Draga moja Andelija,puno si stresa imala u proslosti,nisi ti kriva jer se tako osecas!
Jako puno si opterecena i napeta,normalno je da ces svasta sanjati jer sve sto se misli u toku dana to se i sanja.
Jednom za uvek zapamti da svi imamo sudeni dan i da samo dragi Gospod Bog zna kada ce i koliko ko ziveti.
Ti se udajes draga moja Andelija na
VELIKI NAS PRAVOSLAVNI SVETAC i Bog ce Dragi dati svu blagodan tebi i tvojima.
Veruj u Gospoda Dragoga i nemoj se nicega bojati jer nisi sama.Odmor ce ti odlicno doci,ma koliko bila protiv njega,malo ces se opustiti sa muzem i ako se toliko plasis da ce ti pozliti objasni mu sve pa idite negde gde ima bolnica blizu jer ce ti biti tako puno lakse.Ja te razumem jer imam isti problem,i ako sam na tabletama jos uvek su strahovi pristutni.Jednoga dana ces morati i ti da uzimas antidepresante koji ce ti pomoci da se resis velike napetosti i oni ce te povratiti,veruj mi....
Ne boj se lekara,ne osluskuj svoje telo stalno,zdrava si,zamisli ljude koji su stvarno bolesni pa onda vidi koliko si ti sretna.
Raduj se draga moja svom vencanju,to je jednom u zivotu,igraj,pevaj jer ti je Dragi Bog podario zdravlje i srecu.
Razmisli malo o majci i ocu,da ostanes pored njih i ne odes na odmor,da li im ti sta mozes pomoci ako se razbole?
Kako im mozes pomoci?
Oni imaju jedno drugo hvala Bogu,oni zele da ti budes sretna i da shvatis da su i oni ostavili majku i oca i vencali se zar ne?
Normalno je da panicis jer jako si privrzena njim ali draga moja bices opet,i vidaces ih stalno.Nista se nece promeniti jednino sto ces spavati noci sa svojim muzicem.Odlazices stalno kod njih i oni kod tebe,nisu daleko nadam se i sve ce biti uredu.Pogledaj mene koliko sam daleko od svoje majke,otac mi umre,da li sam mu mogla pomoci?
Mozda bi ziveo duze da sam bila pored njega,a mozda ne jer Gospod Dragi je odlucio da tatu uzme kod sebe.Ma koliko ja sebe krivila,proslost ne mogu da promenim i ne mogu da vratim vreme unazad.Svako imam svoj sudnji dan!
Ne plasi se smrti,da ce ti pozliti ili ce ti se nsto desiti tebi ili tvojima nego se pomoli Gospodu Bogu nasemu da vas sve blagolsovi i sacuva.Njegova je milost ogromna,ljubav bezgranicna!
Meni je za 2 dana godisnjica braka,znas i sama i to 20-a i meni ce muz biti na punu.Toliko sam i ja opterecena je putuje u sledeci ponedeljak i nikada nismo bili razdvojeni koliko cemo biti da sam sanjala moga taticu i lepo se ispricala sa njim i otvorila svoju dusu.Vidis moj Andeo meni dode na san kada god sam tuzna i kada god me nesto muci.Sretna sam jer sam ga videla.pa makar i u snu.
Zamisli mene ako ne ozdravim do proleca

sta cu ja?
Kako cemo se vratiti kod muza?
Kako cu preziveti let koji traje 2 ipo sata,a da ne prestanem disati i ne ostanem bez kisika?
Kako i ko ce mi pomoci kada nema izlaza jednom kada se zatvore vrata od aviona?
Jedino da ih ja otvorim i odem u p.m napolje......
Mala treba ici samon avionom,ja moram biti jaka zbog nje jer ona je bila 2 ipo godine kada je letela pa se ne seca puta.
Kao da budem jaka,kada sam sva u strahu i panici?
Ne mogu pomoci sebi,a kako cu onda pomoci njoj?
Ostaje mi samo da se molim Dragom Bogu da mi da snage da ozdravim i nista vise.Lekovi su trebali vec da daju pun efekat ali to nije istina u mom slucaju.Jos uvek imam strahove i mozda mi nikada nece proci.Ne bih mogla da zamislim zivot da smo mi ovde,a muz 2000km daleko od nas.Ne nikako!!!!!!!
Eto draga ja sada malo o sebi,bas smo obadve napete.......
Draga nasa Maja je nadam se dobro i zdravo,i nadam se da nikada nece imati ovakvih problema sa tim glupavim fobijama.
Majo draga javi nam se kada budes mogla jer vidis da smo obadve neke neraspolozene i pune neke negativnosti.
Andelija draga malo sam ti dala neke savete i ako Bog da da ti pomognu.
Ljubi vas drage moje Ontario i zeli vam svu srecu ovoga sveta!