evo i mene...
ONTARIO,ja sam letos bila u najgoroj fazi ove gluposti...desavalao se da po par dana ne mrdnem iz kuce,pa skupim snagu da odem do prodavnice,u setnju...
e,onda je doslo more koje nisam mogla da izbegnem(mislim da ljudi ne mogu da veruju da sam ovako razmisljala).jedva sam sela u kola i do granice izmedju Bugarske i Turske otputovala cuvajuci dete od dve godine i vozeci se "milijon" kilometara samo kroz polja suncokreta!

pomisljala sam na to "sta ako...",ali znala sam da to sve sto moze da se desi moze i da resi pola bensedina!imala sam tablete u torbi i to je bila moja snaga,ma koliko ludo zvucalo.a ja sam se u tom periodu jos uvek brinula za svoje aritmije koje postoje.
tako da ti mozes da se tesis jos jednom stvari a to je da si ti fizicki zdrava osoba i da SIGURNO stizes ziva i zdrava na svoje odrediste!
popij neki caj pred put,a i ovih dana da se smiris i stalno sebi ponavljaj da ti ides da uzivas i da je svaka voznja autom normalna stvar i da ne mozes da sedis u kuci i da cekas da ti prodje sve samo od sebe!
i jos nesto:SVE STO MOZE DA TI SE DESI NA PUTU U DIVLJINI,MOZE I U TVOJOJ KUCI!
nema na putu nicega "opasnog" po tvoje zdravlje!
smiri se,jer kada odes tamovracanje ce da ti bude bar dva puta lakse!
a sve to ce da ti da startnu motivaciju da krenes u napad na svoje napade!
skupi snagu,opusteno se smesti u kola(zavali sediste ako treba) i meditiraj do tamo!
i,naravno seti se nas i toga da nisi jedina i toga da sam ja doputovala ziva i zdrava sa mora...
a,da!a na moru?!na moru sam se provela FENOMENALNO i znam da bih crkla od muke da nisam detetu pruzila to zadovoljstvo!
ovako sam dvostruko srecnija!
i posle svega toga imaces i snagu i volju da nastavis da se boris!
ne moze sve da iscezne,ali da mozes da vodis jedan normalan zivot!
pozdrav od mene,pa se javi!
minja,super je sto setas,pa i ako preskace nema veze.
i meni se tako desava da dok bilo sta radim tesko ili brzo hodam ili setam nista mi ne fali,a tek kada se primirim,pogotovu uvece ono krene da skacka!
slobodno samo setaj jer kiseonik moe samo da nam pomogne za ovo nase!
pozdrav svima!
majjo,bre,gde si ti?