anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Negooooooo, dr Ivica nam se ne izjasnjava po ovom pitanju??!! :roll:
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Kod mene su adrese e maila postavljene javno dole ispod samo klik i imate moju adresu :wink:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Ja sam se upoznala sa dankom i dakonom :lol: i oni sa mnom, kao i tarci, ali cekam njenu sliku!! :lol:

Minjab, gde si bre ti??!! :roll:

Jasna........dimaggio......ostali...........dr ivica nas ignorise :lol: ......presao se covek, nece da nas upozna!! :lol: :lol: :lol:
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

ljudi,cim uplatim vreme za net(valjda sutra,eto i mene sa slikom!
dakona sam videla(i nisi tako strašan :wink:),a mojju i minju nisam jer ne mogu da skinem postu!

javljam se cim uplatim vreme,jer sve zurim preko ove veze kada sam na netu(post traumatski sindrom valjda o racuna za telefon :o :-? )!

DR.IVICU je tacno zena pritegla!nema vise druzenja sa nama!...a jos i upoznavanja.... :wink:

caos! :wink:
Dimaggio
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Nov 04, 2006 11:30 pm
Kontakt:

Dimaggio

Post od Dimaggio »

Pozdrav svima!

Samo se javnem.
Od srede me grlo i krajnici ubijaju... temperatura kad spadne na 38 sav sam srecan :D
Negde sam bas pokupio gadnu bakteriju 8)
Mislim da je to kafic blizu mene gde je komplet osoblje proslo ovako :D a ja, navika pa navika isao tamo svaki dan na kafu bez obzira na okolnosti :D
Bice bolje, jos dan,dva, osecam :D

Pozdrawche!
"tajna zivota je u tome da se pada sedam a podize osam puta"
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Pozdrav svima!

Kasnim jer sam imao druge silne obaveze i aktivnosti (uostalom vidite i forum, pisao sam svima redom, a imam im porodice obaveze, plus treninge, organizaciju sportkih aktivnosti, i tako dalje - da se ne zalim, sam sam izabrao...)

Ja bih zaista zeleo da vidim konacno sve vas, nije fer, vi imate sajt na kome su moje slike (mene ovako ruznog i ne vredi gledati, ali ajde...)

Nece Ljilja moja da se ljuti, osim ako bas neko ne posalje neku golu golcijatu sliku, naravno, hehehehe. Slobodno: ajte zene an mene :D

Samo, ja ipak pored tih slicica insistiram na veceri u BG, da se to jednom ozvanici - UDRUZENJE ZA BORBU PROTIV PANIKE "OLADI BRE!". :D

Ili, ako necete tamo u BG, ajde kod mene, neka vam to bude kao poseta lekaru, samo sto lekar ordinira u kafani :roll:

Ovo za panicne napade i da li sam ih imao - jesam bio panicar, pio sam Flunirin i Kaslol, ovaj poslednji i danas uzimam povremeno, ne krijem, ali napade nisam imao 3-4 godine. I spremam se da idem u Ukrajinu za 25 dana, drzite mi palceve, idem da branim titulu vicervaka Evrope u japanskom macevanju, koju sam osvojio prosle godine u Italiji...

Moj email znate, tu je sve vreme, [email protected]

Imam i alternativni, malo privatniji, ali i ovo je dosta.

Danka, Dakon i ostali - ja nista nisam dobio. Gde ste poslali slike?

Ajde ponovo :)

AMA LJUDI, ajmo bre u Skadarliju, evo, sledeci vikend, u subotu uvece i gotovo. CARPE DIEM, sto na um, to na drum, ne mickajte se i ne namestajte se. Ne ostavljajte se u tursiju za "posle", ko zna kako cete da se ukiselite kasnije. Zivot brzo prolazi i nemojte sad da "citiram" cuveni narodnjak "Uzmi sve sto ti zivot pruza..."

Pirocanci kazu (to sam naucio u tazbini, kod zene): "Dok se baba natrgne, kolo se rastrgne". Gvozdje se kuje dok je vruce, i tako dalje, bla bla bla. :lol:

Da mi lepo napravimo tj skup, evo, imenujete domacina da rezervise salu i gotovo! Ja jos jednom kandidujem maju i/ili minju. I manite me vise sa tim nadimcima, ajmo, lepo, imena na svetlo.

Uzgred - ako napravite/organzujete veceru, evo, dajem i besplatnu muziku, moja zena i ja smo nekada svali po Beogradu kao studenti, ja sviram sve sto dohvatim, pa da birate: harmoniku, gitaru, sta vam se svidja! Moze bluz, dzez, rok, pop, evergrin, domace, strane, naradnjaci, starogradske, samo kazite. ALI - morate da pevate. Makar vas gusilo :D

Ili ipak u Skadarliju, pa da nam sviraju drugi...

Cao svima!

Ivica
http://zdravkovic.tripod.com
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Evo, ja se opet prva javljam, da sam i ja ZA, ali Minje nam nesto nema??!! :roll:

Ko da je u zemlju propala od kada sam joj trazila sliku!! :lol: :lol: :lol: Dobro, Minjac, ako neces - ne moras, nemoj samo da se krijes zbog toga! :lol: :wink:

Salim se ja malo.

Evo dr Ivice, odoh da saljem sliku/e, a na ostalima je da se izjasne sta hoce ili nece i u kojem broju. Mada ja mislim da nista ne treba ni da se rezervise (koliCko nas je :lol: :lol: ).

Hajde ljudi pisite, ko je za, nek se javi pa cemo nesto da organizujemo. :wink:

Miiiiiiiinjaaaaaaaab, javiiiiiii seeeeeeeee!!! :D
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

Danka, dakon, dobila sam slike, ostali saljite. :lol: :lol: :lol:

Meni je sin juce pokusao da pokaze, ali znate sistem - odes na onaj sajt, uradis to, pa onda na sledeci, pa onda kliknes... A ja se izgubila. Onda sam rekla, kad nadjem sliku, posto ih bas malo imam, odradicemo to zajedno, konkretno. Ali necu se ljutiti ako mi posaljete e-mailove, sto je lakse, lakse je :oops: :oops: :oops:

Ode vreme, i ja sam na "onom" broju :-? :-? :-?

poooozzzzz :P :P :P
Dimaggio
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Nov 04, 2006 11:30 pm
Kontakt:

Dimaggio

Post od Dimaggio »

Prostite ali ja nisam u toku...
Salju se slike i organizuje vecera?

mnogo se izdesavalo za nekoliko dana. uputite me molim vas, ipak sam opravdano bio odsutan :D
"tajna zivota je u tome da se pada sedam a podize osam puta"
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od dakon »

Za večericu i da se vidimo oči u oči ja sam za. :D Dobar prijedlog samo ga treba realizovati :wink:

A adresa [email protected] a rekao sam imam je dole ispod posta.
Pozdrav
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Ma evo me ,jel mi verujete da 2 dana ne stigoh da upalim ovo ''sokoćalo'' :lol:
Idem da šaljem fotke (jel u kupaćem ili kako )-ma šalim se naravno ,a noćas sam sanjala more,joj kako je lepo bilo i plaža poluprezna.......

Nego za kafanče slažem se -ALI STVARNO-
Dr.Ivice ,može Skadarlija , Sinđelić, Franš, Reka,Ajte da nabrajam dalje .....eeeeee sad zavisi jel idemo da krkamo ili da pevamo ili i jedno i drugo.
Da se dogovorimo oko toga a onda ćemo lako rezervisati , pa bar nam kafane nisu nepoznate (e lepo vreme nekad beše,kad mi mozak -izgleda -nije bio uključen pa nisam ni o čemu razmišljala,kakvi strahovi,kakva čuda)

Ajte predlozi

Majjo ,da izvineš na šta da ti zakačim sliku ,daj mail adresu,šalji na PP. :wink:
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

Ali u centru je uvek problem parkiranje. To je bas veliki problem, ima pola njih da ne dodje.

A sto ne bude blizu reke, mozda Ushce, tu ima i parking?
A koju salu Dr Ivica pominje, kada je u pitanju svega nas najvise 5-6 (ako bi svi dosli, jer i ne moze svako doci, na primer, Dakon, koga ja zovem Dobrica, je kanda malo podalje od Bgda)... a mnogi imaju i malu decu (doduse, moze to biti i rucak, pa nek` dodju i decica).

Ovo gore je samo moje glasno razmisljanje, mladji odlucuju, normalno. :)
pozdrav
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od dakon »

danka napisao:
A sto ne bude blizu reke, mozda Ushce, tu ima i parking?
A koju salu Dr Ivica pominje, kada je u pitanju svega nas najvise 5-6 (ako bi svi dosli, jer i ne moze svako doci, na primer, Dakon, koga ja zovem Dobrica, je kanda malo podalje od Bgda)... a mnogi imaju i malu decu (doduse, moze to biti i rucak, pa nek` dodju i decica).
Hvala na tom Dobrica :oops: :lol:

A ako se dogovorimo lako je doći do BG.

Jedino obaveze ako nas spriječe :(
lana radic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 10, 2006 3:36 pm

Post od lana radic »

Ova ideja sa slikama je super!
Moj mail je [email protected]

Što se tiče ručka- dodjite svi kod mene u prirodu. Imam veliko dvorište gde možemo da roštiljamo a dečica da se igraju!

Pozdrav za sve! :lol:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Sad kad ne pukoh od smeha sa dr.Ivicom ............Odem ja na temu ''nutricionizam'' i neko postavio temu ''mršavljenje i akupunktura ,ja pročitam i crknem od smeha
Moram da se nasalim, izvinjavam se, ali ovo je jace od mene...

JA BIH OD AKUPUNKTURE SMRSAVIO SAMO KAD BI MI ZABOLI JEDNO 30 IGALA U JEZIK, I DA IH NE VADE ODATLE JEDNO MESEC DANA

Jos jednom, izvinjavam se.

Debeli lekar - skeptik
Samo zamišljam dr.Ivicu sa iglicama u jeziku a ispred njega veeeelika čokoladna torta
crkla sam od smeha :lol: :lol: :lol:
Odgovori