anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od minjab »

AAAaaaaaaaa, evo i mene, nešto ne postizavam da sednem ,ali čim prođe neko vreme ,mene hvata ''drama'' šta je sa vama , ma kao da imam obavezu da se javim svaki dan,i grize me savest kad ne uključim komp. :lol:

Jooooooooj,Majo, ma gde se selim, još uvek tražim stan , danas sam bila da gledam još neki ,ma ne odgovara............ako stvarno ne počnem da se šetam ulicom i pričam sama sa sobom.... :lol:

Jako mi je drago što sam čila dr.Ivicu i ja predlažem jedno lepo okupljanje ,samo još malo da otopli ,pa neka od bašti ,ma da vidite ko je paničar 8) , kakva panika ,kakvi bakrači............Kao i uvek ,dr.Ivica ima pravi predlog.
Ma mi smo bez dr.Ivice .........nemamo pozitivnog vođuImamo ,po neki put jedni druge baš dignemo (naročito na mene utiče Majja,tad me hvataju napadi smeha,al nije odavno )(ne ljuti se Majjo -ali stvarno umeš da me iskreno nasmeješ)

Vidim da se konačno javila cela ''ekipa'' e sad smo svi na broju .Sad možemo da nastavimo ponovo druženje, kad ko ima vremena.

I ima mi da se isčupamo svi bolje nego da nas čupa ''konzilijum '' psihića -ja da Vam kažem (jel zvučim uverljivo :o :lol: )

Pozdrav
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Zaboravih da napišem ,sutra uzimam rezultate ,ponovnog brisa grla da vidim da li su mi ''koke'' (streptokoke ,sa raznim nazivima) nestale.

A imala sam svađu u laboratoriji , jer sam im očitala što su mi napisali sve antibiotike na bazi penicilina (skoro sve) a ja alergična.Da bi me gazdarica laboratorije zvala posle 5 minuta da mi kaže kako moja dr.nema pojma :o , jer to nisu penicilinski preparati ,nego imaju ukrštenu reakciju i na njih reaguje jako mali broj ljudi :o :o :o

Majjo ,ti si imala anafil.šok ,pa reci mi da li si popila nešto što može da ima ukrštenu reakciju ? Pa sigurno da nisi :o !
A sledeće što mi je ironično rekla ''Nema problema ,ukinućemo Vam i to ?? , ali nije dovršila ....pa da vidim čime će da te leče.

E sutra se sprema okršaj u laboratoriji ........Uffff......javiću vam ko je koga ,ili gledajte dnevnik :lol: :lol: :lol:
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

Minja, ma kakav okrsaj! Ma, briga te!
Treba izbegavati konfrontacije, nije to za nas, nezne duse.
Mozes sve reci lepo, tj tako da TI ostanes mirna.

Ja uvek (ako mislim da nesto treba da rascistim, a i to razmislim dal` uopste i treba), sve prilagodjavam sebi, tj kazem kada sam stalozena, a ne reagujem odmah, nikako odmah.
A ako treba nesto reci, tada samo to reci i skloniti se, ne upustati se u raspravu, to nama ne treba!
Moras da stitis sebe prvenstveno - to je poenta!
Trositi energiju samo kada bas treba.
Neka toj prostoj zeni u laboratoriji bude na njenu cast sto je takva kakva je! Uostalom, ne leci te ona!

Inace, nase iskustvo (u uzoj porodici ih ima sa alergijama na penicilin) sa tim ukrstenim reakcijama, je da se oni (ti lekovi) daju i alerigcinima na penicilin (1 clan je to uzimao, ali sam ja uvek tada bila nekako nemirna i posmatrala ga, mada je sve bilo ok).
A drugom clanu (koji je bio puno stariji i koji nikada nije primio ni 1 penicilinski preparat, ali je postojala sumnja da moze veoma burno reagovati a penicilin) se nije davao ni taj lek na koji moze reagovati alergijom osoba koja je alergicna na penicilin (a verovatno jer je ta starija osoba bia alergicna na vise lekova).
Pozdrav
danka
Stalni član
Stalni član

Post od danka »

Ja uvek (ako mislim da nesto treba da rascistim, a i to razmislim dal` uopste i treba), sve prilagodjavam sebi, tj kazem kada sam stalozena, a ne reagujem odmah, nikako odmah.
A ako treba nesto reci, tada samo to reci i skloniti se, ne upustati se u raspravu, to nama ne treba!
Trositi energiju samo kada bas treba.
Neka toj prostoj zeni u laboratoriji bude na njenu cast sto je takva kakva je! Uostalom, ne leci te ona!

Inace, nase iskustvo (u uzoj porodici ih ima sa alergijama na penicilin) sa tim ukrstenim reakcijama, je da se oni (ti lekovi) daju i alerigcinima na penicilin (1 clan je to uzimao, ali sam ja uvek tada bila nekako nemirna i posmatrala ga, mada je sve bilo ok).
A drugom clanu (koji je bio puno stariji i koji nikada nije primio ni 1 penicilinski preparat, ali je postojala sumnja da moze veoma burno reagovati na penicilin) se nije davao ni taj lek na koji moze reagovati alergijom osoba koja je alergicna na penicilin (a verovatno jer je ta starija osoba bia alergicna na vise lekova).
Pozdrav
danka
Stalni član
Stalni član

Post od danka »

pa sta je ovo, vec drugi put mi se tako 2X postira, bas mi je neprijatno :oops:
lana radic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 10, 2006 3:36 pm

Post od lana radic »

Tarci, idem na Fakultet za uslužni biznis koji se nalazi u Novom Sadu ali ja predavanja slušam u konsultativnom centru u Valjevu!
Faks je super. Predmeti su zanimljivi a profesori su vrhunski.

Skinula sam Linden metodu i stvarno je super!
Trudiću se da češće nadjem vremena da se javim da me ne bi zaboravili!!! :lol:

Pozdrav za sve! :wink:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Danka ma sto posto si upravu ,ali sigurno si bila u onoj situaciji kada više ne možeš da odćutiš i sva ustreperiš i pre nego što kažeš ,a kad kažem osećam se isto tako ( al sam bar rekla) .

Ma koliko bi mi bilo lakše da mi uđe na jedno ,a izađe an drugo uvo.
Ma poenta je u tome ,ja mogu preko svega da pređem,ali kad osetim da me neko pravi ovcom,.......e onda sam grozna,i jadan je taj koji je kriv....A kako se ja osećam :cry: , kao istrošena krpa posle tog ''izliva emocija''.

Nego ljudi ,ja čuh da će nam ceo mart biti lepo vreme (proleće)-pa i do sad je tako , da se malo aktiviramo i napravimo jednu radnu akciju......samo nemam ideju kakvu?Gde je dr.Ivica da predloži ,on je pun ideja?

Doduše još više elana ću imati samo da nađem ,više taj stan posle pola godine traženja -ništa.EEEEEeeeee, kad se ja spustim u moj kraj :lol: ......ma ne uđoh u kuću više :lol: .I sada je tako kad siđem do mojih , ma sve mi je tu .Ma jedva čekam ,zato sam sada više na internetu sa nekretninama nego ovde....

Javljaću šta je bilo.
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

minjab napisao:
A imala sam svađu u laboratoriji , jer sam im očitala što su mi napisali sve antibiotike na bazi penicilina (skoro sve) a ja alergična.Da bi me gazdarica laboratorije zvala posle 5 minuta da mi kaže kako moja dr.nema pojma :o , jer to nisu penicilinski preparati ,nego imaju ukrštenu reakciju i na njih reaguje jako mali broj ljudi :o :o :o

Majjo ,ti si imala anafil.šok ,pa reci mi da li si popila nešto što može da ima ukrštenu reakciju ? Pa sigurno da nisi :o !
A sledeće što mi je ironično rekla ''Nema problema ,ukinućemo Vam i to ?? , ali nije dovršila ....pa da vidim čime će da te leče.

E sutra se sprema okršaj u laboratoriji ........Uffff......javiću vam ko je koga ,ili gledajte dnevnik :lol: :lol: :lol:

Minjab :lol: , nemoj da se ljutis i trosis zivce............ :lol:

A ovako ja radim: svaki put kada mi rade antibiogram, ja sam toliko dosadna i toliko ponavljam da zabeleze da sam alirgicna dok mi ne zaurlaju sa :"DOOOOBRROOOO, CULI SMO DA SI ALERGICNA NA PENICILIN", a ja se nasmejem pa kazem: "Drago mi je da imate dobar sluh, ali bih volela to i da zabelezite" :lol: :lol: :lol: , tako da su me dosada vec i zapamtili!! :lol: :lol: :lol: Bolje da sam ja dosadna njima, nego da moram da cekam jos par dana na novi antibiogram. :wink:

E sad, sto se ovog drugog tice,ja ponekad popijem Palitrex koji moze da da tu ukrstenu reakciju kod ljudi koji su alergicni na penicilin, ALI, kad sam bila u dnevnoj bolnici na KC na alergologiji i tim testovima, meni su tamo dali i Palitrex i napisali mi da uz Dovicin, Garamicin i jos jedan (ne znam sada tacno koji antibiotik) smem da pijem i to.

Istina, frka mi je, ali hvala Bogu nisam imala problema, mada znas i sama da ja bas retko pijem antibiotike. Ti u ovom slucaju moras!!

Odoh sada do grada, pa se cujemo kasnije!! :wink:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Jeste videli dobili smo pored imena nove smajliće? Pa ko kaže da nema novina na ovom sajtu :roll: :lol: ?
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Da makar nešto da se mijenja 8)
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

da,da...

a vidite vi majju,molim vas...majja je smeker-smajli-pocasni clan!

a mi?mi smo sića... :wink:

majjo,osecam ljubomoru!!! :wink:

ja setah sa cerkom po nekom vetru...sta nam Bog da... :roll:

cujemo se! :wink:
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

Hocu i ja smajlija :( :( :(

Nisam vas zaboravila, jurila sam neki kredit, a znate vec sta sve uz to ide. Pa kad sam dosla do para... Ma dok sam sredila dugove nije mi skoro nista ostalo. Jedino jos hocu da kupim ves-masinu, da imam bar nesto konkretno :-? :-? :-?

Citam sve ovo, ma nema napustanja rasturanja, mi smo familija. Ako treba otvoricemo novi sajt, samo za nas. Nema frke, ja sam sa vama :lol: :lol: :lol:

Eto sta se desava kad kuvam i surfujem... presolila sam veceru :cry: :cry: :cry:
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

GDE MI JE SMAJLI??????? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Kod mene samo sijalica :D
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

# za Jasnu
Kuvarice manje zbori, jer večeru ti presoli :lol: :lol: :lol:

#Za JAsnu i Dakona
Ljudi pišite ,pišite malo više , :lol:

# JAsnu još jednom ( prošlo je 10 min.od kad sam sve ovo ispisala) Ja sad prekinuh ,jer sam otišla da proverim ručak za sutra......verovatno ćemo polovinu jesti sa šporeta,iskipela mi supa 8) :cry: .I to sam saznala kad mi je MB ušao u kuću i otišao do kuhinje ,izlazi i saopštava -mrtav hladan-a facu ni ne mogu da Vam opišem'' Imaš nešto na šporetu što se razlilo''
Kad me fras nije tresnuo.

Sve sam oprala pa sad mogu opet kod vas, zato i pišem ovu poruku 1h. :wink:
Odgovori