Jao, što se tiče treaženja pomoći od drugog,ja sam ''mula'' - ne bih tražila
nikad da se neko sam ne ponudi. TAko sam i prokljuvila ko su mi pravi prijatelji ,jer ja sam za sve uvek, zvek tu.Pa i ovako ''bangljava'' ali kad nekom zagusti uvek se sama nudim (ma koliko sam puta samo rekla neću baš uvek da se trpam) , a kad meni zatreba i pričam o tome ,ali ne tražim pomoć ako mi se neko ponudi ( i ti prijatelji su mi ostali ,pa na ruke da ih prebrojim, 3-4) a ostali su otpali kao šišarke.I za šta će mi takvo ''prijateljstvo ,pa koliko smo puta i ja i MB ustajali zbog ''nekih'' u 3-4 h ujutro, jer je hitno, a takvih kad ti zatreba nigde- to je za mene KRAJ.
A što se tiče
ne odem kod komsinice na kafu dok me ne pozove, a ona dodje kad hoce. I to je za mene OK. A kad ja treba da odem, onda mislim - mozda cu joj bas sad smetati, mozda joj je neko dosao...
......Ma kao da sam ja pisala , a osećam da komšije misle da sam uobražena najstrašnije, jer nisam nametljiva ,nego čekam,čekam ,čekam ............E kako li sam se i udala......kod mene je prvi potez u bilo kom pogledu
neizvodiv
Ma da imam više hrabrosti, slobode, ili kako već ne bih imala falinke u obliku aritmija , nego bi me bolelo uvo ko šta reko,ko šta mislio.........
Ceo dan sam napolju,i sad sam baš ''opijena'' od vazduha, i baš sam umorna ,ako ne legnem čujemo se još................
P.S.
Dr.Ivice prezdraviste li,nema vas trebalo bi već da ide na bolje? Pa vidite da nam nedostajete, svi se raspituju kako ste.