aritmija

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Re: aritmija

Post od ontario »

Andelija bice sve uredu sa tvojim majkom.Bolje je sto ide na snimanje.....
Moja majka je dobro samo sto nece da jede a u bolnici je vec oslabila.Tamo je bila i na infuziji,sada kod kuce nece nista pa se sekiram.Pije jako puno lekova,slaba je,pricacu danas sa njom.Ova zena sto je cuva mi je to sve rekla jer kaze mama spava,cudno mi je :(
Zvala sam oko 2 popodne po vasem vremenu,a mama spava :cry:
Mojoj majci je isto u subotu devojacka slava.
Majce gde si?
Javi se da znam da si dobo.
Ja sam vam onako,ne pomeram se sa mesta i ako sam na lekovima.Ne verujem vise ni u to,gubim nadu svaki dan sve vise.
Idem kod lekara 1 Decembra,pitacu ga zasto je to tako..
Ne znam vise sta da radim? :cry: :cry: :cry:
Poljubac za sve
majabgd
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 07, 2008 12:47 am

Post od majabgd »

Cao drustvo!
Ontario,drago mi je da je tvojoj majci bolje,nadam se da ce se oporaviti i da ces ti uspeti uskoro da odes kod nje!
Andjelija,ne brini toliko,nece tvojoj mami nista naci,pa ni prosli put nije bilo maligno!Nemoj u napred da se nerviras i trudi se da ne uspanicis i nju!
Ja sam onako,imala sam problema sa besikom pa mi je nadjena eserihija koli.sad pijem antibiotike i cajeve.Mama mi ima tezak bronhitis ili upalu pluca,vec 3 nedelje se oko toga muci,kaze joj doktorka da je izgleda imala blazi oblik ovog gripa,u sta ja ne verujem jer nije imamla mnogo visoku temperaturu...Sad ima i sa besikom problema i tako u krug...Pozdrav!
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Andelija sretna Slava draga neka ste mi svi zivi i zdravi u zivotu!
Nadam se da ste se lepo proveli :P
Draga Majo kako si mi sada?Znam kako ti je tesko sa tom bakterijom,pij puno caja da se ispira mehur,uvin je super.Nadam se da ce ti majka biti dobro,odlicno je pa ste bili lekaru.Przi li mama secera sa mlekom?
Javi nam se da znamo kako si i ti i mama!
Drage moja majka je na nekim lekovima za umirenje zato jedva prica.Mora to da pije u pocetku ali nece piti stalno.Danas joj je bio nizak tlak pa sa 3 puta zvala.Kaze da joj se jako,jako vrti kada ustane.Slabo jede i pije tolike lekove,sada je tek pocela malkice da jede pa se sekiram.Dace Bog da mi bude dobro!
Ja vam imam sada 5 uvecanih limfnih zlezda :o :o :o dve na levoj starani 11mm i 3 na desnoj strani,najveca je 16mm....
Imam 2 ciste na levoj strani stitne zlezde i rastu polako sada su 5,4mm....e sada da li je stitna uredu to ne znam jer mi nije rekla.Jako sam se iznenadila jer je ova tehnicarka bila super,imace one nece nikada da kazu nego ti samo odbruse,dobice tvoj lekar izvestaj pa ga pitaj.Niko,niko nije bio kao ova divna tehnicarka.Bas joj hvala sada bar znam na cemu sam.Idem videti ORL specijalistu Decebmbra 1 pa cu videti sta ce sada reci.Imam povecanu sedimentaciju 31,normalno je 20 i moj lekar me je samo ladno skinuo sa dnevnog reda rekavsi,e to je zato jer te bole leda :x :x :x nije to nista.....
Ja znam da neku upalu imam u organizmu,a on me nece leciti niti dalje ispitivati.
E sada slusajte dalje,bila sam juce kod ginekologa(nove doktorice)i ja vam kazem ovo je ovde luda kuca.Uzasni su lekari...cast izuzecima.Imam cistu pored levog jajnika kaze necemo je dirati(ok slazem se).Kaze kontola ultrazvuka jednom godisnje(ne slazem se).....
Uzela mi je papa test--i kaze mi--to je isto sto i papa smer/uznasna laz....
Onda zatrazih da mi da uput da vadim krv C-125 tumor markere/neda mi kaze nisi kandidat(pocela sam da se raspravljam s anjom ali vidim nece da mi da i gotovo.Kazem joj zeno ja test placam iz svog dzepa daj mi uput da uradim to,ne necu jer ne smatram da ti treba.
Hajde mi pregledaj dojke,o ne ne radim ja to.Kazem joj kako kada ti tu pise na zidu,ne obrati se svom lekaru.Ja joj lepo kazem imam muskog lekara i neprijatno mi je,e onda ti ja ne mogu pomoci.
Prvo mi je rekla da se presvucem pa sam je tako cekala pola sata :x :x :x zima mi je bilo,pa sam provirila napolje i rekla jednoj da je zove jer cu otici kuci.Dosla je da me pregleda bez izvinjenja......
Eto tako drage ja sam izvodila striptiz po ordinaciji :lol: :lol: :lol: ajde da je to nego sam se smrzla.....
Pisite mi kada stignete,ja sam tu......
Ljubi vas vas Ontario
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm

Post od andjelija81 »

drage moje, nikako da se javim! toliko sam umorna da to nije normalno .. . :( valjda me tek stize umor, smao bih spavala.
mama mi je isla na mamografiju i rezultat je u redu sem sto su reklin da joj ipak i na uz pogledaju dojku (sada ovu desnu). zakazala je za 7.06. jer joj to nije hitno, njen hirurg kaze da ne mora ranije jer je radila uz u maju i da nije moglo nista da se napravi za 6 meseci sto se ne bi videlo na mamografiji! isla je kod njega da joj pogleda nalaz i da se konsultuje jer joj je iz bradavica izlazila neka tecost i jos uvek je bila malo tvrda. . . hirurg je pogledao i rekao da je to sve u redu i da to NIJE gnoj, a da je to tvrdo ustvari koza tj. oziljak od operacije. isla je i kod alergologa i ona joj je radila i ekg i slusala joj i pluca i srce i malo joj je pritisak bio visi (140) i jos se vrlo malo cuje taj sum na plucima ali od kada ne pusi, mnogo je bolje!!! ponekad mi je maki kilava, skoci joj pritisak, uslupa srce, boli je bubreg, a dugo je bolela i desna plecka pa smo se uplasili da nije upala pluca, al valjda nije. .. od svega me najvise brine sto je jako nervozna i razdrazljiva, gleda po citav dan vesti i samo je zanima koliko ima slucajve gripa i koliko je njih danas umrlo :roll: jako se plasi i brine me sto hoce da primi vakcinu!! sve smo joj rekli sto smo culi o vakcini,a li ona se jako plasi da ne dobije grip jer je inace sklona komplikacijama i boji se da moze umreti!
ja sam vam dobro sem sto sma jako umorna. . nekada zaboravim da uzmem lek i onda pomislim kako bih mozda mogla bez njega ali nekada mi bude lose i onda definitivno ne bih mogla! nekada mi jako padne pritisak i onda bukvalno ne smem da ga popijem. .. zapravo je problem sto mi pritisak varira :roll: dr je rekla da dodjem na kontrolu posle nove godine, a do tada da pijem concor.
ontario, nemoj odmah da pomisljas na najgore! doktorka ti verovatno sa razlogom nije dala da vadis markere, verovatno je u pravu da nema potrebe. . . da li bi mogla da izvadis u nekoj privatnoj laboratoriji ako bas hoces, bez uputa. . nemoj da se sekiras! ja ne znma sta je to papa smer, znam samo za papa test. .ne znam u cemu je razlika, ali ja to nisam radila vise od 2 godine :oops: znam, trebalo bi,ali nikako .. .
majce, sta je sa tobom? pij sto vise odmenjesku vodu i caj pritiv bakterija josif pancic (imas ga u liliju). moguce da je mama imala grip ako nema T, cula sam za slucajeve da je ljudima potvrdjen testom, a imali su simptome kao da je obicna prehlada, potpuno bez temperature i vrlo blagi simptomi. nemoj se brinuti, bice to ok!
ljubim vas obe puno!!!!
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član

Post od andjelija81 »

gde ste, juhuuuu jel sve ok?
majabgd
Aktivan član
Aktivan član

Post od majabgd »

Tu sam,nesto sam bila bolesna ovih dana,valjda neki virus pa sam samo slinavila a sada kasljem i tako.
Draga Ontario,nemoj se brinuti,pa verovatno te ne salje dalje jer zna da nema razloga.Nekad je i bolje malo se primiriti i ne cackati previse.Ja koliko shvatam,lekari nam ne mogu toliko pomoci koliko i pozitivno razmisljanje.
Andjo,vazno je da si ti dobro.Mama je dobro i verovatno je uspaniena za ovaj grip jer je bolesljiva ali umiri je malo,sta dzabe da se stresira kad tu ne moze nista da promeni.I ja sam cula svasta za tu vakcinu,nemam pojma,mislim da je necu primiti.
Moja mama ima i dalje nalaz na plucima,u ponedeljak ce da snima,ima problem sa besikom i bubrezima i to ce na uz a ima i sa nekim mladezom nesto cudno ali videcemo,cisto da ne spavamo mirno...I to vam je to,inace radim dosta,stalno sam u zurbi ali kobeljam se nekako.Cmok!
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Drage moje konacno :P da vam se javim.Bas sam bila ovih dana jako zauzeta dopodne,a kada mala dode iz skole odma ide na kompjuter tako da vam se nisam mogla javiti.
Prvo ja sam vam nikakva jer sam prije 3 dana dobila 3 inekcije u desnu lopaticu/neke steroide pa vam ne spavam nikako od bolova.Na snimanje lopatice idem tek 31 Decembra MRI.
Majka mi je za sada dobro(kucam u drvo)Bogu Dragom Hvala polako se oporavlja.Danas sam je kasno zvala,ona je vec zaspala :cry: :cry: :cry: pa sam vam bila tuzna.Inace tablete sada malo deluju/mislim bolje je jer mi je mama kod kuce.Nisam 100 posto zadovoljna pa cu videti sta psihijatar kaze u utorak.Postala sam jako osetljiva opet,brzo buknem i onda mi srce jako lupa.Ne mislim prema svojima milima nego prema jednoj od fizijatara koju ne poznam ali mi je dosla u kucu da me isporovocira.Trebala je da mi pomogne i da savete jer je to sve u vezi udesa,ali ona je dosla sa losom namerom.Moj Max,kuco ju je dva puta za dlaku ugrizo,i citavo vreme je lajao na nju.Ja kazem svima da on ima sesto culo.....znala sam cim sam je vidla na vratima da je arogantna i bezobrazna osoba.
Kada je otisla ja sam vam bila u opsajtu///jako sam plakala,srce mi je lupalo i vracalo mi se staro stanje.Jako se povredila i to namerno,ispitujuci odakle sam itd.Nije smela da me ispituje o tome bez obzira na moj akcenat.
Rekla sam joj da sam iz Jugoslavije,cutala je nije nista rekla.E onda je pocela da bude dubre i nije mi dala da zavrsim niti jednu recenicu. TO MI JE NAJBOLNIJA TACKA kada vidim da me neko mrzi jer sam imigrant.
Sve u svemu bila je bezobrazna prema meni,mala je sve slusala i ja kao kreten nisam je oterala u p.materinu nego sam cutala ali zato sutra dan kada me je zvala da se izvine tresnula sam joj slusalicu,a kada sam posle dobila poziv od njene direktorice koja se izvinjavala u ime citave njihive firme// govoreci da je to bio nesporazum :evil: :evil: :evil: ja sam onda buknula.Nisam psovala ali sam im sve rekla kako sam povredena i kako nikada vise necu nikoga pustiti u moju kuci rekavsi joj dereci se da nisam glupi imigrant sa kim me smatraju i da imam ista prava kao oni.....svasta sam se nagovorila,odskakala sa sa poda,tresla sam se.....pricala sam engleski perfektno,bolje nego magistar za jezike..
Dobila sam napad panike posle toga,treslo me je citav dan ali nema veze,bar sam olaksala svoju dusu jer nepravdu ne mogu da trpim.
Inace muz mi je na putu danas 9 dana,jako nam nedostaje....jedva cekamo da nam dode.
Mali radi i prezadovoljan je na poslu....obecali su da ce da ga obucavaju za automehanicara i jako je sretan a i ja kada ga vidim radosnog.Mala mi je malo bila bolesna i sada je ok hvala Dragom Bogu.....
Odlucili smo da ne primimo vakcinu H1N1..
Majo draga,mama ti se bas nesto razbolela,kako si ti draga?Da li si se resila te bakterije?Da li si proveravala mokracu opet?Ja sam je imala i bas je neka dosadna.Ja ne verujem da sam je se ikada resila 100% jer otprilike jednom godisnje imam upalu i mokrim krv.Sada me poceo boleti levi bubreg pa se bojim da imam kamencic jer sam se kao dete od 15 godina jako napatila/samo je tada bio desni....
Onda od 20 godine ponovo da bi mi krenuo u 22 godini.....uh...uh....strasni bolovi.....
Sada me boli i to dobro,ne mogu skroz da se izmokrim i nemam kontrolu rekla sam vam prije da mi je mehur pao i da imam overaktivnu a urologa tek idem videti 8 Marta :o :o :o kako cu do tada nemam pojma,mislim da necu izdrzati.....
Andelija draga kako si mi,kako mama?Treba da uradis taj papa test nije nista strasno.Ja sada cekam rekli su mesec dana,e ako me ne zovu, a nadam se da nece onda je sve uredu, a ako zovu ne...
Papa test je samo da se vidi imam li nedaj Boze kancer ili neke promene....
Pap smer je za razne infekcije,candida,klamadija itd....
Eto meni ona nije htela da radi papa smer,a nema ko drugi nego moj lekar opste prakse.Mene je sramota i gotovo a volela bih da proverim.
Dobila sam uput da vadim krv za tumor markere C 125 pa cu mozda sutra to uraditi.Dao mi je jedan lekar u drugoj orinaciji,nije lose da se proveri,kosta 35dolara ali bar znas na cemu si.Kazu da nije ni papa test 100%siguran nego da treba raditi te tumor markere.Veciniom se rade za jajnike,a posto ja imam cistu hocu da proverim.....
Drage eto ja se napisa,javicu se opet,ove nedelje svaki dan nesto imam,ili lekar,ili fizio,ili masaza.....e da idem kod ORL specijaliste u utorak pa cu vam sve reci....
Kiss za sve vas :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

mama mi je opet danas pala i bila je sama kod kuce.
Nasla ju je zena sto ju cuva na podu u dnevnoj sobi.Dosla je hitna i odvezli su je,imala je mali pritisak 91/60 :cry: :cry: :cry: i jako je udarila ovu zdravu nogu.Sada vise ne moze da oda :cry: :cry: :cry:
Kaze mama da joj se zavrtilo u glavi :cry: :cry: :cry:
Draga moja mamica,neka mi je Bog Dragi cuva!
Ja sam je sanjala gde sedi sama za stolom na nekom slavlju,preko puta mene i ja sam otisla kod nje da sednem....
uh....kako mi je tesko :cry: :cry: :cry:
ljubim vas
majabgd
Aktivan član
Aktivan član

Post od majabgd »

Ontario,zao mi je zbog tvije majke,nadam se da nije nogu nesto ozbiljno povredila?
Moja mama je isla na onkologiju na kontrolu i mamografija nije u redu,ima neka zadebljanja,neko tkivo koje je i sama primetila pa je insistirala da joj rade mamog.Izgleda da ce opet morati na operaciju.Cekamo da je pregleda i hirurg pa da odluce.I sama kaze,neka je operisu samo neka skinu sve sto treba.Kaze da se ne boji,ali...ona je prosto takva,vedra i nada se da ce se sve zavrsiti ok.Ne znamo da li je maligno,tek ce videti.Ja ne znam vise za sebe od straha.Nije ni cudo sto imam aritmije.Ne znam sta vise da kazem.Pozdrav!
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Draga moja Majo nemoj da se bojis mozda nije nista.Sve sto je na vreme dobro je,sve se da resiti zato ne brini.Znam da ti je tesko i da se sekiras ali draga super je pa je majka raspolozena.Zna ona i sama da ce sve biti uredu.Sto prije sve prode,prije ce ti biti lakse.Taj proces cekanja je najgori,jer jos nista ne znate.
Uvek si mi bila vesela,optimista,hajde draga Majo budi i sada.Ti to mozes jer si stabilna i jaka :wink: verujem u tebe!
Javi se obavezno da znamo kako si....
Draga Andelija,gde si nam ti?Sta se desava? :-? Imas li vremena da nam se javis?
Drage i ja vam cekam nalaze.....papa test i CA-125......i nije mi svejedno.....i ja sam napipala neku kvrzicu na dojci i bradavica mi je veca,ma ne znam samo se nesto brinem.Evo vec 2 meseca se jako znojim,imama napade nekog ladnog znojenja nocu,ujutro i uvece.Svako jutro ustanem potpuno mokra,a ne ukljucujem grijanje u sobi.Ladan znoj..... :cry: :cry: :cry:
Moram ici da mi provere krv,ne znam da li je od ovih antidepresanata ali ne osecam se dobro :roll:
Nalaz ultrazvuka vrata i stitne mi je zbrljan,sada pise na imam jednu cistu na sitinoj sa leve strane i sa iste strane tvrdo tkivo koje zovu node ali je problem sto jednu recu su stavili pored, pise nesto sto nije dobro kao kancer,a posle zakljucak pise ista stvar samo sto pise da je dobrocudno.Lekar je zatrazio ponovo da se procita nalaz,koji ce citati kao i prije radiolog.Velicine je 5mm,a limfne zlezde kazu da su manje i nema dimenzija niti broja :o :o :o a tehincarka dok mi je radila ultrazvuk govorila mi je velicine,jedne su bile 1,2cm......a samo jedna je bila 1,6 cm.......
Sada cu traziti ponovo ultrazvuk pa cu otici u drugi grad da mi urade.....
Ne osecam se dobro i gotovo :cry:
Majka je Hvala Dragom Bogu sada dobro,juce je samo malkice ustala do kupatila sa tom zenom.Boli je li dobro je pa nista nije polomila.Zovem je svaki dan,evo danas cu preskociti mozda,pa cu je zvati sutra.
Drage moje ljubi vas vas Ontario
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član

Post od andjelija81 »

drage moje. .evo najzad da vam se javim!
jako sam zauzeta, imam puno obaveza na fakultetu i kod kuce, ucim za kolokvijume. .
isla sam kod interniste prosle nedelje da se konsultujem, jer mi je pritisak nekada bio 72/38 :o uzas . .
na svoju ruku sam smanjila concor na 1/2 od 2,5 mg, sa cim se dr slozila. . kaze da je to sada doza samo za odrzavanje.
ipak, meni je nekda dobro, a nekada bas nije. ponekad mi skoci pritisak na pr 135 sto je za mene izuzetno visoko jer toliko nisam nikada imala, puls nekada na 85,90 .. . a nekada mi padnu i pritisak i puls i tada sam bas usporena.
u cetvrtak mi je jako pozlilo na fakultetu, mislila sam da cu izgubiti svest :( valjda mi je bilo jako vruce i zagusljivo, ja nisam ni dobro jela ni spavala. . a pre toga sam imala skok pritiska. :(
majce moje drago. . sve te razumem, tacno znam kako se osecas! ja sma isto ludela zbog takvih situacija, ali moras da se priberes i da verujes da ce sve biti dobro! moja mama i sada ima neku zadebljalu kozu u dojci, njoj je dr rekoa da je to od operacije, kao unutrasnji oziljak. ne mora da znaci da je odmah maligno, dojke su same takvo tkivo da svasta stvaraju. jos ako je dojka prosla kroz operaciju, po njoj "kopano". . onda stvarno moze da bude sve posledica toga. samo misli pozitivno, sigurno ti nije teze nego mami. ja mislim na tebe! javi nam sta su rekli . .
ontario, bas mi je zao zbog mame, nisam procitala ranije. . . jel je ta zena sada dobro cuva? ako ne sme da ustaje, bolje da ne pokusava, nego da pada, neka bolje lezi. ne znam sta bih ti rekla. . kada ti stizu rezultati od ginekologa? razumem da si nervozna, ja cak ne smem ni da odem na papa, ali ako se redovno kontrolises, mora biti sve u redu. :wink: oprosti sto pitam, a koliko imas godina? postoji li mogucnost da je kod tebe menopauza? moja mama se jako znoji vec mesecima i jako me je to zabrinjavalo u pocetku jer bukvalno bude mokra od glave do pete nekoliko puta dnevno .. ali izgleda da je to menopauza :roll: mozda zato osecas sve te promene. . i ako je to, bolje u svakom slucaju nego da je bolest! sto se tice limfnih zlezda ja sam sigurna da ti imas neko zariste (mozda se i zbog toga znojis) jer ti je i ranije dr rekao da je benigno. prema tome, samo je bitno da se otkrije sta je u pitanju. nemoj da si mi zabrinuta, uzivaj sa svojom decicom, sa muzem, smej se, raduj, nemoj da cujem da razmisljas crno!

ljubi vas PUNO vasa drugarica!!!!
majabgd
Aktivan član
Aktivan član

Post od majabgd »

Ma sta da vam kazem,bila je na konzilijumu.Doktori nisu bili sigurni sta je,poslali je na magnetnu,ta doktorka je rekla da nazalost nesto vidi ali ce do sutra procitati i znati tacan rezultat.Nikom nije svejedno da nju operise jer ima bolesno srce,u februaru je imala op. aorte,to je bila uzasno teska op.,i sad opet treba pod totalnom,prosto nije bezbedno.A jos je pre 6 godina imala i na jajnicima pa su joj sve povadili.Ima i stitnu zlezdu bolesnu,pije lekove,i kilu.....Toliko sam uplasena,to nije obicno zadebljanje,svi doktori se slazu da treba da se odstrani a kako pored svih njenih bolesti?Pozdrav za sve!
majabgd
Aktivan član
Aktivan član

Post od majabgd »

Verujte da mi svi ostali problemi deluju smesno u odnosu na ovu agoniju i brige godinama.Sve bih dala i uradila samo da joj bude dobro.Od malena,tata seceras,slog,3 infarkta,od treceg je umro,mama srce zlezda,karcinom,aorta sad ovo,pa nemam snage da se brinem vise.Ne spavam nocu,sve mi se neki crnjaci motaju po glavi,nek izgubim i posao i sve samo neka mi svi budu zdravi.
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Drage moje prijateljice,ja sam vam pravi hipohodndar,pronalazim sve i svasta.
Andelija draga imas jako mali pritisak,od cega draga moja?Bas se sada brinem za tebe.....uh pa to je jako,jako mali,mozes li da ides nekom drugom lekaru?Pa kako da nista ne preduzimaju,to nije normalno.Draga moja ja nisam jos dobila papa test rezultate,nisu gotovi.....uh....ne znam sta mi je,imam 40 godina,znojim se jako ovo vise nije normalno :o :o :o pa drage perem jorgan,plahtu i jastucnicu,spavacicu svaki dan.Uhvati me znojenje i po danu,ne znam sta se desava.
Neki ladan znoj,pa mi posle zima....niko nista ne preduzima.
Pluca su mi ok,snimala sam ih!
Limfne zlezde kazu manje,nemam dimenzije,grozan tehnicar,izem mu skolu koju je ikada zavrsio :x :x :x
Ja ih osetim,smeta mi,boli me.....
Majka mi je dobro Hvala Bogu dragom,pocela je da ustaje,oda po stanu i tlak joj je sada dobar,ta zena je jos cuva ma samo da ona ne odustane onda cu zavrsiti u ludnici.Psihijatar kaze da sam ok,i da mi je super i ako se ne osecam uvek tako.Pij lekove kaze,nastavi tako i dodi za 6 nedelja.
Majce moja,verujem da ti je jako tesko,znam kako se osecas jer to jako boli.Zivot je tezak draga moja,nije lak,budi uz majku stalno i za operaciju se ne sekiraj.Kazi majci ovo:
mojoj majci jedva radi srce,slabo je,jako je bolesna i nisu joj smeli dati anesteziju pa kada je slomila kuk operisali su je sa LOKALNOM ANESTEZIJOM :cry: :cry: :cry:
Draga moja mamica je bila budna citavo vreme ali je sreca moja izdrazala,lepa moja majcica.
Nemoj da se plasis,nasi su lekari dobri i bilo sta da je dobro je kada je na vreme.Budi pozitivna draga i onda kada ti se cini da nije moguce.Osecas se depresivna,tuzna,zabrinuta,verujem da bi stalno plakala,samo pomisli na NASEG DRAGOG GOSPODA i cvrsto veruj da ce pomoci tvojoj majci jer on sve moze.
Majce draga sa tobom smo ovde nisi sama,mislim na tebe i verujem da ce tvoja majka biti dobro.
Ljubi vas sve vas Ontario
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

ontario,

u vasem slucaju, bez dobrog psihoanaliticara, koji ce vas navesti da sagledate svoje prave probleme, I ODUSTANETE OD SVOJIH SIMPTOMA, vasim problemima nema pravog resenja...
daleko je skuplja narusena porodica, nego tretmani psihoanaliticara...
Odgovori