aritmija

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Re: aritmija

Post od ontario »

Majo draga,ja sam ti toliko pospana ovih dana da je to stvarno cudno.Ne znam da li od lekova ili ne ali bih spavala po citav dan.Muz me zove po par puta na telefon,prijatelji isto iz tog grada,sve mi tamo nedostaje ali po najvise moj muz.Cini mi se jako dugo do proleca,ne znam kako cu izdrzati do tada.Sada cu u petak pitati psihijatra kada ce mi od ovih lekova proci klaustofobija.Muz je odusevljen sa letom,trajao je samo 2 sata i 7 minuta,presretan je jer nista nije osetio u avionu jer su sada napravili malo drugacija krila od aviona,pa kada se leti kroz oblake nema tresenja.Super je kaze mi ali ja se svejedno bojim ne leta nego da cu prestati disati i da hocu napolje.Ako otvorim vrata od aviona odosmo svi u p..m....... :lol: :lol: :lol:
Moram se sama na svoj racun smijati,ne mogu da verujem sta mi se desava.
Kako si mi ti?Jesi li se privikla raditi posle odmora?Jesi li mi umorna?Maja nam se sada lepo provodi,jedva cekam da nam se javi.Bas mi je drago pa je dobro sve proslo i ja se nadam da je sa odlaskom na planinu pobedila sve strahove :lol: :lol: :lol:
Veliki uspeh,verujem da ga nije ni svesna :lol: :lol: :lol:
Majo javi se draga kada budes imala vremena,ja jos necu na posao do ko zna kada,idem kod neurologa 20 Oktobra pa cemo videti.....
Ljubim te puno
majabgd
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 07, 2008 12:47 am

Post od majabgd »

Cao draga Ontario!Andjelija nam uziva i bas mi je drago.Ja sam pocela da radim a jos me je sve sto nisam uradila stiglo pa nisam stigla da ti pisem.Kako si?Ja samo nesto zujim,i drugarica mi spava danima kod mene posto ima neke goste pa sam uvek u guzvi.Ma sto se leta tice,sigurna sam da ces ti to izdrzati!Nije to dug let,nesto umirujuce uzmi i prespavaj!Bice to sve ok!Kako ti deluju lekovi,je l si se navikla?Ljubim te!Inace,na ovoj ishrani sam skoro mesec dana i za sada sam super jedino sto puno vremena provodim u kuhinji spremajuci ali svasta sam pronasla.Jos dva meseca :D pa ponovo na test da proverim!
Ljubim te!
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Cao Majce moja,ja sam ti ovih dana dosta depresivna i cesto zaplacem.Imam osecaj da mi ovi lekovi ne pomazu u potpunosti,osetim samo da nisam toliko napeta i dosta sam pospana i to je sve.Druge promene ne osecam ali hvala Bogu nemam panicne napade pa kaze psihijatar da moram sada poceti da se suocavam sa strahovima.Prvo cu pokusati voznju autom na velikim autoputevima.Za pocetak samo 2km,pa kuci.Pose toga 4km itd.Ne znam da li da idem sama ili da povedem nekoga sa sobom u autu.Pitala sam ga za let avionom i on kaze pola sata prije leta da popijem jedan Xanax,u avionu jos jedan i posle toga popij jedan martini i bices super :o jos se nasmijao.Kada sam dosla kuci,razmisljam pa on se meni ismijava.Bas sam sva bila neraspolozena taj dan.Prije 3 dana muz mi je bio kuci :lol: :lol: :lol: dobio je relaciju da vozi u nasem pravcu,tako da je spavao kod kuce,mesto u hotelu i proveli smo citav dan zajedno :lol: :lol: :lol: Svi smo se obradovali.......
Dolazice on,samo ne stalno ali nema veze valjda cu izdrzati ovih par meseci.Kada ode placem malo i onda se smirim.
Nocu super spavam,udare me lekovi cim ih popijem i ujutro sam malo kao pijana.Mlo mi je dosadno kod kuce,stalno sam u stanu,necu raditi do kraja 10 meseca,mozda i posle jer doktor nece da se vratim na posao dok ne vidim neurologa zbog kicme,Juce me jako bolelo,stvaljala sam led ali mi nista nije pomoglo.Sa desnom rukom sam digla kesu iz trgovine i to mi je zbog toga.Jednostavno desna ruka mi gubi snagu,lopatica na ledima me toliko boli da se to recima ne moze objasniti,Leva ruka mi je puno bolja od desne.Majo draga,kako si mi ti?Lepo mi pa si bila na godisnjem,bar si se malo opustila.Andelija nam se lepo provodi i nadam se da kada se vrati nestace joj svi strahovi i misli koje je imala.Jako sam sretna zbog nje,znam kako se svega bojala.Jedva cekam da nam se javi!Majce javi se kada mozes,nemoj da me zaboravis.
Ja cu se javljati,ove nedelje idem na fizio,mala krece sutra u skolu,mali prekosutra i citavo prije podne cu mozda biti sama,ako mali bude citav dan u skoli.Prosle godine je bio svaki dan 2ipo sata u skoli,pa je bilo dobro ali ove godine ne znamo jos nista.On zavrsava vandredno 11 i 12 razred.Lepo se druzi samnom,popijemo kafu,zapalimo cigaru,da kucam u drvo super je prema meni,Cekam da mi kaze primecuje li ikakvu promenu na meni.Muz mi kaze da su mi tablete pomogle jer se uopste vise ne svadam sa njim :wink: :wink: :wink: vidim da je tako i sa malim.Opustena sam!
Ljubim te puno,puno Majce moja!
majabgd
Aktivan član
Aktivan član

Post od majabgd »

Draga Ontario,bas mi je drago zbog tebe!Videces da ce sve biti uredu!Ne moze sve tako od jednom ali malo po malo...Eto vidis da ce ti i muz dolaziti,nije toliko strasno.Inace,sto ti je psih. za Xanax rekao uopste ne mislim da ti se podsmevao,zaista treba tako da uradis.Moja sestra ga je jednom pri strasnom stresu popila i nisam mogla da je prepoznam zbog opustenosti,jos se i smejala kao da je pijana svom problemu.Ako ne budes mogla drugacije sta tome fali da nesto popijes i videces da ti nista nece biti.Ja ti inace radim,jos se navikavam :D .Nista posebno nema,sto bi moja tetka rekla,hvala Bogu nista novo! :D Barem se sad malo odmaraj,citaj,druzi se sa decom,komsinicom,opusti se malo!
Cmok!
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm

Post od andjelija81 »

drage moje :D drago mi je da ste mi obe vesele i raspolozene!!! oseca se da je sve u redu .. ontario mi se malko sekira zbog muza, al dobro to su slatke muke i to ce proci :wink: puno ste mi nedostajale. .sad u stanu nemamo internet (doduse nemamo jos ni sto za racunare :lol: ) al se nadam da ce se to uskoro srediti . ..samo da se malo stabilizujemo i organizujemo :wink: za sada vam pisem samo kad dodjem kod mame i tate :lol: zato nemojte da ste mi nestrpljive, jer ja mislim na vas!!! :D

ja sam dosla preksinoc sa planine i ne znam sta bih vam rekla. . .. .tamo je vazduh izvrstan a izgleda da moj organizam nije bio navikao na to, pa mi je par puta bilo lose :( osecala sam ponekad jaku slabost, lupnjavu srca, pritisak u grudima i glavi .. a nisam imala aparat za pritisak! i nisam ga merila nedelju dana! tako da uopste nisam znala kada mi je lose dal je skocio ili pao. . .. :roll: peli smo se na svoh 5 vrhova koje vredi videti i osecala sam se super kada bih se popela, pobedjivala sma samu sebe. . . .al proklete tahikardije mi nisu davale mira!!! :x
u vratu mi je nesto kvrcnulo, kada pipnem rukom vrat kao da mi se pomera prsljen sam :o i osecam kao blagu nesvesticu kada hodam, a pocela me je boleti ta polovina glave :o vrat, slepoocnica, oko, glava sa te strane, cak i ruka .. mislim, to sa kicmom je moja stara boljka i sve mi je gore :( al ovo me je bas zabrinulo. treba da odem kod interniste na kontrolu, kod ginekologa na papa test koga se jako plasim .. . . .
za svadbu . .sta da vam kazem. .bilo je savrseno!!!!! :D ujutru sam imala jaku tremu, pravi napad panike, kod frizerke sam lezala na sofi i pila persen :lol: al posle je sve bilo savrseno! nije ilo potrebe da se toliko plasim, sama sebi sam nepotrebno nabijala tenziju nedeljama unapred!! posle vencanja kada smo dosli u restoran sma igrala, pevala, veselila se . .. ma nista mi nije falilo :lol: nisam mogla da verujem :lol: tako da vam se udadoh ja nekako .. . hehehhe ko bi rekao :lol:
mama mi nije bas najbolje, dojka je ponovo pocela boleti :cry: izgleda da je opet stafilokoka :roll: zakazala je za 15 i 16 kontrolu kod alergologa i urologa. . jos nije radila ono snimanje bubrega, al izgleda da ce morati .. .jako me sekira sto se ona uzasno puno znoji, ponekad bude cela mokra, cak i noge, butine, listovi :o kao i cistavo telo, bas cela :o to nikada nisma videla. bojim sa se nije nesto, mozda bubrezi ne vrse dobro funkciju .. mada ona kaze da je klimaks i nece da pridaje tome znacaj. ma, samo me sekira :(

javljajte se drage moje kad mozete
jos nismo narucilis like od fotografa jer ne stizemo, ali obecevam da cu vam poslati neki da vidite kakva sam bila mlada :lol: i neku sa planine :lol:
majo, ontarijev mail imam ali tvoj ne, napisi mi ga u privatnoj poruci :wink:
LJUBIM VAS PUNO :D
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Drage moje mile prijateljice,ponovo smo svi na okupu bas mi je drago :lol: :lol: :lol:
Meni je opet stigo muzic,ide veceras pa se ponasam kao neka zaljubljena balavica,tako sam se privila uz njega nocas da osetim da je pored mene.Pozelela sam ga se i ako je i prije neki dan bio.Ne mogu da ne zaplacem kada odlazi na put ali veceras necu,obecavam vam :wink: :wink: :wink:
Prekljuce sam vam bila placljiva,nesto me uhvatilo,juce mi je bilo bolje,danas uopste ne placem.Jako sam opustena,vecinom mamurna,nemam vise aritmije(da kucnem u drvo)imala sam samo 1-2 puta za ovih ja mislim 6 nedelja.Dobro podnosim lek,manje osecam nervozu kada vozim(ustvari ne osecam)planiran ovih dana da se provozam po velikim autoputevima i da samo zakoracim u lift :o :o :o necu uci ali cu probati drzati vrata i uci pa brzo izaci.
Malo po malo,ja se nadam da cu napredovati,nisam vise stalno ljuta,tacno sama sebe iznenadujem :lol: :lol: :lol:
Idem kod psihijatra 18,na fizio idem svaki drugi dan i jos uvek sam na bolovanju jer cekam specijalistu.Desna me lopatica jako boli i kljucna kost,ne mogu desnom rukom nista,desna vilica mi je pala videli su i na snimanju,ma sta da vam kazem sva sam neka nikakva.Idem u ponedeljak lekaru pa cu ga pitati sta mi se to sve desava narocito posle udesa.Usta mi izgledaju kao da sam nedaj Boze dobila slog,nije mi svejedno kada se vidim na ogledalo.
Majo draga mozes li da pitas sestru od koliko miligrama je popila i da li je jos neke lekove koristila sa Xanaxom?
Majo da li se i kod nas zove Xanax?
Da li je to na bazi bensedina(mislim bar slicno)?
Koliko ju je dugo drzalo kada je popila?
Nemoj se ljutiti na mene ali bih volela da znam jer ga jos nisam probala.Ljubim te pitaj u vezi tog leka sestru :wink: :wink:
Majce znas jos uvek imam tremu uzeti novi lek zato pitam.....
Andelija draga dobro nam dosla!
Bas mi je drago jer si sve prebrodila,sve te tvoje strahove,vidis draga da ti nista nije bilo.Bas sam sretna zbog tebe,verujem da si uzivala u svadbi,posalji nam koju slicicu :wink:
Kako se osecas sada kada si se udala?
Vidis da mozes ici kod mame i tate svaki dan,sekirala si se bespotrebno.Bice mama dobro draga ali mora ici lekaru,pa ja zaista ne znam sta se to sa njenom dojkom desava,sta su oni to njoj uradili :o :o :o
Ona se jadnica napati sa tim,a oni nista pa stvarno sramota......
Ima li tamo ijedan trezven lekar da je pregleda?
Bas smo cekale i ja i Maja da nam se javis,eto nadam se da ce i Majce poslati poruku mada znam da je pocla raditi.
Andelija kakvi su mami nalazi krvi,jesu li joj proveravali stitinu?
Ona je sada i u promeni ali nije lose da joj opet izvade krv.
Mozda se tebi vrti u glavi od vrata,jer tako je meni povremeno.Trebala bi i ti doktoru drugarice moja,nemas cega da se plasisi veruj mi :wink: sve je ok,ovako ces samo razmisljati o raznim bolestinama i opterecivati se bespotrebno.
Prosetaj kod lekara bice ti puno lakse i neces biti toliko opterecena.
Opusti se malo draga,tek si pocela medeni mesec :wink: :wink: :wink: neka te dragi malo izmasira,pitaj ga :wink: :wink:
Ljubim vas obadve puno,javicu se idem sada kod muzica pa cemo jednu kaficu :P
Cao drage moje!
goranjo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 13, 2009 3:27 pm

Post od goranjo »

Prvi put pisem na forumu pa se nadam da sam pogodio topic :-?

Ajde ovako...Imam skoro 36 godina, radim prilicno stresan posao, dipl.ing. elektronike sam, i od pre 3 meseca su mi se javile jake srcane aritmije.
Valjda bi trebalo da napomenem da sam se ceo svoj zivot bavio sportom, od cega skoro 15 godina atletikom, sprintom, na najvisem nivou u nasoj drzavi...Nakon toga sam se ugojio i sada na visinu od 184 cm imam 114 kg, mada ne delijem bas tako debelo, ali sto je mnogo mnogo je..

Pre dva meseca obratio sam se najboljem privatnom lekaru u mom gradu, covek je odmah utvrdio postojanje aritmija i dao mi je da nosim holter pritiska i holter srca...

Holter pritiska je pokazao prilicno lepe rezultate (srednji arterijski 24-casovni pritisak bio je 129/85 mmHG, dnevni 131/86 mmHg, nocni 121/80 mmHg.

Holter srca je pokazao mnogo gore rezultate a oni su: Srednja srcana frekvencija bila je 68/min, minimalna 41/minuti, maksimalna 146/minuti. Pauza duzih od 2.5 sekunde nije bilo. Registrovano je 2560 pojedinacnih monomorfnih ventrikularnih ekstrasistola na dan sa 27 kratkih epizoda ventrikularne bigeminije i 41 epizodom ventrikularne trigeminije. Superventrikularnih pojedinacnih ekstrasistola je bilo 52 na dan. Nije bilo znacajnih promena u ST segmentu i T talasu. QTc interval je normalan. Mikro T alterans negativan. Analiza varijabilnosti srcane frekvence ima fiziolosku vrednost. Procena rizika za sleep apneu 8/14. Dugme marker tegoba nije aktivirano.

Doktor mi je radio i ostale kontrole, valjad ultrazvuk srca i sve sto treba, ima stvarno dobro opremljenu ordinaciju, i covek kaze da na srcu nema nikakvih ostecenja niti da postoji bilo kakvo oboljenje.
Kao terapiju dobio sam LODOZ od 5 mg jednom dnevno i javio mu se nakon mesec dana na pregled. Tada mi je uradio ponovo EKG, aritmije su i dalje bile prisutne, doktor kaze manje nego pre terapije ali ih je i dalje bilo dosta. Terapija je pojacana i sa 3xdnevno PROPAFENOM od 150 mg. Proslo je 3 nedelje i za nekih nedelju dana opet trebam ici na kontrolu a aritmije su i dalje prisutne. Sada sam i ja siguran da ih ima manje i da su slabijeg intenziteta ali ima ih i to u toku celog dana.

Da li mi jos neko pored mog doktora moze proanalizirati rezultate ili neko preneti slicna iskustva...Unapred zahvalan...
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

relativno cest problem sportista koji naglo prestanu da se bave sportom.
zatrazite uput za beograd - kcs , ili kbc bezanijska kosa, odnosno sremska kamenica da uradite dodatna ispitivanja
majabgd
Aktivan član
Aktivan član

Post od majabgd »

Zdravo drustvo!Evo ja sam nesto putovala a i nisam imala internet pa nisam mogla da vam pisem.Dobrodosla Andjelija!Bitno je da si ti promenila malo sredinu i sigurna sam da ti je barem to prijalo.Sve simptome si verovato imala zato stosi pre toga bila vrlo napeta pa te je stiglo ali je sve sada uredu i bice bolje!Mnogo mi je drago sto je sve tako lepo proslo i sto vidis kako moze da ti bude lepo.Pisi nam sta ti je sa mamom!
Ontario,svaka cast na dobrom raspolozenju,trudu i pozitivnom razmisljanju,sada je jasno da ima pomoci i da ces,sigurna sam,sesti u taj avion kada tad!Zurim sad,Ljubim vas i sada cu brze da se javim!
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član

Post od andjelija81 »

drage moje . ..samo da vam se javim na kratko
ontario mi mnogo bolje zvuci!!! stvarno se vidi da se jako trudis :wink: samo hrabro, mi smo uz tebe!
mozda ta razdvojenost bude i dobra za tebe i tvog muzica, pa postanete svesni koliko znacite jedno drugom. ..pa se odnosi poboljsaju :wink: a i ti malo ubrzas ozdravljenje, da bi sto pre sela u avion :lol: kako je mama, nista nam nisi pisala skorije?
majce moja, hvala za mail, saljem vam slice prvom prilikom .. . . :wink: nadam se da je bilo dobro na putovanju i da si nam dobro.

ja sam resila da sutra odem kod interniste na kontrolu. trebalo je pocetkom septembra, oticicu sutra pa cemo videti sta dalje. svakoga dana me drmaju aritmije, izgleda da mi je ona doza lodoza premala :( pola tablete od 2,5 mg .. .ponekad sam jaka i sve mogu, a ponekad me stignu aritmije i neka slabost pa ne mogu nista :cry: samo bi da mirujem
mam je isla na kontrolu kod alergologa, pice lek jos 2 nedleje, pa 1 nedelju bez leka, pa onda mora da ide na probe za antibiotike. pet dana ce lezati u bolnici ali samo do 3 sata popodne, jer se to ne radi ambulantno. jako je bitno da joj vide koji lek sme da pije za slucaj da zatreba zbog dojke. juce je bila kod urologa i doktorka je pre bilo kakvog lecenja trazila da uradi MR da se vidi tacno sta je to jer svi doktori razlicito pisu: komplikovana cista, supljina, suspektna promena .. .icice ovih dana da to zakaze.

kod kuce jos uvek nemamo interet. prijavili smo se ali su rekli da je rok 15 dana. za sada vam kuckam samo kad dodjem kod mame i tate
kiss :wink:
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član

Post od andjelija81 »

samo da se javim . ..sad sam dosla od doktorke
promenila mi je lek, dala mi je da ponovo pijem concor od 5 mg 1x1/2
zapravo, ja sam ranije pila concor, ne znam ima li neke razlike? :roll:
sad sam kod mojih, doruckovala sam i malo mi je frka da popijem lek .. .tako mi je uvek kada treba da pijem neki novi lek, malo me strah
lodoz sam pila od 2,5 po pola tablete, a sad ovaj pola od 5 mg . .izgleda da mi je malo povecala dozu :roll:
stitna mi je u redu, iskljucila je mogucnost i da je to od anemije. . pa kada sam je ja pitala od cega imam aritmije, rekla je od prolapsa
taj zalistak pravi malo vece talase nego sto je normalno i to izaziva uzlupanost
hoce da mi uradi ponovo ultra zvuk, zakazala je za 14. oktobar (radila sam ga u decembru prosle godine)
hoce da uporedi rezultate
rekla je da slobodno smem da ostajem trudna sa ovim lekom :roll: da nista me smeta
ja naravno ne planiram to skorije jer moram da se dovedem prvo u red - i psihicki i fizicki
pocela sam da koristim vitafon za vratnu kicmu, pa cu posle 3 meseca da predjem na lumbalnu
kupila sam novi aparat, stari sam ostavila roditeljima
ne znam kako da se malo opustim, da se oslobodim stresa. . .onolika doza napetosti i brige!! i jos uvek je se nisam oslobodila, a vec pocinju noe brige. kako da se opustim i da verujem da ce sve biti dobro? kako da pomognem sebi da mi bude bolje?

pozdravljam vas puno
p.s. nadam se da vam se dopadaju slike :wink:
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Drage moje drugarice,nisam stigla da se javim ovih dana jer stalno negde latam.
Draga Majo uvek si tu uz nas bas ti hvala za to.Drago mi je pa ste uz mene i sada kada mi je bolje Hvala Dragom Bogu.
Ja se osecam jako dobro,nema nervoze,nema napada,jos uvek spavam kao medved i kaze mi doktor da ce to proci.Dobro mozda je i upravu,nece mi nista biti jer zaista mi je ovakav odmor i trebao.Ne znam za ovih 11 godina u Kanadi da sam se toliko opustila i naspavala,prije sam posebno kada radim jako malo spavala mozda nekoh 4-5 sati,a nekada je bilo i manje.Sada cu se lepo naspavati i odmoriti(zahvaljujuci)mojim lekovima i kada pocnem opet raditi ja cu biti druga osoba.Ici cu na jos jedan MRI ovoga puta desno rame i lopatica,sa ovom se mucim sigurno preko 20 godina i nikada niko nije hteo negde da me salje.Donji deo kicme idem snimati u 11 mesecu,ginekolog 11 mesec,neurolog u 10-om,i jedva cekam da vidim sta ce mi reci za nalaze MRI od vrata i srednjeg dela kicme.Kazu da je broj jedan lekar,videcemo i to :wink:
Mama mi je bolje sto se tice da hoda,i dalje je sa hodalicom,boli je noga ali Hvala Dragom Bogu od kada je ona zena sa njom nijednom nije pala.Brine me jako jer je bila kod vaskularnog,pa je cuo sum mami na srcu i hoce da ponovo ide na EKG,i snimanje krvnih zila,vadenje krvi pa da ide opet kod njega u 11 mesecu sa nalazima.Mama je isla na snimanje prosle godine u Avgustu i kazu da je 80%zacepljena arterija :cry: :cry: :cry: ,ja znam da je bila 70%,ali svejedno i to je puno.Ja znam da je mojoj majcici slabo srce to su lekari rekli,ali se draga moja mama bori,svaka joj cast!
Ja se nadam da ce sve biti uredu,zasta se nadam!
Drage moje ove tablete su me skroz promenile,menjaju mi zivot,jako,jako retko zaplacem.......skoro da i ne.....i sve stvari gledam drugacije vise pozitivno.Jednostavno smirena sam i ne sekiram se da li verujete?
Nekada ne mogu da se poznam,prije sam stalno plakala i bila pod nekim strahom.
Sada vise ne!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Draga moja Andelija ja sto mogu da ti kazem je da posetis psihijatra i da krenes sa antidepresantma.
Nije dovoljno samo da ponekad popijes lek za smirenje,on je kratkog efekta,a tebi nesto treba za stalno.
Vidm kroz sta prolazis psihicki i volela bih da ti pomognem.
Znam da ti je tesko prihvatiti cinjenicu kao i meni sto je bilo da imas i depresiju i ankcioznost ali veruj mi sto duze cekas i odgadas lecenje sve ce ti biti gore.
Veruj mi probala sam sve za ove 3 godine i NISTA,BAS NISTA NIJE POMAGALO! SAMO LEKOVI!!!!!!!!
Opustices se na lekovima draga moja prijateljice,veruj mi i pomoci ces sebi kada budes otisla kod psihijatra.
To je jedini nacin da se ta tvoja agonija ne nastavlja,nego da te "povrati"kao i mene u zivot.
Ljubi vas puno vas Ontario.......
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

:D
Predsednik
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 17, 2005 5:08 pm

Post od Predsednik »

@ontario
Super... samo pazi kazu doktori da se lako navuce na te lekove.
Kod mene je slucaj da se dobro osecam kad pusim, valjda u glavi zamaskiram sve probleme. Cim ostavim imam lupanja srca, glavobolje, bol u grudima, vrtoglavicu, nizak pritisak... tako da sam na korak da se vratim staroj navici ali jos se borim...
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Predsednik,druze odlicno je pa mozes bez lekova! :P
Ja nisam mogla,patila sam se 3 godine i sve mi je bilo gore i gore.
Veruj mi da cu pristati na njih citav zivot ako treba samo da mi se te uzasne godine onog ludila nikada ne ponove.
Druze ima stvari koje je nemoguce resiti bez lekova.Probavala sam sve i svasta,sama se pokusavala izboriti ali nisam uspela nista.Upadala sam sve vise i vise u provaliju.
I ja sam pusac,nista nije pomagalo.Imala sam aritmije,cesto mi je pritisak otisao gore,sve se to desavalo jer sam svojim mislima dovodila organizam do propasti.
Da nisam pocela sa lekovima dobila bih infarkt.Znao mi je pritisak biti i po 170,i to u bolnici a kod kuce ko zna,jer nemam sama svoj tlakomjer da ga izmerim.
Hvala druze na savetu :wink:
Pozdrav svima
Odgovori