draga ontario tek sada vidim tvoj post od sinoc. jako mi je zao zbog toga sto se sinoc desilo, i drago mi je da vidim da je danas stvar bolja! ja mislim da te on nije prestao voljeti, nemoj tako razmišljati! moguce da je to sve od ljekova, pitaj psihijatra. mozda je on samo bio lose raspolozen od puta, no to nije razlog da se tako ponasa. ja sam jako losa u tom podrucju, decko me godinu dana varao sa prijateljicom, da nisam ni po cemu to mogla naslutiti, tako da i nemam neki pametan savjet, ali zato saljem podrsku i poljubac preko oceana

kako tvoja ruka? nadam se da je bar malo bolje

ja vam se moram pohvaliti da sam danas dobila 2 potpisa u indeks i jos rijesim kolokvije i imam ocjenu

sutra imam kolokvij pa to sad malo citam, no neznam hocu stici sve. nadam se da hocu
i danas sam bila jako ponosna na sebe, smijesno je kako kada napravim mali korak osjecam se da sam napravila nesto ogromno, i to u stvarima koje su mi prije bile normalne
danas sam otisla kod prijateljice, hodala po trgovinama, otisla sama na veceru (prije me bilo strah ici samu), pozvala prijateljice na kavu i dok su one bile ispravim leda i opet me probode u prsima i pocne strah se javljati, e reko neces ovaj put

pricala sam s mamom i bakom i obje su rekle da se vidi po meni da mi je bolje, u trgovini sam se neki dan bas ludirala, obula dvije razlicite cipele i tako hodala uokolo do ogledala, smijala se, veselila... kao da vise nemam onaj preplaseni izraz na licu, da se po mom glasu vidi da mi je bolje... a i djed kojemu nisam nista rekla o tome je skuzio o cemu je rijec, pa ipak je doktor i jucer me vozio u stan i kada je dosao kuci rekao je baki da je i on primjetio blagu promjenu na bolje... premda me jucer uhvatio blagi panicni pa sam popila normabel jer sam bila sama u stanu... no eto, nadam se da ce biti bolje

javite se

saljem vam puno pozdrava i poljubaca, a ontario uz tebe sam! drzim fige da sve prode u najboljem redu i hoce zasigurno, muz te voli sigurno

pozdrav :-**