anksioznost posle virusa!!!
ljudi,cim uplatim vreme za net(valjda sutra,eto i mene sa slikom!
dakona sam videla(i nisi tako strašan
),a mojju i minju nisam jer ne mogu da skinem postu!
javljam se cim uplatim vreme,jer sve zurim preko ove veze kada sam na netu(post traumatski sindrom valjda o racuna za telefon
)!
DR.IVICU je tacno zena pritegla!nema vise druzenja sa nama!...a jos i upoznavanja....
caos!
dakona sam videla(i nisi tako strašan

javljam se cim uplatim vreme,jer sve zurim preko ove veze kada sam na netu(post traumatski sindrom valjda o racuna za telefon

DR.IVICU je tacno zena pritegla!nema vise druzenja sa nama!...a jos i upoznavanja....

caos!

-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Nov 04, 2006 11:30 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Dimaggio
Pozdrav svima!
Samo se javnem.
Od srede me grlo i krajnici ubijaju... temperatura kad spadne na 38 sav sam srecan
Negde sam bas pokupio gadnu bakteriju
Mislim da je to kafic blizu mene gde je komplet osoblje proslo ovako
a ja, navika pa navika isao tamo svaki dan na kafu bez obzira na okolnosti
Bice bolje, jos dan,dva, osecam
Pozdrawche!
Samo se javnem.
Od srede me grlo i krajnici ubijaju... temperatura kad spadne na 38 sav sam srecan

Negde sam bas pokupio gadnu bakteriju

Mislim da je to kafic blizu mene gde je komplet osoblje proslo ovako

Bice bolje, jos dan,dva, osecam

Pozdrawche!
"tajna zivota je u tome da se pada sedam a podize osam puta"
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Pozdrav svima!
Kasnim jer sam imao druge silne obaveze i aktivnosti (uostalom vidite i forum, pisao sam svima redom, a imam im porodice obaveze, plus treninge, organizaciju sportkih aktivnosti, i tako dalje - da se ne zalim, sam sam izabrao...)
Ja bih zaista zeleo da vidim konacno sve vas, nije fer, vi imate sajt na kome su moje slike (mene ovako ruznog i ne vredi gledati, ali ajde...)
Nece Ljilja moja da se ljuti, osim ako bas neko ne posalje neku golu golcijatu sliku, naravno, hehehehe. Slobodno: ajte zene an mene
Samo, ja ipak pored tih slicica insistiram na veceri u BG, da se to jednom ozvanici - UDRUZENJE ZA BORBU PROTIV PANIKE "OLADI BRE!".
Ili, ako necete tamo u BG, ajde kod mene, neka vam to bude kao poseta lekaru, samo sto lekar ordinira u kafani
Ovo za panicne napade i da li sam ih imao - jesam bio panicar, pio sam Flunirin i Kaslol, ovaj poslednji i danas uzimam povremeno, ne krijem, ali napade nisam imao 3-4 godine. I spremam se da idem u Ukrajinu za 25 dana, drzite mi palceve, idem da branim titulu vicervaka Evrope u japanskom macevanju, koju sam osvojio prosle godine u Italiji...
Moj email znate, tu je sve vreme, [email protected]
Imam i alternativni, malo privatniji, ali i ovo je dosta.
Danka, Dakon i ostali - ja nista nisam dobio. Gde ste poslali slike?
Ajde ponovo
AMA LJUDI, ajmo bre u Skadarliju, evo, sledeci vikend, u subotu uvece i gotovo. CARPE DIEM, sto na um, to na drum, ne mickajte se i ne namestajte se. Ne ostavljajte se u tursiju za "posle", ko zna kako cete da se ukiselite kasnije. Zivot brzo prolazi i nemojte sad da "citiram" cuveni narodnjak "Uzmi sve sto ti zivot pruza..."
Pirocanci kazu (to sam naucio u tazbini, kod zene): "Dok se baba natrgne, kolo se rastrgne". Gvozdje se kuje dok je vruce, i tako dalje, bla bla bla.
Da mi lepo napravimo tj skup, evo, imenujete domacina da rezervise salu i gotovo! Ja jos jednom kandidujem maju i/ili minju. I manite me vise sa tim nadimcima, ajmo, lepo, imena na svetlo.
Uzgred - ako napravite/organzujete veceru, evo, dajem i besplatnu muziku, moja zena i ja smo nekada svali po Beogradu kao studenti, ja sviram sve sto dohvatim, pa da birate: harmoniku, gitaru, sta vam se svidja! Moze bluz, dzez, rok, pop, evergrin, domace, strane, naradnjaci, starogradske, samo kazite. ALI - morate da pevate. Makar vas gusilo
Ili ipak u Skadarliju, pa da nam sviraju drugi...
Cao svima!
Ivica
http://zdravkovic.tripod.com
Kasnim jer sam imao druge silne obaveze i aktivnosti (uostalom vidite i forum, pisao sam svima redom, a imam im porodice obaveze, plus treninge, organizaciju sportkih aktivnosti, i tako dalje - da se ne zalim, sam sam izabrao...)
Ja bih zaista zeleo da vidim konacno sve vas, nije fer, vi imate sajt na kome su moje slike (mene ovako ruznog i ne vredi gledati, ali ajde...)
Nece Ljilja moja da se ljuti, osim ako bas neko ne posalje neku golu golcijatu sliku, naravno, hehehehe. Slobodno: ajte zene an mene

Samo, ja ipak pored tih slicica insistiram na veceri u BG, da se to jednom ozvanici - UDRUZENJE ZA BORBU PROTIV PANIKE "OLADI BRE!".

Ili, ako necete tamo u BG, ajde kod mene, neka vam to bude kao poseta lekaru, samo sto lekar ordinira u kafani

Ovo za panicne napade i da li sam ih imao - jesam bio panicar, pio sam Flunirin i Kaslol, ovaj poslednji i danas uzimam povremeno, ne krijem, ali napade nisam imao 3-4 godine. I spremam se da idem u Ukrajinu za 25 dana, drzite mi palceve, idem da branim titulu vicervaka Evrope u japanskom macevanju, koju sam osvojio prosle godine u Italiji...
Moj email znate, tu je sve vreme, [email protected]
Imam i alternativni, malo privatniji, ali i ovo je dosta.
Danka, Dakon i ostali - ja nista nisam dobio. Gde ste poslali slike?
Ajde ponovo

AMA LJUDI, ajmo bre u Skadarliju, evo, sledeci vikend, u subotu uvece i gotovo. CARPE DIEM, sto na um, to na drum, ne mickajte se i ne namestajte se. Ne ostavljajte se u tursiju za "posle", ko zna kako cete da se ukiselite kasnije. Zivot brzo prolazi i nemojte sad da "citiram" cuveni narodnjak "Uzmi sve sto ti zivot pruza..."
Pirocanci kazu (to sam naucio u tazbini, kod zene): "Dok se baba natrgne, kolo se rastrgne". Gvozdje se kuje dok je vruce, i tako dalje, bla bla bla.

Da mi lepo napravimo tj skup, evo, imenujete domacina da rezervise salu i gotovo! Ja jos jednom kandidujem maju i/ili minju. I manite me vise sa tim nadimcima, ajmo, lepo, imena na svetlo.
Uzgred - ako napravite/organzujete veceru, evo, dajem i besplatnu muziku, moja zena i ja smo nekada svali po Beogradu kao studenti, ja sviram sve sto dohvatim, pa da birate: harmoniku, gitaru, sta vam se svidja! Moze bluz, dzez, rok, pop, evergrin, domace, strane, naradnjaci, starogradske, samo kazite. ALI - morate da pevate. Makar vas gusilo

Ili ipak u Skadarliju, pa da nam sviraju drugi...
Cao svima!
Ivica
http://zdravkovic.tripod.com
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Evo, ja se opet prva javljam, da sam i ja ZA, ali Minje nam nesto nema??!!
Ko da je u zemlju propala od kada sam joj trazila sliku!!
Dobro, Minjac, ako neces - ne moras, nemoj samo da se krijes zbog toga!
Salim se ja malo.
Evo dr Ivice, odoh da saljem sliku/e, a na ostalima je da se izjasne sta hoce ili nece i u kojem broju. Mada ja mislim da nista ne treba ni da se rezervise (koliCko nas je
).
Hajde ljudi pisite, ko je za, nek se javi pa cemo nesto da organizujemo.
Miiiiiiiinjaaaaaaaab, javiiiiiii seeeeeeeee!!!

Ko da je u zemlju propala od kada sam joj trazila sliku!!

Salim se ja malo.
Evo dr Ivice, odoh da saljem sliku/e, a na ostalima je da se izjasne sta hoce ili nece i u kojem broju. Mada ja mislim da nista ne treba ni da se rezervise (koliCko nas je

Hajde ljudi pisite, ko je za, nek se javi pa cemo nesto da organizujemo.

Miiiiiiiinjaaaaaaaab, javiiiiiii seeeeeeeee!!!

Danka, dakon, dobila sam slike, ostali saljite.
Meni je sin juce pokusao da pokaze, ali znate sistem - odes na onaj sajt, uradis to, pa onda na sledeci, pa onda kliknes... A ja se izgubila. Onda sam rekla, kad nadjem sliku, posto ih bas malo imam, odradicemo to zajedno, konkretno. Ali necu se ljutiti ako mi posaljete e-mailove, sto je lakse, lakse je
Ode vreme, i ja sam na "onom" broju
poooozzzzz

Meni je sin juce pokusao da pokaze, ali znate sistem - odes na onaj sajt, uradis to, pa onda na sledeci, pa onda kliknes... A ja se izgubila. Onda sam rekla, kad nadjem sliku, posto ih bas malo imam, odradicemo to zajedno, konkretno. Ali necu se ljutiti ako mi posaljete e-mailove, sto je lakse, lakse je

Ode vreme, i ja sam na "onom" broju

poooozzzzz

-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Nov 04, 2006 11:30 pm
- Kontakt:
Dimaggio
Prostite ali ja nisam u toku...
Salju se slike i organizuje vecera?
mnogo se izdesavalo za nekoliko dana. uputite me molim vas, ipak sam opravdano bio odsutan
Salju se slike i organizuje vecera?
mnogo se izdesavalo za nekoliko dana. uputite me molim vas, ipak sam opravdano bio odsutan

"tajna zivota je u tome da se pada sedam a podize osam puta"
Za večericu i da se vidimo oči u oči ja sam za.
Dobar prijedlog samo ga treba realizovati
A adresa [email protected] a rekao sam imam je dole ispod posta.
Pozdrav

A adresa [email protected] a rekao sam imam je dole ispod posta.
Pozdrav
- minjab
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Ma evo me ,jel mi verujete da 2 dana ne stigoh da upalim ovo ''sokoćalo''
Idem da šaljem fotke (jel u kupaćem ili kako )-ma šalim se naravno ,a noćas sam sanjala more,joj kako je lepo bilo i plaža poluprezna.......
Nego za kafanče slažem se -ALI STVARNO-
Dr.Ivice ,može Skadarlija , Sinđelić, Franš, Reka,Ajte da nabrajam dalje .....eeeeee sad zavisi jel idemo da krkamo ili da pevamo ili i jedno i drugo.
Da se dogovorimo oko toga a onda ćemo lako rezervisati , pa bar nam kafane nisu nepoznate (e lepo vreme nekad beše,kad mi mozak -izgleda -nije bio uključen pa nisam ni o čemu razmišljala,kakvi strahovi,kakva čuda)
Ajte predlozi
Majjo ,da izvineš na šta da ti zakačim sliku ,daj mail adresu,šalji na PP.

Idem da šaljem fotke (jel u kupaćem ili kako )-ma šalim se naravno ,a noćas sam sanjala more,joj kako je lepo bilo i plaža poluprezna.......
Nego za kafanče slažem se -ALI STVARNO-
Dr.Ivice ,može Skadarlija , Sinđelić, Franš, Reka,Ajte da nabrajam dalje .....eeeeee sad zavisi jel idemo da krkamo ili da pevamo ili i jedno i drugo.
Da se dogovorimo oko toga a onda ćemo lako rezervisati , pa bar nam kafane nisu nepoznate (e lepo vreme nekad beše,kad mi mozak -izgleda -nije bio uključen pa nisam ni o čemu razmišljala,kakvi strahovi,kakva čuda)
Ajte predlozi
Majjo ,da izvineš na šta da ti zakačim sliku ,daj mail adresu,šalji na PP.

Ali u centru je uvek problem parkiranje. To je bas veliki problem, ima pola njih da ne dodje.
A sto ne bude blizu reke, mozda Ushce, tu ima i parking?
A koju salu Dr Ivica pominje, kada je u pitanju svega nas najvise 5-6 (ako bi svi dosli, jer i ne moze svako doci, na primer, Dakon, koga ja zovem Dobrica, je kanda malo podalje od Bgda)... a mnogi imaju i malu decu (doduse, moze to biti i rucak, pa nek` dodju i decica).
Ovo gore je samo moje glasno razmisljanje, mladji odlucuju, normalno.
pozdrav
A koju salu Dr Ivica pominje, kada je u pitanju svega nas najvise 5-6 (ako bi svi dosli, jer i ne moze svako doci, na primer, Dakon, koga ja zovem Dobrica, je kanda malo podalje od Bgda)... a mnogi imaju i malu decu (doduse, moze to biti i rucak, pa nek` dodju i decica).
Ovo gore je samo moje glasno razmisljanje, mladji odlucuju, normalno.

pozdrav
Hvala na tom Dobricadanka napisao:

A ako se dogovorimo lako je doći do BG.
Jedino obaveze ako nas spriječe

-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Sep 10, 2006 3:36 pm
Ova ideja sa slikama je super!
Moj mail je [email protected]
Što se tiče ručka- dodjite svi kod mene u prirodu. Imam veliko dvorište gde možemo da roštiljamo a dečica da se igraju!
Pozdrav za sve!
Moj mail je [email protected]
Što se tiče ručka- dodjite svi kod mene u prirodu. Imam veliko dvorište gde možemo da roštiljamo a dečica da se igraju!
Pozdrav za sve!

- minjab
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Sad kad ne pukoh od smeha sa dr.Ivicom ............Odem ja na temu ''nutricionizam'' i neko postavio temu ''mršavljenje i akupunktura ,ja pročitam i crknem od smeha
crkla sam od smeha

Samo zamišljam dr.Ivicu sa iglicama u jeziku a ispred njega veeeelika čokoladna tortaMoram da se nasalim, izvinjavam se, ali ovo je jace od mene...
JA BIH OD AKUPUNKTURE SMRSAVIO SAMO KAD BI MI ZABOLI JEDNO 30 IGALA U JEZIK, I DA IH NE VADE ODATLE JEDNO MESEC DANA
Jos jednom, izvinjavam se.
Debeli lekar - skeptik
crkla sam od smeha