drage moje . ..
ja sam nervozna vec nekoliko dana, posvadjam se za sekundu, samo planem i jako se lose osecam posle toga.
sanjala sam 2 jako losa sna, prave nocne more

, mislim da sam jako lose psihicki, valjda je ovo stres pa stres na stres i sad se plasim da ne puknem bas sad pred ovo cudo.
ponekad dobijam jaku lupnjavu srca, prosto ne zna sta mi se desava, bas se uplasim .. . inace me muci alergija, pa sam neprestano na presing, valjda je koncentracija cvetalih trava ovih dana jako visoka. i jako kaslje, bas me to muci .. .
ja i dragi smo poceli da se kacimo oko nekih stvari, valjda je to tako normalno da svi parovi rade pred vencanje jer smo oboje nervozni

mama mi je ok za sad, one analize koje treba da uradi uradice tek u septembru kada sve prodje. mora kod urologa, na urografiju i na kontrolu kod alergologa. . .bila je u totalnomsoku kada je cula da mi necemo da idemo nigde na medeni mesec jer se ja plasim da se nesto ne desi a da ja nisam tu

rekla je ne dolazi u obzir, ima da idete!!! sad stvarno ne znma sta da radim. . .da idem pa da tamo samo brinem i svakih pola sata zovem ovde

stvarno ne znam . . . jako se brinem jer se ona uzasno znoji, ne znam da li joj je to od pluca ili od bubrega, mada ona kaze da je od vrucine i klimaksa
jako se cudno osecam sada kada treba da se selim. tamo nam je sve lepo, novo . .i da je nak druga situacija ja bih poludela od srece, ali sada se prosto ne raduejm. . .rekla sam im da cu ja stalno biti ovde, jer je mm ionako stalno na poslu ...
ontario draga, nemoj se plasiti. ako ne smes peniciline, ni eritromicine, ima toliko lekova iz drugih grupa. sem toga, zasto odmah polazes od toga da ce ti trebati, mozda ces biti zdrava

a i ako ti zatreba antibiotik, nije ni dobro vise d apijes taj eritromicin, prvo sto je uzasan za stomak a drugo jer si ga vec previse pila, postaces rezistantna

znaci, opusti se i ne razmisljaj sada o tome! izdrzi tu razvojenost kada vec mora tako i trudi se da ozdravis sto pre! i zbog majke, i zbog muza i dece. . a najvise ZBOG SEBE!!!
majo, mi mislile da ti ides tamo da odmaras, a ne da radis

nadam se da ti je prijao boravak u prirodi, ja se mnogo bolje osecam kada odem iz grada. cist vazduh, cista priroda, zdrava hrana .. . .

ako da Bog da bude sve ok, mi mozda odemo na planinu posle vencanja.
mada sam ja pocela da imam neke glupe strahove

kao sta ako odem negde pa mi pozli u sumi gde nema lekara, pa nema ko da me nadje da mi pomogne. . . .. desava mi se da mi bude lose ujutru kada izadjem iz kuce i sto vise se odaljavam, to mi je sve gore, osecam sve vecu neigurnost jer mi je par puta pozlilo u gradu.
pozdravljam vas drage moje. i da, ontario, ako da Bog sigurno cemo se naci jednog dana.

do tada, poljubac od andjelije