Dragi moji!!!!
Prvo da vam kazem da sam veoma iznenadena jer sam imala odlican susret sa lekarom u Walk in Clinic koji je bio JAKO ZABRINUTA ZA MENE
Pokazala sam mu nalaze krv od prije mesec ipo dana,rekla sam mu nalaze od prosle nedelje i bio je jako ljut na mog lekara jer me nigde nije slao i jer nece da me salje nego mi je rekao cekaj 8 mesec da vidis reumatologa.
Ovaj ce me lekar hitno poslati kod internal medicine doktor jer kaze on ce ti raditi ispitivanja da vidi sta se desava jer je moguce da imas autoimunu bolest ili zapalenje krvnih arterija oko srca
Rekao mi je da autoimuna bolest moze biti da mi napada bubrege,jetru ili bilo koji drugi organ u telu i da se sve to mora ispitati i vaditi antitela.
Jako sam zadovoljna,nisam mu se mogla dovoljno zahvaliti jer moj lekar nece nista da preduzme a meni nije dobro.
Nalazi mu lepo pokazuju,jebala ga reuma ja to nemam,moja je mama to imala i znam kako joj je bilo tesko.Uostalom nisam glupa;REUMA FAKTOR u krvi mi je normalan.
To sam rekla i ovom doktoru i bio je pozitivno iznenaden na mom znanju i rekao mi da sam jako pametna i obrazovana osoba
Mozda to mom doktoru to smeta
Draga Zole,pa koliko si bila zaglavljena u liftu?
Da li si bila sama?
Kako si izdrzala biti smirena?
Moja se mala danas jako uplasila kada je isla iz skole liftom jer joj lift nije hteo da stane na 5 sprat nego ju je odvukao gore,pa dole,pa je onda stao i konacno opet krenuo pa su se vrata otvorila na 5 spratu....
Rekla sam joj da ide stepenicama jer mi je rekla mama pocelo me gusiti,ona ima asmu inace i bila je sama u liftu.
Zole drugacije je citati kojekakve stvari nego cuti od nekoga.
Ja imam stotine knjiga o tome,sve je to zivo sr.......jer lepo sve pise u knjigama a drrugacije je kada se to dogodi.
Svaka osoba je drugacija,niko nema iste probleme,mozda slicne,pisala sam ti koliko ja imam dijagnoza.
Draga Zole naravno da mi treba strpljenja,sve treba ici korak po korak ali ja sebe uopste ne vidim u nekom uspehu,necu da lazam sama sebe.O tome cu diskutovati u ponedeljak sa psihijatrom,da lekovi su mi pomogli da ne placem stalno,da budem smirena,da se ne tresem i ne sekiram svaki dan,da lepo spavam ali mi nije pomoglo sto se tice fobija.
Imaju ovde u bolnici free 12 terapija i on nece da me posalje kaze,ma tebi ne trebaju price.On je odlican psihijatar ali ko zna mozda bi mi pomogle,jer nemam sta da izgubim samo dobijem zar ne?
Pitacu ga opet i ponedeljak
Gde ste drugari,Snezo duso,Andelija,Sara,Majo sto vas nema?????
Cmok za sve vas........Zole...... e sto mi nisi blize,ma bar ja da mogu dovesti do tebe auto,pa da se lepo isricamo....