Drage moje,evo i mene veceras sa vama.....
Danas me jako bolela ruka i rame da sam oplakala,nisam nista tesko radila samo sam zamesila kiflice.Ja zaista vise ne znam sta da radim

idem u ponedeljak kod lekara,MRI ramena i lopatice je ok.....pa ko ce onda da mi veruje
Draga Sara,vidis da ima nesto sto je potenciralo panicene napade/STRAH
To ostaje podsvesno u nama,dovoljno je mozda da se desi samo mali incident i da pocne agonija napada.
Kazes zmija......ok......meni je pevac razbio glavu kada sam dirala kredlice i bila sam 2 ipo godine rekla mi je majka.Do tada dirala sam sve zivotinje od tada NIKADA sve do 2006 godine jer sam tada prvi puta u zivotu pomilovala mali stene i odma ga je muz kupio.Ime mu je Max.....
Kada sam bila jako mala secam se da su me zakljucavali u WC u kome je bio mrak za kaznu,svaki puta kada ne bih rucala.Moj je otac saznavsi za zle namere te uciteljice me ispisao iz vrtica i nikada vise nisam isla.Tada sam bila takode 2 ipo godine...
Kada sam bila mala pala sam na glavu pa sam morala nositi naocale,svi su me zafrkavali,zvali sova,sovuljaga,debela i nikada nisam bila skoro sretna u osnovnoj skoli.Na veselicama niko samnom nije hteo da plese od skolskih drugara.Ja sam ljubav pronasala u sportu,jako samo bila zgodna,izgubila mnogo kila,zbog kompleksa prestala nositi naocale i nasla ljubav svoga zivota.Moga muza.....eto bila sam 15 godina......
Tebi je u porodici ankcioznost,kazu ide i genetski bar ovde u Kanadi.....e ja to ne znam posto bake nisam znala umrle su,dede isto,tako da zaista ne znam.Imam polu brata i njegova bivsa zena mi je rekla da je prije par godina dobio sizifreniju i lezao na psihijatriji u Nemackoj.Ja ga nisam nikada pitala,ali nameravam jer nece da mi kaze.....
Taj nas adrenalin kada proradi u toku napada je toliko jak,da se nama ustvari nista ne moze desiti ali mi se "paralisemo"jednostavno ne mozemo da realno razmisljamo.Kada bih si rekli stop,ili kada bi nas neko osamario da nas zaboli u toku napada sve bi prestalo.Ja jedno znam razlog za strah postoji,da li od detinjastva ili od srtesova to ne znam ali i da znam sta bih promenila?
E verovano nista,posto ne znam da se kontrolisem
Zato ne razmisljaj odakle,zbog cega,zasto ja nego nastoj da NAUCIS kako da zivis sa tim.
Dokle god mozes ne stavljaj lekove u usta,ne poredi se sa nikim.Ja sam preko 40 godina,ako ih moram uzimati citav zivot nije vazno.....ali ti si jako mlada i trebaces jednog dana da stices svoju porodicu,decu itd.
Od jedne prijateljice na poslu sam cula da nju recimo smiruje bojanje,a ona ima 47 godina....
Nekoga smiruje resavanje krizaljke,nekoga da nesto radi po kuci,negoga da cita ili slusa muziku.....ja licno pricam za sebe,smiruje me pranje tanjira,kuvanje,usisavanje,brisanje prasine,ves itd....
Ako pocnem da istrazujem na kompjuteru ili citam knjige o tome sto sam sve radila gotovo je

ma nema sanse da se smirim,jos mi je gore......
Uvek ono kao kod tebe i nas "panicara"sta ako
Eto ja se recimo bojim sta ako prestanem disati,dobijem napad i niko mi je pomogne a bolnica daleko

eto sto sam ga zakomplikovala
Znaci podvesno,tek sada primecujem bojim se smrti i NE VERUJEM ljudima........eto dode ja do zakljucka.
Izgubila sam zinenada oca prije 4 godine za koga sa bila jako vezana i koji mi je bio oslonac u zivotu i ako smo bili daleko hiljadama kilometara,njegova pisama su mi lecila dusu,njegov optimizam preko telefona mi je ulivao snagu,nastojala sam da budem jaka kao on i da ga kopiram,da ne bih nikada posustala u zivotu.
On iznenada ode,legenda moja neka mi=u je laka crna zamlja i neka ga Andeli na nebu sa Gospodom,Sinom Bozijim i Majkom Bozijom cuvaju.
Znaci izgubila sam se,nisam znala kako da hodam dalje u zivotu.Kojim putem levo ili desno?
Tada sam se osecala kao malo dete/jos uvek ponekad kome treba roditeljski zagrljaj,roditeljska ljubav....e to mi fali....jako....majka mi je bolesna sama daleko u nasoj zemlji,mastam da je grili da lezim pord nje,da je ljubim.....a to je samo moja masta,stvarnost je da sam deleko......
Puna sam samo sto ne explodiram,disem,zivim,hodam zbog svoje dece ali kao da zivim neciji tudi zivot a ne moj.
Sada sam na lekovima,manje placem,smirenija sam,ne tresem se,nemam napada panike(Hvala Bogu Dragom)ali sam kao u nekom bunilu,ne znam sta je starnost a sta ne.Mozda zbog lekova,ne znam ali nema veze funkcionisem nekako.
Uzecu jedan dan pa cu pobacati sve knjige koje sam kupovala o napadima,necu vise nista da me podseca na to.
Imam osecaj da neko treba da me "probudi"iz ovog bunila....da li ostrom kritkom,da li lepom ne znam.....
Eto ja ode na moje da vidis kako nisi sama....
Draga moja Andelija,mozda i jeste bio napad panike jer je jako,jako neprijatno kada se to desi.Ja sam imala do sada par toliko jakih napada da nisam verovala.Ne znam draga moja da li treba da stalno proveravas tlak,jer tada se jos vise uplasis.Vidi ovo,ja ga nemam mozda i bolje jer bih samo osluskivala kako mi kuca srce.Imala sam malo duzu epizodu aritmije u kupatilu danas,nije mi bilo svejedno,nisam nasekirana ne znam sta se desilo.Imala sam jaku kiselinu jutros pa mozda i zato....
I ja sam anemicna draga secas se i nisam dobila B12 vec dugo,e sada cu u ponedeljak.Ne plasi se vaditi krv,sve je uredu i nemoj vise da razmisljas da si bolesna.Super si zdrava,sve ti je uredu sa glavom da nije Nedaj boze ne bi ti se samo zavrtilo u glavi imala bi ti i druge probleme.Vrtoglavica ide od toga ako nisi jela,nezgodnog pokreta,tlaka,napada ma ima hiljadu razloga......
Nekada se desi od umora,nespavanja,nase anemije.....uh.....ma stotine razloga.
Meni se desi ne znam da li je od lekova,tlaka.....pojma nemam ali prode,ne odma ali ne mislim da je nista ozbiljno.Draga ako vec osluskujes sve onda idi kod lekara HRABRO!
Samo dobri nalazi ce te umiriti i neces se sekirati.....vidi meni je papa test ok,tako su mi rekli i vidi sta sam nasla na kompjuteru::::
ako nesto nije uredu sa papa testom zovu ODMA i ne ceka se 4-6 nedelja zato idi hrabro.Mlada si i sve je uredu,ja sam se brinula zbog ciste,zbog pobacaja sto sam imala,krvarenja,sto imam ugruske itd.
Da nije toga ne bih ni isla kod ginekologa.....
Postala sam sumnjicava i u lekare STO NIJE DOBRO......
Pa nisam ja lekar,uvek mislim ma oni u labaratoriji su napravili gresku,samo nesto trazim grozna sam......mesto da se opustim ja idem u nedogled
Nemoj da mi javis da nisi isla,hajde draga samo napred.....
Bas mi je zao sto je mama bolesna,ne sekiraj se proce ce samo joj je malo oslabio organizam.Kupi joj vitamine da pije,narociti vitamin c,koji je za nas isto pozeljani.....
Eto skuvajte kaficu i citajte roman od Ontaria,sto vam se ja ispraksa na tastaturi skoro tipkam napamet
Majce bas je dobro sto si se malo opustila,to ti sada najvise treba.Draga Majo sve ce biti uredu videces
Budi nam jaka,javi nam se ponekad....cmok.....
Drage evo sada cu ja skoro na spavanje e sada kada ujutro ustanem hocu da procitam vasa pisma,pisite miiii!
Sve vas grlim preko okeana