anksioznost posle virusa!!!
lana napisala:
"Što se tiče ručka- dodjite svi kod mene u prirodu. Imam veliko dvorište gde možemo da roštiljamo a dečica da se igraju! "
---------------------------------------
Ovo gore sto si lana napisala je za nase vreme jako plemenito i nesebicno!
Jer, retko se ljudi druze, bar ovde u Bg, uglavnom se svako zavuce u kucu i gleda samo sebe.
Tako da se, lana, ja od srca zahvaljujem, videli se ili ne...
pozdrav
"Što se tiče ručka- dodjite svi kod mene u prirodu. Imam veliko dvorište gde možemo da roštiljamo a dečica da se igraju! "
---------------------------------------
Ovo gore sto si lana napisala je za nase vreme jako plemenito i nesebicno!
Jer, retko se ljudi druze, bar ovde u Bg, uglavnom se svako zavuce u kucu i gleda samo sebe.
Tako da se, lana, ja od srca zahvaljujem, videli se ili ne...
pozdrav
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Nov 04, 2006 11:30 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Dimaggio
Ljudi ideja skupa panicara je extra!
Prvo sto moze puno pomoci a drugo druzenje je sama po sebi lepa stvar
Ja bih bas znao pricati puno (pozitivnih) dozivljaja
Ja napad nisam imao od decembra a kod psihijatra idem sad vec mesecno jednom
Ali to ovde sve napisati.... ufff... pa otpali bi mi prsti
Ja sam u bgd-u tek od septembra, dotle radim i uzivam u provincijskom zivotu
(centar firme je inace tu za koju radim
).... no, nebitno je to.
Ako se nadjete lepo se provedite
Prvo sto moze puno pomoci a drugo druzenje je sama po sebi lepa stvar

Ja bih bas znao pricati puno (pozitivnih) dozivljaja

Ja napad nisam imao od decembra a kod psihijatra idem sad vec mesecno jednom

Ali to ovde sve napisati.... ufff... pa otpali bi mi prsti

Ja sam u bgd-u tek od septembra, dotle radim i uzivam u provincijskom zivotu

Ako se nadjete lepo se provedite

"tajna zivota je u tome da se pada sedam a podize osam puta"
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
I od mene srecan 8. mart.
Bicu mozda par dana odsutan, uz svo trcanje oko posla, porodice, sporta i slivno, uspeo sam da zaradim upalu pluca. Jutros se snimao, odmah injekcije i bolovanje... Sad moram da mirujem, nema treninga, a Evropsko prvenstvo u Urajini mi je 30. marta. Bas me nece...
Bicu mozda par dana odsutan, uz svo trcanje oko posla, porodice, sporta i slivno, uspeo sam da zaradim upalu pluca. Jutros se snimao, odmah injekcije i bolovanje... Sad moram da mirujem, nema treninga, a Evropsko prvenstvo u Urajini mi je 30. marta. Bas me nece...
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
caos!
evo mene.uplatila sam vreme konacno!
majjo,minja,dakone,DR.IVICE,poslala sam vam mejlom sliku.
danka,jasna i ostali,molim vas mi posaljite privatnom porukom adrese jer ja drugacije da saljem-ne znam!
majjo,bas si slatka!nisam te tako zamisljala.ne mislim da sam te zamisljala losije,nego samo drugacije!
ni po tebi ne bih rekla da si panicar,ali valjda to i ne pise na celu,zar ne?
minja,posalji mi na onu adresu sliku!
inace,nesto mi se zadnjih dana vrti u glavi pre podne,ali ja se ne dam!
kazu na tv-u da se mnogo ljudi zali na to zbog vremena(DR.IVICE,ne citajte ovo
)
posle se sve sredi,ali posle prve dve cigarete idem kao pijana,a kasnije mogu da pusim kao turcin i nista!
ma,ja sam slucaj za sebe!
sa cerkom setam po celi dan!
ona je sada u fazi da vozi biciklu po celi dan i ne silazi sa nje!a ja jurim za njom po gradu,posto muz,jelte,ne moze dugo da je pazi jer nema strpljenja sa njom i stroziji je od mene!
pazi sada,on kao normalan a nema strpljenja a ja sa svim mojim bubama polako sa detetom po celi dan se trudim da joj udovoljim!
tako,ljudi...cujemo se posle!
evo mene.uplatila sam vreme konacno!
majjo,minja,dakone,DR.IVICE,poslala sam vam mejlom sliku.
danka,jasna i ostali,molim vas mi posaljite privatnom porukom adrese jer ja drugacije da saljem-ne znam!

majjo,bas si slatka!nisam te tako zamisljala.ne mislim da sam te zamisljala losije,nego samo drugacije!
ni po tebi ne bih rekla da si panicar,ali valjda to i ne pise na celu,zar ne?

minja,posalji mi na onu adresu sliku!
inace,nesto mi se zadnjih dana vrti u glavi pre podne,ali ja se ne dam!
kazu na tv-u da se mnogo ljudi zali na to zbog vremena(DR.IVICE,ne citajte ovo

posle se sve sredi,ali posle prve dve cigarete idem kao pijana,a kasnije mogu da pusim kao turcin i nista!
ma,ja sam slucaj za sebe!

sa cerkom setam po celi dan!
ona je sada u fazi da vozi biciklu po celi dan i ne silazi sa nje!a ja jurim za njom po gradu,posto muz,jelte,ne moze dugo da je pazi jer nema strpljenja sa njom i stroziji je od mene!
pazi sada,on kao normalan a nema strpljenja a ja sa svim mojim bubama polako sa detetom po celi dan se trudim da joj udovoljim!

tako,ljudi...cujemo se posle!

-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Hvala muskim clanovima nase male druzine na cestitkama!!
Tarci...........ja cu da ti kazem odakle dr Ivici upala pluca!!
Secas se kad je zimus dolazio u Bg, isao na bazen......a bio je prehladjen i pre toga, i posle toga.........mene je grdio sto ga grdim
zbog toga i sto sam pisala da mora da oldlezi!!
Jel se secas onog bronhitisa i svih prehlada koje je na nogama "prelezao"??!!
Dr Ivice, sad Vi malo mene da slusate
, sto vise mirovanja, cajeva i vitamina!! Ako niste alergicni, uzimajte i kapi Ehinacee sa propolisom, meni one mnogo pomazu, pijem ih uz caj od sipka!!
Zelim Vam sto brzi oporavak, i nadam se da se ne ljutite i da ovu moju "grdnju" shvatate kao salu, i dobronamerne savete.
Pa sta je ovo ljudi moji??!!
Svi me dozivljavate drugacije??!! Tarci, ti isto kao i Minjab!!
Zar toliko ^%&* delujem preko foruma??!!
QQuuuuuuuu, bas mi je smesno kad procitam: "bas si slatka, ali sam te skroz drugacije zamisljala"!!
U nastvku treba da stoji: 'Kao karakondzulu!!!"
E moram da vam se svima pohvalim. Pisala sam vam da imam UVEK jako bolen menstruacije!! Ovo mi je prva u zivotu da je ne osecam uopste!!
Kad bi svaki put bilo tako, verujem i da bih PMS lakse podnosila, jer uz hormone koji luduju, osecam uvek uzasnu nervozu, jer znam kakvi mi bolovi predstoje narednih dana!! A ovo sada...........ma uzivancija!!
Mislim, boli me, nije da ne boli, ali ne moze da se poredi sa onim bolovima kada mislim da cu da se raspadnem, kada mi dodje da pocupam sadrzaj utrobe, kad padam u nesvest od bolova!! Samo neka ovako potraje!
Toliko od mene, cujemo se kasnije!!

Tarci...........ja cu da ti kazem odakle dr Ivici upala pluca!!

Dr Ivice, sad Vi malo mene da slusate

Pa sta je ovo ljudi moji??!!

E moram da vam se svima pohvalim. Pisala sam vam da imam UVEK jako bolen menstruacije!! Ovo mi je prva u zivotu da je ne osecam uopste!!

Toliko od mene, cujemo se kasnije!!

o,hvala Bogu,vec sam pomislila da sam beznadezan slucaj!
kako ste,ljudi?sta radite?
ja se nesto rastuzila veceras,a na to nikako nisam navikla,pa sam se uhvatila u neko sredjivanje!bolje to nego da razmisljam:"kako cemo sa novcem?kada cemo da zivimo bolje?-finansijski i td.!a tako nam malo treba za srecu,zar ne?
ma,sta da radim?ne mogu da se rastrgnem na sto strana!zavrsavam ovu skolu,a i muz treba da diplomira,pa ce valjda i nama da dodju neki bolji dani.
nego znate ono da ne zelite ni od koga da zavisite(od roditelja koji su uvek tu),a to je trenutno nemoguce?
a hocete detetu da pruzite najbolje,a i mi smo mladi i sve nam treba,zar ne?
kome treba-sve mu treba!
ma,bice bolje!da ja sebe do kraja sredim,pa cu posle sve lakse da podnesem!
tako...ja se ispricah sama sa sobom.
ma,citacete vi,a i razumecete me,valjda...
caos!

kako ste,ljudi?sta radite?
ja se nesto rastuzila veceras,a na to nikako nisam navikla,pa sam se uhvatila u neko sredjivanje!bolje to nego da razmisljam:"kako cemo sa novcem?kada cemo da zivimo bolje?-finansijski i td.!a tako nam malo treba za srecu,zar ne?
ma,sta da radim?ne mogu da se rastrgnem na sto strana!zavrsavam ovu skolu,a i muz treba da diplomira,pa ce valjda i nama da dodju neki bolji dani.
nego znate ono da ne zelite ni od koga da zavisite(od roditelja koji su uvek tu),a to je trenutno nemoguce?
a hocete detetu da pruzite najbolje,a i mi smo mladi i sve nam treba,zar ne?
kome treba-sve mu treba!
ma,bice bolje!da ja sebe do kraja sredim,pa cu posle sve lakse da podnesem!
tako...ja se ispricah sama sa sobom.

caos!