Kruno nemam vise aritmije/znam da je tesko za verovati ali govorim istinu.Svi su mi govorili da sam ankciozna i nisam im verovala,smatrala sam da aritmije,vrtoglavice,malaksalost ne mogu biti od toga.Nisam imala energije,stalno sam spavala,bila sam troma i ne zainteresovana za sve.Upadala sam sve vise i vise jer sam se bojala lekova.Bila sam nepoverljiva,jer muza nisu mogli da izlece 8 godina.Nasao se psihijatra koji mu je promenio zivot,dao prave lekove i utvrdio potpuno drugaciju dijagnozu tako da mu 20-ak raznih lekova nije pomagalo.Kada ga je on prvi stavio na prave lekove promenio mu je zivot,tako da sam i ja odlucila staviti moj zivot u njegove ruke.Veruj mi ne kajem se niti jednog momenta sto sam takvu odluku donela.Ne samo da sam imala ankcioznost nego i razne fobije,a jedna je bila i najveca klaustofobija.U petak su me iznenada zvali na MRI ramena i bila sam spremna.Pocela sam osecati nervozu,popila sam 1mg Lorazepama i kada sam dosla u bolnicu jos 0,5 mg.Usla sam u masinu sa prekrivenim peskiricem preko ociju.Ne samo da sam super podnela nego sam i zaspala

Interesantno je jer zadnji puta sam isto toliku dozu popila ali me nije uspavalo niti opustilo.
Zasto?
Jer tada sma bila samo 5 dana na antidepresantima,a sada sam vise od 2 meseca.
Znaci tablete mi pomazu

Kada je bilo sve gotovo,ne samo da sam bila sretna nego sam bila jako opustena,smatrajuci velikim uspehom MRI.
Za nekoga to bi bilo neprimetno ali za mene je ogroman uspeh i sreca.
Polako se suocavam sa svojim strahovima naravno uz pomoc tableta.Bez njih nista nisam mogla.....
Naravno svako je drugaciji,neko mozda moze sam da se izbori ali ja nisam mogla duge 3 godine.
Kruno ne znam da li si bila kod kardiologa,da li si proveravala stitnu zlezdu?
Kruno ako su ti svi nalazi od EKG-a do ultrazvuka srca uredu,nalazi krvi onda Kruno nemoj da ti bude neprijatno obrati se psihijatru pa samo porazgovaraj sa njim.Znam da je kod nas psihijatar jedan pojam,zaostao gde se smatra da je on samo leci ludake ali nije istina.
Mene su Kruno mucile aritmije zato sam i napisala ovu temu ali sada vise ne

Andelija ima prolaps ona zato ima aritmije,zato kazem trebas ici na pretrage.Pocni od vadenja krvi,pa onda nadalje.Obavezno holter i EKG a po mogucnosti i ultrazvuk srca.
Javi se kada mozes da cujem da li si isla na neke pretrage.
Drage moje primite veliki pozdrav iz oblacnog Ontaria
Kiss