aritmija

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
majabgd
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 07, 2008 12:47 am

Re: aritmija

Post od majabgd »

Zdravo,drustvo,vidim svako se sa svojom mukom bori.Ja sam onako,stvarno se raspadam,sve zivo mi se nakupilo,vec vise od 2 nedelje nisam imala ni dan slobodan i lici mi da necu skoro imati.Kao idiot nosim ovu moju hranu sa sobom,jos dve nedelje pa kontrola.Prija mi,smrsala sam par kg paa se lakse osecam.Nadam se da cete mi biti dobro.sad sam u zurbi,pisite novosti a ja cu se na duze javiti cim stignem!Cmok!
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Drustvo javljam vam se na kratko....sutra idem kod specijaliste za kicmu,veci je od onog neurologa sto sam vam pisala.Juce sam ih zvala i rekla sam da sam nezadovoljna i hocu da vidim surgeona.Sretna sam......super sigurno cu saznati vise...
Inece zvali su me i od ORL specijaliste u vezi limfnih zlezda pa idem da ga vidim 1 Decembra.Usi su mi zacepljene vec nedelju dana,imam neki pritisak,pa mi je doktor dao sprej za nos...
Juce mi je pozlilo posle masaze jer mi je dirala vrat,imala sam toliku glavobolju u potiljku da nisam mogla ustati sa fotelje.Proclo je posle par sati,a sve do tada stavljala sam na vrat i deo potiljka vrelo iz mikrovalne.Definitivno mi je glavobolja od vrata....
Majce bar si nam ti dobro,super pa nam se uvek javis bar znamo da nismo same ovde na forumu.
Andelija sta je sa tobom?
Kiss za sve vas......
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Gde ste drustvo?
Zasto nema nikoga?
Majce javi se,Andelija sta je bilo kod lekara?Javi se
:P :P :P Cmok :P :P :P
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm

Post od andjelija81 »

drage moje. . .
ja sam vam bila malo prehladjena i jos uvek sam. nikako da prodje. . .mada su mi simptomio jako blagi. jedino sto me brine je sto povremeno osetim mucninu u zelucu, bas intenzivnu i za to vreme mi bude bas lose, pa prodje. . .ne znam jel to povezano za bolescu ili mi je zeludac riknuo od nervoze. . .
sa mojima se nisam vidjala 2 nedelje da ne bih mamu zarazila i bas su mi nedostajali, zadnjih dana sam plakala :oops: sinoc sam ih zvala i dosli su kod nas. ne bih oprostila sebi da se ona od mene razboli jer ko zna kako bi se lecila, ona skoro nikakve lekove sada ne sme!
ovde je prava panika oko tog novog gripa i ja vas molim da ne primate vakcinu, svasta smo culi lose o njoj!! moj dragi je rizicna grupa jer njeovog kolege devojka radi u urgentnom bas sa obolelima. taj kolega danas nije dosao na posao jer mu curi nos :o a njegova devojka ima temperaturu :o moj dragi se zali da i njemu od jutros curi nos :o
meni nekada ujutru bude sasvim dobro i potpuno zaboravim da treba da popijem lek, pa ga uzmem tek oko 1, pola 2 .. a nekada kao jutros osecam neku uzlupanost kao da mi je skocio pritisak, a ustvari nije .. .
mama mi je prilicno uplasena i bojim se da ce da poklekne pod propagandom i da ce primiti vakcionu! uskoro ide na mamoglafiju, i mene vec sad hvata panika! samo da da Bog da bude sve u redu, samo bi nam u ovoj situaciji jos i to falilo ... .
ljubim vas :wink:
majabgd
Aktivan član
Aktivan član

Post od majabgd »

Zdravo drustvo!
Ontario,kako si?Sta je bilo kod neurohirurga?Nadam se da si dobro i da ti na masazi nije nesto povredila!
Andjelija,nemoj se toliko plasiti.Pa kazu da je normalan grip smrtonosniji od ovog nego se ovaj brze siri i zarazniji je pa zato deluje da vise ljudi umire akad neko umre od obicnog ni ne javljaju pa ne znas.
Vodi racuna o imunitetu,pij neko ajkulino ulje,ehinaceu,vodi racuna o higijeni pa ako te i pored toga uhvati sta ces sad.Bie sve ok,kazu da ko stalno o tome misli i panici,da je pod vecim stresom pa ce mu pasti imunitet,prema tome,nema panike :wink: .To ti je manje vise lutrija i ako te hoce nema druge nego da se boris.Samo hrabro!
Ja sam vam malo nervozna ovih dana.Svadjam se nesto sa najboljim prijateljicama jer ne trpim nepravdu prema drugome pa i nisam nesto raspolozena.Tacno osetim da mi se srce uzlupa i preskace kad se prepirem i nerviram.Toliko o tome da sve to nije na nervnoj bazi.Ma sve nam je iz glave.
Ljubom vas!
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Drugarice moje drage :cry: :cry: :cry: evo vam se javljam da vam kazem da je juce mome tati bilo 4 godine od kako je umro,da bih u toku jucerasnjeg dana dobila poziv da mi je majka u jako kriticnom stanju u bolnici :cry: :cry: :cry:
Majka mi je dobila srcani infarkt,spasila ju je svekrva koja je preko telefona cula da moja majka jedva prica.Kada je dosla hitna mami nisu uspeli izmeriti pritisak jer ga nije bilo.Juce sam pricala sa lekarom koji ju je primio i on mi je rekao male su sanse za majku jer ona uopste ne reaguje na terapije i stanje se ne popravlja.Nije mogla da prica a samo na trenutke je otvarala oci.Nalazi se u sok sobi.......Ja sam vam preplakala citav dan juce,molila sam Dragog Gospoda da mama prezivi prvi kriticnu noc i dobila sam poziv u 2 sata ujutro da je majci bolje i da prica.Gospod je uslisio moje molitve i molitve moje drage snaje,prote i nase su molitve stigle do Gospoda.Majka je jos uvek jako kriticna rekli su mi danas u bolnici,za sada je dobro ali ne znaju sta se moze desiti,pod rizikom je da dobije opet srcani ili mozdani ali nece Gospod Dragi dati da moja majka ode sa ovoga sveta.
Ne moram vam reci kako se osecam,Bog je poslao moju svekrvu da dode kod mame u stan posto je ona zena sto je cuva bila otisal kod svoje familije na rodendan ujutro a trebala se vratiti posle podne.Dobila je poziv od moje svekrve da mi je majka u bolnici.Tesko joj je jako,jer nije bila pored majke,osuduje se stalno i ja sam joj rekla da to ne radi i da je tako moralo da bude.Niko nije kriv,Hvala Dragom Bogu pa je majka ziva.Strahujem sada od svakog poziva iz daljine,pijem lekove za smirenje i molim se Bogu.Muz mi stize kuci u petak,danas me je zvao kada je dosao sa puta i kada je saznao i ohrabrio me dusa moja.Deca su pored mene,jako sam sretna sto sam sa svojim Andelima,veruju da ce baka biti dobro i da nece umreti.Drago mi je pa imam oko sebe veliku podrsku,moju dragu komsinicu koja je provela citav dan pored mene i koja me tesila dok sam plakala.Sretna sam jer imam moju snaju i ako preko telefona delim skupa sve,jako je volim.Zvala sam svoga brata juce da mu samo cujem glas i ako to nije njegova majka jako mu je bilo tesko kada sam mu rekla.
Nisam sama u ovim trenucima kada mi je tesko dok mojoj majci jedva srce kuca i jako je slabo kao sto lekari kazu.
Neka je Bog Dragi i Majka Bozija na nebu cuva!
Puno vas sve volim,mislite na mene drage moje prijateljice!
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član

Post od andjelija81 »

jao ontario, ja sam tek sada ovo procitala!! :( postoji li sansa da hitno odputujes kod majke? pokusaj da vidis, to bi bilo najbolje, veruj mi. imas svu nasu podrsku ovde, nadamo se da ce sve biti u redu!! drzi nam se i javljaj nam novosti. ljubim te
majabgd
Aktivan član
Aktivan član

Post od majabgd »

Joj draga Ontario,jako mi je zao!Andjelija je potpuno upravu,ako ima ikakve sanse trebalo bida odes.U ovoj situaciji je to najpametnije.Puno te ljubim i mislim na tebe!Javi obavezno sta se desava!
majabgd
Aktivan član
Aktivan član

Post od majabgd »

Ontario,sta se desava?Pisi nam,brinemo se!
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Drage moje mama je jos uvek u sok sobi,kaze doktor da joj se stanje popravlja i da je proslo stanje koje je bilo jako kriticno.
Kada ce izaci iz sok sobe ne znam ali sam cula da se jako sekira za racune,da li su stigli itd.
Kazu da jako slabo jede,to me toliko ne sekira kolko se brinem za njeno srce.
Ne mogu ici,dobila sam prekljuce napad panike kod lekara,ne samo zbog toga nego nema ko da mi cuva decu.Muz se vraca u petak i ide u ponedeljak na put.
Danas je druga noc kako ne spavam,jako se sekiram :cry: :cry: :cry:
Dokror mi je juce dao nade i oraspolozio me kada je rekao da se majka polako oporavlja i da ide na bolje.
Sada cu zvati svekrvu pa cu cuti kako je mama jer je juce bila kod nje u poseti.
Ja sam prije 3 dana dobila 2 inekcije u leda,lopaticu-i u velikim sam bolovima.
Ne mislim vise na sebe samo na svoju majcicu.
Majo draga videla sam da si imala nesporazuma sa prijateljiciom kako je sada?Da li radis?
Andelija draga kako si sada?Da li ti je bolje?
Meni je mali sada bolestan,jako kaslje i ima temperaturu.Imao je upalu oka i sada i ovo bas se sekiram....
Mala je sada dobro i ona je imala gripu prije 2 nedelje,Hvala Bogu proslo je....
Drage moje mislite na mene,javicu se opet cim stignem....
Ljubi vas vas Ontario
p.s
ovi glupavi antidepresanti ne pomazu,nema tih lekova koji mogu zaustaviti sekiraciju i suze za majkom koja je jako bolesna
Draga moja majcica neka je Dragi Bog cuva i neka je Sveta ruka Majke Bozije i Gospoda Isusa Hrista izleci
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član

Post od andjelija81 »

Ne mislim vise na sebe samo na svoju majcicu.
ontario, ovo sto si napisala. .tako i uradi!!! zaboravi napade panike bar sada. . . sedi u taj avion i dolazi da vidis majku, mozda je na samrti!!! oprosti sto ti ja ovako pisem, ali moram! kazes boli te kicma i lopatica. . bolela te je i pre mesec dana i 2 dana tu nece nista promeniti. ionako cekas na mr, kada se vratis, resavaces to! sve sada moze da ceka, to nije nista hitno. ontario, poslusaj me preklinjem te, posle moze biti kasno, neces nikada sebi oprostiti! majci si potrebna, ona te zeli videti sada u ovim najtezim trenucima. nemoj da dozvolis da umre sa tvojom slikom u mislila, a da te nije videla, ona samo tebe ima!
nemoj se MOLIM TE ljutiti na mene, ja sam ovo morala da ti kazem. to je ono sto bih ja uradila, pa makar umrla posle toga. a ti sama odluci .. . LJUBIM TE :wink:
majabgd
Aktivan član
Aktivan član

Post od majabgd »

Ontario,dobro je da ti je mama bolje ali je svakao krajnje vreme da je vidis.Ja se slazem sa Andjelijom.U ovoj situaciji ne moze biti nista drugo vaznije pa makar i umrla.Deca nisu toliko mala da moras da ih cuvas kad ti je mama na samrti.Ako te razumeju koliko patis razumecce i ako odes a napadi panike,pa...sada zaista nije najvaznije kako se ti osecas.Ovo ti zaista govorim iz srca,nemoj da se ljutis molim te!Mislim da ces se kajati ako tako ne uradis i da za sebe onda nikakvo opravdanje necs naci a moze da bude kasno!Ne premisljaj se dugo!Sve se da izdrzati akajanje...pa to je mnogo teze.Ljubim te!
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Drage ne ljutim se,ne mozete da razumete jer niste ovde,ne krivim vas!
Ne mogu ostaviti malu od 13 godina,mali je ok on je 18 i radi.
Ovde deca moraju da budu na oku,nije kao kod nas,verujte mi molim vas.
Znate li da je gledam dok ide prema skolskim autobusom svaki dan?
Videcete kada budete imali decu,za sada znam da ne mozete razumeti.
Tesko je objasniti jer ne zivite ovde.Sto se tice karte svekrva je spremna da mi plati i hvala joj ali ne mogu ici iz drugih razloga.Znam da vam je to sebicno,imam napade panike let je dug razumete?
Ni jedne tablete ne drze 8 sati preko okeana!
Znaci to je razlog broj 2,nije tako jednostavno kao sto misite.
Nije to Evropa pa cu sesti u auto i doci za par sati,ovo je drugi kontinent.
Majci je bolje Hvala Bogu i izasla je iz sok sobe.Niko ne bi bio sretniji na svetu od mene i moje majke da se zagrlimo.
Mozete da me ne razumete koliko hocete ili osudujete ali da nije bilo jebenog rata nikada ne bih bila ovde.Da sam imala para bila bih u Evropi ili Srbiji.Znate li koliko je njih ovde koji nisu mogli da vide svoje roditelje i koliko njih nije bilo u poseti nikada?
Osudivacu se svakako ja to znam,osudujem se i zbog oca mada ne bih trebala.Nisam imala pasosa i 5,000 dolara kao sto su mi rekli da ce me kostati emergency let(laz) ali svejedno nisam mogla otici jer nisam imala dokumenta.
Tako je moralo da bude necu da otvaram staru ranu koja boli,niste ovde i ne razumete.
Bog samo zna kako mi je u dusi.....
Poljubac za vas obadve
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Gde ste drustvo nema nikoga.....
Majcica mi je izasla danas iz bolnice i pricala sam sa njom,sretna sam pa je bolje.....
Kaze samo joj se vrti kada proba da ustane zato mora da lezi.
Lepa moja majcica Boze Dragi na Nebesima Hvala Ti!
Pozdrav za sve vas od Ontaria
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član

Post od andjelija81 »

ontario, drago mi je da ti je majka bolje!! :D ja vam se nisam nikako javljala jer smo bili u velikom poslu zbog slave. imacemo goste jos i danas i sutra .. posle moram kod mojih da njima pomazem oko priprema za njihovu slavu koja je u subotu. mama mi ide u petak ujutru na mamografiju, pa smo malo nervozne i ona i ja. bojim se da se nije napravilo nesto maligno. . :( ljubim vas, pisite kad mozete!
Odgovori