anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
lana radic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 10, 2006 3:36 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od lana radic »

Tarci, ti svima posla slike a meni ništa! :cry:
Meni su samo poslali Minja, koja je prelepa, i Dakon!
A ostali? :o
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

lana,meni nije ni minja... :(

a ja nemam tvoju adresu,a ne znam da saljem preko privatne poruke! :oops:

posalji mi p.p. adresu tvoju i saljem ti sliku!!! :wink:
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Lana ni ja nisam dobila tvoju!! :cry:
tarcika
Aktivan član
Aktivan član

Post od tarcika »

majjo,sta radis ti?
kako si?
ja sam u onim zenskim danima,pa mi je danas pucao stomak,a sada mi puca glava! :o :-?
jos sam jutros bila na predavanjima,a imam ih i sutra ujutru...
gde li je minja?
dakone i ostali gde ste?

danka,i ja sam tebe(Vas) zamisljala kao crnku.
jel vidite koliko je nekako bolje sto smo se "videli"?
jos bolje ce biti ako se stvarno sretnemo...

tako,ljudi..

odoh da sredjujem cerku za spavanje..

pozdrav! :wink:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Prvo
da se zahvalim i ja sa malo :oops: zakašnjenja za 8.mart,mada kod mene u kući to nikad nije nešto obeležavano , ali ja vooooolim ,ma kad god se dobije neki poklončić ,ja slavim.Ma kao ciganče sam..... :oops:

Drugo
Ja više stvarno i iskreno ne znam kome sam sve poslala slike ,a kome ne , znam za Majju ,dr.Ivicu ,Tarci, Lanu ......e eee a sad dalje .....ala sam izlapela ,jel to ide sa godinama ili ...

Treće
Pa ,šta je sad ,dr.Ivice ,kako upala pluća,šta ste radili da se spustilo do dole a da niste preduzeli nešto na vreme? Sad samo odmaranje, tečnosti što više, inekcije....bla,bla,bla,...Pa i vi to znate ,al i ja da pokažem ,neko znanje :lol:

Četvrto
Ja noćas zaginula do 4:30h ,to mi se nije dogodilo od 26,27- me godine,Naravno nisam išla sama ,sa suprugom,(bez njega ni u toalet :lol: )I provela sam se ludo ,đuskala kao manijak,malo se primirim kad mi ''ono '' preskoči ,ali super sam prošla samo 6 -7 puta u toku cele večeri,ali nisam dozvolila da mi uništi veče.Pa po cenu da me nose u UC.

Toliko od mene i nadam se da ste svi vi ok. koliko- toliko? Čujemo se
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Probudih se prije dva sata,ružan dan oblačno evo već pet dana.

Ali nema veze, treba ignorisati sve loše uticaje koje utiću na nas(barem od sada pokušavam, nije neki uspjeh ali.....biće....)

Minja meni slika nije stigla :cry:

A što se tiće zaboravnosti mene prati odkad sam u ovim problemima stalno :D

Nekad je toliko smiješno da nepovjeruje čovjek.Koliko puta krenem po nešto i u pola puta zaboravim po šta sam krenuo(to na poslu mi se samo dešava)valjda mozak preopterečen stalnim strepnjama, štali....neznam, ali znam da treba vježbati ignorisanje, preskoči, ignoriši, tako sa svim simptomima koliko čovjek može. Ja to sad pokušavam, mali pomak ali ipak pomak prema plusu a ne više samo minus,minus,negativno itd...

I ljudi koji te nerviraju isto tako, treba postati ladovina(e to još nisam nikako uspio, valjda temperament)iskulirati ga, jer ako vidi da si se ti iznervirao on je uspio u namjeri, a kad vidi da ga iskuliraš onda ta da je nazovemo tako individua pobudali he he he(to sam mislio naljude koje svakodnevno srečemo u životu,gazde,šefovi,razni podlaci, ima se spisak podugačak)

To govorim jer ja sam uvjek htjeo da ispravljam krivu drinu. Neznam koliko puta sam upao u "vatru" ne zbog sebe nego zbog drugoga, ali đžaba, ljudi su čudo.......
tarcika
Aktivan član
Aktivan član

Post od tarcika »

caos!

minja,ni meni nisi poslala sliku... :(

dakone,da se ne ponavljam:

sa svime sto si rekao se potpuno slazem,samo sve to treba primeniti u praksi a to ide malo teze.

meni pogotovu tesko ide to a ljudima koji me nerviraju...da ne obracam paznju,a isto tako volim da ispravljam krive drine kao i ti!
pozdrav! :wink:
tarcika
Aktivan član
Aktivan član

Post od tarcika »

opet ja!

minja,konacno sam te videla!pu,pu(sto bi rekle babe da te ne ureknem)preslatka si!koliko ti rece da imas godina?meni delujes kao neka siparica(u pozitivnom smislu,naravno!) :wink:

super je sto si se dobro provela i sto uopste izlazis u guzvu i bucna mesta.moje misljenje je da je to odlicna vezba za "nas"!a i veoma delotvorna...

caos! :wink:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Aha, znači Dakon nije dobio sličicu ,šaljem.

Tarci , hvala ,nisi jedina svi mi kažu da sam ko klinka , e a da budem iskrena (ali stvarno) možda če mi kasnije to odgovarati ,ali sada kad izađem na ulicu sama koliko puta mi se dogodilo da mi kažu ''ajde dete ....''ili promoteri koji dolaze na vrata '' jel ti neko od roditelja tu '' :oops: .
A kad izađem sa MB maltene ko mlađa sestra.
A što se tiče godina ,ma ne krijem 33 godine imam.

Majo, ostali....nema Vas valjda uživate u vikendu.

P.S.
Dr.Ivice kako je ?
tarcika
Aktivan član
Aktivan član

Post od tarcika »

CAOS!

lana,poslala sam ti sliku malopre.

majjo,dakone,ostali,gde ste?

e,slucajno sam otkrila novi "lek" za opustanje:

CAJ OD NANE! :o

da ne poverujes...ja popila sa muzem jedno poslepodne dobar caj od nane i ja se opustih super. :o :lol:

ima razlike od marke do marke caja,ali ovi kvalitetniji su stvarno odlicni...ja sada pijuckam caj od nane u toku dana!

probajte,ne moze da skodi!

caos! :wink:
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Matičnjak je isto dobar, pa Valerijana :lol:
lana radic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 10, 2006 3:36 pm

Post od lana radic »

Tarci, dobila sam sliku!
Ja kada hocu da se opustim, popijem čaj od bosiljka ili matičnjaka!
Od nane pijem samo kada me boli stomak!

Dr. Ivice, kako ste? Kako su vam pluća?

Pozdrav za sve!!!!!!!!!! :lol:
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Kasljem dosadno. Ali bice valjda bolje. Sutra idem malo ida radim, nakupili se pacijenti...

Cujemo se, pozdrav svima.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Dr.Ivice, pa znate da pravite glupost... :evil: .Kako smete da idete na posao,kad ste još polubolesni,i šta ako se to iskomplikuje.( da ,to je prvo što mi je ,kad sam išla kod psihologa ,rekla,ne smeš započinjati rečenicu sa šta ako.....), ali jeste ,znate i sami da mora da se odleži.

Ostali ,gde ste, Majjo, Majjoooooooooooooo.

Ja sam juče od šetanja nadrljala, išla sam da kupim neki poklon ,izašla sam u 12h i ceo grad prešpartala , i već drugi put sam sama ušla u prevoz ,a da nisam pomislila ako mi krene aritmija,lažem, :oops: ,pomislila sam ali je bilo ''pa izaći ću ili ću se sručiti'' treće nema..........I dopola devet uveče ,negde popodne se nađoh sa MB na kafi,pojeli nešto i nastavili......

E sad što ovo ispričah ,u toku noći dobih temperaturu i jaku upalu mišića, :o al sada je sve ok.Sad pravim pauzu,pravim tortu,ono bi samo od prevelikog napora,
Ma ja sam ludak,ili sedim u kući i trunem ,ili se raspadnem od šetanja.

E da uveče poče i da preskače - pa možete zamisliti šta sam sebi učinila? :lol: :o

Sve vas pozdravljam.............. :wink:
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Cao svima sa foruma!Bas sam se pitala zasto mi se ne javlja doktor Ivica,a on bolestan.Zelim Vam brzo ozdravljenje!
Sada mi recite drustvo sta da radim?
Recite mi KAKO da savladam strah od voznje autom?Plasi me nepoznato ako nema bolnice u blizini.Sta da radim,kome da se obratim?
Necu kod psihijatra!Prijateljima jednim,jedinima koji zive 45 min autom obecavam vec 4 meseca da cu doci,ali se ne usudim.Sada se nadaju da cemo doci u cetvrtak.Kao suvozac u autu nema ni govora jer na samu pomisao mi je muka i hvata me panika.Ako ja vozim,sta ako mi pozli na putu,a bolnice ni od korova.Cim vidim u daljini sume gde nema kuca ja gotova.Jao....pomagajte jer citava porodica ispasta zbog mene posto sam 24 sata u kuci.Radila sam vise od mesec dana i bilo mi je bolje ali sada vise ne radim i vraca se stara prica,agonija se nastavlja.Cerka mi se raduje za cetvrtak,da konacno izade iz stana,a ja placem svaki dan i vrtim se u zacaranom krugu zeleci pronaci odgovor STA me to plasi?Prije 4 meseca mi se to pocelo desavati,a prije NIKADA!krecem se najvise 2 km od stana i sreca pa mi je bolnica 5 minuta od mene.Pomagajte MOLIM VAS!Toliko toga ima da se vidi u gradu,a ja kao pustinjak.Verujte ne mogu da zamislim kako sam prije 4 meseca doputovala ovde AUTOM 2000km.Drugu vece kada smo putovali desio mi se panicni napad i od TADA ja vise nisam JA!Secam se samo mraka,sume,brda i nijedne kuce.
POMAGAJTE!!!!!!!! :(
Veliki pozdrav svima bez obzira javili mi se ili ne!
Odgovori