Zelim samo da vas pozdravim sve...ja sam ona s pocetka ove teme (ako me se secate)...Bas me dugo nije bilo ovde i prosto ne mogu da verujem da se ova tema rasirila na 84 stranice....Mislim da je to pohvalno,ali u isto vreme mogu da izrazim zaljenje,jer je sve isto kao na pocetku....Zao mi je sto vecina ima iste simptome i isto se oseca kao pre..

*drbgd.....Slazem se sa Vama u potpunosti da bi trebalo da vecina ljudi koji imaju ovakva i slicna stanja da se obrate dobrom psihoanaliticaru,ali to je kod nas veliki problem.Malo ljudi se odlucuje za takav korak prvenstveno iz finansijskih razloga,jer je ljudima lakse da se odluce za neke alternativne nacine lecenja i neke samo njima prihvatljive samo zato sto su oni jeftiniji...Kada bi se psihoanaliza radila u bolnicama,bilo bi puno ljudi koji bi se odlucili za tako nesto..Za sada nema nista od toga...zato sto psihoanaliticari SAMI finanisraju svoje specijalizacije,pa shodno tome ne zele nekog besplatno da lece,sto je po meni u redu...Ja licno mogu da prihvatim svaki metod koji psihicki pomaze bolesnom coveku..Ali Vi ste takodje u pravu kad kazete,da zdravlje nema cenu i da bi se ovakvi problemi resili potrebno je sistematsko posmatranje i to duze vreme...Prvi i odlucujuci korak mora da se odigra unutar nas samih..
Drago mi je da sam opet sa vama....Pozdrav...Iva