Drage moje mile prijateljice,ponovo smo svi na okupu bas mi je drago
Meni je opet stigo muzic,ide veceras pa se ponasam kao neka zaljubljena balavica,tako sam se privila uz njega nocas da osetim da je pored mene.Pozelela sam ga se i ako je i prije neki dan bio.Ne mogu da ne zaplacem kada odlazi na put ali veceras necu,obecavam vam
Prekljuce sam vam bila placljiva,nesto me uhvatilo,juce mi je bilo bolje,danas uopste ne placem.Jako sam opustena,vecinom mamurna,nemam vise aritmije(da kucnem u drvo)imala sam samo 1-2 puta za ovih ja mislim 6 nedelja.Dobro podnosim lek,manje osecam nervozu kada vozim(ustvari ne osecam)planiran ovih dana da se provozam po velikim autoputevima i da samo zakoracim u lift

necu uci ali cu probati drzati vrata i uci pa brzo izaci.
Malo po malo,ja se nadam da cu napredovati,nisam vise stalno ljuta,tacno sama sebe iznenadujem
Idem kod psihijatra 18,na fizio idem svaki drugi dan i jos uvek sam na bolovanju jer cekam specijalistu.Desna me lopatica jako boli i kljucna kost,ne mogu desnom rukom nista,desna vilica mi je pala videli su i na snimanju,ma sta da vam kazem sva sam neka nikakva.Idem u ponedeljak lekaru pa cu ga pitati sta mi se to sve desava narocito posle udesa.Usta mi izgledaju kao da sam nedaj Boze dobila slog,nije mi svejedno kada se vidim na ogledalo.
Majo draga mozes li da pitas sestru od koliko miligrama je popila i da li je jos neke lekove koristila sa Xanaxom?
Majo da li se i kod nas zove Xanax?
Da li je to na bazi bensedina(mislim bar slicno)?
Koliko ju je dugo drzalo kada je popila?
Nemoj se ljutiti na mene ali bih volela da znam jer ga jos nisam probala.Ljubim te pitaj u vezi tog leka sestru
Majce znas jos uvek imam tremu uzeti novi lek zato pitam.....
Andelija draga dobro nam dosla!
Bas mi je drago jer si sve prebrodila,sve te tvoje strahove,vidis draga da ti nista nije bilo.Bas sam sretna zbog tebe,verujem da si uzivala u svadbi,posalji nam koju slicicu
Kako se osecas sada kada si se udala?
Vidis da mozes ici kod mame i tate svaki dan,sekirala si se bespotrebno.Bice mama dobro draga ali mora ici lekaru,pa ja zaista ne znam sta se to sa njenom dojkom desava,sta su oni to njoj uradili
Ona se jadnica napati sa tim,a oni nista pa stvarno sramota......
Ima li tamo ijedan trezven lekar da je pregleda?
Bas smo cekale i ja i Maja da nam se javis,eto nadam se da ce i Majce poslati poruku mada znam da je pocla raditi.
Andelija kakvi su mami nalazi krvi,jesu li joj proveravali stitinu?
Ona je sada i u promeni ali nije lose da joj opet izvade krv.
Mozda se tebi vrti u glavi od vrata,jer tako je meni povremeno.Trebala bi i ti doktoru drugarice moja,nemas cega da se plasisi veruj mi

sve je ok,ovako ces samo razmisljati o raznim bolestinama i opterecivati se bespotrebno.
Prosetaj kod lekara bice ti puno lakse i neces biti toliko opterecena.
Opusti se malo draga,tek si pocela medeni mesec

neka te dragi malo izmasira,pitaj ga
Ljubim vas obadve puno,javicu se idem sada kod muzica pa cemo jednu kaficu
Cao drage moje!