aritmija

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
majabgd
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 07, 2008 12:47 am

Post od majabgd »

Cao drustvo,ne brinite,dobro sam nego sam imala neke goste svaki dan,ostanu do kasno a ja onda ne stignem da vam se javim.Dobila sam rezultat krvne slike,nisko mi je gvozdje i hemoglobin ali za mene je to normalno.Imam malo povisen holesterol i jos neka dva rezultata koja pokazuju da imam neki virus,verovatno stomacni jer sam jos od mora imala po malo probleme sa stomakom.Zato se verovatno ovako lose i osecam a i aritmije su mi jace uvek kad sam naceta.
Andjelija,mislim da je jako dobro sto su uzeli detaljno da je ispituju,verovatno je to na bubregu cista,vidis da je sklona tome cim ima i na drugom.Znam da ne postoje reci koje bi umanjile tvoju brigu ali bice svedobro.U rukama je ljudi koji se ocigledno zauzimaju za to da nadju sta joj fali sigurno ce reagovati pravovremeno da sprece bilo sta opasno po zivot.Dokle god je tamo u sigurnim je rukama.Znam da si tuzna ali pokusaj da mislis pozitivno i tako ce i biti,to mnogo moze da pomogne i tebi i njoj a i tvom tati kome je sigurno tesko.
Ontario draga,neces ti izgubiti nadu jer ti nisi takva.Dokle god se budes borila ima nade da ces biti dobro.Taj lek sigurno treba duze da se pije da bi se video ucinak.A i nije lek magican,tvoj duh je taj koji treba dase izbori sa sobom a lek sam pomaze.Ne odustaj,nemoj zbog svoje dece i majke ako nista drugo.A muz,pa znas sta,Andjelija je upravu,morate naci nacin da komunicirate i da budete jedno drugom podrska a ne samo ti njemu.Tako crpi tebi snagu a od koga ti da je dobijes?!Nije fer,ako je samoziv i ne zeli da ti pomogne bar mu nemoj dozvoliti da te unistava.Nisi zasluzila.Ako mozes onda cuvaj svoju snagu za sebe a on neka svoje frustracije prazni na nekom drugom.Nama uvek mozes da se pozalis!On ako ne zeli da ucestvuje u poboljsanju tvog stanja ne mora,onda ga iskljuci,nemoj ni ti njemu.Uostalom,uvek imas svoju decu!Drzi se,budi i ti malo samoziva i misli na sebe!
LJUbim vas obe!
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Drustvo moje ja imam opekotine prvog stepena jer mi je otpala rucka od kotlica dok sam u njemu kuvala kukuruz.Imala sam hlace na sebi ali svejedno nije nista zastitilo.Sada su mi se umirili bolovi,nakon 5 sati jer sam dobila neku kremu da mazem.Eto kod mene uvek neki cirkus :cry: :cry:
Opekla sam citavu butinu,izgleda grozno....
Mali je danas jako bio bezobrazan prema meni,bila sam jako rastresena i pod stresom.Rekao mi je da ce raditi sta hoce jer je osamnaest godina.Upoznao je jednu balavicu koja nema ni 15 godina i njeni su roditelji nasi,veliki pokvarenjaci.Pustali su malu da kod mene spava,pustali sina da kod njih spava 3 dana,vozali ga svuda autom i nikada me nisu upoznali.Dovozili su cerku ispred zgrade i kupili,e juce je bila ovde i mali mi je uzo auto a da me nije pitao.Nazvala sam njenu majku da bi ona meni rekla da je njena cerka maloletna,a moj sin punoletan i da je to protiv zakona ovde i da je ona to njemu rekla.Ja se nisam snasla da joj kazem da ju je ona pustala u moju kucu da prespava i da sam JA ta koja sam ih prva nazvala i da se ne pretvara jer joj ce cerka kurvica.Ispao je moj sin kriv,a ona ga zove po 100 puta na dan,evo mi je malo pre spustila slusalicu telefonom.Ja sam pokusala mom sinu da objasnim i on meni nista ne veruje.Kazala sam mu da se pod mojim krovom nece vise sastati nikada i rekla sam mu da sam odgovara za svoje postupke.Nemam reci koliko je naivan,ne vidi da mu oni zele zlo i probleme,rekla sam mu davno da mi se ta mala ne svida i da je se resi.Raskinuo je sa njom ali se ova vratila sa godisnjeg i zvala ga puno puta dok se nije on predomislio i nazvao je.Rekao mi je da sam bezobrazna i da nemam pravo zvati njenu majku i da ce on raditi sta hoce.
A kada sam izgorila nogu zar mislite da mi je pomogao?
Ne rekao mi je:nemam sta da ti vidim nogu :cry: :cry: :cry:
Jedva mi je doneo peskir koji sam trazila,ja sam ostala placuci u kuhinji a on je produzo pored mene i otisao na balkon.Trebao je ici kod lekara i on ali nije hteo posto mi je rekao:necu da te cekam :o :o :o
Eto drage moje ispade da je moj muz upravu,mozda mu se trebam izviniti jer pogledajte sta meni moje dete radi,to mi je hvala za sve noci neprospavane i hiljade dana provodeci sa njim u bolnici.
To mi je hvala za sve u zivotu :cry: :cry: :cry:
Ne znam samo koje tablete ce mi pomoci da ozdravim,mislim da je dva metra ispod zemlje jedino resenje.
Ljubi vas vasa drugarica
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm

Post od andjelija81 »

samo da vam se javim . .
mama mi danas izlazi, al ja nesto ne mogu da se radujem
dobija nove lekove, a ide vikend . . .sta cu ako joj opet bude lose kao prosli put??? :o :(
brinem se za tatu . .kaze da je njegov kolega na infektivnom, ima zuticu . . i nije ni znao da je bolestan nego je dolazio na posao :o a period inkubacije 21 dan :o samo daj Boze da se tata ne razboli
mene boli ponovo stomak sa desne strane, jako se plasim da nije slepo crevo :o i to bas sad!
ja cu da poludim vise od problema, pulsira mi glava .. .
pisem vam vise veceras, sad jako zurim .. kiss
majabgd
Aktivan član
Aktivan član

Post od majabgd »

Andjelija draga,bice mami dobro,ako joj kojim slucajem bude nesto lose odvescete je u bolnicu ali ne brini,nece!I noj ce prijati malo njena kuca da se opusti.A za tatu,pa nemoj sebi da nabijas jos gore,verovatno mu nece biti nista i nemoj da brines o stvarima dok stvarno nema razloga,ako ne daj Boze bude nesto brinuces tad.I onako imas punu glavu i pod tenzijom si,koncentrisi se samo na stvari koje su sad i na koje sad mozew da utices.Izduvaj se malo,nije nista bas toliko strasno kao sto izgleda a i proci ce!Cuvaj se malo i nemoj sebe panicenjem da dovodis do nervnog sloma,drzi se !
Ontario draga,ja stvarno ne znam sta da ti kazem,da li ima nesto sto tebe nece da strefi? :o Valjda ce ti te kreme pomoci.Sto se sina tice,on je sad i u pubertetu a i u tim je godinama kad zeli da dokaze da je odrastao i da sam odlucuje sta ce da radi i ja iskreno mislim da sto se te devojke tice ti ne mozes nista da uradis dok on sam ne shvati.Ako bude ispastao sam za svoje postupke vise ce ceniti ono sto si mu pricala.Meni se cini da nikakve zabrane tu necepomoci dok se ne opece sam.A koliko je neosetljiv kada tebi nije dobro,pa to moze da bude svasta.Moze da bude da je besan zbog ove devojke pa ti vrca,moze da bude da ste aga malo previse zastitili pa misli da je on jedini o kome treba brinuti a moze da budei da je na oca.Ako ceo zivot gleda svoj uzor,svog oca a on pretezno misli samo n sebe i ne pomaze ti puno normalno je da ce isto da se ponasa.Moj ti je savet da bi najbolje bilo da probas da ih sve postrojis,u lice im jkazes sta mislis,i muzu i sinu i za njihove medjusobne odnose i sto nemams u njima nikakvu podrsku sve sto te muci,ako urodi plodom supera ako ne pa uvedi im restrikcije,onda nemoj ni ti nista za njih da radis dok se ne opasulje.Pisi kako si!
majabgd
Aktivan član
Aktivan član

Post od majabgd »

Andjelija draga,bice mami dobro,ako joj kojim slucajem bude nesto lose odvescete je u bolnicu ali ne brini,nece!I noj ce prijati malo njena kuca da se opusti.A za tatu,pa nemoj sebi da nabijas jos gore,verovatno mu nece biti nista i nemoj da brines o stvarima dok stvarno nema razloga,ako ne daj Boze bude nesto brinuces tad.I onako imas punu glavu i pod tenzijom si,koncentrisi se samo na stvari koje su sad i na koje sad mozew da utices.Izduvaj se malo,nije nista bas toliko strasno kao sto izgleda a i proci ce!Cuvaj se malo i nemoj sebe panicenjem da dovodis do nervnog sloma,drzi se !
Ontario draga,ja stvarno ne znam sta da ti kazem,da li ima nesto sto tebe nece da strefi? :o Valjda ce ti te kreme pomoci.Sto se sina tice,on je sad i u pubertetu a i u tim je godinama kad zeli da dokaze da je odrastao i da sam odlucuje sta ce da radi i ja iskreno mislim da sto se te devojke tice ti ne mozes nista da uradis dok on sam ne shvati.Ako bude ispastao sam za svoje postupke vise ce ceniti ono sto si mu pricala.Meni se cini da nikakve zabrane tu necepomoci dok se ne opece sam.A koliko je neosetljiv kada tebi nije dobro,pa to moze da bude svasta.Moze da bude da je besan zbog ove devojke pa ti vrca,moze da bude da ste aga malo previse zastitili pa misli da je on jedini o kome treba brinuti a moze da budei da je na oca.Ako ceo zivot gleda svoj uzor,svog oca a on pretezno misli samo n sebe i ne pomaze ti puno normalno je da ce isto da se ponasa.Moj ti je savet da bi najbolje bilo da probas da ih sve postrojis,u lice im jkazes sta mislis,i muzu i sinu i za njihove medjusobne odnose i sto nemams u njima nikakvu podrsku sve sto te muci,ako urodi plodom supera ako ne pa uvedi im restrikcije,onda nemoj ni ti nista za njih da radis dok se ne opasulje.Pisi kako si!
majabgd
Aktivan član
Aktivan član

Post od majabgd »

Zasto se ne javljate?Je l` ste dobro?Ontario,Andjelija?
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član

Post od andjelija81 »

evo ja se javljam :D
sta nam je sa ontario? :( draga, procitala sam sta si pisala i ja sam prosto u soku sta se tebi sve izdesavalo . . jel si dobro? pokusaj da se ne nerviras kako mozes ikako .. vidi sa muzem da se odgovornosti podele i nemoj vise da balansiras izmedju njih dvojice. sto se tice devojke, sin ti je sada u osetljivim godinama i mislim da ne bi trebalo mnogo da se mesas jer moze biti jos gore, mozes da odaljiti od sebe. neka stvari moramo sami da uvidimo, dzabe da nam bilo ko prica .. sta je sa tabletama? pijes li? kao je mama? sta je sa tobom, sta su rekli lekari? pisi nam . .
majo, moguce je da si nahvatala neki virus, cula sam i ja za taj stomacni koji hara, meni je isto bilo muka u zeluci i jednom sam povracala pre par nedelja . .sigurno nje nista opasno, neka letnja viroza :wink: jel su ti dali nesto za krvnu sliku? sto se tice holesterola, mogu da ti preporucim sremus, ako mozes negde da nabavis tinkturu, bilo bi super! on je odlican za takve stvari. ja sam se malo primirila, pa me i aritmije manje drmaju, sad sam ok iako ujutru ne popijem odmah lek, ma sve nam je to od stresa!!!
moja mama je izasla iz bolnije u petak i ja nikako da stignem da vam se javim. mama izgleda dobro i dobro se i oseca, da kucnem u drvo kuc-kuc :lol: ne smem ni da kazem da je dobro, koliko se plasim da se nesto ne desi . .
tek kada sam procitala me na otpusnoj listi sam ukapirala koja dr je lecila mamu :D to je moja dr sofija :D (nekada je radila u studenstskoj poliklinici) , ja sam kod nje isla sigurno 5 godina zbog anemije, ona mi se uvek na ulici javlja, super je doktorka!!! ja isla da pricam sa one druge dve, a sa njom nisam tupson ;lol: , nisam ni znala da je to ona!! bas sam se obradovala. .
mama pije jos 7 dana lekove protiv alergije, dobila je nove lekove za srce i pritisak, mislim da joj je dobro od njih . . :roll: napisali su joj da dodje na kontrolu za mesec dana a u medjuvremenu da uradu urografiju bubrega da bi se videlo sta je to na levom. :( ovih dana smo kod kuce, pa smo opustenije i ona i ja. . bas sam vam srecna! ljubim vas puno!!
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

O drage moje prijayeljice izvinite sto se nisam javila,mala je bila stalno na kompjuteru a sinic sa popila 1,5 mg trakvilajzera jer sam morala ici na MRI posto moj doktor NECE da me salje na CT skan vrata.Obecao mi je i slagao me.......od velikog straha panike UOPSTE mi nisu delovale tablete za smirenje,nego tak kada sam dosta kuci pocelo je da me ljulja.USPELA SAM! :lol: :lol: :lol: zahvaljujuci divnoj tehnicarki koja je imala ogromno strpljenje samnom i pustila me prvo da sam isprobam pobeci iz masine i kada sam videla da mogu,onda sam pristala i IZDRZALA! :lol: :lol: :lol:
Imam jos jedno gde cu morati jos dublje da udem u masinu,ali ne znam jos kada cu ici zvace me.Moracu opet popiti tablete za smirenje.Ja sam vam jos uvek na mojim lekicima,Hvala Bogu dragom spavam kao top,kada je popijem oko 11 uvece,prije 12 sati me uhvati dremez i spavam citavu noc,a ujutro mi duze treba da dodem sebi.Jake su i nadam se da ce mi pomoci.Jos uvek nista ne osecam,mislim da je 12 dan,pocela sam 28......pa cekam.Idem viditi psihijatra sledece nedelje,jedva cekam.
Majo moja draga znas li kakav virus imas?Ja primam B12 inekcije i one su jako dobre kada imas anemiju.Mozes li ikako da pijes friski sok od cvekle?Ona je odlicna za anemiju,moras malo popraviti krv.Ja sam imala neki recept gde se napravi sok od friske cvekle,jabuke i mrkve i u to se stavi meda pa se pije svako jutro po jedna mala casica.Ja sam stavila jako puno meda(pola kile) :roll: tako su mi rekli ali to je bilo preslatko pa sam bacila.Pila sam i tablete za zeljezo.Kazu sada mi je krv bolje jos uvek sam anemicna ali je bolje nego pre.Probaj duso da uzimas nesto jer kada si anemicna OD TOGA IMAS ARITMIJE veruj mi pitaj lekara.Od toga i organizam oslabi i nema dovoljno jak imunitet.
Andelija draga,joj.........bas sam sretna zbog tebe sto ti je majka dosla :lol: :lol: :lol: :lol: BRAVO DRAGA PRIJETALJICE!
Vidis li kako je sve dobro i kako Bog Dragi da da bude sve uredu :wink:
Uzivaj sada sa majcicom i pripremaj se polako za svadbu,da nam budes vesela i lepa mlada :wink:
Molim te opusti se sada i zaboravi proslost,bilo je i proslo i neponovilo se vise nikada!
Ja vam drage imam jos tu opekotinu,boli me i tek u petak mi je pukao veliki plik.Imam jos par malih,ali dobro to me ne brine.Vredaju me hlace,suknja.......ma sve.....e sada sam skinula zavoj da se malo susi na zraku.Stalno mazem ali nije to nas dobri JEKODERM za opekotine,ovo je bez-veze.Valjda ce proci ne znam kada i mogu vam reci da grozno izgleda.
Svi smo evo kuci,muz danas ide raditi i isao je samnom juce na MRI jer sam ja to trazila.Nije mi dao nikakvu podrsku,cak je nesto bio i ljut ali bas me briga nisam bila sama Bog je dragi bio samnom i dao mi snage da izdrzim.Posle MRI se malo oraspolozio,jer on apsolutno NE RAZUME moje strahove.Ne mogu da verujem pa kao da pricam spanki,a ne srpski.
Pobedicu ja i bez njegove podrske,videce on ali ce to tada biti samo MOJA POBEDA i VASA drage moje prijateljice.
Sin je izgleda konacno shvatio da ta mala vise nece dolaziti kod mene jer mu NE DOZVOLJAVAM.Kako mi se cini da i on odustaje,jutros ga je zvala na telefon ali nesme doci na moja vrata.
Lepe moje ljubim vas puno i javite se da znam da ste dobro!
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Gde ste drugarice moje!
Ja sam imala jos jedan MRI i jako me je gusilo,par puta sam dobila napad panike dok sam lezala u masini ali sam izdrzala :lol: :lol: :lol:
Popila sam sedative koji naravno nisu delovali zbog ogromnog straha.
Isla sam sama i kada sam zavrsila jako sam izljubila i zagrila tu istu tehnicarku.Svaka joj cast!
Sada cekam rezultate koji ce biti za 10-ak dana pa cu sve konacno znati.Sutra idem kod mog lekara pa cu da mu sa ponosom kazem:USPELA SAM BEZ TVOJE PODRSKE i jako sam rezocarana jer mi ne verujes da imam klaustofobiju!
Bas me briga hoce li se naljutiti....
Idem kod mog psihijatra u sredu i jedva cekam da mu kazem radosnu vest,da uzimam lekove svaku vece.
Javite mi se da znam da ste dobro!
Ljubim vas obadve puno,puno :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
majabgd
Aktivan član
Aktivan član

Post od majabgd »

Ja sam dobro Ontario,pocela sam sa onom ishranom.Nesto sam u guzvi,pisem vam uvece!
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član

Post od andjelija81 »

ontario, draga mojaaaaaa :D :D :D CESTITAM!!! ne mogu ti reci koliko sam ponosna na tebe!! jako sma srecna jer vidim da se stvarno trudis, da ne dozvoljavas vise sebi onaj stav 'ja na mogu', sada sebe primoravas i tako i mora u prvo vreme. . videces uskoro ces sve moci sto si mogla pre!!! svaka ti cast sto si izdrzala snimanje i to dva puta! pa mnogi ljudi koji nikada nisu imali panicne poremecaje ne smeju u masinu za snimanje. samo napred draga moja!! sve ce se resiti i sve ce doci na svoje. pokusaj da izgradis neki svoj mir, da budes sa samom sobom u harmoniji, da se ne uplices u bespotrebne sukobe sa ukucanima. najbitnije ce biti da ti budes zadovoljna sobom, onda ce i svi ostali da primete promenu na tebi. samo napred, imas moju punu podrsku!
majo, sa kakvim resinom ishrane si krenula? ono sa cveklom? ja imam recept za neki sok, dobro ti je i kupinovo vino, caj od koprive, maticni mlec . . uz sve to uzimaj i vitamin c, najbolje u kiviju. javi nam sta radis, sta se desava kod tebe!
moja mama je bila ok, alli se sinoc pozalila da je boli malo izmedju plecki, tj. vise u gornjem delu ledja pa sam se ja zabrinula da nije upala pluca ili voda na plucima :o od tolikog lezanja ili da nje ne daj Boze anginozni bol :o isla je za svaki slucaj danas kod dr i ona joj je slusala pluca i rekla je da nista ne cuje, pa kao ajde da ujutru izvadi krv za svaki slucaj. ja se nadam da se mama samo malo prehladila i da je bole misici, videcemo sutra. .
ja sam vam ok, nekada mi se desi da ujutru izadjem iz kuce do grada i bas me stigne neka slabost i malaksalost, nekada mi jako padne pritisak (90/45), a nekada malko skoci i ja to osecam . ..pijem onaj lek i generalno mi nije lose, ponekad imam tahikardjiu ali onda popijem pola bromazepama i prodje. prilicno sam umorna, stalno kasno lezem i rano ustajem, imam toliko posla sto oko renoviranja stana, sto oko svadbe, kod kuce, u gradu . .. al valjda ce i to proci. samo da da Bog da sve bude u redu, da svi budemo zivi i zdravi!!
ljubim vas :D
majabgd
Aktivan član
Aktivan član

Post od majabgd »

Zdravo drustvo!Andjelija,ja sam krenula sa onim rezimom iz testa intolerancije na hranu i dana smi je drugi dan.Moram priznati da mi je bas tesko.Valjda je svaki pocetak takav.Meni je bas dosta toga zabranjeno pa je tesko kombinovati.Inace,sinoc sam imala strasnu migrenu,jedva sam stigla do kuce da povracam.Danas sam sva nikakva.Ma samo da nam ti budes lepa mlada i vesela a ostalo ce sve da se sredi.Pisi kako je mami!
Ontario,Svaka ti cast!Pa ovo pre par meseci nisi mogla ni da zamislis a vidis da sa voljom sve mozes.Misli na tebe i podrazavam na daljinu :wink: .
Ja malo radim nesto privatno,inace sam na odmoru do septembra.Mama mi je u vikendici,sestra na moru a ja sam kod kuce,stalno nesto petljam ali mi je sad preokupacija pronalazenje hrane koju mogu da jedem :( .Valjda cu izdrati.Tri meseca nije malo a pogotovu meni koja sam navikla valjano da krkam :lol: .Ljubim vas!
majabgd
Aktivan član
Aktivan član

Re: aritmija

Post od majabgd »

Joj drage moje,ja sam ocajna koliko mi je grozna ova hrana koju smem da jedem.Zaista cu sepotruditi da uspem ali sam vise gladna nego sita posto mi se ne dopada nista sto uzmem da jedem!Eto ja samo da vam se pozalim!Kalo ste?Sta se desava?
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član

Post od andjelija81 »

drugarice moje :D
ja sam odusevljena novim izgledom foruma :lol:
sinoc sma se jako zabrinula jer su mami jako otekle noge i to ne samo clanci vec i gore iznad, do butina.. ..popila je diunorm i cele noci piskila :roll: da bi mi malopre opet rekla da ne ide u wc. . .sad sam se terala da to radi u jednu teglu pa da vidimo koliko ce toga biti. . za sada ima pola tegle. zadovoljna sam i sa tim, samo da joj ne otkazu bubrezu :(
ja sam joj jutros u gradu kupila caj od persuna i kalijumovu so . ..trudimo se da promenimo rezim ishrane koliko god mozemo. ..NEMA SOLI , ni masnoce ni secera, samo blansirano, bareno i malo zacinjeno, sve bez zaprske. . .
sutra cu joj kupiti caj od breze i na pijaci malo kukuruza-dobro je da pije onu vodu :wink:
majo, ako znas jos nesto sto je prirodni diuretik, molim te da nam napises! onaj lek sme samo na svaka 2,3 dana .. a sta cemo izmedju? :(
pa sta je to sto smes da jedes? pokusavaj razne kombinacije, sigurna sam da ces naci neke koje ti odgovaraju. npr. mi postimo u kuci sve postove i sredu i petak i to nekada bude po 6 ili 7 nedelja. kada je na vodi, to jeste malo nezgodno, ali postoji mnostvo namirnica sada i toliko toga u prodavnicama zdrave hrane. . .sada je stvarno veliki izbor! napisi mi sta mozes da jedes a sta ne, mozda dobijem neku ideju :lol:
ontario, sta se desava? jesu li gotovi nalazi mri? sto se ne javljas, poslalji samo smajlic da znamo da je sve ok .. :wink:
kiss <3
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Lepe moje drugarice,ja sam se prepala da nam je forum zatvoren a ne znam vas e-mail.
Super su ga napravili,svaka im cast!
Ja sam sada na 20mg Cipralexa,psihijatra mi je povecao dozu,malo sam se sinoc uspanicila ali sam uspela! :lol:
Javicu vam se u toku dana jer sama zurim,mala ide kod zubara.
Ljubim vas obadve punooooooooo!
Cmokkkk
Odgovori