E ,evo i mene , ne može da se nastavi bez mene....
Danas mi je dan ...jedan od onih, kad je bolje da ne počnu
1. Dva stana koja sam trebala da vidim ,jedan se prodao,drugi je povučen iz prodaje.
2.Podgrevam ja tako ručak i osetim miris gasa malo jače nego uobičajeno ,pa onda već nešto mnogo jače,pa čujem i nešto da šišti pogleda MB ,jer njegova staloženost večito mene pretvori u paničara, i..........da ne dužim izmače on šporet kad ono puklo crevo( mogli smo da se i ne dopisujemo, a i ko voli žito.....

)
3.E na kraju popodne poče nešto da me steže u grudima da pukne , ma baš neprijatno, e uhvatim ja MB ,pa u kola ( greška znam

,al sramota me da vam kažem da se bojim da šetam, sve gliste poizgmizale ,a meni je bolje da prođem pored tigra nego pored gliste

)i odemo tako ..........
4. ..............I dođemo ,tako i sad se ubijam od pizze.i lepo mi je
Majjo ,nema ništa lepše nego raditi posao koji voliš ,još ako se pomaže nekom .Pa večito ćeš biti ispunjena , ako Vam treba ispomoć ,tu sam ,i ja čekam posao, mislim tražim.(doduše sad ne nešto intenzivno, ali...)
Eto ,pa dosta od mene.
P.S.
Dr.Ivice Vi sa nama na kongresu, taman umesto projektora ,Vi povedite ''žive primere'' - to odmah staviti u ugovoru kad budete tražili sponzore