Svaka cast na pesmi i savetima.Jako mi dobro dodu,hvala vam svima od srca!

Nadam se draga da ce ti nalazi biti dobri i da ces nam javiti dobre vesti.Imas anemiju kao i ja i verovatno ti zato i srce lupa i osecas nekada nesvesticu i malaksalost.Ja bih ti preporucila draga da ipak proveris krvnu sliku i ako treba EKG srca za svaki slucaj mada znam da ti moze biti od anemije i od ankcioznosti.Ja sam imala veliki problem sa aritmijama dok nisam pocela piti lekove antidepresante,smesno je reci ali sada mi se samo ponekad desi i to jako retko u odnosu na prije.Sve su mi pretrage uradili sto se tice srca i govorili da je to od ankcioznosti ali ja nisam nikome verovala.Bili su u pravu sto se toga tice.....
Zato obavi se pretrage,pa ces onda najbolje znati.Ja sada moram poceti piti tablete zeljeza......opet a one mi stvaraju probleme za stomakom

Idi kod drugog lekara da ti da uputnicu da vadis krv jer je to jako bezobrazno ako ti tvoja doktorica neda.Ne odustani!!!!!!!
Imas pravo da znas kakva ti je krvna slika posebno jer imas tih problema i cireve......
Draga posmatraj stolicu kakve je boje obavezno,ako je tamno kao katran odmah za bolnicu,ne mora te nista boliti ali OBAVEZNO vodi racuna kada ides u WC.....
Draga Andelija nema te danas a ja gledam da procitam tvoje savete,nema ni Sneze.......gde ste drage

Maje nam nema da se javlja,ne znam kako joj je mama......
Lepe moje uzivajte u jutru a ja idem sada da spavam,bas su me osinile ove moje tablete.....
ccccccccmmmmmmmmooooooookkkkkkkkkkk!