aritmija
Re: aritmija
Cao drustvo!
Ontario draga,mozda to i treba tako da boli posle masaze?Raspitaj se ali nadam se da sa ramenom nije nista ozbiljno.Moja koleginica sa tim ima problem od upale nerva.
Andjelija,drago mi je da imas internet ali meni danas nestaje,tek cu za par dana uplatiti.Sa srcem ti je sve ok,nisi ti bolesna,to ti je sve od nervoze ali polako...ne moze to tek tako,kad imas puno stresova treba vremena da prodje napetost.Pisi sta je bilo!
Pozdarv VELIKI!
Ontario draga,mozda to i treba tako da boli posle masaze?Raspitaj se ali nadam se da sa ramenom nije nista ozbiljno.Moja koleginica sa tim ima problem od upale nerva.
Andjelija,drago mi je da imas internet ali meni danas nestaje,tek cu za par dana uplatiti.Sa srcem ti je sve ok,nisi ti bolesna,to ti je sve od nervoze ali polako...ne moze to tek tako,kad imas puno stresova treba vremena da prodje napetost.Pisi sta je bilo!
Pozdarv VELIKI!
A da,ja sam standardno u guzvi,imam ovih dana aritmije bas,bas ali sta cu sad,mora da je od konstantne nervoze i panike
!

Majo draga nadam se da si sada bolje,jesi li isla lekaru i vadila nalaze?Da li si bila kod kardiologa?
Andelija javi nam se da vidimo kako si nam
kako je majka?
Zamislite molim vas,mesto MRI lopatice u ledima urade mi MRI ramena
nisu dobro procitali sta je doktor napisao
a ja idem u utorak konacno kod specijaliste,uh sto sam ljuta
Sada opet moram da cekam ko zna koliko da mi urade lopaticu u ramenu
a boli me jako,ne mogu nista sa tom rukom.
Drustvo ja mislim da mi se muz vraca sredinom sledeceg meseca
bas sam sretna
Osecam se danas kao da me "tranvaj pregazio"mislila sam da cu dobiti gripu jer me sve bolelo i tresala sam se,a kada sam izmerila temperaturu nemam je,pojma nemam sta je.Nisam mogla jutros da se pomerim iz kreveta,ustala sam nekako i jedva skuvala rucak.Donji deo kicme mi odpada,kako me je ova na masazi povredila.Ne zna se ni sta je,a masirala mi je i to......idem za to na snimanje tek Novembra 7-og.....
Javite se drugarice moje evo saljem vam poljubacccccc!
Cula sam se danas sa bratom prvi puta posle 3 ipo godine(polubratom)

Andelija javi nam se da vidimo kako si nam

Zamislite molim vas,mesto MRI lopatice u ledima urade mi MRI ramena

Sada opet moram da cekam ko zna koliko da mi urade lopaticu u ramenu

Drustvo ja mislim da mi se muz vraca sredinom sledeceg meseca

Osecam se danas kao da me "tranvaj pregazio"mislila sam da cu dobiti gripu jer me sve bolelo i tresala sam se,a kada sam izmerila temperaturu nemam je,pojma nemam sta je.Nisam mogla jutros da se pomerim iz kreveta,ustala sam nekako i jedva skuvala rucak.Donji deo kicme mi odpada,kako me je ova na masazi povredila.Ne zna se ni sta je,a masirala mi je i to......idem za to na snimanje tek Novembra 7-og.....
Javite se drugarice moje evo saljem vam poljubacccccc!
Cula sam se danas sa bratom prvi puta posle 3 ipo godine(polubratom)

Cao Ontario!Kako si sad?
Ja nisam nigde isla.Ne mogu,valjda je to za mene normalno.Evo,bas puno radim a ovako nema nista.Bas mi je drago za brata a za kicmu moras nesto da uradis!
Andjelija,pisis kad stignes kako si!
Veliki pozdrav!
Ja nisam nigde isla.Ne mogu,valjda je to za mene normalno.Evo,bas puno radim a ovako nema nista.Bas mi je drago za brata a za kicmu moras nesto da uradis!
Andjelija,pisis kad stignes kako si!
Veliki pozdrav!
Draga Majo ja sam bez veze od juce.Bila sam kod neurologa i odma me poceo ispitivati o udesu.Cim sa mu rekla nije me skoro hteo ni pogledati,nalaze nije procitao rekao mi je to su samo misici u spazmu i zato te boli.Na pitanje u vezi ukljestenog zivca u vratu nije mi hteo odgovoriti,sutnuo me napolje sa recima da moram ici u Pain Clinic/neku kliniku za bolove i dao mi je neki lek.Rekla sam mu da imam jos 2 MRI,nije me uopste slusao,tako da sam se vratila kuci jako razocarana.Cekala sam da ga vidim 4 meseca,trpim ove bolove i on nista.Zvala sam jutros advokara pa mi je rekao da se ne sekiram jer doktori ne vole da budu uvuceni u nikakav sudski proces.Kaze da je zato doktor odbijao cinjenicu da je sve od vrata i od udesa.Bitno je kaze da imam nalaze......to me nista ne tesi jer me jako boli i sutra idem kod svog lekara.Trazicu misljenje jos jednog specijaliste,da me moj lekar posalje,eto to je sve sto mogu za sada da ucinim.Idem na fizio i masazu,nista ne pomaze,nemam pojma sta cu raditi
ja im se lepo zalim na vrat i na lopaticu u ramenu,niko nista a na taj MRI idem tek 31 Decembra
Za donji deo kicme idem 7 Novembra,ne znam kako cu izdrzati od ovih bolova
Draga Majo drago mi je da si dobro posle udesa,bas sam sretna zbog tebe.Pogledaj kako sam ja prosla.......
Andelija gde si nam ti?Rekla si ja mislim da imas internet,javi nam se bar sa jednim smajlicem da znamo da si dobro.
Drugari moji pisacu vam sutra kada vise saznam od mog lekara.....
Ljubim vas obadve

Za donji deo kicme idem 7 Novembra,ne znam kako cu izdrzati od ovih bolova

Draga Majo drago mi je da si dobro posle udesa,bas sam sretna zbog tebe.Pogledaj kako sam ja prosla.......
Andelija gde si nam ti?Rekla si ja mislim da imas internet,javi nam se bar sa jednim smajlicem da znamo da si dobro.
Drugari moji pisacu vam sutra kada vise saznam od mog lekara.....
Ljubim vas obadve
- andjelija81
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm
mile moje prijateljice,
oprostite mi sto se nisam javljala!!! sve je u redu, ali jednostavno ne stizem.
pocela su mi predavanja, pa se svakoga dana setkam po 2x do faksa i natrag, a i imam puno obaveza oko kuce. . .ali navikavam se polako
sta je to bilo sa majom, udes??
jel sve u redu draga, kako se osecas?
ontario, zao mi je sto trpis tolike bolove
uzimaj nesto protiv bolova i nesto za opustanje, uvece .. i kod nas se dugo ceka za mr, moja mama je za bubrege zakazala tek za april
isla je cele prosle nedelje i do danas na probe za lekove, hranu i ostalo ... i sve je u redu. jedino sto joj je koza jako nezna, pa je i na ubod imala reakciju. plasila sam se da ne dobije neku reakciju na te lekove ali sve je bilo ok .. na kraju je dr rekla: i pozitivan stres je stres! ispada da je od stresa dobila tu alergiju. . .
ma nista nije nemoguce!
ja sam prosle srede isla na ultra zvuk srca. doktorka kaze da je sve u redu sem tog zalistka koji povremeno pravi talase i zato imam uzlupanost ali da nije nista opasno. po ciframa ispada da mi je nalaz bolji nego prosle godine
ja nju pitam: ali zasto se osecam onda losije, a ona se sali pa kaze: nemoj da kazes muzu da ti je sad losije nego pre, mislice da je to zato sto si se udala za njega!
rekla je da pijem concor sve do nove godine pa posle toga da dodjem na kontrolu, pa cemo videti .. . .
inace, pokusavam da zivim opusteno. suprug i ja smo batalili lekove (sem tog concora), pa se malo vise vidjamo sa drustvom i pijemo pivo
upala sam u masinu i nemam mnogo ni vremena da se preispitujem i razmisljam kako mi je .. jedino sto imam jos uvek strah od lekara i ne smem da odem! dojke su me bas jako bolele pred menstruaciju, a bolelo me i ispod pazuha pa sam se jako uplasila da nije nesto.
od kada je mama operisana, postala sam bas preosetljiva! medjutim sada kada sam dobila, manje me bole i to naizmenicno nekada leva, nekada desna, pa se nadam da su to samo hormoni i da nije nista strasno. postala sam prava kukavica kada treba kod lekara
pozdravljam vas PUNO, drzite mi se. .pisacu kada stignem, kiss
oprostite mi sto se nisam javljala!!! sve je u redu, ali jednostavno ne stizem.
pocela su mi predavanja, pa se svakoga dana setkam po 2x do faksa i natrag, a i imam puno obaveza oko kuce. . .ali navikavam se polako

sta je to bilo sa majom, udes??

ontario, zao mi je sto trpis tolike bolove

ja sam prosle srede isla na ultra zvuk srca. doktorka kaze da je sve u redu sem tog zalistka koji povremeno pravi talase i zato imam uzlupanost ali da nije nista opasno. po ciframa ispada da mi je nalaz bolji nego prosle godine

inace, pokusavam da zivim opusteno. suprug i ja smo batalili lekove (sem tog concora), pa se malo vise vidjamo sa drustvom i pijemo pivo

pozdravljam vas PUNO, drzite mi se. .pisacu kada stignem, kiss
- andjelija81
- Aktivan član
zasto nikoga nema. . . ? 
taman sam mislila da je sve ok, ali .. ma ja ne mogu biti mirna ni pola dana!!!
mama je taman u cetvrtak zavrsila sa ispitivanjem, dr je rekla da je sve ok, dala joj otpusnu listu i rekla kontrola za mesec dana. . .
u petak ujutru je ujede osica dok je kod babe braka grozdje i za pola sata joj se ruka naduje
naravno nije htela kod lekara. .
juce joj je pocrvenela
limfna zila i mesto uboda i tata je vodio kod dezurnog dr gde je dobila: inekcije sinopen i urbazon, burove obloge, neku mast protiv alergije i sinacilin za tu upalu . . .
popila je sinoc jedan sinacilin i jutros u 6 jos jedan i danas popodne joj celo lice i vrat crveni
nismo isli kod dr jer je nedelja vece, od alergologa niko ne radi ..ali idemo odmah ujutru!!! trebalo bi da je njena dr dezurna u ambulanti.
jako se brinem
ja ne znam sta je ovo, ja nikako nemam mira!!! a ovamo kao sve je ok, nije ni na sta alergicna. ..
samo da da Bog da nocas bude sve ok!!
LJUBIM VAS

taman sam mislila da je sve ok, ali .. ma ja ne mogu biti mirna ni pola dana!!!
mama je taman u cetvrtak zavrsila sa ispitivanjem, dr je rekla da je sve ok, dala joj otpusnu listu i rekla kontrola za mesec dana. . .
u petak ujutru je ujede osica dok je kod babe braka grozdje i za pola sata joj se ruka naduje

juce joj je pocrvenela

popila je sinoc jedan sinacilin i jutros u 6 jos jedan i danas popodne joj celo lice i vrat crveni

nismo isli kod dr jer je nedelja vece, od alergologa niko ne radi ..ali idemo odmah ujutru!!! trebalo bi da je njena dr dezurna u ambulanti.
jako se brinem

ja ne znam sta je ovo, ja nikako nemam mira!!! a ovamo kao sve je ok, nije ni na sta alergicna. ..

samo da da Bog da nocas bude sve ok!!
LJUBIM VAS
Cao drustvo moje,sorry pa se nisam ranije javljala,po citav dan vam spavam od ovih lekova.Neki dan mi je bilo toliko lose da sam skoro zavrsila u hitnoj,imala sam uzasnu glavobolju i posle toga uvece pocela je vrtoglavica.Skoro sam pala,nikada mi tako nije bilo,dugo me jako drzalo.Nemam tlakomjer,a secer mi je bio u nekom granicama,posto sam jako puno jela slatko(trazilo mi se)postojala je i mogucnost da mi je secer pao.Nisam ga tada izmerila pa ne znam.Komsinica mi je dotrcala i bila smonom dok se nisam smirila.Ja sumnjam da je bio mali tlak.Inace skoro sam vam 3 meseca na lekovima i ova pospanost ne prestaje,nemam pojma sta cu kada se vratim na posao.Cekam izvestaj neurologa koji ce doci kod mog lekara do 2 Novembra pa cu videti sta dalje.Muz mi se vraca drage 13 Novembra
:lol,uh sto smo svi sretni
jedva cekam da ga izljubim i izgnjavim
Sutra mu kupujemo kartu
Andelija draga kako ti je majka sada?Mogu misliti koliko si uplasena,ma bitno je da nedaj Boze nema gusenja od te alergije.
Obavezno javi kako je,znaj da mislim na tebe.Kako si mi ti?Kako je tata,muzic?
Budi ti samo uz svoju majcicu sada,ja se nadam da nije nista opasno.Dok je otecena znaci ima alergijsku reakciju.....jao pa nadam se da ce je neko odma primiti.Ne biste trebali cekati do jutra,odma za bolnicu.....u hitnu draga....
Majo draga kako si,jesi li zauzeta ovih dana?Verovatno radis,uzivas sa momkom u jesenjim setnjama
Ovde je prelepo sada,lisce je i zuto i imaju crvenih koje zovu Maple prelepo je......
Drugari stalno me boli ova limfna zlezda,pa da vise odlepim.....niko nista ne preduzima....
Ljubim vas sve odavde daleko,javljajte se drustvo.....CMOKKKKKKKK!!!!

Sutra mu kupujemo kartu

Andelija draga kako ti je majka sada?Mogu misliti koliko si uplasena,ma bitno je da nedaj Boze nema gusenja od te alergije.
Obavezno javi kako je,znaj da mislim na tebe.Kako si mi ti?Kako je tata,muzic?
Budi ti samo uz svoju majcicu sada,ja se nadam da nije nista opasno.Dok je otecena znaci ima alergijsku reakciju.....jao pa nadam se da ce je neko odma primiti.Ne biste trebali cekati do jutra,odma za bolnicu.....u hitnu draga....
Majo draga kako si,jesi li zauzeta ovih dana?Verovatno radis,uzivas sa momkom u jesenjim setnjama

Ovde je prelepo sada,lisce je i zuto i imaju crvenih koje zovu Maple prelepo je......
Drugari stalno me boli ova limfna zlezda,pa da vise odlepim.....niko nista ne preduzima....
Ljubim vas sve odavde daleko,javljajte se drustvo.....CMOKKKKKKKK!!!!
- andjelija81
- Aktivan član
da vam se javim samo na minut .. .
ontario, pazi se! ne bi mozda bilo lose da imas aparat u kuci , smao zbog takvih slucajeva. .. kada se desi da ti je lose, da znas jel pritisak ili nije. . .
ja sam od juce uzasno prehladjena.
nos mi curi, grlo me boli, misici, T nemam za sad, samo 37. .ali me zato ponekad boli srculence, valjda zbog prehlade. . . bas se osecam jadno
samo da nije H1N1
crna ja .. .
sta je sa majom, sto se ne javlja?
ontario, pazi se! ne bi mozda bilo lose da imas aparat u kuci , smao zbog takvih slucajeva. .. kada se desi da ti je lose, da znas jel pritisak ili nije. . .
ja sam od juce uzasno prehladjena.

samo da nije H1N1

sta je sa majom, sto se ne javlja?
Cao drustvo!Nadam se da ce sve biti dobro sa vama!Andjelija,ne brini,mislim da nije to svinski
!Odmaraj sto vise mozes!
Ontario draga,pa sta je sad sa tobom?Mozda bi lekove trebalo da promenis?Sigurno postoji neki koji te ne bi toliko uslogirao?Ne znam sta da ti kazem,ali bar ti se muz vraca pa ce ti biti malo lakse.
Ja kao i uvek,puno radim,kuci retko svracam
,a kad sam kod kuce spremam onu moju hranu i tako..Nema nista posebno.Drzite se i odmarajte!Cmok!

Ontario draga,pa sta je sad sa tobom?Mozda bi lekove trebalo da promenis?Sigurno postoji neki koji te ne bi toliko uslogirao?Ne znam sta da ti kazem,ali bar ti se muz vraca pa ce ti biti malo lakse.
Ja kao i uvek,puno radim,kuci retko svracam

Drustvo moje,drage moje prijateljice....ja sam stalno umorna,lepo vise ne znam sta da radim
idem kod lekara u ponedeljak pa cu videti izvestaj neurologa i reci mu u vezi tlaka i secera.
Ne znam da li sam vam rekla ali posle udesa sam se probudila jedno jutro i jako uplasila.Desna strana lica mi se promenila,usta pala dole,isto kao da sam se slogirala nedaj Boze.Pokazala sam doktoru,ma rekli su nije to nista,medutim sve mi je gore i gore.Boli me ispod usiju izmedu vilica i kada sam snimala vidi se lepo da mi je vilica pala
Niko nema pojma od cega,vadili su mi krv i sve je uredu,e sada jedna doktorica mi kaze da imam Bell Palsy to je na nasem valjda Belova paraliza.Kada sam citala na kompjuteru moze biti od mnogo toga ali zato sto imam uvecane limfne zlezde ko zna sta je u pitanju.....eto ja sam vam dobila odgovor od naseg dragog doktora Ivice da je to to.....ali poslacu mu slike pa ce videti.Kada se vidim na ogledalo bas se isprepadam......
Andelija draga nije to ta gripa,evo mala mi je bila jako bolesna i imala visoku temperaturu,vodila sam je i doktor kaze gripa,zamislite ne testiraju na tu gripu.......sve dok neko ne zavrsi u bolnici.....uzas...
Hvala Bogu ona je sada dobro,od proslog petka je kod kuce i konacno ujutro krece.Puno ih ovde ima gripu.....
Nemoj da se plasisi bice sve uredu
Draga Majo,vidis mi uvek nesto imamo da pisemo,stalno nesto pa ja vise stvarno ne znam.....toliko mi je lose,e pa kada jednom opalim valjda ce neko nesto preduzeti...
Majce moja,jednostavno vise ne znam kome da se obratim,moj lekar moze za jednu posetu da cuje eventualno 2 problema,a uvek se desi kada dodem kod njega pola pozaboravljam.Za ponedeljak cu se pripremiti,lepo cu zapisati sve na papir pa cu videti da li ce nesto nastojati da resi.....
Ljubim vas punooooooooo

Ne znam da li sam vam rekla ali posle udesa sam se probudila jedno jutro i jako uplasila.Desna strana lica mi se promenila,usta pala dole,isto kao da sam se slogirala nedaj Boze.Pokazala sam doktoru,ma rekli su nije to nista,medutim sve mi je gore i gore.Boli me ispod usiju izmedu vilica i kada sam snimala vidi se lepo da mi je vilica pala

Niko nema pojma od cega,vadili su mi krv i sve je uredu,e sada jedna doktorica mi kaze da imam Bell Palsy to je na nasem valjda Belova paraliza.Kada sam citala na kompjuteru moze biti od mnogo toga ali zato sto imam uvecane limfne zlezde ko zna sta je u pitanju.....eto ja sam vam dobila odgovor od naseg dragog doktora Ivice da je to to.....ali poslacu mu slike pa ce videti.Kada se vidim na ogledalo bas se isprepadam......
Andelija draga nije to ta gripa,evo mala mi je bila jako bolesna i imala visoku temperaturu,vodila sam je i doktor kaze gripa,zamislite ne testiraju na tu gripu.......sve dok neko ne zavrsi u bolnici.....uzas...
Hvala Bogu ona je sada dobro,od proslog petka je kod kuce i konacno ujutro krece.Puno ih ovde ima gripu.....
Nemoj da se plasisi bice sve uredu

Draga Majo,vidis mi uvek nesto imamo da pisemo,stalno nesto pa ja vise stvarno ne znam.....toliko mi je lose,e pa kada jednom opalim valjda ce neko nesto preduzeti...
Majce moja,jednostavno vise ne znam kome da se obratim,moj lekar moze za jednu posetu da cuje eventualno 2 problema,a uvek se desi kada dodem kod njega pola pozaboravljam.Za ponedeljak cu se pripremiti,lepo cu zapisati sve na papir pa cu videti da li ce nesto nastojati da resi.....
Ljubim vas punooooooooo
- andjelija81
- Aktivan član
Re: aritmij
ontario, pa da nije to neka povreda od udesa? pa jel si snimala vilicu, zar se nsita ne vidi? mislim da to nema veze sa zlezdama jer si sa njima imala i ranije problema i ranije, jos pre udesa
nemo se plasiti. pa evo i meni su ovih dana malo uvecane i bole me, al ja se tesim da je to od virusa. . .. maja je u pravu, pitaj da ti promene lek ili bar dozu. . nije u redu da budes toliko slogirana non stop.
majo, samo guraj, super si! kako se osecas sada, vec dugo primenujes tu vrstu ishrane, ima li rezultata?
ja sam vam zasmrkljala i bas nerviram samu sebe. za 2 nedelje nam je slava i mi prve godine slavimo, jer roditelji od mm ne slave, pa smo u frci i panici. gledamo da zavrsimo jos sta treba po stanu do tada. idem na fakultet, kuvam, citam .. i tako
mama mi je dobro sada, dr je rekla da ce joj raditi probe na jos neke lekove, a do tada da pije samo one koji su joj ispitani. uskoro ide na prvu mamografiju posle opercije pa sam malo nervozna.
pozzdrav

majo, samo guraj, super si! kako se osecas sada, vec dugo primenujes tu vrstu ishrane, ima li rezultata?
ja sam vam zasmrkljala i bas nerviram samu sebe. za 2 nedelje nam je slava i mi prve godine slavimo, jer roditelji od mm ne slave, pa smo u frci i panici. gledamo da zavrsimo jos sta treba po stanu do tada. idem na fakultet, kuvam, citam .. i tako
mama mi je dobro sada, dr je rekla da ce joj raditi probe na jos neke lekove, a do tada da pije samo one koji su joj ispitani. uskoro ide na prvu mamografiju posle opercije pa sam malo nervozna.
pozzdrav

Draga moja Andelija,da snimala sam vilicu i kriva je,lepo se vidi.Prekljuce sam se posvadala sa tim zubarom koji mi je radio to specijalno snimanje jer mi nije hteo dati original snimak nego samo kopiju sa kompjutera gde se apsolutno nista ne vidi i sve je mutno.U ponedeljak idem kod svog lekara pa cu traziti da me posalje na MRI glave ili cu reci advokatu da zove tog kretena zubara.Platila sam snimanje,uzasssss.....svi se ograduju kada je udes u pitanju jer nece da ucestvuju u nikakvom sudskom procesu.U ponedeljak cu znati vise informacija pa cu vam pisati....
Jako me bole ove limfne zlezde,niko nista ne preduzima,plasim se da ce me zavuci pa sta cu onda.
Ne umisljam,zaista se ne osecam dobro,ne znam sta je upitanju
Opet sam upala u neku depresiju,muza cujem svaki dan,ja se jako radujem i to mu kazem,a on mi se cini da nije toliko uzbuden kao ja.......mozda gresim ali nije mi nijedanput rekao da mu nedostajem
bez veze......
Eto uvek nadem razlog da se sekiram
Danas je jako oblacno,mrzim ovako vreme mozda sam i zbog toga sva nikakva....
Andelija draga super je pa cete slaviti Slavu,moja devojacka je sutra Sveti Luka,pa sin od brata slavi.....
Mi slavimo Svetog Nikolu.....
Draga Majo ti si nam sigurno zauzeta,svrati malo ovde da nas oraspolozis
Andelija nam je super a vidi mene opet
Ljubim vas lepe moje
Jako me bole ove limfne zlezde,niko nista ne preduzima,plasim se da ce me zavuci pa sta cu onda.
Ne umisljam,zaista se ne osecam dobro,ne znam sta je upitanju

Opet sam upala u neku depresiju,muza cujem svaki dan,ja se jako radujem i to mu kazem,a on mi se cini da nije toliko uzbuden kao ja.......mozda gresim ali nije mi nijedanput rekao da mu nedostajem

Eto uvek nadem razlog da se sekiram

Danas je jako oblacno,mrzim ovako vreme mozda sam i zbog toga sva nikakva....
Andelija draga super je pa cete slaviti Slavu,moja devojacka je sutra Sveti Luka,pa sin od brata slavi.....
Mi slavimo Svetog Nikolu.....
Draga Majo ti si nam sigurno zauzeta,svrati malo ovde da nas oraspolozis

Andelija nam je super a vidi mene opet

Ljubim vas lepe moje
- andjelija81
- Aktivan član
ontario, moj muz slavi Djurdjic, to je slava njegovih predaka, ali ni otac ni deda nisu hteli da slave. moja devojacka je Arandjelovdan 21.11. a mama mi 20.11. ide na mamografiju, a 22.11. kod alergologa na kontrolu. jako se sekiram za tu mamografiju, da nesto ne nadju, jos dan pred slavu!!! trudim se da ne ocajavam . . ..
ja sam vam juce lezala skoro citav dan, nisam ni na predavanja otisla. malo mi je bolje, mada me jos steze i grudima i kasljem. necu kod lekara ako bas ne bude moralo, lecim se sama
ontario, kako je moguce da se ti doktori tako prave ludi
neverovatno! pa ako je od udesa, od udesa je i gotovo. ne mogu da verujem kako se ponasaju! ne znam mozes li tu da nekako nabavis Vitafon, ima li da se naruci. . ..?? ja ga koristim za kicmu i ne znam sta bih da mi nema njega.
majoooo, znam da si super i da se zato ne javljas. pozdravljam te puno!
ja odoh da spremam rucak, danas mi muz ne radi, a i svekar je dosao da nam nesto pomogne, pa da spremim nesto lepo
ljubim vas

ja sam vam juce lezala skoro citav dan, nisam ni na predavanja otisla. malo mi je bolje, mada me jos steze i grudima i kasljem. necu kod lekara ako bas ne bude moralo, lecim se sama

ontario, kako je moguce da se ti doktori tako prave ludi

majoooo, znam da si super i da se zato ne javljas. pozdravljam te puno!

ja odoh da spremam rucak, danas mi muz ne radi, a i svekar je dosao da nam nesto pomogne, pa da spremim nesto lepo

Divno je pa pravite Slavu
Moje majke devojacka Slava je Sveti Arandel,danas je moga taje Slava Sveti Luka
zapalicu svecu....
Isla sam sada kod zubara kaze da moram da vidim oral surgeona jer on nema pojma sta je,kaze moze biti TMJ neki problem sa vilicom.Toliko sam razocarana samo nesto nagadaju.....
Ja sam se nesto setila,pa ja sam se zbunila i rekla neurologu da me moj lekar posao kod njega,a nije nego neuro surgeon
mozda bi se on bolje ponasao da sam mu rekla da me kod njega posao veci nego sto je on....pa ja sam trebala sa tim nalazima od neurologa ici kod specijaliste sto operise kicmu,pa sta cu sada?
U ponedeljak idem kod svoga lekara pa cu mu to reci,zamolicu ga da pokusa da kontaktira i jednog i drugog.uh.......pogledajte sta sama sebi uradi.Da sam ja spomenila neurosurgeona sigurna sam da bi bolje prosla
ne bi me tako isterao napolje.
Sve cu vam javiti u ponedeljak idem sada da trazim telefon od neurosurgeona i da ostavim poruku na telefon da me nazovu sto prije.
Andelija super je pa ide na mamografiju,nemoj se sekirati draga sve je dobro kada je na vreme.Majka ce ti biti dobro,draga nemoj sve da gledas negativno.Mene licno sekira jer sam bila na mamografiji koja je pokazala mali fibroadenom jer ne moze nista da se snimi ispod pazuha.....
Mene boli u visini dojke ispod pazuha,nesmem da taknem,osetim nesto ne znam da li su kvrzice ili ne,e to me zabrinjava.
Inace imam sto zdravstvenih problema i nista reseno
jeb.....ja njihovo znanje.......
Majce gde si nam ti draga?
Andelija draga i tebe i Maju puno ljubim!

Moje majke devojacka Slava je Sveti Arandel,danas je moga taje Slava Sveti Luka

Isla sam sada kod zubara kaze da moram da vidim oral surgeona jer on nema pojma sta je,kaze moze biti TMJ neki problem sa vilicom.Toliko sam razocarana samo nesto nagadaju.....
Ja sam se nesto setila,pa ja sam se zbunila i rekla neurologu da me moj lekar posao kod njega,a nije nego neuro surgeon

mozda bi se on bolje ponasao da sam mu rekla da me kod njega posao veci nego sto je on....pa ja sam trebala sa tim nalazima od neurologa ici kod specijaliste sto operise kicmu,pa sta cu sada?
U ponedeljak idem kod svoga lekara pa cu mu to reci,zamolicu ga da pokusa da kontaktira i jednog i drugog.uh.......pogledajte sta sama sebi uradi.Da sam ja spomenila neurosurgeona sigurna sam da bi bolje prosla

Sve cu vam javiti u ponedeljak idem sada da trazim telefon od neurosurgeona i da ostavim poruku na telefon da me nazovu sto prije.
Andelija super je pa ide na mamografiju,nemoj se sekirati draga sve je dobro kada je na vreme.Majka ce ti biti dobro,draga nemoj sve da gledas negativno.Mene licno sekira jer sam bila na mamografiji koja je pokazala mali fibroadenom jer ne moze nista da se snimi ispod pazuha.....
Mene boli u visini dojke ispod pazuha,nesmem da taknem,osetim nesto ne znam da li su kvrzice ili ne,e to me zabrinjava.
Inace imam sto zdravstvenih problema i nista reseno

Majce gde si nam ti draga?
Andelija draga i tebe i Maju puno ljubim!