aritmija

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
majabgd
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 07, 2008 12:47 am

Re: aritmija

Post od majabgd »

Draga Ontario,pa hvala Bogu da sad tako radis i reagujes,sin ti sl. put nece ni uzimati bez pitanja jer ce misliti da ti je to ok pa ce ti reci.Cerki je sigurno mnogo lepse sa tobom takvom.Bice sve super,samo neka si ti nama vesela :wink: !
Andjelija,pa ja verujem da bih se i sama tako osecala,verujem da je tesko.Ja se jezim i od pomisli na to.Bice tebi jepo,samo da se naviknes i da se malo opustis.A na planinu bas treba da ides,prijace ti sigurno.Ma nece ti pozliti a i sta ako ti pozli.Pa hiljadu puta ti je do sad pozlilp i uvek si prezivela pa ces tako i tamo a i NECE TI POZLITI!To ti sama sebi pravis jer mislis stalno na to.Sto manje mislis to ti je bolje.Uostalom,pa imaju doktore i hitnu pomoc i na planini.Nemoj da propustis priliku da se malo opustis,bice ti krivo posle.A tvoji nisu sami,imaju jedno drugo i sigurno jos mnogo ljudi oko njih.Ako je nekom ne daj Boze bude lose lako ces se ti vratiti da im pomognes.
Ja vam malo uzivam,bila sam na jednom kupalisyu na reci blizu mene jedno dva sata,bas mi je prijalo,imam jos nedelju dana odmora pa cu se potruditi da se malo odmorim a malo i da sredjujem kucu.
Ljubim vas obe!
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Drage moje prijateljice,milo mi je da cujem da cete se lepo opustiti,Andelija na planini,ti Majo kod kuce jer zaista nam svima treba mentalni odmor.Svi smo pod nekim bili stresom,tesko je ponekad da se covek opusti ali kada se ima prilika treba je zaista iskorisiti.Ja sam danas bila jako ljuta na malu jer mi je psovala,nije bila dobrog raspolozenja,a nisam ni ja.Ne znam da li zato jer sam muzu kupila avionsku kartu :cry: :cry: :cry: ili sta mi je vec ali nisam uopste raspolozena,cak sam mislim da lekovi ne rade.Pojma nemam sta mi je danas? :cry:
Nisam se nesto ni naspavala,neko je zvao u 4 sata ujutro,bas sam se trgla iz sna,slusalicu su mi spustili mozda se neka budala zabunila.....u to doba,stvarno nemam reci :roll:
Juce sam toliko bila raspolozena,a vidite me danas.....grozna sam...
Muz mi dolazi sa puta za par sati,sutra cemo da pakujemo polako stvari,tesko mi je......
Hvala vam drage moje na svoj podrsci i razumevanju,jako puno mi znacite.Ja nemam pojma kako da vam posaljem privatnu poruku :oops: sa mojom e-mail adresom u slucaju da se ne mozemo dopisivati na forumu.
Kaze mi mala da odam nocu zatvorenih ociju do kupatila :lol: :lol: :lol:
al cu se razbiti jedan dan
:lol: :lol: :lol:
lekovi su genijalni,jos kada probam Xanax to je kazu ko nas bensedin,bas ce mi biti veselo :lol: :lol: :lol:
Mozda ga uzmem i danas,da se malo opustim.
Ljubi vas vas Ontario
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm

Post od andjelija81 »

izvinite drugarice moje, ne stizem da vam se javljam uopste. . . . :(
u haosu sam oko sredjivanja a pored toga se nesto i ne osecam najbolje.
juce sam treci put imala nocnu moru tj. ne nocnu posto sma spavala preko dana. . uglavnom slican san sam sanjala kao pre nedelju dana, da se budim i vidim da sam sva oduzeta i otecena, shvatam da sam bolesna i da je to nesto na sta sam ranije sumnjala, ali sada se ispoljilo i to bas 5 dana pred svadbu .,. i ja sam ocajna u snu i tako uplasena . ..strasan osecaj, strasan! :cry: :cry: :cry: i kao otkazacemo svadbu jer ja hitno moram na snimanje i u bolnicu .. :cry: kada sam se probudila osecala sam se UZASNO, niakada gore,. bila sam ne samo uplasena, nego UZASNUTA :o nije mi jasno zaato sanjam tako ruzne snove, da li ja to predosecam da ce mi se stvarno desiti nesto lose? :cry:
mm i ja smo nrazgovarali da odemo negde posle svadbe jer je on dobio od sefa 2 slobodne nedelje :wink: ali ja se tako plasim!! bojim se sta ce se kuci desavati za to vreme, bojim se da mami ili tati ne pozli ili da umru a da ja nisam tu :cry: +, bojim s eda meni ne pozli tamo u sumi gde nema lekara i da me niko ne nadje. . imam utisak da bih bila toliko napeta da bi mi preseo odmor! a da li je to posteno da ja muza lisim odmora jer sam ja ovakva?
on se pre 3,4 dana razbolo, dobio temperaturu i bolove u grlo i sad pije antibiotik. plasim se da sam ja na redu da se od njega razbolim i to bas za svadbu. ..osecam kako tesko gutam i kako mi nesto mehanicki stoji u grlo sto mi ometa gutanje. imam uvecanu stitnu i nikada je nisam snimala, bojim se da mi nesto ne nadju na njoj .. ili u grlu? ponovo pokekad osetim kako kao imam temp. 37. . . pa posle prodje, pa ponovo i tako vise puta u toku dana. . ja ne zna sta je to i od cega. treba da odem kod ginekologa u septembru, rekla je da uradim tada papa i kolposkopiju, ali ja se uzasno plasim da odem, jer sam ranije imala ranicu i dosta leukocita. . a nisam to radila 2 godine :o , plasim se da se nije nesto napravilo za to vreme!! :o dojka me ponekad ziga, ni za to ne smem da idem .. :( kicma i zglobovi su mi potpuni raspad sistema, ne znam sta me ne boli .. . i da li ja sa ovakvim zdravstvenim stanjem uopste treba da se udajem, jesam li ja sposobna za to? :roll:
znam, sad cete reci uhvatila te trema i panika pa bi da otkazes. . . ali ja se stvarno tako osecam. jako sam uplasena i nesigurna. pocela sam milion stvari da se plasim, procitajte samo na koliko mesta sa gore na pisala plasim se ovoga, plasim se onoga. . .
ozbiljno se plasim da sam bolesna :cry: i zato se brinem jesam li sposobna za brak. plasim se tog dana, da ne padnem u nesvest od treme, da samo prezivim nekako. . :cry: TOLIKO sam uplasena da uopste ne mogu da se radujem tome!!! zar nije to uzasno, ne radujem sa sopstvenom vencanju nego naricem nad svojom tuznom sudbinom i provodim dane u strahu . .. :cry: :cry: :cry:
svi ti ljudi, nasi gosti . .se TOLIKO raduju!!! svi su srecni zbog nas! jako smo se dugo zabavljali i svima je mnogo drago sto se najzad uzimamo. samo sam ja baksuz koji mora sve da pokvari. . . :x

OPROSTITE mi molim vas!!!!!
ako ikako znate, pomagajte!!! :cry:
vencanje mi je za 5 dana, sta da radim?
LJUBIM VAS OBE!!!!!!
Poslednja izmena od andjelija81 u Pon Avg 24, 2009 12:42 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Draga moja Andelija,puno si stresa imala u proslosti,nisi ti kriva jer se tako osecas! :wink:
Jako puno si opterecena i napeta,normalno je da ces svasta sanjati jer sve sto se misli u toku dana to se i sanja.
Jednom za uvek zapamti da svi imamo sudeni dan i da samo dragi Gospod Bog zna kada ce i koliko ko ziveti.
Ti se udajes draga moja Andelija na VELIKI NAS PRAVOSLAVNI SVETAC i Bog ce Dragi dati svu blagodan tebi i tvojima.
Veruj u Gospoda Dragoga i nemoj se nicega bojati jer nisi sama.Odmor ce ti odlicno doci,ma koliko bila protiv njega,malo ces se opustiti sa muzem i ako se toliko plasis da ce ti pozliti objasni mu sve pa idite negde gde ima bolnica blizu jer ce ti biti tako puno lakse.Ja te razumem jer imam isti problem,i ako sam na tabletama jos uvek su strahovi pristutni.Jednoga dana ces morati i ti da uzimas antidepresante koji ce ti pomoci da se resis velike napetosti i oni ce te povratiti,veruj mi....
Ne boj se lekara,ne osluskuj svoje telo stalno,zdrava si,zamisli ljude koji su stvarno bolesni pa onda vidi koliko si ti sretna.
Raduj se draga moja svom vencanju,to je jednom u zivotu,igraj,pevaj jer ti je Dragi Bog podario zdravlje i srecu.
Razmisli malo o majci i ocu,da ostanes pored njih i ne odes na odmor,da li im ti sta mozes pomoci ako se razbole?
Kako im mozes pomoci?
Oni imaju jedno drugo hvala Bogu,oni zele da ti budes sretna i da shvatis da su i oni ostavili majku i oca i vencali se zar ne?
Normalno je da panicis jer jako si privrzena njim ali draga moja bices opet,i vidaces ih stalno.Nista se nece promeniti jednino sto ces spavati noci sa svojim muzicem.Odlazices stalno kod njih i oni kod tebe,nisu daleko nadam se i sve ce biti uredu.Pogledaj mene koliko sam daleko od svoje majke,otac mi umre,da li sam mu mogla pomoci?
Mozda bi ziveo duze da sam bila pored njega,a mozda ne jer Gospod Dragi je odlucio da tatu uzme kod sebe.Ma koliko ja sebe krivila,proslost ne mogu da promenim i ne mogu da vratim vreme unazad.Svako imam svoj sudnji dan!
Ne plasi se smrti,da ce ti pozliti ili ce ti se nsto desiti tebi ili tvojima nego se pomoli Gospodu Bogu nasemu da vas sve blagolsovi i sacuva.Njegova je milost ogromna,ljubav bezgranicna!
Meni je za 2 dana godisnjica braka,znas i sama i to 20-a i meni ce muz biti na punu.Toliko sam i ja opterecena je putuje u sledeci ponedeljak i nikada nismo bili razdvojeni koliko cemo biti da sam sanjala moga taticu i lepo se ispricala sa njim i otvorila svoju dusu.Vidis moj Andeo meni dode na san kada god sam tuzna i kada god me nesto muci.Sretna sam jer sam ga videla.pa makar i u snu.
Zamisli mene ako ne ozdravim do proleca :cry: :cry: :cry: :cry: sta cu ja? :cry: :cry: :cry:
Kako cemo se vratiti kod muza? :cry: :cry: :cry:
Kako cu preziveti let koji traje 2 ipo sata,a da ne prestanem disati i ne ostanem bez kisika?
Kako i ko ce mi pomoci kada nema izlaza jednom kada se zatvore vrata od aviona? :cry: :cry: :cry:
Jedino da ih ja otvorim i odem u p.m napolje......
Mala treba ici samon avionom,ja moram biti jaka zbog nje jer ona je bila 2 ipo godine kada je letela pa se ne seca puta.
Kao da budem jaka,kada sam sva u strahu i panici?
Ne mogu pomoci sebi,a kako cu onda pomoci njoj?
Ostaje mi samo da se molim Dragom Bogu da mi da snage da ozdravim i nista vise.Lekovi su trebali vec da daju pun efekat ali to nije istina u mom slucaju.Jos uvek imam strahove i mozda mi nikada nece proci.Ne bih mogla da zamislim zivot da smo mi ovde,a muz 2000km daleko od nas.Ne nikako!!!!!!!
Eto draga ja sada malo o sebi,bas smo obadve napete.......
Draga nasa Maja je nadam se dobro i zdravo,i nadam se da nikada nece imati ovakvih problema sa tim glupavim fobijama.
Majo draga javi nam se kada budes mogla jer vidis da smo obadve neke neraspolozene i pune neke negativnosti.
Andelija draga malo sam ti dala neke savete i ako Bog da da ti pomognu.
Ljubi vas drage moje Ontario i zeli vam svu srecu ovoga sveta!
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član

Post od andjelija81 »

ontario, potpuno te razumem... samo moras da pijes lekove duze vreme da bi se izlecila. ti vec sada osecas znatno poboljsanje jel tako :wink: ali lecenje ce morati mnogo duze da traje. ti si dala sebi rok da se izlecis do proleca, a ja sam sigurna da ces ti i ranije smeti da letis avionom. mozda prvo odes zimus kod mame, pa na prolece kod muzica.
mogu misliti kako vam je tesko posebno sto se niste ranije razdvajajali :( mi smo isto mnogo vezani, ja bez njega ne bih izdrzala ni nedelju dana. insistiraj da on dolzi sto cesce kod vas i cujte se po nekoliko puta u vezi. budi iskrena, reci mu kako se osecas i kako ti sve to tesko pada. pokusaj sada da se stabilizujes i da se posvetis sebi i deci. :wink:
majo, jel sve ok? javi se kada budes stigla.

:D :D :D
majabgd
Aktivan član
Aktivan član

Post od majabgd »

Drugarice moje samo da se javim da sam dobro.Uzasno zurim,pisem cim stignem.Mislim na vas i ljubim vas!
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Drage moje kako ste?
Andelija nam je zauzeta sada Majo,u petak je svadba verujem da se nece javiti....
Kako si mi ti Majo?
Meni muz dolazi sutra,a putuje u ponedeljak pa sam i ja malo zauzeta.Bila sam danas kod lekara i cekam da vidim specijalistu za kicmu,prvo neurologa pa onda neurosurgeona.To ce sve sve oduziti,pogotovo jer mi lekar ne da da jos radim,sada kada deca krenu u skolu bicu sama citavo prije podne.Idem na fizio i to je sve,nikakve druge nemam obaveze.Citam knjige i tada mi prode vreme.Sprijateljila sam se sa jednom divnom komsinicom,svako vece me obide,jako je pozitivna i uvek nesto imamo da pricamo.Starija je od mene,dobar je prijatelj i kaze da me jako zavolela.Evo danas na moju 20 godisnjicu braka hoce da proslavimo.Sprema mi kaze iznenadenje,tako da se i ja moram pripremiti imam jos par sati dok ne bude dosla.Jos da mi je muz kuci bilo bi super!Deca ce biti sa nama,bas mi je drago pa mali nece izaci veceras nigde.
Javite se drugarice moje kada stignete,a ja idem da pravim kolace :wink:
Ljubi vas Ontario :P
majabgd
Aktivan član
Aktivan član

Post od majabgd »

Andjelija nam se sutra udaje! :D Draga Andjelija,zelim ti sve najbilje i najlepse,da budes srecna uspesna,vesela,zdrava i da uzivas u lepim trenucima!
Cao draga Ontario!Pa divno je sto si se sprijateljila sa takvom komsinicom!Sigurno ti znaci da imas takvog nekog pored sebe.Uzivaj jos malo u odmoru i citanju!Priviknucete se ti i muz na razdvojenost,sta da radis,nije to zauvek a vreme zaista brzo prolazi!Uzivaj i zabavljaj se koliko god mozes!Ljubim te!
Ja sam ti ok,nesto stalno zujim!Uzivam u jos nekoliko dana odmora!
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Evo i mene Andelija,neka Vas sreca prati u zivotu i neka Vam Bog Dragi da puno zdravlja,ljubavi i veselja zeli ti tvoja Ontario!
Neka nam budes lepa i radosna mlada na veliki tvoj dan,dan vencanja :lol: :lol: :lol:
Draga moja Majo,neka samo ti meni uzivaj dok ne budes posla na posao.I treba draga moja prijateljice da se opustis,znas koliko mi je milo cuti da si mi dobro.
Meni muz sada dolazi sa puta,juce sam sa komsinicom i decom proslavila 20 godisnjicu braka i bilo je super.Kupila nam je svima,narucila veceru,kupila mi cvece i jako sam se obradovala.Super smo se proveli i ismijali.
Danas sam malo zaplakala,ne znam sta mi je,nesto me malo gusi,valjda jer muz ide u ponedeljak.
Sada se bolje osecam jer sam se malo "ispraznila",pa sada zurim da zavrsim rucak.
Ljubim te draga moja Majo puno,ljubim i nasu Andeliju i nadam se da ce nam se uskoro javiti.
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član

Post od andjelija81 »

drage drugarice, oprostite sto se ne javljam ali nista ne stizem .. .

vencanje nije sutra nego u nedelju, sutra je praznik i posni dan, pa ne ide da se tada pravi veselje :wink:
znaci jos 2 dana mam fore da uzivam u devojackom zivotu :lol:
jako sam vam napeta i nervozna, samo se svadjam sa svima . .lose spavam i nedovoljno, jutros sam se probudila u 5:15 i nisam vise mogla da zaspim. posle osetim preko dana takav premor, malaksalost, kao probadanja kroz grudi, disem plitko, kao riba . .sve od premora i stresa!!!
jako sam upanicena :o svakodnevno, to traje danima. . tako da se bas plasim kako cu da preguram taj dan . . . :o
ujutru cu da popijem pola moje tabletice lodoza, i popicu pola bromazepama . . .racunam da ce to da ispari do rucka pa cu moci malo da pijuckam :lol: a ponecu sa sobom persen, on je na biljnoj bazi pa cu videti hoce li mi nesto delovati . . .

maja nam je stalno u pokretu cak i kada je na odmoru . . :wink:
ontario, drago mi je sto si lepo provela vece sa druagaricom i decom. super je sto si nasla nekoga sa kim se razumes i sa kim mozes da popricas. videces, bice sve ok sa muzem, navicicete se . ..i mislim da ce vam to i pomoci da resite nesuglasice, i da malo oboje poradite na sebi. . .cestitam vam godisnjicu i da jos dugo trajete!!! :D
dobila sam tvoj mail ali ne stigoh da odgovorim. poslacu i maji adresu, pa da vam posaljem neku sliku posle vencanja. :D

e da. .idemo u sredu na divcibare i ostacemo nedelju dana tako da znate ako me ne bude bilo .. . racunare nismo jos preselili u stan, zasad imamo tamo samo lap top, ali nismo jos uveli internet. .pa cu vam se javljati uglavnom od mojih, kad dodjem ovde
LJUBIM VAS PUNO!!!!!
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Draga nadam se da si se lepo provela na vencanju i da si bila vesela i srecna.Javi se kada stignes,jos jednom ti zelim puno srece,uspeha i lepih trenutaka u zivotu :P :P :P
Majo gde si mi ti?Sta radis?
Ja sam malo tuzna jer mi sutra muz ide,danas smo pakovali stvari,stoji mi knedla u grlu samo sto ne zaplacem.Suze su mi udarile na oci par puta,nije video,ne znam kako cu sutra kada se pozdravimo izdrzati da ne zaplacem.
Javicu se cim stignem,mislite na mene....ljubim vas.....
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član

Post od andjelija81 »

drage moje, bilo mi je FENOMENALNO !!!!
bio je to najlepsi dan u mom zivotu!!!
u sredu putujemo, kad se vratimo i sredimo utiske, kuckam vam jedno dugaaaacko pisamce!

ljubim vas obe i grlim do neba !!! :D :D :D :D :D
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Bas sam srecna zbog tebe draga moja prijateljice!Vidis kako sve bude na kraju uredu i koliko si se plasila bespotrebno :wink:
Sada se lepo jos opusti sa svojim muzicem i pisi nam kada se vratis.
Ja sam ispratila mog muza,srecu moju i dugo sam plakala :cry: :cry: :cry:
Nista ovi lekovi ne deluju na moje raspolozenje :cry: :cry: :cry: gusi me,place mi se stalno :cry: :cry: :cry:
Majo draga javi mi se malo,please :cry:
LJubi vas vas Ontario
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

Bila sam sigurna Andjelija da ce sve biti dobro. Srecan brak vam zelim :D
majabgd
Aktivan član
Aktivan član

Post od majabgd »

Draga Andjelija,cestitam jos jednom!Izuzetno mi je drago da ti je bilo super,eto ipak se na kraju sve lepo zavrsi!Uzivaj i lepo se opusti!
Ontario,pa mogu da zamslim kako ti je tesko ali ni lekovi ne mogu bas sve.Pomogli bi ti kad si tuzna bez razloga ali sad ga imas pa i treba da se isplaces.Bice sve ok!Vreme prolazi brze nego sto mislis,sta ste sve prebrodili,pa i ovo cete!Nemoj sad samo na to da mislis,kako si usamljena ,da ti je tesko...Napravices sebi jos gore.Isplaci se kad te uhvati ali onda glavu gore i zavrsavaj svoje obaveze.Imas decu,bitno je da ste svi dobro!Ljubim vas puno!
Inace,ja od danas radim :-? ,ali sta cu.Sredjivala sam svasta po stanu i nisam stigla da vam pisem.Nema nista specijalno.Cmok!
Odgovori