Drage moje konacno

da vam se javim.Bas sam bila ovih dana jako zauzeta dopodne,a kada mala dode iz skole odma ide na kompjuter tako da vam se nisam mogla javiti.
Prvo ja sam vam nikakva jer sam prije 3 dana dobila 3 inekcije u desnu lopaticu/neke steroide pa vam ne spavam nikako od bolova.Na snimanje lopatice idem tek 31 Decembra MRI.
Majka mi je za sada dobro(kucam u drvo)Bogu Dragom Hvala polako se oporavlja.Danas sam je kasno zvala,ona je vec zaspala

pa sam vam bila tuzna.Inace tablete sada malo deluju/mislim bolje je jer mi je mama kod kuce.Nisam 100 posto zadovoljna pa cu videti sta psihijatar kaze u utorak.Postala sam jako osetljiva opet,brzo buknem i onda mi srce jako lupa.Ne mislim prema svojima milima nego prema jednoj od fizijatara koju ne poznam ali mi je dosla u kucu da me isporovocira.Trebala je da mi pomogne i da savete jer je to sve u vezi udesa,ali ona je dosla sa losom namerom.Moj Max,kuco ju je dva puta za dlaku ugrizo,i citavo vreme je lajao na nju.Ja kazem svima da on ima sesto culo.....znala sam cim sam je vidla na vratima da je arogantna i bezobrazna osoba.
Kada je otisla ja sam vam bila u opsajtu///jako sam plakala,srce mi je lupalo i vracalo mi se staro stanje.Jako se povredila i to namerno,ispitujuci odakle sam itd.Nije smela da me ispituje o tome bez obzira na moj akcenat.
Rekla sam joj da sam iz Jugoslavije,cutala je nije nista rekla.E onda je pocela da bude dubre i nije mi dala da zavrsim niti jednu recenicu. TO MI JE NAJBOLNIJA TACKA kada vidim da me neko mrzi jer sam imigrant.
Sve u svemu bila je bezobrazna prema meni,mala je sve slusala i ja kao kreten nisam je oterala u p.materinu nego sam cutala ali zato sutra dan kada me je zvala da se izvine tresnula sam joj slusalicu,a kada sam posle dobila poziv od njene direktorice koja se izvinjavala u ime citave njihive firme// govoreci da je to bio nesporazum
ja sam onda buknula.Nisam psovala ali sam im sve rekla kako sam povredena i kako nikada vise necu nikoga pustiti u moju kuci rekavsi joj dereci se da nisam glupi imigrant sa kim me smatraju i da imam ista prava kao oni.....svasta sam se nagovorila,odskakala sa sa poda,tresla sam se.....pricala sam engleski perfektno,bolje nego magistar za jezike..
Dobila sam napad panike posle toga,treslo me je citav dan ali nema veze,bar sam olaksala svoju dusu jer nepravdu ne mogu da trpim.
Inace muz mi je na putu danas 9 dana,jako nam nedostaje....jedva cekamo da nam dode.
Mali radi i prezadovoljan je na poslu....obecali su da ce da ga obucavaju za automehanicara i jako je sretan a i ja kada ga vidim radosnog.Mala mi je malo bila bolesna i sada je ok hvala Dragom Bogu.....
Odlucili smo da ne primimo vakcinu H1N1..
Majo draga,mama ti se bas nesto razbolela,kako si ti draga?Da li si se resila te bakterije?Da li si proveravala mokracu opet?Ja sam je imala i bas je neka dosadna.Ja ne verujem da sam je se ikada resila 100% jer otprilike jednom godisnje imam upalu i mokrim krv.Sada me poceo boleti levi bubreg pa se bojim da imam kamencic jer sam se kao dete od 15 godina jako napatila/samo je tada bio desni....
Onda od 20 godine ponovo da bi mi krenuo u 22 godini.....uh...uh....strasni bolovi.....
Sada me boli i to dobro,ne mogu skroz da se izmokrim i nemam kontrolu rekla sam vam prije da mi je mehur pao i da imam overaktivnu a urologa tek idem videti 8 Marta

kako cu do tada nemam pojma,mislim da necu izdrzati.....
Andelija draga kako si mi,kako mama?Treba da uradis taj papa test nije nista strasno.Ja sada cekam rekli su mesec dana,e ako me ne zovu, a nadam se da nece onda je sve uredu, a ako zovu ne...
Papa test je samo da se vidi imam li nedaj Boze kancer ili neke promene....
Pap smer je za razne infekcije,candida,klamadija itd....
Eto meni ona nije htela da radi papa smer,a nema ko drugi nego moj lekar opste prakse.Mene je sramota i gotovo a volela bih da proverim.
Dobila sam uput da vadim krv za tumor markere C 125 pa cu mozda sutra to uraditi.Dao mi je jedan lekar u drugoj orinaciji,nije lose da se proveri,kosta 35dolara ali bar znas na cemu si.Kazu da nije ni papa test 100%siguran nego da treba raditi te tumor markere.Veciniom se rade za jajnike,a posto ja imam cistu hocu da proverim.....
Drage eto ja se napisa,javicu se opet,ove nedelje svaki dan nesto imam,ili lekar,ili fizio,ili masaza.....e da idem kod ORL specijaliste u utorak pa cu vam sve reci....
Kiss za sve vas