anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

minjab napisao:
Može drugari ,ali ne javno nego ko kome hoće i ako imate odobrenje - taman da nas dr.Ivice suprugo podavi (ma i njega),zamislite da mu stigne 4-5 ženskih fotografija ,pa ja da sam mu žena a da ne znam o čemu je reč ,Boga mi kupio bi kofere.

Prema tome oprezno ,prvo da se organizujemo ,ja prihvatam slike.

P.S.
Ako ste vi dr. Ivice bili paničar ,ja sam truba i trombon zajedno. :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ovako bi i kod mene bilo!!! :lol: :lol: :lol:

Tarci, nije mi stigla PP!! :cry:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

:oops: :oops: :oops: Ja sam tek sada videla ovaj postavljeni link........ :lol: :lol: :lol: al navikli ste svi da ja kasno "palim" haha :lol: :lol: :lol:

Svaka cast Dr Ivice!!!! :D :D :D

Vi toliko obaveza imate da tu za paniku ni nema mesta!! :lol:
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

majjo,minja,sada sam vam poslala moju adresu!

valjda stize,konacno! :-?
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Opa super puno pozitivne energije, to je dobro, ma šta dobro super :D

Danas je kod mene napokon progrijalo sunce. Juće je bilo takvo nevrijeme, olujni udari vjetra.
I znate šta sam primjetio?
Što je gore vrijeme to se bolje osječam. Valjda meteoropata teški!
Ali čim je promjenjivo, ono čitav dan sunce oblačno, tad tek osjetim kako mi to smeta, ne toliko kao prije :D
Ovo je bolje od bilo kakve grupne terapije koje organizuju psiholozi.
Tačno osjetiš da nisi zombi kako sam mislio u početku.
Pogledao sam sajt DR Ivice, super je odma se podsjetim kad sam ja nekad davno bio zaljubljen u borilačke vještine, i sam sam trenirao tekwon doo.
Davno bilo sad se spominjalo.
Pošto je DR Ivica ispričao vic, ja bih dodao jednu malu pričicu koju sam pročitao iz knjige Lindeova metoda.

Dva kaluđera hodaju putem. Jedan hoda se velikim ozbiljnim tonom na licu, dok drugi jednostavno hoda korak po korak. Dolaze do male reke. Jedna mlada devojka im se približi. Ona ih pozdravi, oni nju pozdrave. Onda im se ona obrati: "Dobra Gospodo, ne mogu sama preći preko potoka, da li bi jedan od vas mogao da me prenese?" Prvi kaluđer odmahnu glavom i reče "NE!". On se drži pravila: kaluđerima nije dozvoljeno da dotaknu žene. Drugi kaluđer se sagnu dole tako da se žena mogla popeti na njegova ramena. Onda svo troje pređoše preko reke, i kaluđeri se onda raziđoše od devojke.
Kaluđeri nastavljaju svojim putem. Prvi je veoma ljut i uznemiren. Drugi sasvim mirno korača. Kada više nije mogao da izdrži, prvi kaluđer upita drugog: "KAKO SI SAMO MOGAO??? Znaš koja su pravila o nama i ženama!" Drugi kaluđer se zaustavi pa mu reče: "Prijatelju moj, ja sam onu devojku ostavio tamo još kad smo prešli potok. Zašto je ti još uvek nosiš na ramenima.

E to treba postići, ali kako još nemogu toliko da istreniram mozak da radi na ovom principu.
Ima još jedna ona mi je omiljena.

Učenik i Zen master sede za stolom i piju čaj. Zen učitelj pita učenika šta može da mu kaže o Zenu. Učenik počinje da prevrće po svojim sveskama, beleškama, knjigama. Dok učenik priča, Zen učitelj mu sipa čaj u šoljicu. Zen učitelj ne prestaje da mu sipa kada je šolja puna, već nastavlja da sipa dok se čaj preliva izvan šolje. "Zašto nastavljate da sipate čaj kad mi se šolja napuni do vrha?", zapita učenik. Zen učitelj odgovara, "Kako mogu da te naučim bilo šta o Zenu ako prvo ne isprazniš svoju šolju!"

I još samo jedna neću da davim.

Ovo je stara indijanska legenda:

Bog stvori zemlju i sve na njoj.Pogleda ljude što su se namnožili, i vidje da im mora sakriti suštinu života. (Jer nema čovjeka i sad koji se nije zapitao zašto živimo život)
E sad razmišljao je gdje da je sakrije a da ljudi nesaznaju suštinu?
Pitao je orla gdje da je sakrijem. On odgovori na najvišoj planini, tamo je neće nikada naći.Bog se zamisli, i reće ne, doće vrijeme kad ljudi budu kao od šale osvajati planinske vrhove.
Zatim pita lososa. A losos mu odgovori, na najveću dubinu u okean, neće je nikad naći.Ne i tamo će je pronaći odgovori Bog, jer će doći vrijeme kad će ljudi moći doprijeti i do tih nevjerovatnih dubina.
Uz to se umješa mala krtica i reće.Bože, suštinu života sakrij na najskrovitije mjesto što postoji, u njima samim, tamo nikad je neće pronaći, niti je tražiti.
Bog reće tako će i biti.

Ovo mi je omiljena. Malo smorih :wink:
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od dakon »

A što se tiće prijedloga, to je super, mislim da je ok, još samo da pitam ženu, HA HA HA :DŠalim se, normalno..... Moju e mail adresu sam postavio odavno javnu.

Do sljedećeg kuckanja ćaos......... :wink:
tarcika
Aktivan član
Aktivan član

Post od tarcika »

dakone,nisi smorio uopste!

i ja citam tu metodu i svidja mi se!

pozdrav tebi(i tvojoj zeni)... :wink:
tarcika
Aktivan član
Aktivan član

Post od tarcika »

necete verovati!

ode svo vreme za internet!

sada sam opet na 042! :evil:

moram hitno da uplatim vreme! :-?
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

Kao najstarija, ja stvarno nemam dileme koje ostali imaju.
Tako da sam poslala (pm) svoju sliku i tarciki i minji i majji i dr ivici i dakonu.
pozdrav jer zurim da gledam film
tarcika
Aktivan član
Aktivan član

Post od tarcika »

danka,sada nekako znam sa kime se druzim i pricam o problemima! :D

ja sam izgleda previse glupa za slanje slike preko privatne poruke,a nemam vreme preko poste,pa cu mejlom da vam svima posaljem,cim uplatim vreme!

a sada bezim sa neta,jer opet idem preko 042! :evil:

caos! :wink:
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od dakon »

Tarci, obavezno ADSL ako možeš, vjeruj mi razlika je drastična, makar kod nas u RS. :D

Danka slika je super,sad ja rovim da vidim imam li ja svojih slika, ono da se ne prepadnete HA HA HA :D
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

Puni ste super ideja, stvarno :lol: :lol: :lol:

Poslacu i ja, samo da obradim sina da mi pokaze kako se to radi, ja ne znam :oops: :oops: :oops:

Evo, zove me sin da mu susim kosu, sad cu da ga ucenim... :lol: :lol: :lol:

Pozdrav svima :P :P :P
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od dakon »

Ja sam poslao :wink:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Evo ovako ,ja sam Danki poslala pp ali i ostalima da kažem javno ,ja ne znam da pošaljem ovako sličicu :oops: , kako da je stavim ? jedino ću ko Tarciki ,poslala mi je adresu i tako sam i poslala sliku .A ostali ili mi objasnite ili ........,al mi je lakše kad vidim da nisam jedina koja ne zna da pošalje sličicu ,a ispipala sam sve pokazatelje i ako nekom stigne neka karakuka IZVINITE ,vežbala sam :oops:

A sad odoh jer sam iskisla?

Tarci poslala sam ti jednu PP i pre toga sam ti pisala na tvoju mail adresu ? Kad stigneš do net-sati javi se da znam !

Majjo kako je,ja sad iskisoh ko miš, a tek glisti ,kao da je neko zviznuo u pištaljku i reko '' evo je ide sve napolje '' fuj,jedva dođoh do zgrade, istraumirana!
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

Izvini jasna sto sam te preskocila, sada sam to ispravila i poslala ti pm.

Ni ja ne umem bas sliku da zakacim (mozda bih i umela, ali me mrzi da se mucim), te sam poslala link na kome je moja slika.

Danas spremam lep rucak za petoro gostiju (sto volim kada je guzva u kuci, nekada sam spremala za nas 8- oro, al` se smanjismo brojcano).
Volim kada sma okruzena onima koji su mi dragi.
A povod je rodjendan moga unuka (3-ci) koji zivi daleko, te cemo to obeleziti bez njega.
pozdrav
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

I ja molim sve da mi posalju na PP svoj mail, jer ni ja ne znam na PP da posaljem sliku!! :oops: :lol: :lol: :lol:

Auuuuuuuu, koliko neznalica na jednom mestuuuuuu!! :lol: :lol: :lol:
Odgovori