !
SnezanapP
Stalni član
Stalni  član

Post od SnezanapP »

Da,Ontario posebna je tema kada ti ljudi odnosno lekari malte ne ne veruju da si bolestan.Tacno znam o cemu pricas jer se to i meni redovno dogadja.Kada sam pre nekoliko dana zavrsila u urgentnom tri lekara koja su me pregledala gledala su sa nevericom da sam ja pacijent.Prvi je u hitnoj ragovao kada sam pokazala uput za kardiologa ,,Da li je OVO Vase?,,Mada sam se gusila morala sam da se nasmejem ,,Ne izgledam bolesno ,doktore?,,Kada sam mu objasnila kako se osecam dao mi je prolaz do kardiologa.Ali on je odbio i da me pregleda rekavsi da ja nisam hitna i da cekam pregled posle tri,a ja sam se i dalje borila samo da udahnem vazduh.Vratila sam se kod onog iz hitne i imam utisak da mi je on iz neke licne simpatije izvrsio sve analize koje je mogao.Posle tri sata obrela sam se kod interniste jer kardiolog vise nije radio i ta doktorka sacekala me pitanjem..,,Sta Vi radite ovde Snezana?,,I kako sve ovo komentarisati?...

Odlucila sam da uzmem stvar u svoje ruke i zakazala pregled stitne kod privatnika,a uskoro cu i kod kardiologa.A sve one godine koje placamo socijalno osiguranje,novac bacen kroz prozor
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Drage moje prijateljice :P ,
ja vam sutra ocekujem nalaze,malo sam nervozna,ne bojim se ako kaze lupus(ne znam puno o tome)ali se bojim da nesto drugo nije u pitanju.U svakom slucaju nadam se,da su nalazi gotovi i da ce mi bar nesto reci...
Ja sam danas tuzna,pricala sam sa majkom,dobila je nase slike,pa mi kaze ne salji mi vise jer kada umrem samo ce razvlaciti :cry: :cry: :cry: moja draga majcica :cry: :cry: :cry: zaspala sam malo posle podne pa sam se probudila misleci o svemu sto mi je danas rekla :cry: :cry: :cry: mesto placa odlucila sam da treniram na mojoj spravi(biciklu),mada nista ne moze ovu bol u srcu sto osecam olaksati.Da li cu je ikada vise videti,da li cu???? :cry: :cry: :cry:
Jebem ti ovu daljinu,jebem ti prokleti rat,jebem sudbinu,jebem zivot,jebem onoga ko je zaposceo rat,jebem im mater svima,neka im se sva moja bol i suze vrate,ne samo moje nego i hiljadama nasih ljudi rasutih po citavom svetu.
Jebem prokletu 91 godinu kada je rat poceo,kada nam srusi mladost,snove......jadna moja 69 generacijo!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Sta smo mi kome skrivili,cije li to grehe placamo? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Prokleti Balkan,pa zar ni jedna generacija ne moze proci bez rata?
Kada izgubim majku,sta cu imati u nasoj zemlji......grobove....i nista vise :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Imacu rane koje nece biti izlecene nikakvim lekovima,terapijama i glupostima.....imam ih i sada,ma kome poboljsanju da se nadam,kome ozdravljenju.....zivim a ne znam da zivim,do kada ce srce boleti????
Drage moje izvinite.......pukla sam.....ne mogu vise....boli me dusa..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ljubi vas vas Ontario
Korisnikov avatar
sara08
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Dec 05, 2009 12:24 pm

Post od sara08 »

samo nabrzinu da vas pozdravim sve...
na fakultetu sam pa nemam puno vremena, moram paziti da me asistent neskuži :lol:
kod mene je stanje vise manje okej, jedino mi se vrti...
ontario znam da ti je tesko.. no vjeruj da ce mama biti dobro! nemoj sada vec razbijati glavu o tome kako ces bez nje, ona je tu i to je najvaznije... drzi se :wink:
saljem vam puno pozdrava!
* Sve je moguće ako ne odustaneš od snova već na prvoj prepreci! *
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm

Post od andjelija81 »

samo da se javim . .
sutra idem kod zubara da vidim sta je sa tim zubom i da li mi je ovo sve od njega, ili uva, ili neka neuralgija. . veceras zavrsavam sa antibiotikom i sacekacu pa cu tek sledece nedelje da odem kod ginekologa za briseve, da sacekam malo da prodje dejstvo antibiotika. . htela bih bebu ali se samo nadovezuje jedno na drugo, nikako da budem zdrava :( srce mi ponakad preskace, a nekad uzasno uspori .. puls mi je sad ok dok pijem ovaj lek, ali mi pritisak i dalje svakodnevno skace, nekada ujutru, nekada uvece, nekada kada imam stres, nekad bez ikakvog razloga, ne znam vise ni sama. . postala sma nekako preosetljiva i stalno za svasta brinem, sekiram se, onda pocne panika. ..
danas nisma otisla na praksu da bih otisla sa mamom kod lekara. . bile smo na ultraz vuku bubrega, na kontroli . .na jednom je komlikovana cista koja je kalcifikovana, ali nije kamen tako da se ne moze razbijati, samo operisati ako ne daj Boze do toga dodje. . a na drugom svako prica drugacije, ne znamo jos uvek nista dok sredinom aprila ne uradi mr. treba jos neka 2 snimanja na nuklearnoj, da se vidi f-ja bubrega. . manje ide u wc nego sto je uobicajeno, sto znaci da postoji neka staza, zastoj .. ni baka mi nije dobro, nasli su joj neku vodu u stomaku, pa treba da ide i ona na snimanje.
ja gledam sta cu sa mojim zivotom i nekako ne mogu da odlucim, bas sam na nekoj raskrsnici sada. sta god odlucila, cini mi se pogresno. :( da li da trazim posao, ostajem trudna . .? sa jedne strane mislim da bih bila bolje psihicki da radim, budem korisna, a sa druge mi se to cini sada da nekako ne zelim, da bih pre sedela kuci i bila trudna. .. moj suprug me podrzava da trazim posao ako ja tako zelim ali je za to da onda prvo diplomiram jer ce kad se zaposlim sve biti teze da nadjem vremena. .ali ako se on pita zeleo bi bebu. :D danas pricam sa mamom i ona mi kaze da i tata jedva ceka i stalno pita hoce li on to doziveti :( pa bas se nekako bezveze osecam, od mene sve zavisi, a ja nikako da se odlucim. i zbog kukavicluka i zbog zdravstvenih problema koje imam :(

ontario, nemoj da budes tako depresivna. nisi ti ni za sta kriva, tako se jednostavno desilo, nemoj da se bezveze ubijas u pojam takvim razmisljanjem. sto se mame tice, tu sve zavisi od tebe :wink: pricale smo o tome, zar ne? meni je stvarno zao da gledam kako je tebi tesko i tvojoj mami je sigurno jos mnogo teze, ali moras jednostalno da preseces i gotovo! javi nam kada budes znala neki od rezultata ..ako je lupus nemoj se sekirati, sa tim se zivi :wink: moja sestra ima 2 autoimune bolesti a ima svega 24 godine i malog sina od godinu dana . .to nije najgore sto nam se moze desiti. a dace Bog da nije nista opasnije od toga, nemoj da razmisljas odmah crno.

snezana, potpuno te razumem kako se osecas. . i mene cesto tako gledaju doktori, kao ti mlada, sta hoces, sta tebi fali? :roll: kao da se samo starci razboljevaju. . uradi sve analize koje smatras da treba, mi ipak najbolje poznajemo svoje telo. ja bih trebalo da uradim brdo toga (po mom misljenju) ali zbog kukavicluka se ne bih usudila.

samo da namignem i ostalima na temi: majo :wink: zola :wink: saro :wink: nadam se da nisam nikoga zaboravila. . .
javite se kad stignete, POZZ
zola29
Aktivan član
Aktivan član

Post od zola29 »

ontario, rastuzi me ti sa tvojim postom, sa majkom i mislima. Tako nam je kako nam je , to moramo primiti i ici dalje kako najbolje znamo , svako od nas . Mislim na nas koji smo ovde gde smo . Nadajuci se da ce doci vreme da mladi ne moraju da idu za poslom dalje od svoje zemlje izuzev ako ne zele licno.
Sto se tice tvog pitanja ; "Da li cu je ikad vise videti?" pokusaj koliko god mozes da pitas sebe; STA JA MOGU DA URADIM DA STO PRE ZAGRLIM MAJKU I ONA MENE?" mislim takva i slicna pitanja , pomocice ti da se fokusiras na tvoje zelje , a stim i na akciju koja ce doprineti zeljama.
Znaj da si ti jaca nego sto puno puta mislis . U to ne sumnjam , jer znam koliko osoba mora biti jaka , proci sve to sto si prosla i dalje ici napred sa kojim korakom nazad je sasvim ljudski i svi imamo svoj limit.

Ne sumnjam da ti mozes , samo bih zelela da ti to sto pre uvidis.
Nadaj se najboljim rezultatima sutra , ma kakvi bili znaj da ces uraditi sve najbolje sto je u tvojoj moci.

andjelija , ponekad dodje ta osetljivost do izrazaja , pa samim tim i simptomi se pojacavaju. Mislim to znam iz iskustva , kad se vracam u nazad sa analizom sebe i kad god sam imala stresnih situacija koje sam veoma lose podnosila iz neznanja da se postavim prema istima. aritmije , ankziosnost i pritisak su kolo vodili , ali ja nisam znala da me to sve opominje da malo zastanem gurajuci sebe preko linije svojih mogucnosti.

A kad se tice familije , posebno mame i svih koji nam znace puno, prirodno je da smo i mi potreseni sa svim njihovim problemima sa zdravljem. Jer zelimo svim silama da izdajemo u susret koliko god mozemo.
Odgovori